justbeccca

Vaken igen

Kategori: Allmänt

Så nu har jag vilat till och från. Somnade först i soffan och vaknade nån minut senare och var jätte kissenödig. Sen kom papi förbi en sväng och vi pratade lite och han lämnade papper till mig.
Så gick jag in gjorde några mackor och sedan ringde han igen och jag fick gå ut till han så snackade vi mer.
Tillsist fick jag lägga mig i min säng och försöka somna men då känade jag för att prata i tele, så jag ringde min Mattias och pratade med honom en stund. Sen fick jag äntligen sova och ta de lugnt. Men nu är jag vaken igen och är trött och de knakar i hela mig. Jag sov nog inte så länga, jag drömde mardröm. Men jag tänker inte berätta vad jag drömde, det är de bara en som vet och det är den enda som behöver veta. Eftersom han var med i min dröm.
Men nu ska jag prata med Josse i tele och sedan försöka greja min dator med nätet här hemma.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hemma

Kategori: Allmänt

Så nu är jag hemma, har varit de en stund. Känner hur trött jag börjar bli igen. Herregud, jag måste få något som gör att jag får sömn på nätterna. Detta funkar inte för mig längre.

Just nu har jag precis skickat ett arg mail till någon på gymnasieförvaltingen och ett annat mail till en annan. Så jag känner mig ganska uppjagad och irriterad för tillfället.
Äter kyckling sallad också, mumms. Efter salladen blir det nog att sova en stund, får se om jag kanske mår lite bättre sen och inte har så ont då. Men nu ska jag äta upp min sallad och sedan leta upp mamma kom på att hon får ringa min läkare idag. Annars får de köra mig till akuten i natt eller psyk. Jag orkar inte längre, vill också orka vara vaken på dagarna och sova på nätterna. För mig är mitt liv tvärtom. Det börjar ta på en och man orkar inte så mycket som man vill.
Hur ska jag göra när skolan börjar?

Jaja nu ropar salladen på mig, skiver efter min powernap.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

God morgon

Kategori: Allmänt

Nu är jag vaken igen. Ska ta en duscha snart och sedan röra mig hemåt. Idag vet jag inte riktigt än vad de blir, men de märks. Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva, så då slutar jag. Skriver nog mer så jag slutar nu.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Bebis datorn

Kategori: Allmänt

Detta blir då mitt första inlägg från min bebis dator =) Me like
Ligger eller ja halv sitter i sängen hos "Mr hemlig". Han sover så sött och jag kan inte sova trots att jag är så trött at ögenen snart ploppar ut.
Jag fick då för en stundsen den hära jävla förbannade smärtan som kommer på nätterna. Så jag har suttit här och grinat som fan och sedan gick jag på en natt promenad i tron om att smärtan skulle försvinna. Men där hade jag verkligen fel. Det blev bara värre. Började knaka i nacken igen. Har i alla fall haft en bra och mysig kväll. Får se om det blir någon sömn i natt för mig. det märks väl.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Försöker att fixa, blir koko snart

Kategori: Allmänt

Idag har jag ju som sagt inte gjort mycket. GIck ner förut till stan och fikade med Josse och Carro och så kom Håkan dit när han hade slutat jobba. Sen gick Håkan och jag runt lite på stan och då mötte vi Johan.
Sen åkte vi hem till mig och träffade mami, pille och Johanna. Så lagade jag mat också och sen åkte dom.
Nu är Daniel här och säger hej och lånar toan också =) hehe
Nej nu blir de packa, ska inte sova hemma i natt. Men ska dra nu. har lite grejer att fixa först.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Fixat

Kategori: Allmänt

Så nu har jag precis varit in på den sidan jag skulle gå in på och godkänna köpet av datorn. Jag är super nöjd, det är enda som är är att den vill inte koppla upp sig ordentligt på nätet. Men får be josse eller någon om hjälp sen.
Mami har kommit hem idag från semestern och jag har aldrig i hela mitt liv sett Baily så himla glad. Han blev tokigt glad i henne. Så underbart sött.

Ja ni denna dagen har det inte hänt så mycket, pratade i tele med Mattias förut och har pratat med Papi<3 Varit på promenad med Baily två gånger innan mamma kom hem.
Träffat mamma och pratat och varit på promenad med Baily med henne. Vinkat till Carro och Josse. Hehe
Ska dricka kaffe snart och så kommer Josse och Carro hit när dom slutat. Sen ska jag nog träffa "Mr Hemlig". hih de ni
Måste också fixa min dator, så jag kan gå ut på nätet på den. Sen får man se vart dagen tar en.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

opps

Kategori: Allmänt

Oj senast igår klagade jag över människor som har bloggar och som inte skriver så ofta. Och nu har jag bara bloggat en gång idag. Men jag har letat som en idiot efter lappen med lösenordet till internet här hemma och har fortfarande inte hittat de. Jag måste ju testa datorn också ordentligt. Men nu ligger den här på bordet och ser bara helt underbart söt ut. hehe
Sen har jag umgåtts med Josse, Håkan, Johan och Jessika. Det var varit skojj, Josse, Jessika och Jag gick runt ute på coop strax innan dom stängde och sjöng små groderna =) riktigt skojj, Håkan frågade om någon hade nr till psyk. haha
kom hem för en och en halv timme sen eller något liknande. Har pratat lite med Håkans pappa om skolan, om jag kan gå industri och det kunde jag. Så nu får man se hur de blir det med. Imorgon blir det i alla fall till att fixa med datorn, mamma kommer hem så de blir nog att prata med henne och sedan träffa "Mr Hemlig".
Just nu sitter jag och väntar på att Mattias ska ringa upp mig. Hans mobil dog när vi pratade så han sa de innan den dog att han skulle ringa när han kom hem dit han skulle.
Jag har ni på kvällen också tvättat min matta jag har i mitt rum, så nu är den ren och fräch och luktar förbannat gott. älskar lukten av sköljmedel.
Men nu vet ni lite, trots min dåliga uppdatering.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Heej

Kategori: Allmänt

God morgon eller vad man ska säga. Jag vaknade igen för en stundsen och gick självklart till dörren då för att kolla om posten hade kommit och det hade den. Min dator är här, nu ska jag ta med mig Baily och gå till Ica och hämta ut den och köpa något att äta. hihh
Me sooo Happy =) Skriver mer sen när jag hämtat den. Måste undersöka allt nu snabbt.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Ärligt?!

Kategori: Allmänt

Men ärligt talat nu börjar jag bli trött på alla människor som skaffar sig en blogg och sedan skiter i att skriva något. Hur tänker ni egentligen?
Skaffar ni en bara för att alla andra har en eller för att ni verkligen vill ha en och kunna skriva om allt och inget?
För mig är det ju allt då da. hehe
Men det är inte kul, jag går in på mina vänners bloggar och läser dagligen och ibland har de inte skrvit på veckor. Varför tar ni inte bara bort eran blogg då och håller er till alla andra sider? Så slipper vi se eran reklam för eran förbannad jävla blogg, som ni ändå aldrig skriver något i. Usch, nu är jag irriterad och hungrig.

Respektera alla andra och ta bort era förbannade bloggar om ni ändå inte skriver! Okey?

XOXO//Bambii

Nästan klar

Kategori: Allmänt

Så nu har jag verkligen stor städat hela lägenheten på kvällen och vet ni vad jag är nästan klar =) Yippi
Ska bara tvätta klart min matta i badkaret och gå ut och slänga soperna. Sen är jag klar. Det känns verkligen bra. Men dock allt detta jobb och slit så har jag blivit hungrig så de blir att göra något att äta. Men vet inte vad än. hehe
Först blir de att gå ut och slänga soperna. Vika tvätten får bli imorgon, för nu är jag helt slut och orkar inte göra så mycket mer. hehe

Skickade lite sms med Johanna förut och vi slapp att åka, Ina kommer att opereras i Ulvsby på torsdag =) Det känns bra, men dock tycker jag att det är lita för lång vänte tid. Med tanke på att benbrott börjar läka direkt. Så det känns kasst att behöva vänta och plus att det måste kännas riktigt tomt hemma för Johanna utan sin bebis och sedan inte veta hela tiden hur det är med henne. Men både Johanna och Ina är starka så detta kommer dom att klara av.
Tänkte bara uppdatera er lite om hur det går och sånt med Ina.

Min egna smärta:
Ja som ni vet så har jag fått mer ont i nacken efter den där kvällen.Så det är därför alla dessa sena nattbaden som jag senast tog igår. För att det värmer upp och då är inte smärtan lika stark. Sömnen, ja den är väl som den är. Hurmörer: nja det går verkligen upp och ner.. Finns inte mycket att säga om allt just nu.
Men det enda jag vet är att när mamma kommer hem från semestern ska vi ta kontakt med våran husläkare och prata med honom.

Men nu ska jag röra  på mig så jag kan äta och sova någon gång.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Jag förstår inte

Kategori: Allmänt

Jag har sutit här ett tag nu och tänkt. Jag förstår inte varför jag drygar på dagarna och vill städa och greja på nätterna. Är det så att jag inte vill sova eller vad handlar de om?
Hur som helst så idag har jag som vanligt drygat hemma fram tills fyra någon gång kanske. Sen ringde jag Josse och frågade vad hon gjorde då att hon, Carro och Pappa på waynes så jag och Baily bestämde oss för att gå dit och dricka kaffe. När Baily och jag kom dit hade pappa gått, då hans parkeringsavgift hade gått ut.Så de blav bara jag josse och carro. SÅ kom Alexandra och Hultman förbi och sa hej och sedan kom en vän till josse och carro förbi som skulle ha pengar av josse. Och som vanligt känner jag att jag måste vara dum mot den så det var jag. Jag tror inte att den gillade det.
Sen gick Carro och jag så jag fick köpa ett par nya skor och sån där spray så att dom tål vatten.
Nu ska jag spray den sprayen och sedan måla mina naglar och fortsätta städa lite här hemma. hih typiskt mig.
Jag slänger upp några bilder om ett tag på skorna, mina nya kläder jag köpte i onsdags.

Imorgon kommer antagligen min nya dator. hoppas de hoppas de =) ser verkligen fram emot de. Jaja nu ska jag slänga in den sista tvättmaskinen och sedan fortsätta här hemma. Väntar på svar från Johanna.
Skriver kanske mer senare, beror på om jag orkar och har tid. Bilder kommer i alla fall.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Trevligt sällskap

Kategori: Allmänt

Det blev så att Baily och jag gick hem till Josse och där var hon och Carro. Drack kaffe och åt kakor. Det var rikigt trevligt.
Sen ringade jag Johanna för att kolla hur de var med dom och Ina. Hon hade varit och hälsat på Ina på djursjukhuset. Hon var gald att se johanna men tydligen syntes det på hennes ögon att hon går på smärtstillande.
Imorgon ska Ina antagligen åka till Strömsholms vetrinärklinik och opereras, för de i stan kunde tydligen inte utföra den oprationen. Ska kanske åka med, de beror på Johanna om hon vill ha med mig som sällskap. Men hon vet imorgon om de blir något.

Just nu sitter jag och väntar på att diskmaskinen, tvättmasiken och min chokladpudding ska bli klar. Har pratat i tele med Carro, Josse, Mattias och "Mr Hemlig" sen jag gick från josse halv nio. Nu tills alla maskiner blir klara blir de att förhoppningsvis äta lite chokladpudding och greja här hemma. Vill ju ha ett fint hem och jag bryr mig inte vad klockan är. Tror jag också ska fylla upp ett badvatten =) mmm Me like it! Ni vet uttrycket: När katten är borta dansar råttorna på bordet. Så sant så sant. Nej nu får jag slita mig bort här ifrån och börja greja någon gång.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Måndag och äre lite smått trög

Kategori: Allmänt

                             Hejsan på er alla bloggläsare =)

Min måndag har varit trög, Vaknade första gången vid sju och var ute med Baily då. Men det är lite för tidigt för mig som är ledig nu under sommaren för att gå upp så när vi kom hem igen stuttsade jag in i sängen igen. Där låg vi tills halv tolv och sedan gick vi ut igen på promenad.
Sen har vi bara slappat framför tv, halv sovit. Har ätit också men de ska jag göra nu igen. hihi
Sen blir de nog fika med Carro, jag vet faktiskt inte än. Det märks vad som händer. Har också funderat på att gå upp till josse på promenad med Baily, vi har ju ändå inte så mycket för oss. Lite sällskap skadar ju aldrig. hehe
Nej nu blir de att äta något innen min mage strejkar.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Massa tankar till Ina, Johanna och Daniel

Kategori: Allmänt

Fick ett samtal från mamma vid 21:20, Ina (Johanna och Daniels hund) har blivit påkörd utanför Napoli och jag hänvisade dom att ringa dig om hennes försäkringsnr. Det står på tavlan i köket.
Jag får självklart panik och frågar om de är kvar vid napoli eller vart dom är och får tillbaka jag tror inte dom är kvar där. De är på djursjukhuset med henne.
Senare från Josse ett samtal från Johanna som berättar att Ina har brutit alla ben i ena bakbenet och ska opereras imorgon för de och är och syr andra tassen, för senerna till två klor är avslitna.
Förklaring: Det är nämligen så att en hund har 4-5olika ben i bena och Ina har då brutit alla ben i ena benet. För hoppningsvis överlever hon operationen imorgon. Annas kommer detta att knäcka Johanna.

Jag pratade förut med henne och då sydde dom hennes tass och Johanna skulle ha Ina´s förra ägares nr av mig för att kunna få det rätta försäkringsnr av honom och Johanna var helt knäckt. Jag vill bara krama om henne och säga att allt kommer bli bra, men jag vågar tyvärr inte säga att allt kommer bli bra. Då ingen vet om hon klarar av narkosen imorgon. Men Ina är stark och har en vilja som ingen annan har. Så jag hoppas och tror att hon klarar sig. Därför vill jag att alla skänker en liten tanke till dom.
Jag vet inte vad jag hade gjort om det var Baily, jag hade nog gått under. Då han är mitt allt och jag vet att Ina är Johannas allt. Det är hennes barn.

Jag uppdaterar er mer om det när jag vet mer. Jag bad johanna ringa mig sen ikväll om hon orkade eller imorgon.
                                                                Ina

                                              Baily och Ina

Många tankar till er. Pussisar på er

XOXO//Bambii

Helgen

Kategori: Allmänt

Gud vad dålig jag har blivit på att uppdatera den senaste tiden. Men hur som helst så har min helg varit underbar. Har varit med en hemlig person. Som sagt vet ej om jag får nämna de namnet här, har glömt bort att fråga.

Fredagen:
Då var de först en ganska slapp dag och sedan kom jag på att jag skulle till banken ju vid typ kvart över två. Så jag fick springa genom duschen och springa ner till stan. Där mötte jag Josse och hennes gammla kompis så de följde med mig  till banken och sedan fikade vi. Hon har en sån söt liten sån. Han föddes i mars.
Sen gick jag hem och gjorde mig i ordning och tio i sex mötte jag Alexandra utanför McD och vi käkade och sedan gick vi till Score. Där var vi fram till halv elva någon gång och sedan gick vi till Arena en sväng, Under tiden inne på arena så under tiden hon drack en cider drack jag tre och sedan fick jag ont i magen. Det jag var ute efter i cider var isen. Men jag blev dock inte full och det kändes knappt som jag hade druckit. Sen gick vi bort till Amigo och träffade lite människor och Den hemliga människan. Sen hänade det inte så mycket mer. Vi hämtade Baily och åkte hem och sov. Fick skjus av "mr hemlige´s" kompis.

Lördag:
Sov länge, "Mr hemlig" gick ut med Baily och sedan gick jag ut med honom strax efter två en liten sväng. Sen sova jag igen. Det har varit så skönt, att få sova ut.Dagen var slapp och lugn. Trevliga människor att umgås med. Sen på kvällen började de dricka, jag ville inte dricka så jag tog med Baily till Ica och köpte godis, mat och dricka och en milk latte. Sen åkte vi in till stan och gick ut på krogen. Kom hem vid två någon gång. Bussen drygade så länga i stan, så vi fick vänta i 36min när vi kom dit.

Söndag:
Idag har det var lungt också. Sov till halv fyra. Hehe, de som jag umgåtts med under helgen har fattat att jag kan sova länge. "Mr hemlig" har varit ute med Baily åt mig idag igen. Så sött  =)
Nu är jag hemma, har precis lagat mat och håller på att städar lite. Men nu tror jag det får räcka för idag. Ska lägga mig i soffan och kolla på tv. Kommer nog somna snart, är så trött och Baily har varit ute på en lite längre promenad. Imorgon blir allt som vanligt igen, upp vid nio och ut med honom och sedan längre promenader. Hehe
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Bråttom

Kategori: Allmänt

Nu har jag tydligen väldigt bråttom. Ska till banken innan de stänger och fick precis veta att de stänger vid tre. opps!
har tagit de lugnt idag, gosat med Baily, vart på promenader med honom. Ikväll blir de score tror jag med Alexandra, mysigt värre.
Nu ska jag springa. Får uppdatera senare eller något sånt.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Gårdagen och Dagen

Kategori: Allmänt

Lite dålig uppdatering från igår. Hade en väldigt bra kväll igår. Käkade pizza och kollade på Night Train med mycket trvligt sällskap. Nämner inga namn, då jag inte vet om personen i frågan vill ha med sitt namn på min blogg. Man vet aldrig hur människor känner. Alla vill ju olika.


Dagen:

Vaknade ganska sent idag, men så brukar de bli efter att ha tagit de dära värltabletterna. Blir helt slut körd dagen efter. Nu dock så sitter jag här med hur ont i nacken som helst.

Har varit hemma hos josse och färgat mitt och hennes hår hela dagen idag. Så nu säger alla olika vad jag har för hårfärg. Jag tycker det är orange aktigt, josse tycker guld. Jag har ingen anning. Alla säger olika. Blir till att köpa en till färg om någon dag. Vill ju inte förstöra mitt hår. hehe

På kvällen åkte vi hem till min kusin, jag, josse, Johanna och Carro, Anna och Arwid var med en sväng också. Riktigt trevligt. Sen så har vi varit på Shell. Jag försökte sno Bubba av Håkan hela tiden. Åkte till slut hem, efter att ha låtit Baily och Bubba leka lite och träffat lite folk. Nu blir se försöka sova. Imorgon är de en ny dag och då ska jag ut på någon krog och dricka med Alexandra<3

Pussisar på de

 

XOXO//Bambii

Hemma en sväng

Kategori: Allmänt

Så nu har jag vart nere på stan med Josse, Ina och Baily. Vi tog en liten promenad dit, först tillbanken och fixade så jag betalade in pengarna på de kontot som jag skulle så jag får min ubersöta lilla dator. Sen gick vi och drack kaffe. Fan vad skönt de är att vara på stan när de är tidigt på dagen, inte så mycket folk.
Efter kaffet blev de kicks och köpa hårfärg. Nu ni ska jag bli blond igen, men vi får väl se hur de går med de. Det märks i efter middag, eller imorgon det beror väl på hur trötta vi är sen när jag kommer tillbaka från stan. Båda har ju knappt sovit i natt och jag har fortfarande ont i min förbannade nacke. Som tur är har jag en sista stark tablett kvar så i natt ska jag sova gott. Imorgon får de väl bli att ringa min läkare och prata med honom.

Nej nu ska jag vara social med josse och så. Innan de blir ner till stan igen och träffa Alexandra, sötnowsen<3
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

God Morgon

Kategori: Allmänt

God morgon på er alla.
Jag är skit trött, har ingen aning om när jag somnade i natt. Vet bara att när klockan var strax innan tre fyllde jag upp ett bad vatten och la mig där, fixade lite mer, typ som att måla naglarna. Dock är det inte så snyggt få min högerhand. Men jag tror jag fick till de tillslut. Eller nej ska jag säga sanningen så sket jag faktiskt i om jag målade utanför. Det hade jag räcknat med att jag skulle göra, så jag fixade det istället efter jag hade målat alla naglar.

Nu är Josse och Ina påväg hit, vi ska ner till stan och fixa lite grejer. Josse ska med mig till banken. Sen så tror jag att jag ska ta med henne och köpa hårfärg redan nu. Det märks vad som blir. Efter ha vart nere på stan med Josse blir de fika och stan med Alexandra =) Trevligt och mysigt värre. hih
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning sen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Nej verkligen inte!!

Kategori: Allmänt

Jag har fortfarande inte en dödslängtan!!

Vi åkte som sagt hem till Carro en sväng, var där en stund och sedan kom Mats och hämtade mig, Josse och Carro. De är inte ofta jag sitter i baksätet i den bilen. hehe
vi bestämde oss att åka till Edsvalla och kolla på farbror blå som hade spärrat av ett litet område då det har kommit in ett samtal till polisen att de sitter en bomb på ett utav husen. Så de poliser som var där hade spärrat av ett område och väntade på bombtruppen från göteborg(min älskade stad)
Sen påvägen hem tror jag allvarligt att Mats försökte köra ihjäl oss. Tror inte de blir så mycket mer bli åkning för mig med honom i frotsättningen. Jag är en olycksfågel och han kör som han har snott bilen, bensinen och innehållet i bilen. Sen hade vi ett litet race med någon annan saab på motorvägen. Men ärligt när vi kom till stan så trodde jag att vi skulle dö när vi åkte från mig till swedbank. Har jag inte skader i nacken innan så har jag de nu kan jag lova. Hade inte koterna flyttat sig innan av alla smällar de fått när de hänt olycker, så lär dom ha flyttat sig nu. För nu har jag för jävla ont. Blir att försöka lägga sig ner och få någon timmes sömn, men med denna smärtan så tror jag inte att de blir så. Så jag kanske skriver mer sen. Hur som helst har jag fortfarande ingen dödslängtan och jag vill inte bli ihjäl körd.
Nu ska jag ta en jävla massa värktabletter och försöka sova och om de blir värre ska jag ringe Josse. God natt
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Bilder

Kategori: Allmänt

De var ju ett tagsen ni fick se lite bilder, så nu kommer det några blandade från olika tillfällen =)


                 

XOXO//Bambii

Åka snart

Kategori: Allmänt

Det blev inte så mycket att kolla på morden i midsommer för mig. Då min käre Mattias ringde mig och vi snackade om lite grejer, dock blev vi avbrutna av att hans bror ringde på andra mobilen. Så vi ska fortsätta senare, han skulle ringa upp sen igen. Efter de dära två har pratat. 
Hur som helst så blir jag hämtad snart av Josse och Håkan. Vi ska åka bort till Carro en sväng och vara sociala. Sen blir de hem och sova kudden. Skriver kanske när jag kommer hem igen, om de hänt något skojj. Annars inte och då sover jag nog dirket jag kommer hem.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Bra dag, lyckligt slut

Kategori: Allmänt

Denna dagen har som de flesta andra dagar varit lite smått seg. Har så grejat här hemma, som alltid när jag är uttråkad. Varit på promenad med Baily. Sen vid fem yp gick Carro och jag ner till stan och fikade med Josse och Håkan. Sen gick Josse och jag runt och kollade lite i affärer.
Nu håller jag på att beställa hem en mini pc, jag behöver verkligen en mindra dator. Då jag tycker det är extremt frustrerande att sitta vid denna dator och skriva med en hand. Min vänster han är bara ivägen, så detta känns som ett riktigt bra köp. Han jag köper den av är också väldigt noga med hur vi ska göra och sånt, så att ingen av oss blir lurade. Det känns tryggt och bra. Fler såna människor på blocket, ja tack =)

Har handlat lite idag. Men har fortfarande kvar pengar, gud vad bra de känns. Ska gå imorgon och köpa hundgodis till min älskling. Men först blir de banken och fixa så pengarna betalas in på den dära sidan så jag får datorn =) hih
Sen blir de fika med Alexandra och stan och kolla grejer, det märks om jag köper något. Har funderat på en kamera, skor, mer kläder och smink =) älskar ju de hih
Nej nu måste jag fortsätta kolla klart på morden i midsommer. sista avsnittet och allt. Sen kommer min sommar att kännas vara slut =(
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Trött

Kategori: Allmänt

Då var de en ny dag med nya grejer att fixa och trixa med.
Gårdagen var bra. Jag tyckte det kändes riktigt bra att träffa honom och vi pratade om allt. Nej de var faktiskt en bra kväll för mig. Hoppas ni hade en bra kväll. Men idag är jag trött, vi satt uppe i natt med till typ strax efter fyra någon gång och zascha väckte mig i morse kvar över sju med att han stog på kökssoffan och käkade upp maten jag hade på köksudden i köket. hehe söt hund.

Denna dagen blir att slappa framför tv eller datorn tror jag. De regnar ut så jag tänker nog bara gå ut när Baily ska ut. Har varit och handlat lite, ska handla mer. Men vet ni vad, jag gick in på mitt konto förut för att kolla om dessa penagr hade kommit in och de hade de och till min glada överraskning fick jag se att jag får mer pengar imorgon. hehe Det kändes bra.
Nu ska jag fortsätta äta och kolla på tv. Sen ska jag försöka få Mattias att ringa mig så kan han och jag uppdatera varandra lite, vi snackade bara snabbt igår.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kvällen

Kategori: Allmänt

Baily och Zascha fick leka lite. Dom umgås fortfarande =) mycket trevligt, vi kollar på film, någon haunting. Den är så där, fast vi inte sett så mycket har pratat mer istället.

Uppdaterar mer senare eller i morgon.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Så roliga kompisar

Kategori: Allmänt

Jag fick ett sms förut där de stog:

Det säg i radion att en legend har dött och världen sörjer,
Så jag tänkte att det är nog bäst att jag hör av mig och
berättar att jag lever och mår bra =)
 
Jag skickade den till lite folk och som vanligt så ska ju självklart Mattias tjafsa emot och säga att han är legenden. Jag fick ganska många roliga svar från olika människor. hih


Dagen: Varit rätt lugn. Varit på tre promenader med Baily sen nio i morse, sen har vi bara slappat. Legat i sängen och degat. hehe Ne snart ska jag göra mig i ordning ska träffa mitt ex och hans hund vid kvart i fem på gubbholmen. Baily är ju typ uppväxt med den hunden, så jag tänkte att jag passar på att fråga om hundarna får leka nu.
Jag har en till grej att berätta, men den tar vi senare när jag vet lite mer. Nu ska jag byta kläder och så. Så jag är klar tills vi ska gå. ska göra kaffe också nu, för de blev jag sugen på.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

tell me

Kategori: Allmänt

Do me a favor

Tell me what you think about me.

Tell me how you want this to be.





I know you wanne be like me and think like me, but im sorry to tell you this. You will never ever be like me.
Pussisar på de

XOXO/
/Bambii

Bli medlem!

Kategori: Allmänt

Gör som mig, bli medlem på Gratisbio och få lite extra pengar =) Och gör mig stolt!!

 


Det säger bara klirr i kassan då:) lätt och smidigt tjänar du pengar på att bara sitta framför datorn, på din söta lilla rumpa och klicka runt lite. Helt plötsligt säger bara bara poff i kassa så finns de pengar där. Så gör som mig nu, tyck på länken och bli medlem och gör mig och alla andra medlemar stolta, för vi är stolta för att vara medldem på Gratisbio. Du borde också vilja känna dig stolt och vilja vara medlem på denna sida.


XOXO//Bambii

Trevlig eftermiddag

Kategori: Allmänt

Jag somnade förut efter att jag hade badat. De var mycket skönt att krypa ner i sängen med två täcken och hunden brevid sig. Jag frös ju som en idiot, efter ha vart ute och gått i regnet.
Vaknade av att Carro kom hit och skulle låna mitt badkar och bada lite. Sen så kom Mats och Bubba hit och drack kaffe med oss och efter de for vi ut till Örsholmen och gick på en promenad där ute. Vi var väl ute lite över en timme och gick. De var faktiskt ganska skönt, små regnade lite dock. Hundarna var ju osm två spjut ner i vattnet hela tiden och de sprang och lekte hela tiden. Så söta =)
Nej nu blir de att laga lite mat medans Baily äter upp sin och sedan blir de att slänga ner han i badkaret och duscha honom. Min hund ska inte lukta avlopp, som de brukar göra efter att ha badat ute och lekt i leran. hehe
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Tankar från igår natt

Kategori: Allmänt

Som jag skrev i förra inlägget skulle jag säga vad jag låg och tänkte på i natt innan jag somnade och de var vad jag själv söker i en  kille. Om jag minns rätt blir listan lång. heh


# Jag vill inte ha en kille som tror han är frän, som ni vet en yohyohyohare. Tröttnat på såna
# Inga droger
# Måste gilla/älska hundar. Då jag tänker ha hund resten av mitt liv.
# Han ska klara av att jag umgås med mina vänner själv, t.ex. mattias som är min bästa vän. Inga jävla hotelser eller konstiga blickar. För hallå jag vet att ni ger min bästa vän såna. Tror ni inte vi pratar om allt eller?
# Helst inga barn innan mig, då jag vill kunna skaffa en egen familj. Jag vet jag är ego!
# Bra klädstil, då menar jag inga hiphoparkläder. Snygga och stilrena kläder.
# Ingen gangster, som tycker de är skit fränt att sitta och prata med mig om förra helgen då jag slog den och den och den och den. Jag bryr mig inte om sånt, jag vill inte bli indragen i din skit. Har varit de en gång, och jag säger inte igen. Våld löser inget, de skapar bara mer problem.
# Snäll och go mot mig, ni vet som de ska vara
# En kille som känner att han inte behöver leka av sig. Utan en som vill ha ett förhållande och en kille som jag inte behöver passa upp.

Då har ni en liten del av listan. Men Vissa grejer kan man ju ändra på när man träffar den. För vem vet, man kanske faller för en kille som inte är allt detta. Men jag tillåter inga droger och din klädstil den lär jag ändra på om du inte är stilren. hehe

Nej nu blir de bada. Sedan efter badet blir de städa hela lägenheten. gud vad skoj, nej!
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Slapp dag

Kategori: Allmänt

Kom in precis från en promenad med Baily, de regnar ute. Inte roligt att vara ute och gå i. Nu hade jag tänkt att äta något och sedan hoppa i badet en sväng. Senare kommer kanske Carro förbi och lånar mitt badkar. eftersom mami och jag är dom enda i hela familjen som har badkar. hih
Håller på att smsa med Mattias, den lilla svikaren åkte till ö-vik idag och tänker inte komma hem än på några veckor.
Jag tycker han är dum mot mig. Bara åker ifrån mig hela tiden. Nej nu får jag gå och byta kläder jag är alldeles genom blöt.
Jag skriver snart igen vad jag låg och tänkte på inatt innan jag somnade =) hehe
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Lite dålig uppdatering

Kategori: Allmänt

Jag får nog börja med att be om ursäkt för att jag inte uppdaterat sen i natt någon gång.
Igår blev de så att jag gick ner på stan och mötte upp Mattias och hans bror. Så gick vi runt ett tag och sedan gick vi hem. Men som syskon dom är så rök de ihop och började bråka. Det slutade med att Mattias låg på mitt sovrumms golv och snackade med mig. Men som vanligt när jag är trött så somnar jag bara och tydligen somnade han också på golvet. hehe Men innan de läste jag upp sms som han hade skickat på fyllan till folk. Jag tror dom till mig var bäst, han skulle vara gullig mot mig när jag inte var hemma och jag fick mig ett gott skratt när jag läste dom.
Så här skriver han, jag översätter under:

Mattias: Visst är de sent i masin!? Jag tänkte blocka ur och ställa in. puss
Han menade: Visst är de rent i masik? Jag tänkte plocka ur och ställa in. puss
Mitt svar tillbaka var: ja de är rent i diskmasiken. puss
Några minuter senare skickar han ett till sms till mig..
Mattias: Fisken är fixad nu ;) puss
När jag fick de smset höll jag på att dö. Visst han hade druckit men vafan Mattias, svenska kan du väl ändå. hahaha

Denna dagen har då varit lite seg, eftersom jag inte somnade förens vid fem i morse. Var ute med Baily vid nio, somnade om igen. vaknade igen lite senare, var ute med baily igen och sedan sov vi igen och gick upp och gjorde oss iordning och gick på en långpromenad vid strax innan fyra.
Då blev träffade vi Carro utanför hennes jobb, vi gick till konsum i stan och köpta chips. Några minuter senare blev vi hämtade av Josse och Håkan och följde med hem till pappa. Sen Åkte jag och Baily med Josse och Håkan hem till dom och Håkan lagade underbar mat till oss. Några timmar senare åkte vi ut en sväng, åkte till orrholmsgaraget och träffade Daniel. Sen for vi hem till mig och hit kom Johan och Jessika och var sociala. Sen for vi ut en sväng bort till Shell och träffade Evsan och Maruks. Så  ville de åka en sväng och jag åkte med Evsan och Markus. Gud vad jag har saknat dom två. Ska bli så mysigt att kunna träffa dom nästan varje helg framöver.
Sen nu så är jag hemma. Ska kolla på någon film och käka chips och dricka socker dricka, så jag blir mer söt som socker =) hehe Plus äta mina isbitar. Det är något jag känner jag måste ha hela tiden. Isbitar och bruk coca cola. I flaska är inte lika gott som i burk. Jag vet inte vad de är med mig. Ideér jag har fått för mig. Som vanligt alltså. hehe

Sen planerade vi lite för nästa helg. Jag ska nog ut och spela biljard med Josse och Håkan och dricka lite. Evsan och Maruks ska ut med evsans pappa och hans flickvän och bowla, men annars hade dom hängt på också. Hur som helst, så tänker jag inte vara nykter till helgen. Jag har fan vart nykter denna helg och de skulle jag inte ha varit. Nej nu får jag sluta skriva innan era ögon ploppar ut =)
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Sova natten?

Kategori: Allmänt

Kom precis hem, egentligen behöver jag sova natten nu. Men dock så sa jag precis till Mattias att han fick komma hit. Guud vad jag är snäll.
Vi var på shell ett tag och sedan statiol och snackde med folk. Borta på Statiol kom min älskling Evsan och Markus förbi och vi snackade lite med dom där, sen åkte vi till shell och där började jag och evsan som vanligt fjanta oss till olika låtar i bilen. Den bjuder vi på. Nästa gång ska jag försöka spela in oss, så ska ni få se. hehe
Evsan och Markus åkte för att köra hennes mami och vi blev kvar ett tag till för Håkan snackade med två andra. Josse och jag satt som två frågetecken ungefär. Men när Clas börjar prata om något han verkligen brinner för eller tycker är häftig så får han såna dära jätte ögon och verkligen ser lite smått läskig ut. Ungefär som när han kom in bogserandes på Shell efter att hans motor gick sönder, hans ord: Jag hörde en smäll, de brann och jag släckte de med cola. hahaha
Han blir som ett litet barn på julafton. Men såna människor är roliga, de är ju såna man vill ha fler av i livet, eller hur? Roliga och enkla människor.
Jaja hur som helst så har min kväll varit bra trots min huvudvärk. Ska nog skicka sms till Mattias och säga att jag lägger mig för att sova nu. Ska ju upp imorgon och ut med hunden och sedan ner på stan och träffa en kompis. Yeah!!
Ni lär ju märka om han kom eller åkte hem istället. Kommer han hit så uppdaterar  jag sen igen. För han är så rolig på fyllan. hehe
                                     Bästisfestisen Mattias

Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Kvällen

Kategori: Allmänt

Ja ni kvällen för mig blir inte mkt. Har sovit ett tag, men huvudvärken vill aldrig försvinna. Så jag gick och handlade lite förut när jag var på promenad med Baily, vi köpte godis och dricka också. Så kan jag gotta ner mig här hemma sen när jag kommer hem igen. Ska nämligen iväg en sväng med Josse och Håkan. Tror vi ska till Shell =) vilken skräll, INTE. hahaha
Men men, sen blir de nog bara sova för mig. Min älskade hund har nog sträckt sig i sitt högra bakben och är lite smått stel i de. Men så går de när man ska leka med andra hundar och bara möjler på. hehe

Träffade också en gammal lärare jag hade när jag gick på högstatidet. Hon höll på att utbilda dig som lärare och jobbade i ett år drygt med det och sedan fick hon byta jobb. Stackare. men de var riktigt roligt att se att hon gått upp i vikt och mår bra. Hon var smal som en pinne förr och åt som en häst. Kunde inte gå upp i vikt. Men efter hin blev gravid så blev allt bättre. Då kanske man själv ska bli gravid då och gå upp i vikt, vad sägs om de. eh?! nej inte än. De kommer när de kommer. Men inte just nu jag har mina mål i mitt liv innan jag ska skaffa mig barn.
Hur som helst så blir jag hämtad nu. vi hörs senare.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Härligt

Kategori: Allmänt

Gud vad bra de känns efter varje gång man köpt hundmat. Nu har min älskling mera mat. Yippi
Josse och Håkan var här och hjälpte mig samt Daniel =) Tack för hjälpen
Nu när jag inte har så mycket folk omkring mig blir det till att försöka vila, eftersom jag inte kunnat de tidigare. Skulle vara snäll och ringa och väcka pappa kvart över fyra, för den gammle mannen har jobbat natt. Men istället fick josse ringa, för min huvudvärk inte alls är rolig. Blir att sätta på kaffe, ringa en kompis och snacka lite. Ni vet som tjejer brukar göra =) hahaha sen blir de nog vila om kaffet inte hjälper mot huvudvärken. För jag vill väldigt gärna träffa Mattias bror ikväll och dricka lite. Men som det känns nu så vill jag inget med denna huvudvärk. Sen blir de en lite längre promenad med baily, jag tror nog att jag aldrig kommer få vila. Jävla dreeet =(

Och laga mat måste jag med. Nej nu blir detta jobbigt för mig. Ju längre jag sitter här och skriver desstomera kommer jag på vad jag ska göra. shit också. jaja nu får jag väl slita mig från bloggen och börja med kaffet i alla fall.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Vad händer?

Kategori: Allmänt

Jag glömde äta något innan vi gick ut, så nu blir de att göra en sallad.
Vad händer idag/kväll?
Jo det är nämligen så här att Mattias bror kommer till stan idag och som vanligt vill då Mattias festa, så de blir kanske att festa. Antingen här hemma, bara sitta och dricka och ta de lugnt eller så går vi ut. De beror på. Då vill Mattias bara till score, då han förut sa: Jag vill inte så och trängas med en massa människor. hahah så söt.
Men det märks vad som händer ikväll, jag har i alla fall ont i huvudet nu och måste äta innan jag bestämmer något. Men Mattias de är självklart att jag ska träffa din bror när han är i stan. Vi ska ha kul och jävlas som vanligt. Som de bitchar vi är =)

Nu ringde det precis en gammal klasskompis från högstadiet och frågade om vi skulle träffas imorgon och uppdatera varandra om vad som hänt den senaste tiden. Det har ju hänt en massa saker sen sist.
Sedan frågade jag förut mitt ex om Baily fick leka med hans gammla hund, som de passar nu i en vecka och det ska vi försöka ordna till veckan. vad roligt för dom. Jag tror Baily har saknat han.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig ordning för att gå ner till stan och köpa hundmat, och fråga inte hur jag hade tänkt att försöka få hem en 7.5kilos säck med hundmat, den frågan har jag ställt mig med. Men blir kanske att vänta tills håkan slutat eller ringa och fråga Johanna.
Hur som helst så ska jag göra mig i ordning nu.

Just de har glömt att skriva: Grattis min underbara moster, jag är stolt över dig. Du gör de rätta.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hello Bitches

Kategori: Allmänt

NU har jag vaknat igen, var vaken första gången vif halv sju imorse och då blev jag så pass pigg att jag gick ut med Baily och sedan igen vid tio och nu snart ska vi ut igen. Bubbsen ligger på golvet och tittar på mig med hans vackra ögon
Ska käka något också innan vi går ut. Sen får man se vad som händer under dagen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Jag är Gorgeous!

Kategori: Allmänt

21 crushers
You are really popular! Cool and sophisticated, guys/girls are attracted by your unique style. You inspire our friends and you have a strong moral uplift. You're gorgeous too!

Gjorde ett test på facebook om hur många som har en crusch on me =) wow 21st, hmm undra vilka de är?

XOXO//Bambii

ojojoj

Kategori: Allmänt

Ne men guud, titta vad jag hitta på en blogg. Som allt är antagligen riktat mot mig. Men de skiter jag i.

"En sista grej bara. Den som känner sej träffad? Grattis!
Vad har hänt? Varför har du blivit så otrevlig? Och tror att du kan och vet allt bäst? Alla gör sina val.
Hoppas du väljer att snart skärpa dej, för jag börjar bli fruktansvärt trött på dej och det tror jag inte att du vill.
Jag är väldigt nyfiken på vad som pågår i ditt huvud. Hoppas att du snart bestämmer dej för att öppna dej så man fattar varför..."

Svar:
Så här ligger de till: Jag säger vad jag tycker och tänker och jag skiter fullständigt hur ni tar de. Säger jag att jag vill att min hund när han åker bil ska sitta fastspänd med sitt bälte eller i en bur eller bakom galler som många kombi bilar har, så är de för att jag till skillnad från andra är rädd om min hund. Plus de är lag på att hunden ska vara fast i bilen. Bara för att jag är mer noga med min hund betyder inte det att jag är otrevlig och för att jag kan mer om hundar än er och för att jag har mer intresse för hundar och deras beteende är jag fortfarande inte otrevlig. Och NEJ jag kommer inte skärpa mig.
Som sagt min hund är mitt allt och ni som inte fattar hur farligt de är att ha en hund lös i bilen, ska varken har körkort eller hund. För ni leker inte bara med era liv i trafiken utan alla andras också. Tänk på de!!!
Du kommer aldrig få veta vad som pågår i mitt huvud, för du är inte jag och nej jag kommer inte öppna mig mot dig ordentligt för jag litar inte på en enda jävel utom Min underbara Mattias. Du får bli hur trött du vill på mig och jag bryr mig nog inte. För jag har i alla fall mina vänner, familj och min underbara hund. Så jag skiter fullständigt i om du tröttnar, du kan ställa dig och skälla ut mig offentligt om du vill de. Men du lär få en värre utskällning tillbaka. Kom inte med att du är äldre och vet mer. För tydligen vet du inte de. Tröttnar du på mig, skaffa en ny umgängeskrets. För jag förvinner inte!!
Du får helt enkelt lära dig att leva med att jag kommer alltid veta mer om sånt och jag kommer alltid vara rak och ärlig mot vem som helst. Så sluta gnälla jag försvinner inte och inte mina åsikter heller.

XOXO//Bambii

som om

Kategori: Allmänt

Hello Bitches!

Kom precis hem, har varit ute en sväng. Vi var bort till Shell och josse och Håkan köpte cigg. Träffade lite folkc och Baily gjorde utfall mot Laban(en liten hund). Men jag kan förstå Baily, ingen liten kaxig hund ska komma in i hans bil och börja kaxa. Så jag får väl säga: Duktig pojk =) hih
Sov en stund förut efter vi käkade, eller jag låg på sängen och vilade ögonen. Sen frågade jag Josse och Håkan om de kunde gå ut med Baily och i sista sekund ändrade jag mig och följde med.
Som vanligt när vi var där borta så började jag vara elak mot Mats: Titta Mats våran chafför är lika stor som dig!! haha baily satt i förarsäten. Jag måste ge mig säga allt jag kommer på och börja vara snäll. vem försöker jag lura, de kommer aldrig att hända.
Som jag skrev skulle jag sova, men som om jag kunde hålla mig borta härifrån. Hallå?!!
Smsar lite med Mattias och driver som vanligt. Jag är trött och sliten, en lång dag med syrrans ylande hund. hehe men hon är alltid lika go mot mig. Sen kan jag förstå om Ina ylade och skällde, som smällde grejer är i kvarteret under dagen och Ina är livrädd för skott och smällar. Stackars liten =( 
Nej nu blir de kolla efter lite kläder och kanske beställa hem och snurra runt lite på nätet, sen blir de sova. NattiNatti
                                Mitt hjärta börjat kaxa till sig


                                              Mina ögon: grrr


Pussisar på de


XOXO//Bambii

Solig dag

Kategori: Allmänt

Då känns de nästan som denna dag ä slut. Har varit på långpromenad med Ina och Baily. Matchade precis så att vi kom till scandic när Johanna och Carro slutade. Johanna och Ina gick hem och Carro, jag och Baily gick till waynes och drack kaffe. Sen gick jag hem och tog en kall dusch och när jag kom ut ur duschen var Josse och Håkan här.
Vi åkte bort till slussen en sväng och sedan bort till örsholmen vid biltvätten där. Träffade lite folk och sedan åkte vi igen hem för att nu laga pannkakor =)
Sen blir de en sista promenad med baily och tillsist sova, som ett litet barn.
nu blir de äta pannkakor och gotta sig.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

badar

Kategori: Allmänt

De blev ingen sova efter maten, blev att fylla upp ett badvatten och lägga sig i badet. Så nu ligger jag här, eller ja jag sitter =) lyssnar på musik och dricker min cider. Däremot efter badet blir de sova, jag kände att jag hade så ont i min skuldra så jag tänkte lite värme på den blir bra. Alltså ett varmt bad, fast de är inte så varmt. är lite smått känslig.
Baily ligger och snarkar i soffan, jag har en trött vovve.
Sen lyssnar jag på Lady Gaga- Paparazzi =) me like it a lot
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Härligt

Kategori: Allmänt

Så kom precis hem från en sista promenad med Baily. Först var de menat att Carro och Mats skulle ta med Baily när de skulle åka och bada. Men när jag frågade om han fick sitta med sitt bälte i baksätet eller om de fanns galler eller bur i bilen. Så ändrade jag mig. Kanske för att andra inte är så himla noga med sina hundar är jag de om min. Plus är hunden inte bakom galler, i bur eller har bälte och man blir stoppad blir de böter. Men han fick inte sitta med sitt bälte i baksätet och de fanns inte riktigt galler eller hundbur i bilen, så då betämde jag mig för att min älskling ska få fan inte åka bil. Kanske lite taskigt mot dom, då de hade åkt ände hit för att hämta honom och sedan ändrar jag mig. Men de är inte mitt fel att andra inte är rädda om sina hundar och de inte tänker på hunden. Jag gör de i alla fall, för min hund är mitt allt.
Men vi åkte i alla fall till Shell så jag fick cigg och dricka. inte bra med cigg, då jag egentligen har slutat. Men idag har det varit en sån dära dag då allt bara blir käpprätt åt helvete. Jag blir arg och frustrerad för varje minut som går. Så då fick de blir ett paket. Tror inte livet kommer kännas mycket bättre imorgon, beror mycket på om vissa räkningar är betalde och sånt. Sen var jag påväg ner till stan för att gå och träffa Stiine och några till och kom på att baily inte har varit ute och gjort alla sina behov efter kvällsmaten. Visst han har varit ute med inte gjort allt han behövde. Så fick vända och gå hem.
Nu blir de att göra lite mer köttfärs med tacokrydda och sedan créme fraiche =) mmm så gottigott gott sen blir de sova, för jag får Ina strax innan halv nio imorgon. De ska bli mys, mina två sötnowsar i samm hus. hih
pussisar på de

XOXO//Bambii

Funderar

Kategori: Allmänt

Så nu sitter man här och funderar lite på kvällen hur den ska se ut. Har dock inte bestämt mig än, men men de märks =)
Fikan och promenaden var bra, såg min "snygging" höll ju för fan på att trilla av stolen. Men jag de gör inget. De bjuder jag på. Josse och Carro hade roligt den lilla stunden. Sen så har jag smsat med Martin, blev ju lite smått orolig under dagen då jag inte fått något mms av han och hans mat. hehe Vi borde gifta oss, ska fråga han nästa gång jag träffar honom när jag får min ring. Den lär väl vara en jordnötts ring:P hahaha (ett internskämnt)
Bestämde nyss med Syrran Johanna att jag ska Ina imorgon, så de ka bli trevligt. Den söta weimaranern(stavning)

Ska nog åka ut och släppa Baily på Örsholmen en sväng, men jag vill till shell först och köpa kaffe.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Lång promenad och fika

Kategori: Allmänt

NU ska jag byta kläder och gå på långpromenad med Josse och Baily. Sen blir de att fika med dom plus Carro och Mattias =) me like it
Dagen har varit seg, har bar gått utanför dörren när Baily ska ut på promenad. Sen nio i morse. Annars har jag legat i soffan och bara kollat på tv och var varit arg.

Somnade igår gansak snabbt efter sista inlägget. Jag var så extremt trött igår. Så de var skönt att sova och ta de lugnt idag.
Har fortfarande huvudvärk idag och min arm värker som aldrig förr.
Mattias vill ha med mig hem till Emil sen ikväll på fest och Stiine vill ha med mig ut på en uteservering. Jag har inte riktigt bestämt mig än, plus attjag väntar fortfarande på pengar från mami.
Sen har jag ju lyckats göra mig ovän med henne idag också, men så går de när man når min gräns. Jag har tålamod, men inte så mycket.
Jaja nu blir de hoppa i andra kläder. Uppdaterar senare om jag orkar.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Morötter och grönsaker

Kategori: Allmänt

Sitter här hemma nu i soffan och har gosat ner mig. Skalade morötter och delade dom. Sedan skärde jag gul och röd paprika och gruka. Gjorde dipp till, mycket gott. Så nu sitter jag här och mumsar. Dricker saft i väntan på min coca cola och mina pengar.

Tidigare i dag åkte jag med Josse och Håkan ut till skoghall, först till hammaröGlas och sedan till håkans mami och papi. Jag låg typ och sov i bilen, hade en fruktansvär huvudvärk. Men så går de när man sover 1.5h på ett dygn och sedan dricker och är uppe till halv fem på morgonen och sedan går upp vid halv tio.
Efter skoghall åkte vi förbi hemma hos dom och lämnade lite grejer och träffade Carro och Mats som passade Ina, eller ja Carro passade henne.
Vi for ut till Willys för att handla lite och sedan körde dom hem mig. Jag lagade mat snabbt och bokstavligen slängde i mig maten. Skulle gå på promenad och ta sällskap med Carro hem till papi.
Hos papi snackade vi mycket om mig och om honom, riktigt trevligt. Började väl lite smått smida planer.
Sen hämtade Josse och Håkan mig och Baily så vi åkte ut till örsholmen och släppte honom där så han fick leka av sig lite.
Vid tjugo i tolv kom Carro och Mats så Baily och Bubba fick leka lite. Det var roligt de med.
Nu har jag under tiden jag skrivit detta fått min cola så ska dricka lite av den och sedan sova. Nattinatti på er
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hemma efter sjukhusebesöket

Kategori:

Så nu är man hemma igen då. Eller jag har varit hemma tidigare efter sjukhusbesöket. Men var tvungen att gå ner till folksam för att skriva på papper för att få ut lite pengar. Eftersom Jag då inte har eller inte kan jobba undersommaren. Och man har ju hyra och andra utgifter att betala, som alla vet.

Hos fysiologen gick de bra. Josse och Håkan var med mig hela tiden. Satt en halmtimme och väntade på att få komma in och sedan tog det inte långtid innan vi var klara. Jag har ju gjort detta förut så jag visste ju vad vi skulle göra. När hon gav stötar i min hand satt jag nästan och sov, men varje gång jag nästan precis somnade så gled jag ner och nästan ur stolen. Stolen var lite framåt lutad. Sen när hon gick upp i de höga stötarna så stutsade min hand och amr runt där på armstödet och eftersom jag inte känner i min hand så skrämmde det skit ur mig. Tänk att sitta och bli skrämmd av sin egna hand.
När hon gav stötarna i handen låg de på 0-40,9 och i armen låg de på mellan 0-17,5 och i armen gjorde det riktigt ont, så hur ont borde det ha gjort i minhand egentligen?!
Jaja nu tänkte jag vila en stund och kanske hoppa in i dsuchen igen, jag luktar sjukhus och det är varmt ut. En lång kall dusch =) Me like it <3
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Fysiologen

Kategori:

Nu åker jag snart på första undersökningen på utredningen. Hoppas de kan rätta till allt, men man ska inte hoppas för mycket. Vet ju hur de gick sist.
Jag är skit trött och vill egentligen bara slänga mig i sängen igen. Men de hinns inte nu, ska vara på sjukhuset halv ett.
Skriver efteråt hur de gick, om jag själv får veta.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Dricker

Kategori: Allmänt

Sitter här hemma med Carro och Mattias. Mattias och jag dricker lite, carro har små smuttat lite. Men annars är de bara vi.
Efter vi vaknade förut så gick vi ner till stan och fikade, Mattias, jag, Carro och Mats plus hundarna, Baily och Bubba. Carro och Mats gick på promenad förut med dom och mötte upp oss vid waynes =) de var trevligt.
Sen gick vi hem hit, då var Josse och Håkan här och försökte få tag i mamma och pengar dom skulle ha av henne, jag har också väntat på pengar av henne idag. Tillslut ringde Josse till Pille och frågade om vart pengarna har tagit vägen och då berättade han att när hon gick till banken idag så var den stäng, så hon hade ljugit för oss hela dagen. Palla bry sig, men nu vet jag vart hon står i alla fall.
Jag skiter i de nu, jag har roligt, Mattias är ganska rund under fötterna och han är ju så pratglad nu förtiden när han dricker  så de är ju så roligt att dricka med honom.
Vi sitter här hemma och försöker lära honom att sjunga, inte för att någon av oss kan sjunga.
Mitt hjärta Evelin var här förut och hälsade på. Det var riktigt mysigt och jag har verkligen saknat henne. Hon är verkligen mitt hjärta<3 Vi åkte till Shell en sväng och snackade lite. Sen kom jag hem och då hade Carro och Mattias varit så gulliga så de hade blandat en drick åt mig =) så underbart.

