justbeccca

hmm, obehagligt, men trevligt =)

Kategori: Allmänt

Ja nu börjar detta bli lite smått obehagligt. Det är någon som läser mig blogg och som är inne på min bilddagbok och komenterar bilder anonymt och skriver saker typ som "lika fin som jag minns", "finfin" och "Tur att man kan kolla på dina bilder, det tar bort det tråkiga vädret"
Visst det är smickrande, men jag skulle gärna vilja veta ditt namn eller om de är fler, era namn. Men visst de är tur att mina bilder finns så jag gör någon glad =) hahah För jag har storhetsvansinne!! Hell yeah!
Det är tråkigt att människor komenterar anonymnt, jag vill ju gärna veta vilka som läser min blogg och sånt.

Hur som helst, de blev ingen båthus idag. Håkan var för trött. Han hämtade mig här hemma och vi for hem till han och Josse. Där josse höll på att baka, kladdkaka och negerbollar. Gud vad gott de var, åt dock ingen kalddkaka.
Sen lagade Håkan mat och vi käkade. Sen fick de köra hem mig för jag hade så ont i magen, men efter en varm dusch så var allt bra. Då åkte vi och tankade och sedan hänade det inte så mycket mer med dom.
När jag kom hem så hade ju jag tidigare idag fått för mig att tvätta allt som är i min säng. Vilket innebar mina två täcken och min madrass, ni vet den mindre madrassen som ligger på den tjocka i sängen. hehe Den tvättade jag i badkaret för den skulle tvättar för hand. Jävlar vad tung den blrv när den blev blöt, fyfan jag trodde mina armar skulle gå av. Mina kuddar blir de att tvätta imorgon samtidigt som jag kör igång tvättmaskinen här inne i lägenheten med mina lakan. Jag tvättar ju de andra ute i tvättstugan. För jag är sååå himla bra. Sen har jag vikit  och hängt all mina ny tvättade tvätt in i mina garderober och fixat lite i gästrummet/min stora garderob. Som ni vet har ju jag ställt in alla garderober i ett och samma rum, 4 garderober, 1 byrå och 1 säng, plus nattduksbord =) 
Sen har ju pratat med min underbara Mattias i telen igen. vi pratar typ bara på nätterna med varandra just nu, vad är de med oss? Och vi pratar ju länge också, inte bara hej och hej då, utan timmar. haha Men så är de när man har en bästavän och inte träffas så ofta. Kanske för att jag är lite dryg och har annat för mig, och skjuter upp det hela tiden. Eller så är det kanske så att lille bubben vaknar inte förens vid tre-fyra på eftermiddagarna och jag vid tio på morgonen. När klockan är fyra ska jag åka ut till båthuset. Din lilla murp:P haha

Nu blir de att kolla klart på den engelska Wallanderfilmen, som är inspelad i sverige. Jag håller ju på att dö av skratt när de säger svenska städer och visar såndära billiga svenska märken och pressbyrån muggar och svenska postbilar. hahaha Klart att dessa filmer lär bli att fortsätta att kolla på. Mitt i allt de allvarliga så blir de lite smått ironiskt enligt mig.



Pussisar på de


XOXO//Bambii

Kommentarer

  • Anonym säger:

    hehe det var inte meningen att det skulle bli obehagligt, tycker ju bara du är fin ju, Rebecca från sundsta, eller nej, haga! ;P

    2009-07-10 | 12:04:51
  • Svar säger:

    Oh nu vet jag vem de är:P haha när du skrev så.

    2009-07-10 | 15:16:53

Kommentera inlägget här: