justbeccca

Bara mig....

Kategori: Allmänt

var precis inne på min kusins blogg och läste ett inlägg hon skrev den 16okt. Detta var ett inlägg hon skrev så hon hade läst min systers blogg. Då hon klagade på mig och sitt liv, eller ja klagade gjorde hon inte heller. Hon skriver om sina tankar och sig själv och vill inte att de ska gå som de gjort för henne. Och jag kan faktiskt säga de att jag håller med min kusin, livet är en gåva. Det handlar om att hitta de man älskar göra och hålla på med de. För de är då du är som lyckligast. Då menar jag inte att du ska hitta en partner och hålla fast vid den, för att du älskar just den personen. De blir inte bra, utan mer jobb, hobby och sedan kärlek. Mitt uppe i allt detta hittar du dina äkta vänner.
Jag vet att jag lever mitt liv fullt ut, jag har inte dött hitils av alla mina olycker, dock i vissa ögon tycker dom att jag borde ha gjort de. Med tanke påa hur jag har landat, vad som skett varje olika tillfällen. Men jag på något konstigt sätt har klarat mig väldigt bra. Har några små skador kvar efter vissa, en utav dom är ju de som skedde i sommras med min hand och så.

Men dirket då jag fick tillbaka min hand, så var jag tillbaka i stallet igen och håller på med hästar. För de är de jag älskar. Jag älskar att jobba med hästar och hundar, för man ser bara framsteg. Jag hjälper min tjejkompis att rida in hennes 2års hingst just nu och om jag inte hade haft en lilla innan för pannbenet hadejag nog bett henne slänga upp mig på hans rygg och släpa lös oss i en haga. Men nu har jag lite mer vett och jag vet att jag kan gå i sönder, jag kan dö vilken sekund som helst, de harjag inte fattat tidigare. Men ändå så tänker jag inte gå runt och tänka: tänk om de händer, jag kan ju faktiskt dö eller bli förlamad. De skiter jag i. För ska jag leva så ska jag leva fullt ut.

Jag hackar inte upp mitt liv längre på killar, då de för de mesta sårar en och gör en besviken och enligt dom, så är de bara tjejen som gör fel och ska rätta sig efter han. Fasten jag har väl inte riktigt hacka upp mitt liv så på killar förut, eller jo en gång och den personen önskar jag att jag aldrig träffat, för tack vare han så förlorade jag mer än mig själv, vänner och nästan min familj. Det var då jag bestämde mig att i mitt nästa förhållande är de jag som är dominant. Finns ingen som ska kunna tro att de kan bossa över mig och bestämma. Fan jag är en människa jag med, med egen vilja och egna mål. Visserligen så om man är i ett förhållande så ska man väl på något sätt göra upp mål ihop. Men jag kan inte hänga upp mitt liv på just en person. Jag har redan gjort upp mina mål för mig inom de närmsta åren. Sen träffar jag någon under tiden, så är de ju självklart att jag absolut inte tänker ändra dom planerna. Jag vet vad jag vill med mitt liv och jag vet vad jag vill ha ut av de. De är de inte många som vet när dom är 18år. Jag tänker inte bara i nuet, jag tänker framåt också.
Men sedan kan man också säga att jag tänker i nuet, då jag vill ha ut så mycket av livet och jag lever de fullt ut.
Sen får man ta konsekvenserna om de blir några. Man lär sig av sina misstag, eller ja inte alla. Men jag gör de (oftast).
Anlednigen till att jag har gjort upp mina mål, är ju för att jag ska sträva efter något och jag ska kunna stå på mina egna två ben. Inte vara beroende av någon annan.

Jag är nöjd med mitt liv, men ändå inte. Men de är ju vad du gör de till. De är ju bara jag som kan ändra på mitt liv. Ingen annan. De är ju bara jag som vet exakt precis hur jag känner med mig själv och vart jag befinner mig i livet. Sen utifrån de kan jag göra en förändring, sen finns de vissa saker jag inte kan förändra på i mitt liv oavsett hur gärna jag än skulle vilja de. Utan jag får då göra de bästa av situationen. Och de brukar funka, vissa dagar gör de inte de, en så kallad dålig dag. Såna har vi ju alla.
Jag vet att vissa saker skulle jag kunna ha skött snyggare nu de senaste månaderna, men när orken inte finns där. När du har en massa saker/personen som motarbetar dig. Så orkar man inte lägga ner energi på de. Du tar den lilla energin du har och lägger den på något du mår bra av, så du kan må bra en liten stund i alla fall. Sen kommer ju alla de dära tankarna och måstena ikapp, som du måste ta tag i och göra en förändrig på.
Vilket som kommer att ske till veckan och sedan veckan efter lovet nu. För nu kan jag vila upp, ta tag i lite saker under denna veckan och sedan börja om veckan efter. Då blir livet lite enklare igen, men inte helt.

Som sagt livet är en gåva, sätt dig inte i skiten i onödan och släng bort en massa tid. Ta istället vara på den tiden och gör saker du gillar/älskar. Sen säger jag inte heller att alla måste göra som jag gör, leva livet fullt ut. Utan lev de på de bästa sättet för dig och glöm inte att du är bara du som är missnöjd/nöjd med DITT liv och de är bara DU som kan göra förändringen.