Vi ska om ett tag gå ner åt stan, för Mattias vill de och Baily måste ut och vi ska nog följa Carro en bit. NU måste jag springa på toa och sedan röka, eftersom Becca bara feströker =)
För vi är så jävla bra, Jag håller också på att övertala Mattias att börja videoblogga med mig, för hoppningsvis går det åt de hållet jag vill =) Me like it a LOT, för att jag är så jävla bra och snygg.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Vaknade precis

Kategori: Allmänt

Carro och jag la oss på sängen förut vid tio i tolv och somnade och sov till tjugo i två drygt =) de var skönt att sova, men är fortfarande lika trött. Min Mattias kom hit och fick upp oss, alltid lika trevligt när han är här. Nu väntar jag på att mami ska sätta in mer pengar till mig så blir de gå ner till stan och köpa hundmat. Då Bailys mat börjar ta slut. Sen blir de handla hem mer mat.
Vi sitter här hemma och lyssnar på musik på youtube och dricker kaffe, visst är vi svensson aktiga?!
Carro tar ut fliser ur Mattias händer, stackaren fick jobba igår hemma och fick fliser. Shit happens =) haha
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kom precis hem

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från stan. Mötte först carro på torget och följde med när hon skulle köpa cigg och sedan följde hon med mig till folksam, och nu snart måste jag ringa till min handläggare på folksam. Guud vad jag inte vill de, hatar att ringa såna samtal. Hej, mitt namn är Becca och jag söker den personen. Hjälp nej!!! Ska försöka få Carro eller pappa att ringa.

Jag börjar bli väldigt trött nu också, inte bra detta. Borde ha sovit i natt egentligen. Men hallå, kan man inte somna så kan man inte sova. Svårare än så är de inte. Men hur som helst så vill jag sova nu, fasten de går ju inte, eftersom jag skla ringa ett samtal och sedan ska faktiskt Carro ringa ett annat åt mig. När vi är klara behöver säkert Baily ut och sedan så ska Mattias komma till stan. Men den har nog inte vaknat än, för han varken svara på msn eller på sms. Dumma unge, jag blir ju ledsen =( snyft

Nej nu måste jag ringa innan de är försent för idag. Skriver sen om varför vi har ringt dessa samtal och vad de sa.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

God morgon

Kategori: Allmänt

Eller ja god natt eller vad jag nu ska säga, jag har inte sovit något i natt. Kunde inte komma till ro, så fick jag vara vaken istället. Har kollat runt på olika bloggar, olika klädsidor och nyhetssidor. Jag vet inte riktigt vad jag har hittat. I alla fall en massa skor jag vill ha =)
Nu snart ska Baily och jag på första promenaden, jag kom precis ut ur duschen och Baily ligger fortfarande och snarkar. Så jag tänkte göra kaffe och äta lite innan vi går ut. Då Baily är inte precis en morgon hund utan han brukar gå upp vid tio- elva någon gång. Händer då och då vid nio. hehe ja jag har en morgon trött hund, men det är super gulligt också.

SItter och lyssnar på Lady Gaga-Paparazzi, me like it a lot =)
Nej nu blir de göra kaffe, klä sig och väcka Baily hjärtat<3
Skriver nog efter promenaden
Pussisar på de

XOXO//Bambii

sjuk och uttråkad

Kategori: Allmänt

då vart de natten nu då. Jag har varit ute på en lång promenad mad baily nu på kvällen. Innan sista promenaden kom Josse och Håkan och hjälpte mig med Baily. Då Jag fick feber igår och idag mår jag skit och mitt hjärta dunkar i 390 när jag rör mig, skit jobbigt =( Sen så kollade dom på Bailys öga då jag på eftermiddagen upptäckte att hans ena öga var svullet och de rann vätska ur den. Så de åkte hem till Syrran carro och hämtade ögondroppar till honom och jag tror att de är bättre nu. Antagligen har han rivit sig själv med tassen. Men hur som helst fpr ju jag alltid panik när de gäller mitt hjärta Baily så jag satt nästan ocg grina här hemma när jag ringde till Josse och bad om hjälp. Jag är så rädd att förlora honom.

Men hur som helst har min dag inte varit lång och de har inte hänt i så mycket. Varit ute på några promenader med Baily, lagat  mat och sen sovit typ resten, är man sjuk så är man sjuk och då orkar man inte mycket. hehe
Käkat godis har jag gjort lite med, och druckit coca cola med is hela dagen. eller ska jag säga sanningen så har jag käkat upp isen och sen druckit colan:P haha som jag gjorde i natt.

Satt för en stundsen och chattade med min plastsyrra på facebook. Gud vad härligt att veta att hon lever. Har inte hört eller sett henne på några år. Hon är på väg till Nya Zeeland för att jobba, hon hade tröttnat på Irland. Kan jag förstå, bor man förlänge på samma ställe tröttnat man. Precis som jag har töttnat på denna staden. Vill bara flytta här ifrån, men som en kompis sa för ett tagsen: Det är vad man gör de till, jag trivs här. Då började jag tänka och jag började välja bort människor i mitt liv. Så nu har jag roliga, lätta och bättre vänner än dom jag umgick med förr. Speciellt en person. haha men den fattar ju noll ändå, kanske för att den håller påmed droger, inte vet jag. Men hur som helts så  efter att min kompis sa så till mig så ändrade jag på mig och ändrade inställning. Nu är stan lite roligare =) Sen träffar jag hela tiden nytt folk och de är roligt folk, de är ju bland de bästa. hih
Sen så har jag suttit och tänkt lite på farmor och farfar, gud vad jag saknar dom stundvis. Härliga minnen och de är ju allt man har kvar från dom typ, härliga minnen. Kommer aldrig glömma dom.

Nej nu blir de nog att sova till någon serie på tv i soffan. jag är dö trött, ska kolla runt lite först efter några snygga kläder och sedan natta mig själv.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Affären

Kategori: Allmänt

Nu blir de att gå ut på en längre promenad med Baily och sedan till Affären för att köpa godis och dricka. Sen blir de att kolla klart på ice age 3 =) mmm me like

Kvällen igår var rolig. Först så var de Mattias, Carro, jag, Emil och två kompisar till Emil. Men de drog iväg någon annanstans. Så kom josse och håkan istället och var med, och sara och Marika och sedan kom johanna en sväng.
Men jag tycket det var väldigt trevligt och roligt. Speciellt att sara kom förbi. Henne har man inte sett på över ett år. Det kändes mycket bra, vi(josse och jag) har ju så många knäppa minnen ihop med Sara. hih
Men hur som helst senare på natten kom felix förbi en sväng och sa hej, de var också riktigt trevligt. Har inte sett han på länge.
Sen kom Mats och körde hem Carro och Mattias. Emil blev hämtad vid ett, josse och håkan gick och la sig vif strax efter ett. Jaja en rolig kväll, ja just de josse målade mig i ansiktet med en kork till en vinflaska:) jag var snyggat i världen, eller inte!! haha bilder kommer senare, mycket senare. För herren Mattias har glömt sin kamera här och de var han som tog korten.
 Nu måste jag springa innan baily får spel på mig. Han ligger och tittar på mig med sina vackara bruna ögon och säger typ: kom för i helvete då, du har ju sagt att vi ska gå ut! Kärring. heheh

Pussisar på de


XOXO
//Bambii

Roligt =)

Kategori: Allmänt

En rolig kväll/natt. Berättar mer imorgon. nu blir de sova sova sova natten:P eller ja morgonen. hehe
pussisar på de

XOXO//Bambii

Regn regn och allmänt tråkigt väder

Kategori: Allmänt

Då var de lördag idag då. Vädret är ju inte det bästa, men de stoppar inte oss.
Jus nu är Min bästisfestis Mattias här och han ligger i fotöljen och vilar lite. stackarn har knappt sovit i natt. Baily ligger i min säng och gosar med sin nalle och mina täcken =) Riktigt gulligt

Jag tvättar en maskin åt mami för att vara snäll och ska snart laga mat. Mattias börjar bli hungrig och jag med. Det blir köttfärssås och spagetti, mycket gott. Gå och slänga soperna måste jag göra också.
En kompis kanske kommer sen och dricker kaffe här med oss, nu blir de att varndra iväg till hagahallen och köpa groggvirk =) Carro kommer också sen och hälsar på, mycket trevligt.
skriver nog mer senare.

                                      Bästisfestis Mattias and Mee

 WE are sooo, soo soo. ..


Pussisar på de


XOXO
//Bambii

Spring breakdown

Kategori: Filmer och Serier

Denna film är lite smått rolig. Jag skulle vilja åka till USA när dom har denna veckan. Fasten som alltid är de ju ännu mer tillgjort i filmer. Men i alla fall, den är lite smått pinsam och man tänker lite mer. Den är en film i min stil =)
Sen så att tre äldre kvinnor åker på spring break är väl kanske inte så vanligt. Men ändå rolig.

XOXO//Bambii

Wallander- One Step Behind

Kategori: Filmer och Serier

Filmen är ju som sagt bra. Mitt i allt de alvarliga dyker det ju upp svenska saker som t.ex. euroshopper matvaror, svenska polisbilar, norrköping, pressbyrån kaffe. Lite allt möjligt. hehe Men den är bra och jag tycker det är lite smått kul att en svenks film har blivit så populär utomlands att de gör dom på engelska nu =)
Hur som helst bra och värd att se. Sen har man lika myckt humor och tycker att de är lite smått roligt när de är en engelsk film inspelad i sverige så kan man se ironin i allt de alvarliga.

XOXO//Bambii

Sova natten

Kategori: Allmänt

Blir de snart att göra. Först blir det att fixa min tvättkorg, den har jag totalt glömt bort att den ligger i blött i badkaret. Kanske inte så smart, men de gör inget.
Har som sagt fixat lite här hemma ikväll och sedan hämtade Josse och Håkan mig och vi åkte bort till Shell och där träffade vi lite folk. Sen så åkte vi bort till Orrholmsgaraget för att håkan skulle hjälpa någon med hans bil. Så då blev vi stånas där ett tag. Martin åkte med oss, så lite skojj hade vi. Sen var vi tvunga att åka då Josse behövade på toa. Så Vi åkte hem till dom en sväng. Sen for vi till Shell igen. Då kom Mats dit också, han hade en present till mig. En Padda på sin instrumentbräda i bilen. Hahaha, så rolig man kan vara: INTE!!! dumma dig. Jag är inte en padda.

Nu har jag precis varit ute med Baily på sista promenaden. Först klättrade han in i bilen över Josse till Håkan. Baily älskar ju Håkan, alla bilar håkan kör lär sig Baily hur dom låter och sedan när han hör den bilen blir han nästan skogstokig här hemma. Så underbart sött<3 Jag verkligen älskar min hund, finns ingen bättre i hela världen än honom.
Sen under promenaden så ringde min bästavän Mattias och vi pratade om imorgon, och lite annat. Alltid lika skoj =) Me like it a LOT! Hur som helst så blir de film och godis och dricka nu för min del. Sen blir de sova sova sov natten.
Eller ja först tvättkorgen. hehe som jag helatiden kommer på att jag måste fixa med. jefla dreeet.

