justbeccca

Slutet på 2012

Kategori:

Då är slutet nära och vi kan väl konstatera att året 2012 var ett skit år. Min syster Carro hade rätt när vi på vägen ner till Falkenberg sa att året 2012 kommer bli ett dåligt år. Mer rätt kunde hon inte ha. 
Missade allt inom hundvärlden vi skulle varit på, dragträningen sket sig ordentligt när Atos blev dålig i januari och var in och opererades i halsen. 
Sommaren bestod av regn, fast det gillar vi egentligen väldigt mycket. Hellre regn och svalt än varmt och knappt kunna gå ut och gå. 
Jobbet under sommaren var inte världen bästa, vantrides som bara den. Som tur är, är det fler som gjorde det på de stället. Men höll ut, ända tills jag blev sjuk... 
Mitt första år utan smärtstillande på några år och mycket trött och lätt irriterad har jag varit och fortfarande är. Men som jag hävdar tar smärtstillandes bort en del av mig, så hellre trött och lätt irriterad än en zoombi. Men smärtan har inte varit lika hemsk i år. Är mest vid väderomslag, men som tur är har detta år bara bestått av en höst. Vilket underlättat för mig. 
Spenderat tid med min älskade familj väldigt mycket, umgåtts med de bästa vännerna man kan ha! :)
Atos fick nya hundvänner i år, tre av dessa spenderar många dagar hemma hos oss. Tyra, Charlie och Felix, tre guldklimpar! Även Prinsen är en av Atos favoriter, en valp Atos har fått varit med och format. Lärt sig egna belöningssystem på. Ska bli så kul att följa dessa under 2013, dom är som helan och halvan :) 
Atos har även förlorat en vän, en vän som han gillade väldigt mycket, fast stundvis ville han inte visa det... En hund som han kopierade svansföringen från :P hehe
Slutet på detta år förlorade vi en familjemedlem, en väldigt viktig person i familjen(davids sida). En man vars kärlek till kvinnan var så stark att man inte kunde tro att det var sant. Vi har haft ett fruktansvärt dålig slut på detta år. Plus på detta så ska vi ju självklart se till att vi ska något mer går åt skogen innen 2013 är här. Så ja, lampan i vitrinskåpet gick precis... 
 
Men nu blicket vi framåt mot ett förhoppningsvis bra 2013 och hoppas detta år för med mycket glädje och lycka. Vi hoppas att kunna välkommna valpar efter Atos under våren, och även låte en av dessa flytta in hos oss(försöker även att kunna få köpa en till valp, men den där David som bor under samma tak är inte helt och hållet med på detta).. Vi vet att vi kommer få dela glädj med familjen i sommar, när ett bröllop kommer äga rum. Så detta har vi att se fram emot, som är definitift planerat för 2013. 

Våra mål under 2013:
 
-Valp
-Dragträningen ska komma igång(januari hoppas vi på, letar dragkunnig i Karlstad). 
-Flytta 
-Studera, så man blir klar någon gång
-Sommarjobb/extrajobb
-Skotträna Atos
-Gå kurser med Atos
-Jägarexamen?!?
-Bli rökfri
 
Detta är målen jag vet nu och dessa jag vill dela med mig av. Det finns fler, men de vill jag inte dela med mig av än i alla fall. 

Ja medans ni andra super er fulla och skjuter raketer på varandra, så har vi städat, lagat mat, tvättar och spelar musik på hög nivå. Allt detta för att dämpa ner kriget som håller på att eskalera utanför oss. Om drygt en timme sätter vi oss i bilen och åker runt i tre timmar, för att inte vara i hemmet när det är som värst. Atos är inte alls trygg hemma.. Han vill bara in i bilen och därför väljer vi att åka runt med honom..
 
 
 
Ha nu alla en toppen avslutade kväll på 2012 och en super bra början på 2013. Ta det försiktigt och var rädda om varandra. 
///Becca

Vi önskar..

Kategori: Allmänt

Er alla ett riktigt gott slut och en gott nytt år!

Ha en super mysig och bra avslutade kväll/natt.
///Becca, Atos och David

Läsvärd!

Kategori:

När jag gör min vanliga gå igenom alla bloggar jag följer brukar jag titt som tätt stöta på nya härliga bloggar som kan sätta så bra ord på saker och ting. Denna gång fann jag denna som beskriver för många hundar och hundägares mardörmms dag, Nyårsafton. 
Trots att ni alla mina läsare kanske inte är hundägare eller hundintresserade, så tycker jag ni ska läsa denna. För den stämmer faktiskt väldigt bra överrens med som det är i verkligheten. 
Kom ihåg att bloggerskan berättar från hundens synvinkel, alltså är detta hundes berättelse. 
 
 
 
Vi har idag här hemma köpt hem flygande eldklot att släppa iväg imorgon, så någonstans ska vi stanna vid tolvslaget där det är lugnt och släppa dessa och njuta. Ja som ni kanske har förståt är Atos fruktansvärt skotträdd på nyår. Resterande del av året är det rätt lugnt och vi har kommit väldigt långt på våran skottträning så vi väljer att lämna vårat hem under den värsta tiden på nyårsafton. Dels är området i bor i ett av de värsta under nyår, smäller hej vilt udner många timmar. Många smällar tätt in på varandra, mycket ljus och huset skakar(vi bor i betonghus, men de hjälper inte). Så för att inte förstöra våran träning så väljer vi att lämna hemmet och spendera drygt tre timmar i bilen. 
Annars blir våran nyår lugn, David ska köra sin mor till sin syster och vi ska laga god mat och umgås här hemma tills det är dags för att åka ut och åka. Kan hoppas på att dagarna efter nyår är lugna och inte innehåller en massa eftersläntade raketer. 
 
 
Emma, jag ska skriva ett svar på din kommentar. Har dock inte riktigt tid just nu, har massa plugg just nu, därav dålig uppdatering här på bloggen överhuvudtaget. Men svar kommer inom de närmsta dagarna. Tycker fortfarande att det är synd att du inte länkar någon mailadress eller om du har någon blogg själv. Men håll utkik efter svar :)
 
Ha alla en mysig dagen före dopparedagen kväll, det kommer vi ha. Plugg, kaffe, dricka, godis och tv i bakgrunden :) 
///Becca

Begravning

Kategori:

Igår var vi på begravning för dig, det var fruktansvärt tungt och jobbigt. Men begravnings akten och kapellet var fint. Det var ett fint avslut, men ingen av oss som var där ville det skulle vara slutet. 
Jag bröt ihop efter bregravningen ordentligt, har knappt sörjt något. Har inte tillåtit mig det, men igår när man fick gå upp till kistan igen, prata och rör på sig. Då, då liksom brast det för mig. Denna höst har varit för mycket. 
Tre personer som har haft en betydade del i mitt liv har lämnat oss, 1 hund som var en av Atos bäste vänner och favoriter har lämnat oss. Så denna höst har varit tung. Inklusive skottlossningen och sånt. Så allt kom nog på en gång. 
Efter mottagningen så åkte vi upp till Josse, mamma och Håkan där Atos hade varit under dagen när vi var iväg. Han hade lekt och myst. Ja som ni vet så älskar Atos att mysa och tar alla chanser har får speciellt med mormor(min mamma). Det är en person han är uppväxt med, så han känner en stor trygghet med henne och älskar att mysa med henne. Nästan mer än vad han gör med mig och David. 
 
Efter en kaffekopp gick vi ut med Atos, sedan åkte vi hem, bytte om och däckade till lite i soffan. Eller ja David och Atos däckade till. Jag fick ingen ro, kunde inte slappna av. Så efter en stund blev de upp och iväg till Maxi där vi mötte upp mamma, Josse och Håkan. Mamma handlade till kvällen för vi skulle bli bjudna på mat av henne. David och jag lallade runt, kollade på allt möjligt. Handlade lite små saker hem, så som mjölk, pommac och sånt :) 
Sedan gick vi in på Siba och kollade lite. Jag vill ha en systemkamera!
 
Åkte tillslut hem och somnade på soffan en timme drygt. Sedan åkte vi upp till Josse och dom där vi blev bjudna på mat och sedan spelade vi TP, tills jag i princip somnade vid köksbordet. Strax efter ett i natt var vi hemma och det tog inte jätte lång tid innan vi alla tre var däckade. 
 

 
Idag har vi varit och vinkat mamma hej då, pussat Baily hej då(klippte även klor på honom och Texas). 
Sedan blev det en tur till jula, Elgiganten, lagar 157 och Stadiumoutletten. Fanns inget att ha på något utav ställena. Eller David köpte hörlurar med mick i till datorn så han kan tönta sig med dataspel med sina vänner senare idag. 
Sedan var vi förbi David moster Britta och Sven för ett kolla in deras nya lägenhet och hämta upp Louisa. När vi skulle åka valde jag att gå med Atos hem istället. Så David och Louisa svängde bara förbi hemma med min väska och hans nya hörlurar. Sedan dess har jag inte sett honom. han åkte ut till sin mor med Louisa och atos och jag har bara varit hemma och försöker plugga. men jag är så trött så jag fattar noll :( 
 
Nu borde han dock dyka upp när som helst. Han hade ringt och beställt kebabtallrik från klaraviksgrillen och skulle åka och hämta dom nu och sedan svänga förbi Coffe för att få ett UsB minne med spel på till datorn. 
Så de kan nörda sig på samma spel under kvällen, medans jag pluggar. hehe 
Men nu kom han, så nu blir det mat! 
///Becca

Mellandagsrean...

Kategori: Iphone

Var otroligt dålig i år. Finna absolut inget att köpa på rean, i alla fall inget för mig som jag funnit hittills. Men kanske när Hööks har kommit igång med sin på sin hemsida kanske det finns något till mig där. Hann aldrig idag till hööks butiken här i stan, men ska försöka hinna dit imorgon och även Ikea imorgon igen. Där ska jag ha en expedit 4håls hylla till sovrummet. Så vi blir av med kartongerna där inne. Kom på en väldigt bra idé till det. Så hyllan ska jag köpa imorgon när David jobbar.

Annars har jag köpt nya jeans idag, ny stekpanna och grillknivar. Hade en mysig eftermiddag med Alexandra och sedan träffade vi mamma, Carro, Josse och Håkan en sväng. Inne på Coop blev det nya snören till klövarna som aka knytas fast under spårningen. Mycket nöjd med mina köp idag.

Mycket mer än så här blir det inte idag, atos leker och myser med sina ben och leksaker mellan promenaderna. Idag har han inte alla känt för att vara ute, tror mycket hänger på att idag har det små regnat heeeeela dagen och snön töar bort. Detta är en hund som älskar snö och vill bara vara ute hela dagarna långa när det snöar. Kommer man in, vill han ut igen på direkten. Men ja, han får inte det... Alltid:-P hehe

Huvudvärken infann sig för någon timme sedan och jag känner inte för att ens sitta upp, kanske skulle gå och sova redan nu. Har ju ändå lite att göra imorgon. Så det skadar ju inte att sova redan nu.
Nej god natt på er.
///Becca

Voff!

Kategori: Iphone

Tre av familjen hundar :-)

Julfirandet

Kategori: Iphone

Igår så var det julfirande för fulla muggar. Först julfrukost hos Josse och Håkan, sedan var Vi tvungna att åla till Jula och köpa låssmörja och vd-40 för att förardörren och bagageluckan frös i öppet läge. Hehe
Sedan blev de hem och göra sig i ordning snabbt, packa ner alla paket i kassar och åka upp igen till Josse och Håkan där de blev jul lunch med Håkans föräldrar. Riktigt mysigt, jag drack kaffe till Kalle anka och det kändes inte helt rätt, då mycket var borttaget från Kalle anka..

Efter några timmar där, med mat, fika och prat. Hjälpte jag Carro att slå in paket medan hon duschade. Sedan bar vi ner alla paketen från henne, Josse och Håkan till bilarna.
Någon gång vid sex åkte Josse och jag till Anna, Stefan, Arwid, pappa, Johanna och Nille. Där blev de glöggmys, prat och lek i väntan på mamma som kom upp från Falkenberg. Framme var hon vid sju halv åtta. Då blev de mat, fika och paketöppning :-) tvmys och prat innan de var dags att åka hem och stänga de gröna för natten.
Hade en toppen jul, med alla i familjen samlade på ett och samma ställe. Ingen var mer nöjdare än jag kan jag säga. Nu blir det långpromenad i snön med Atos. Ja vi fick mer snö i natt, väldigt mycket mer snö och ingen är lyckligare än mig och atos :-) hihi
///Becca

God jul

Kategori: Iphone

Dagen före dagen

Kategori: Iphone

Dagen före dagen och vi har pluggat, fått hjälp av David :-) gått fort och bra, vad de känns som i alla fall :-)

Sedan har vi shoppat den sista julklappen, men de tog några timmar innan den infann sig i våran ägo. Hehe
När vi kom hem dammsög jag, städade badrummet, satte upp granen. David klädde den i väntan på julskinkan skulle bli klar i ugnen och jag passade på att slå in de sista julklapparna med en atos hängde över mig typ. Så nu är allt klart :-)

Nu befinner vi oss hos Josse, Håkan och Carro. Här har vi uppesittarkväll med Bingolotto :-) olika sorters ostar, kex, chips, dricka och julmust. Alltså mys på hög nivå! :-)

David var gullig och köpte ett skal till min telefon. Jag måste ha skal på telen annars känns det inte okej. Hehe fick bli rosa, sånt jag haft på den gamla ;-)
Men nu ska jag återgå till tv och myset igen. Ha en super mysig kväll alla :-)
///Becca

Farfar och mormor

Kategori: Iphone

Hunden som ser ut som en rottis är mormor.
De andra två bilderna är på Atos farfar:)
///Becca

21/12-12

Kategori: Iphone

Japp, vi lever än så länge. Det hade faktiskt varit fruktansvärt om jorden hade gått under och jag hade dött bland skolböckerna. För ja, det är bland dom jag befunnit mig de senaste dagarna. Igår kastade jag in handduken tjugo över tre på natten. Idag vid kvart i tolv, då hemma hos Carro och dom. Då jag får hjälp, dock fastnade vi med att kolla på roliga musikvideos på youtube. Man skrattar som en idiot till vissa.
Har även fått bilder på Atos farfar och även mormor.
Nu vet jag vart både atos och Texas fått sitt utseende ifrån. Kan lägga upp bilder på som imorgon. Farfar lever fortfarande, dock visste inte hans uppfödare om mormor'n lever. Men de gör inget, tycker det är kul att jobbade bilder på dom :-)

Min nya telefon funkar hittills alldeles perfekt, dock har jag inte lärt mig det nya lösenordet till simkortet. Så när jag hade uppdaterat till den senaste versionen så kom jag inte in på den igen. Haha nu, nu har jag skrivit upp lösenordet och bär det med mig dit jag går.
Den är lättare än den gamla och jag måste verkligen köpa ett skal till den så fort jag kommer ihåg. Men känns inte helt okej att hålla i just nu. Men det som gjorde mig mest nöjd och även störde mig på. Det är att ljudet fungerar på denna. Fick stänga av knappljudet(har annars alltid haft det), men jag klarade verkligen inte av det. Alla signaler är såå högljudda. Det är jätte irriterande. Skönt när de ringer eller man får sms och den ligger i jackan, då tystas volymen ner mer. Och ja jag har sänkt några gånger. Men vibrationen i denna har ju typ ett eget ljud också. Mja jag har nog lite seperationsångest från min Iphone 4. Men jag gillar ändå denna, sedan växer allt fram. Så nu har jag en vit Iphone 5 och den var väldigt lätt att installera. Bara hämtade hem säkerhetskopian som jag gjorde precis innan på den gamla, även min samtalslista för flera veckor hängde med över till denna. De var lite små roligt :-)

Nej nu blir det natten, ska åka iväg en sväng imorgonbitti och köpa en liten julklapp till mina underbara dagmattevoffar, för de är dom värda :-)
Natti på er
///Becca

Äntligen

Kategori:

Nu känns det lite som det vänder, saker börjar falla på plats och det rullar på bättre nu. 

Har suttit och pluggat de senaste dagarna till tre på nätterna. Nu blev jag klart med min presentation på mitt projektarbete. vet dock inte om läraren blir nöjd, för när jag är nöjd är hon inte det.. Men jag gör mitt bästa. Ska börja på sista uppgiften nu på den och se hur den blir. Den är drygast, för den handlar om finansiera sitt projekt. Jag vet ju lite hur jag skulle finansiera det. Men ja man ska får ner det på papper på ett snyggt sätt också. 
 
Idag har även min nya telefon kommit, men kan inte hämta ut den för ens klockan är tidigast 16.00. Men när den är igång och allt sånt så kommer jag ha ljud igen! :) Yeay!!! 
Blev även bestämt idag att nu i mellandagarna ska vi träffa tiken, alla har haft fullt upp så vi har inte hunnit. Jag har massor i skolan, med projekt och massa uppgifter. Hundarna, allt runt omkring detta med David och svärmor, sedan lite mer personliga saker jag inte vill skriva. Så tiden har inte funnits. Men i mellandagarna blir det träff :) Ska bli så kul :D 
 
Idag är Felix här och det märks verkligen nu att han varit här mycket denna vecka, för idag efter promenaden(vi tar alltid en promenad när han kommer, för han kommer oftast vid tolv och då är det dags för promenad). Så tog det en halv timme innan Felic slappnade av och somnade. Annars kan han va igång i två timmar innan han går ner i varv. Men vi har lekt och tränat lite idag. Trots att könsmognaden har tagit hans hörsel kommer den tillbaka stundvis och då är han är ängel :) hehe Men så är det med hanar, han har även lyssnat bra idag när atos sagt ifrån. Så jag tror Tyras hjälp i måndags med att säga ifrån ordentligt till honom har hjälpt väldigt bra. 
Jag är så nöjd med alla mina dagmatte hundar, stundvis är alla gratis och jag skulle kunna köra huvudet i sanden. Men den lilla nanosekunden med uppmärksamhet och lyssnande gör att allt annat bara är bortblåst. Alla tre är små guldklimpar och alla är såna egna personligheter. Jag är så glad för att få ta hand om dom :) Atos är så nöjd när de kommer. Han blir deppig när de inte är här på en vecka. Så jag ser verkligen vad de gör för honom med. 
 
Nej nu mer kaffe och vänta på samtal från Felix(hund) pappa som sak hämta honom :)
///Becca

Alla måste!

Kategori:

Det tar aldrig slut. Alla dessa måste. Jag är så trött att jag skulle kunna sova upp och ned i soffan. Vill bara stänga ögonen. Vill bara sova. Vakna imorgon och dricka kaffe. Men icke. Måste fortsätta. Håll ögonen öppna. Hjärnan måste vara på alerten. Kanske skulle göra kaffe nu. Men vill inte vara vaken hela natten. Kanske skulle göra varm choklad. Men då somnar jag nog. Jag vill sova. 

Tänkte passa på att klaga på allmänna medier. Så som instagram och facebook. Jag själv är medlem på båda. istagram blev jag medlem på i torsdags, så där har jag inte varit med länge. Men kan någon förklara för mig varför man är medlem där? Jag vet inte mycket som är gott på dessa sidor. Speciellt inte som det är nu i Göteborg och Stockholm. Ungdomar använder dessa för att kunna mobba andra elever. Jag själv är medlem för att dels ha kontakt med mina vänner, men även för att många företag marknadsför sig på dessa sidor och det är en bra mötesplats för detta. 
Sedan har vi ju många som har behovet av att häva sig och även ömka sig öppet. Personligen förstår jag inte det heller. Jag skulle tycka det var pinsamt om min bästa barndomskompis pappa ser att jag ömkar mig så mycket idag. Ne jag är för personlig intrigritet! Allt behöver inte våra medmänniskor veta. Fine, jag förstår om man vill skriva om sitt barns första steg, eller första ord. Eller att en hund kom på den placeringen eller att man har gjort det. Men när man bara försöker framställa sig själv som bäst, lycklig eller ömkar, eller vad sägs om allt detta på en och samma vecka eller till och med dag. Nej, inget man vill läsa varje dag. 
Jag tycker om att se att det går bra för mina vänner, jag tycker om att se att de är lyckliga. Men turen är för mig, att mina vänner kan mitt telefon nummer och de ringer och smsar mer än skriver där. 
Jag har som sagt facebook och instagram för att mina intressen håller till där mycket och just mina intressen, hund och häst vill jag inte missa något. Inte några bra erbjudanaden från någon affär inriktad på dessa. 
Det känns som jag har fått lättat på mina åsiker nu. Jag vet att alla inte tycker samma, många har dessa sidor för att de är rent utav nyfikna på andra människor. Men många mår dåligt på grund av dessa, är de då värda all denna uppmärksamhet man ger dessa sidor? 

Nu ska jag återgår till mina måsten... 
///Becca

Yeay!!

Kategori: Iphone

Idag beställde jag en ny telefon och bytte abonnemang, då de jag har inte finns kvar länge. Blir 10kr dyrare och jag får en vit Iphone 5 :-)
Egentligen så kunde jag inte förlänga mitt abonnemang nu, men tac vare killen i tele2 butiken här i stan sa till mig för 3 månader sedan att jag kunde beställa en ny telefon tre månader och två veckor innan mitt abonnemang går ut, vilket var igår. Så sa tjejen i på kundservice att hon kunde fixa så jag fick nu. Hon förstod inte varför han sa att jag kunde få resan två veckor innan jag egentligen kunde, men han hade väl någon plan.
Men hon fixade i alla fall så jag får en nu inom 2-5dagar. Hoppas verkligen den kommer denna vecka. Känner verkligen att jag behöver en ny redan för tre månader sedan.
Men jag är fruktansvärt nöjd och tacksam att jag fick redan nu beställa en och förlänga :-) tele2 kan när de vill :-D

Nu är det en paus i pluggandet för kaffe stund hos Carro :-)
Ha en lika bra dag som jag har :-)
///Becc

Fy Fan!

Kategori: Hundar

Skulle sovit för över en timme sen, men fann en dokumentär som jag missade igår. Detta är en fortsättning på en dokumentär som visades för tre år sedan. Då satt jag med min mor och kollade på den. Vi båda var lika förbannade och ledsna. Är lika förbannad och ledsen nu som jag var då. Jag kan säga att människor är elaka, uppblåsta, trögfattade egoister! Har gråtit som en idiot till denna dokumentär, som jag nu djupt rekommenderar för er alla andra att se. Även ni som icke är hundägare/hundälskare. Detta behövs visas och uppmärksammas!
 Klicka på länken för att se dokumentären, den visas fram till 23december gratis på Svtplay. 
 

///Becca

Lyckliga stunder

Kategori: Iphone

När snöoväder kom till Karlstad. Blev det kaos, inte för att folk är rädda för snön. Nej, för att folk blev knäppa. Glada och busiga!
Dock så tog det många timmar innan kommunen kom ut med plogarna. Detta gör att många bilar går sönder under vintern för att kommunen inte sköter vägunderhållningen..

Men i alla fall, David, jag och atos var ute hos min svärmor i princip hela dagen. Skottade snö, byggde snögubbar och lekte med atos i den djupa snön.
Märktes igår när vi kom hem att man inte är van vid detta, var skit trött men även hade jag ont i vaderna och smalbenen. Ni vet, när man över ansträngt dessa när det liksom inte finns någon balans.
Och idag märkte jag att jag bog sträckt en muskel eller sena i baksidan låret på högra benet. Men va är de, det är ju så jävla kul att leka i snön.
Kröp runt i den och hade jätte skoj. Nej jag hade inte på mig täckbyxor. Utan jeans, långkalsonger, vinterjackan, mössa och vantar. Men man behöver inte vara klädd för vinter lek, man bara gör det i kläderna man har på sig :-)
Idag har den fina snön börjat töat bort. Finns fortfarande mycket snö, men den ligger inte lika fint på träden(eller inte alls). Men snö finns de, så de blir mera lek i snön idag! :-)
David och atos är ute hos svärmor nu och grejer och leker. Jag fick inte följa med, för jag inte var klar när David ville åka. Men de gör mig inget, kan va bra att inte härja för mycket om jag har ont. Hehe
///Becca

Stämmer nog

Kategori: Hundar

Får en känsla av att detta stämmer rätt bra faktiskt :-P haha

vinter dagar

Kategori:

Trots att allt är som det är här hemma, så försöker vi göra vårat bästa. 
Som tur är finner jag och Atos energin från att det är vinter ute och minusgraderna sjunker. 
Igår la jag upp en liten förfrågan på en sida på facebook och fick respons väldigt fort och även svar fort. Så nu väntar vi bara på att få reda på datumet så ska vi åka iväg på detta.
 
Har även nu skaffat instagram, dock har jag inte riktigt börjat anväda det. Får väl se om det dyker upp några bilder där. Det finna i alla fall två bilder där. Kommer nog fler under tidens gång, hade egentligen tänkt och tagit bilder idag på promenaden, men det var för kallt att ens ta av sig vantarna. Ja vi fick precis bredvid nattnet, och där blåser det lite mer än de gör inne i stan eller i en skog. 
 
Så till min fina julklapps önskelista:
En kickbike MAX 20D+
En släde
En MTB
En bättre hundbil
En snöskoter
En ATV
 
Ja jag önskar mig bara billiga saker.. Eller?! :P haha Men detta är faktiskt det jag verkligen vill ha. Sakerna går i alla fall att få tag på. Min äldsta syster önskar sig en Pannsarvagn :P haha 
 
 
De senaste dagarna har gått åt till plugg och allt blir ganska omotiverande när lärarna aldrig blir nöjda, speciellt i ett ämne man tycker är roligt. Men man får försöka så länge det går. Ska fortsätta om en stund och leta information. Men först får det bli att göra mat och även varm choklad. Är faktiskt lite små frusen efter promenaden vi tog. 
 
Ha en fortsatt mysig dag alla!
///Becca

En vardagshjälte!

Kategori:

I torsdags eftermiddag lämnade en vardagshjälte jorden, han lämnade oss med stora tomrum. Men han lämnade fina minnen kvar och man kan glädjas av dessa. 
För mig, som fick äran att lära känna honom för lite mer än 2år sedan, har han bevisat att det finns hjältar. Han har bevisat att trots livet kan förändras otroligt mycket så finns dessa kvar vid ens sida. Trots att han precis börjat träffa en kvinna som fick en hjärnblödning som förändrades hennes liv, stannade han kvar, tills hans sista andetag.
För mig betyder han mycket, för han motbevisade mig allt jag trott. Han är i mina ögon en vardagshjälte och kommer alltid vara det. Att titta på honom och kvinnan har gett mig styrka till att själv kunna förstå att inga hinder är för stora. Inget i livet kan hända av en dålig anledning. Han är beviset på vardagshjältar. Jag är så otroligt tacksam för att jag fick chansen att lära känna dig och jag är otroligt tacksam för att David har haft dig i sitt liv under tio års tid, för en del av dig har smittat av dig på honom och jag får uppleva det. Jag får uppleva en egen vardagshjälte. Jag är så tacksam för dig! Du kommer alltid ha en stor betydelse mitt liv, jag kommer bära med mig det du visade mig och ingen är mer tacksam än vad jag är. 
Men nu har du inte ont längre, du kan sitta där uppe och titta ner på alla och känna att du har lyckats bra med ditt liv. Du berörde fler än du tror. 
Du är saknad och kommer att vara det <3<3
Vila i frid 
 
///Becca

Nästan..

Kategori: Allmänt

...klar med packningen in för imorgon. Har bara små saker som ska ner i väskan imorgon. Imorgon ska även däcken bäras ner igen i bilen och allt ska läggas i ordning. Hade varit sköt att sluppit besiktiga bilen och åkt direkt istället. Men den årliga kontrollen måste genomföras även på den gula. Hehe

Atos ska i alla fall imorgon få sitta i baksätet för första gången i audin. Har får i princip aldrig sitta i baksätet mer än i mazdan(RX7a, ni som vet modellen förstår varför). Imorgon ska nämligen däcken ligga i bagaget för mer säkerhet om något skulle hända. Så då får atos sitta i baksätet och vara med mer, tror han kommer vara ganska så nöjd med det :-)
Så nu hoppas vi på att vädret är snällt mot oss, helst hela vägen. Men mist till Göteborg. Där kan vi sova hos moster och lilla kusin om det skulle bli för jobbigt att köra ända ner.
Men vi hoppas och håller tummarna för bra väder hela vägen ner :-)

Nej nu en dusch, sedan natten. Lång dag imorgon. Natti på er!
///Becca

So happy:-)

Kategori: Allmänt

Är så jäkla glad över att snön äntligen kom hit till oss. Det började snö igår sen eftermiddag och håller fortfarande på. Har hittills fått lite mer än en decimeter, men de kommer mer :-)

Eftersom atos och jag älskar snö, så höll vi oss vakna igår kväll tills natten, vid kvart i tolv blev de lek med Alexandra och Prinsen på en grusplan vid dom. En helt orörd grusplan och två jätte glada vovvar. Ni kan nog själva gissa hur det såg ut när vi gick där ifrån. Hehe med oss hade vi två mycket nöjda hundar, vi var på planen i cirka 45-50minuter och det kändes som vi precis hade kommit dit när vi skulle gå.
Kom hem och somnade som två stockar här hemma. Atos är fortfarande sliten och sover, fast han har varit vaken och lekt lite i snön med mig och tagit en promenad(men blir mer en lekpronenad). Sedan kom Tyra och Charlie och då blev det lite lek och frukost. Men tog inte många minuter innan atos kastade in handduken och gick in och la sig i din säng.

Nu blir det att kolla på mysteriet på greveholm som jag missade imorse och mysa under täcket.
Nu känns allt bra, David är hemma igen från våra sovande veckor isär. Men även nu när jag sitter i mitt hörn i soffan och tittar ut mot gatlampan så ser jag hur det snöar. Det är då allt är som det ska va :-)
///Becca

En oplanerad..

Kategori:

På morgonen igår bokade David och jag besiktnign på den älskade gula Audin. Tiden blev på torsdag halv tio, david har under gårdagen fixat två saker som behövdes med avgassystemet. 
Men en eftermiddagen ringde mamma och frågade om jag kunde komma ner med hennes vinterdäck, då hon ansåg att de skulle bli billigare att betala mig ner med dom än att köpa nya. Rätt har hon :) 
Så på torsdag efter besiktnignen blir det en roadtripp ner till Falkenberg med Alexandra och Atos för att lämna däcken. Vi åker hem igen på fredagen, om vädret tillåter vill säga, men det ska bli så trevligt och roligt att åka iväg så. 
Visst det blir första gången jag ska köra genom Göteborg själv och även första gången jag kör ner själv. Men jag har ju Alex med mig och de ska bli såååå trevligt :D 
Det enda som jag kan känna är lite små jobbigt är att det inte är världens bästa väder neråt när det kommer till bilkörning. Men jag har kört i värre, herregud jag lärde mig köra på vinter halvåret. Så nej detta är inga problem. 
 
Nej nu blir det mera plugg och väntan på att David ska komma hem med cola och ölkorv :)
Även mer snö, så ska atos och jag gå ut och leka lite innan det är natten :P
///Becca