                                              Min älskling Baily


                                           Josse och Jag


Pussisar på de


XOXO//Bambii

Sliter som hemmafru

Kategori: Allmänt

Okej, rubriken kanske inte var den bästa. Mami och Pille åkte nästan precis iväg mot Uddevalla. Skönt att slippa dom nu. haha inget illa menat. Nu tvättar jag min tvättkorg i badkaret, hatar när den är skitig. Det samlas ju en massa dret i dom dära korgarna. Sen tvättar jag en maskin och ska ut i tvättstugan och hämta mina nytvättade täcken och min nytvättad madrass. Jag är såååå duktig.
Badat Baily har jag också gjort, fick jaga han innan jag fick in han ens i badrummet. Den hunden fattar vad som sa hända när man går in i badrummet och plockar fram hans alldeles egna shampoo. Då springar han fort som fan runt i varenda rum och försöker gömma sig. Så sött =)
Laga mat ska jag också göra, eller nja värma mat. Min söta Mami hade gjort mat innan hon åkte. Sen så har jag ju köpt godis, fasten visserligen för 15kr. Mot Martins påse som var tre gånger så stor som min och kostade därefter också. hehe

Vi åkte ut till båthuset förut vid halv fem fem någon gång. Målade ett nytt lager på där vi hade slipat och håkan skulle fixa motorn, men upptäckte att limmet var borta som han behövde för att fästa frostpluggen. Jävla shit också =( Men den hittar vi imorgon eller något sånt. Sen Sålde han en dumpventil till en kille.Medans Håkan fixade med att sätta fast den så lekte jag med Baily, ja Martin lekte också med honom och Josse.
Hur som helst blir de nu till att hämta grejerna i tvättstuga och sedan äta mat och tillsist hoppa in i duschen. Sen får man se vart kvällen slutar =)
Nu kommer det en söt liten bild på min älskling


(Baily halkade på en sten i vattnet och blev lite rädd, titta på svansen)


Just de glömde säga vad jag tyckte om Wallander filmen igår. Den var bra, men det är lite smått ironiskt att dom är inspelade i sverige. Jag håller ju nästan på att dö av skratt varje gång man ser något svenskt. Men de är värda att se.
Lite roligt att de filmerna har blivit så stora, till och med utomlands så att de gör dom på engelska också.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Fredag äntligen

Kategori: Allmänt

Ja jag sov tilll tjugo i två idag, somnade inte förens strax efter sex i morse. Men hur som helst tror jag att jag har lyckats lista ut vem den anonyma är. Guud vad jag är smart ibland. hehe
min dag har som sagt inte varit lång, den stunden jag varit vaken har jag suttit och mobbat mami och pille. De har ju inte åkt än och de ser itne ut som de kommer iväg än, med tanke på regnet. Ha jag är så klokren ibland.
Pille tröttnade nog på mig, han åkte till garaget för att fixa de sista på motorcyklarna.

men hur som helst så blir de att byta kläder nu och åka ut till båthuset. Fick lite bråttom nu för håkan hörde av sig precis till mig. Så bråttom, bråttom, bråttom!!
Jag återkommer senare.


I miss my party girl<3

Pussisar på de


XOXO
//Bambii

hmm, obehagligt, men trevligt =)

Kategori: Allmänt

Ja nu börjar detta bli lite smått obehagligt. Det är någon som läser mig blogg och som är inne på min bilddagbok och komenterar bilder anonymt och skriver saker typ som "lika fin som jag minns", "finfin" och "Tur att man kan kolla på dina bilder, det tar bort det tråkiga vädret"
Visst det är smickrande, men jag skulle gärna vilja veta ditt namn eller om de är fler, era namn. Men visst de är tur att mina bilder finns så jag gör någon glad =) hahah För jag har storhetsvansinne!! Hell yeah!
Det är tråkigt att människor komenterar anonymnt, jag vill ju gärna veta vilka som läser min blogg och sånt.

Hur som helst, de blev ingen båthus idag. Håkan var för trött. Han hämtade mig här hemma och vi for hem till han och Josse. Där josse höll på att baka, kladdkaka och negerbollar. Gud vad gott de var, åt dock ingen kalddkaka.
Sen lagade Håkan mat och vi käkade. Sen fick de köra hem mig för jag hade så ont i magen, men efter en varm dusch så var allt bra. Då åkte vi och tankade och sedan hänade det inte så mycket mer med dom.
När jag kom hem så hade ju jag tidigare idag fått för mig att tvätta allt som är i min säng. Vilket innebar mina två täcken och min madrass, ni vet den mindre madrassen som ligger på den tjocka i sängen. hehe Den tvättade jag i badkaret för den skulle tvättar för hand. Jävlar vad tung den blrv när den blev blöt, fyfan jag trodde mina armar skulle gå av. Mina kuddar blir de att tvätta imorgon samtidigt som jag kör igång tvättmaskinen här inne i lägenheten med mina lakan. Jag tvättar ju de andra ute i tvättstugan. För jag är sååå himla bra. Sen har jag vikit  och hängt all mina ny tvättade tvätt in i mina garderober och fixat lite i gästrummet/min stora garderob. Som ni vet har ju jag ställt in alla garderober i ett och samma rum, 4 garderober, 1 byrå och 1 säng, plus nattduksbord =) 
Sen har ju pratat med min underbara Mattias i telen igen. vi pratar typ bara på nätterna med varandra just nu, vad är de med oss? Och vi pratar ju länge också, inte bara hej och hej då, utan timmar. haha Men så är de när man har en bästavän och inte träffas så ofta. Kanske för att jag är lite dryg och har annat för mig, och skjuter upp det hela tiden. Eller så är det kanske så att lille bubben vaknar inte förens vid tre-fyra på eftermiddagarna och jag vid tio på morgonen. När klockan är fyra ska jag åka ut till båthuset. Din lilla murp:P haha

Nu blir de att kolla klart på den engelska Wallanderfilmen, som är inspelad i sverige. Jag håller ju på att dö av skratt när de säger svenska städer och visar såndära billiga svenska märken och pressbyrån muggar och svenska postbilar. hahaha Klart att dessa filmer lär bli att fortsätta att kolla på. Mitt i allt de allvarliga så blir de lite smått ironiskt enligt mig.



Pussisar på de


XOXO//Bambii

deprimerande

Kategori: Allmänt

Guud vilket tråkigt väder de är ute, det är ju nästan så att man blir deprimerad. Men Men, senare bär det av till båthuset. Bara Håkan har slutat och hämtat mig, så ska vi hämta Josse och sedan ut till båthuset. När jag kommer hem blir de att klippa sigge kan jag tänka mig.
Jag slapp följa med och handla idag i alla fall =) Fick allt jag ville ha och sedan lite till. hih
pussisar på de

XOXO//Bambii

GLÖMDE SÄGA DETTA!!

Kategori: Allmänt

Tänk att vi är såååå himla bra.
Att alltid ha en positiv inställning är det bästa som finns =)

Baily älsklingen<3
      

And Mee, Just Like Mee


You know to be like me you gotte think like me and that you will never ever do. Becuse you are not me!! remember that!
But you can try sometime to think like me, you will have a lot off fun =)
Pussisar på de

XOXO//Bambii

p.s. Glömde säga de på de andra inlägget, jag har olika solglajjer beroende på om min outfit är mörk eller ljus. Bara så ni fattar =)

Lite blandade bilder

Kategori: Allmänt

Bra dag i mitt liv

Kategori: Allmänt

Som vanligt blev de ändrade planer för min del idag, så de blev inget handlande utan de får ske imorgon eller fredag. Vem vet, jag väljer själv. Mami och Pille har dock inte åkt än och som Pille sa förut så är det någon dag mellan imorgon och lördag. Jaja jag för väl stå ut några dagar till, så länge mami håller sig vän med mig.
Men hur som helst så tog jag baily vid tjugo i fyra och knallade upp till Josse och väntade på att Håkan skulle sluta jobba och så vi kom iväg till båthuset. Vi var i båthuset vid fem över fem drygt och åkte där ifrån vid tio över sju.
Martin kom och höll oss sällskap idag med, alltid lika roligt. Han är ju som mig, han älskar ju mat han med och vi har nästan alla fyra samma humor. Baily skaffade tre nya vänner och en ny ovän. Men de är väl inte så konstigt om min hund gör utfall mot en alkolist hund vars ägare släpar benen efter sig på något konstigt sätt. Man måste nog se han för att förstå.
När jag kom hem var jag snabbt in och lämnade Baily och grejerna jag hade med mig och sedan började jag klippa gräset och fixa här ute på gården. När jag var klar med de så gick jag bort till Napoli och satte mig där med mami, Pille, Dan och Ulf. De var ganska trevligt, jag lurade dom ganska så hårt också =) hahaha för jag är såååå himla bra.
Jag har i alla fall tjänat lite pengar, gjort över med en massa energi och köpt mig godis och chips =) Drickan fick jag av min käre hyresvärd.
Imorgon blir de kanske handla, ska klippa Sigge och sedan båthuset. mycket bra dag de med. Så länge det inte regnar. De vill vi ju inte.
Nu blir de somna till en film med min chipspåse i sängen, drickan brevid mig på bordet och min Baily på mitt andra täcke i sängen. UNDERBART<3 Me like it a LOT!!
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Handla

Kategori: Allmänt

Nu snart blir de iväg och handla mat til kära mig och kära Baily. Då han och jag kommer att bli ensama här hemma. Mamma ska på sin årliga mc-semester med hennes kille(eller vad dom nu är).
Så nu måste det handlas mat och hundmat och grejer.
Sen blir de båthuset och grej och nu känner jag mig stressad. yeah!! eller inte. usch jag avlider snart och plus att jag försöker övertala min hyresvärd att låta mig jobba. Men han svara inte mig =( nu blir de att stressa vidare med mitt liv.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

HundRondellen

Kategori: Allmänt

Har precis varit inne och tittar lite på hundrondellens hemsida  för att se om de fått in några nya vovvar som de söker hem åt, och de hade dom. Syrran frågade mig om jag hade tänkt mig köpa hund. Men nej inte just nu, jag har ju min underbara Baily som också faktiskt kommer från hundrondellen. Dock hade baily inte upplevt något jobbigt i livet, då han föddes på hundhemmet och direkt han var tre månader fick han flyga till sverige.
Men många som köper hundar från såna stället blir lurade det finns ju en speciellt som lurar människor som har hjärtat på rätt ställe. Julie rescue eller vad hon hette. HundRondellen är inte alls som den korkade damen är. Vi har inte bara haft Baily från hundrondellen en sväng hade vi en hund som heter Niko här också, det var en rolig hund att jobba med. Liten och smart, livrädd för större män och osäker på sin omgivning. Men allt eftersom så började han anpassa sig, sen tog syrran över honom ett tag och tillslut köpte Josses kompis honom. Så vi har han ändå i närheten.
Nej nu blir det att fortsätta kolla runt och de suger verkligen i mig att köpa en till vovve. Det skulle vara roligt att ha två att jobba med, Baily börjar faktiskt bli extremt duktig. Dock lägger han lite för ofta döv örat till. men men sånt får man räkna med från de söta varelserna.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

herregud

Kategori: Allmänt

Satt precis inne på min msn och snackade med tydligen två så kallade för att vara snäll, idioter.
En av dom försökte få mig att ändra inställing om vad jag tycker om droger och röka på. Men herregud alla tycker inte sånt är okej och alla har kanske inte testat och vill inte testa heller. Snälla bara för att ni faller för sånt betyder inte att resten av världen gör de också. Lev med att människor har andra åsikter. Då den enda personen var en jag kände väldigt väl förr, gav tillslut bort datorn till den andre, då den inte längre klarade av att skriva med mig mer. Jag är inte alltid snäll, men för det mesta.
Jaja what ever, orka bry sig. Ni kan inte få mig att ändra inställning, så ni kan lika gärna lägga ner!



Ja nu tar vi den bättre delen av dagen. Jag gick upp med Baily till Josse och Håkan och strax efter fem for vi ut till båthuset för att fortsätta med båten. Men innen vi kom till båthuset stannade vi och hälsade på Martin, Bob och Jon. Sen kom Martin förbi hos oss i båthuset, vilket alltid är lika trevligt. Eftersom både han och jag är mattokiga =)
Sen när vi skulle åka vid strax innen åtta kom vi bara till början av hamnen, då fick vi bensinstopp. Så Håkan ringde efter Martin och hans kompis som kom och hjälpte oss och sedan fick ju Martin gosa med Baily, eller lillrumpen.

Nu har jag kollat och håller på att kolla på Morden I Midsommer, älskar denna serien.Det är verkligen sommar när den serien börjar på tv.
Nej nu blir de kolla klart, ut med baily och sedan sova natten =) Vill ni veta en bra sak också?! de får ni veta i ett annat inlägg =P haha
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Seg dag

Kategori: Allmänt

Jag somnade ju inte förens vid fyra i natt och vaknade nu idag första gången vid åtta, sen tio, sen tolv och till sist gick jag upp vid två. Har väntata på att Mattias skulle höra av sig, men det har han inte gjort än så nu blir de ändrade planer för mig.
Ska göra mig i ordning och gå ut på promenad med Baily och sedan ska jag ut till båthuset idag igen och greja.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Tider hos olika läkare

Kategori:

Äntligen har det kommit två brev som är två olika kallelser till undersökningarna.
Den första är tisdagen den 14 juli klockan 13.00 på Fysiologiska kliniken.
Den andra är Måndagen den 21 september klockan 08.30 på magnetröntgen för halsrygg.
Jag trodde inte att de skulle gå så hära snabbt att få tid, men det gjorde de. Visserligen är en av tiderna i slutet på september, men huvudsaken för mig är att det händer något och det gör de ju nu.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Tiden som varit

Kategori: Allmänt

Ja som ni säkert har märkt så har jag inte uppdaterat något sen i Torsdags. Detta är då för att jag har inte bott hemma, utan är där jag brukar vara hos Josse och Håkan. Älskar att umgås med dom två, livet känns lite lättare.
Håkan lagar mat, josse och jag diskar och städar. De är rättvisst eller? hih Jaja
I lördags började vi med att fixa med båten. Först började vi med att rensa så vi kom åt båten. Det var ganska så mycket grejer i ivägen. Ett helt nytt badkar som ska upp till håkans föräldrar. Sen Håkans extremt "lilla" motorhörna, som inte alls är liten. Guuud vad sakar man kan ha. Jag lovar han har en motor till som passar hans bil och ännu mer grejer. dubbletter och sånt. Tills slut kom båten fram, när den var framme så bestämde vi oss för att fortsätta greja på söndagen.
Martin var hos oss också nästan under hela tiden vi var där, och baily hade bestämt sig för att all uppmärksamhet från martin skulle gå till honom. jag har en sån söt hund. Vi hade i alla fall en trevlig lördag.
Söndagen så åkte vi ut till båthuset och började greja tvätta av båten och slipa och trixa och sånt. var där i några timmar. Sen bestämde vi oss för att åka hem och äta.
Måndagen slipade vi ännu mer och håkan plockade isär motorn och josse och jag sopade och damsugade av båten.
Sen åkte vi hem och käkade Håkans underbara mat och slappade, till sist körde dom mig hem till mami för jag hade då tänkt att sova hemma i alla fall en natt. Får se hur länge vi kan vara vänner. Imorgon blir de att prata en massa om allt och sedan kommer min mattias hit för att dricka kaffe och snacka skit om allt och alla för vi är sååå himla bra. Får se om de blir båthuset också imorgon, det lär ju märkas.

Smärtan i min skuldra/arm har inte varit så rolig de senaste nätterna, delvis för att jag har gjort grejer med armen under dargarna jag kanske inte ska göra och sedan har den sängen jag sovit i bråkat med mig. 

Nu blir de kolla runt lite och sedan sova. Har suttit och skrivit detta inlägg i snart en timme tror jag.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Neurologen idag

Kategori:

Kom nästan precis hem från neurologen. Det gick väl ganska så bra. Han min läkare vill göra en utredning, så han ska skriva en remiss till de andra avdelningarna jag ska till och göra mig till prio 1 =) så det känns bra. Men efter hans undersökning så har jag tre gånger så ont i skuldran/armen. Jävlar vad han tog i och han kittlade mig under fötterna. Drog i mina armar och ben, kollade styrkan i armar och ben.
Men han kom fram till att jag har inte lika mycket styrka i båda armarna, vänster armen är de sämre i och att min vänster hand har slutat fungera.
Det var en rolig läkare som verkligen inte var dö allvarlig utan kunde skämta och sånt. Det var faktiskt riktigt trevligt att vara där, utom de stunder han "gjorde mig illa". Tänk att peta med en tops liknande pinne på min arm kan göra så fruktansvärt ont.

Sömnen i natt har inte varit så bra. Somnade vid första gången vid fyra och vaknade tjugo minuter senare. Somnade om igen vid fem och fick sova till sex drygt, då började väckar klockan ringa. Lyckades stänga av den på något konstigt sätt och somnade om igen och gick upp när klockan var tio i sju. fast jag började inte göra mig i ordning förens vid halv åtta, hehe lite smått dryg. Sen så fick vi ju stressa, men ärligt talat gör inte det något. Annars får man bara sitta och vänta på sjukhuset.

Men nu har jag uppdaterat er om vad som läkaren sa och om min morgon. Nu ska jag göra frukost och lägga mig i solen i väntan på att första maskinen ska bli klar. Jag tvättar och är duktig. För jag är sååå himla braaa!!
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Nu är de natten

Kategori: Allmänt

tjohoo på er alla glada natt läsare!

Ligger om jag ska vara helt ärlig i min mammas säng med vovven, Baily. I mitt rum har jag ju då inte tagit med med fläkten hem från Josse och Håkan, eftersom jag tror jag bara blir hemma en natt. Mamma hade somnat på soffan under den ena takfläkten, så jag passade på att sno hennes säng, eftersom den andra takfläkten finns i hennes rum.
Ja kvällen blev lite varierad. Efter vi hade varit till affären åkte vi ut till skoghall och vad gjorde vi där?! hmm, jo först tvättade jag och Håkan bilen. håkan skrubbade och jag sköljde av, tycker jag låter rättvist. Hih jag fick ha vattnet hela tiden =)
Sen åkte vi ner till båthuset och alla tre stod i dörröppningen och suckade. Då vi insåg att det inte var någon större ide att börja med att flytta på alla grejer idag så vi kan flytta ut båten lite och börja fixa den. Så vi bestämde oss för att börja de med till helgen. Då vi ska åka ut på lördag och ta med så vi kan grilla, bada och sola. Jag om de är bra väder under helgen ska verkligen sola, för igår fick ju jag min lotion av Daniel som gör att solen tar snabbare. hih jag ska bli brun vill jag lova.

Sen så vet ju nästan alla att de var Rix Fm här i stan underkvällen. jävla dret grejer, alltid samma sak varje år känns de som. inte värt att ens ödsla energi på. Är så förbannat trött på de. Eller det är ju inte samma artister varje år, men det går ju ut på samma sak. Inget att byr sig om, man växer från sånt.
Men i alla fall så åkte vi in till stan igen efter ha suckat ute i båthuset, sen någon timme senare fick vi åka dit igen för då skulle vi leta upp något som Mats ville låna. Men som sagt, de är hur stökigt som helst och ingen minns vart man sett grejerna så den fann vi inte. Åkte nästan raka vägen hem,vi tog en sväng förbi shell först och där märkte Håkan och en slang som innehåller vatten hade gått sönder på bilen, så då åkte vi raka vägen hem. ingen ide att åka en bil med en trasog vatten slang. hehe

Väl hemma var jag i tjugo min sen gick jag ner till stan för att säga hej till Mattias och där träffade vi christoffer och blev ståendes och prata en stund med honom. Sen träffade vi Rami och Robert, Kim och någon mer. Jag fick gosa lite med Lilli och när Mattias drog hem så vart jag kvar hos dom i drygt någon timme. Riktigt trevligt faktsikt.
nu blir de natten för mig. Ska ju upp om några timmar till neurologen och kolla upp min hand/arm/skuldra. Så jag får veta någon gång hur resten av mitt liv ser ut. 
Jag bloggar och berättar imorgon om hur de gick hos läkaren.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Måste bara säga detta, snälla var inte fast i de förflutna de var ett halvårsen. Börja leva människa!!

Dagarna som varit

Kategori: Allmänt

Torsdag:
Fikat på stan med Josse, Carro, Anna och Arwid. Riktigt mysigt. Köpt lite kläder.
På kvällen blev de dricka med Håkan och Josse, Först hemma och sedan på Arenas uteservering. sen fick Mats köra oss i Cossin=) hih

Fredag:

Åkte vi och handlade överallt. ÖB, Willys någon mer stans tror jag. Sen tog  vi det bara lugnt, träffade folk på Shell. Sen minns jag inte så mycket mer.

Lördag:

Körde vi Carro till Skillingsmark för hon skulle på dop. Vi åkte till Charlottenberg, Norge och Köla under tiden hon var på dopet. Josse och jag köpte Norsk choklad och Håkan fick köpa sitt bröd och pålägg.
Sen på  kvällen när vi kom hem sov Josse, jag städade, Carro diskade och Håkan lagade mat. Deras damsugare ger stötar när man använder den. Sen efter vi hade käkat gick ut ut på gården brevid och satte oss med Johanna, Daniel, Carro, Mats och Mattias och drack lite. Mycket trevlig kväll

Söndag:

Slapp dag, vi åkte ut till bomsta ich solade och badade med Johanna och Daniel. Sen hände det inte så mycket mer.

Måndag:
Slappis dag, Åkte ut och badade på Bomsta igen på eftermiddagen. sen slappade vi mer.

Tisdag:

Åkte ut till Bergvik, sen till Håkans föräldrar efter det åkte vi till lillängshamnen och badade fötterna. Sen åkte vi hem för Josse och jag skulle kolla på morden i midsommers(stavning?)
Sen åkte vi och tog ett kvällsdop på örsholmen med Baily. Guuud vad skönt de är i vattnet, I love it!!

Onsdag:
Tvingade upp Josse för att gå ner till stan, jag skulle egentligen till Folksam och snacka med dom om min skada. Men de får bli imorgon eller på fredag. ska ju till neurologen i morgon klockan åtta. Äntligen!!!
Josse och jag fikade också kom Carro dit till oss efter hon slutade och satte sig hos oss, mycket trevligt =) Träffade en kompis förut som jag inte sett på länge. Det var roligt,

Nej nu blir de gå till affären med Josse och Håkan.
Pussisa på de

XOXO//Bambii