Svar till dig syrran: Till skillnad från dig har jag ett mål och de tänker jag uppnå. Sen vad som sker under vägens gång kan man inte göra något åt. Men får göra de bästa av situationen och du vet att jag ger inte upp mina mål i första taget, som du gjorde. Detta är inte för att vara dum jag skriver så utan för att jag vet att jag kan och de vet ni med. Men om ni hade varit och gått igenom de jag har gjort, så hade ni förståt. Men ingen på hela jorden har de. Men som sagt, vad som än sker under vägens gång kan man inte göra något åt, utan man får helt enkelt göra de bästa utav situationen då och räkna med de istället.
Och jo du har ett bra liv, men jag förstår vad du menar med de du har skrivit. Men jag håller på: De är vad du gör de till.

Så nu fick jag ur mig lite saker i alla fall. Var egentligen inte meningen att jag skulle skriva detta, men de fick bli så ändå.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Man kan ju inget annat än att älska den

Kategori: Allmänt

Man kan ju inget annat än att älska denna låt, den stämmer in på så många killar/män.


Your callin me more than ever now that were done
Two keys back to my place, we were havin no fun
But your not ok, telling me you miss my face
I remember when you would say you hate my waist

I said im not coming back, its it
You fooled me once but you can’t have that ego turning
Just to bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do, shes over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
That’s a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didnt know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
(get outta here)
No, I don’t want you no more (get outta here)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boyboy)
Acting acting silly boy?

You comin with those corny lines
Can’t live without me
I’ll get some flowers for the day that you are buried
No, people make mistakes
But I just think your ass is fake
Only thing I want from you, is for you to (stay away)

I said im not coming back, its it
You fooled me once but you can’t have that ego turning
Just to bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do, shes over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
Thats a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn’t know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
(Get outta here)
No I don’t want you no more (get outta here)

Jaha ja=)

Kategori: Allmänt

då vart denna helg nästan över. Jag vet att jag inte har skrivit något sen i torsdags. Men har inte kunnat få ro vid datorn sedan dess.
Torsdagen/natten gick åt till att plugga ikapp i handel med Tricia, dock kom vi inte så himla långt med det. Men iaf lite mer ikapp. Ska fortsätta till veckan. Så är de sen bara att starta om igen efter lovet.
I fredags vart de till skolan en sväng, sen ner på stan till Josse och Mikaela och Lucas.
Sen ringde Tricia mig och sa att vi skulle till stallet på direkten. Så vid ungefär halv tre åkte vi dit och grejade. Kom hem vid fem, tog de lugnt, var ute med Baily på promenad och tjugo i sex drygt fick jag en liten slags migrän. Så jag gick och ola mig och sov till nio drygt, var uppe vid sju och käkade. Skulle egentligen varit klar sju och åkte iväg till en förfest då. Men Tricia fick åka dit själv. Hur som helst när jag vaknade skickade jag lite sms med Tricia och snackade med henne i telen, gjorde mig i ordning och sedan åkte vi ner till stan, till score. Där vart vi inte så länge. Så vi åkte vi till norrstrand efter de och fortsatte festa. Somnade nio i morse och vaknade tio över tio och låg i sängen och snackade med henne, vid tolv blev jag uttråkad och gick ifrån dom. Kom hem har luggit på soffan typ hela dagen. Försökt sova, dock inte gått så bra. För ens vid sex drygt, så jag la mig i min säng och somnade vid sju. vaknade vid tio. Blev hämtad av Josse och Håkan strax efter elva. Så har lekt med dom fram till strax efter två. De var faktiskt riktigt trevligt och mysigt=)
Nu sitter jag här vid datorn, med min kaffe som josse köpte åt mig på Shell och lyssnar på musik. Fasten bara en låt, för just nu är de bara den jag gillar:P
Imorgon blir de stallet och sedan till Mami och Baily och sova där en natt. Sen på fredag får jag nog nycklarna till lägenheten och kan börja flytta grejer, om jag inte ska måla om först. har inte riktigt bestämt mig än:D hehe typiskt mig, veligast i stan.
Nu blir de att somna till en film, dock har jag lite mycket energi nu. Hade velat haft den tidigare idag, med tanke på att jag var så trött i huvudet och kroppen så jag skakade. Men kunde ändå inte somna, förens jag la mig i sängen.
Pussiar på de

XOXO//Bambii

Pluggar...

Kategori: Allmänt

Har pluggat hela dag och sitter fortfarande och pluggar. Har kommit en lite längre nu. Men mycke kvar att fixa med..
Ska nämligen lämna in en massa senast imorgon.
Denna veckan har faktiskt bara gått åt till skolan och stallet. Har till och med nu kommit upp på hästen. Och tömkört utan några problem =) Så de är snabba framsteg. Idag fick han vila så vi kunde plugga. Imorgon blir de stallet och sedan myskväll med Patricia och lördag blir de en heldag i stallet.
Men nu ska jag åter gå till mitt pluggande och ätande. Så vi kommer ännu längre. Lär väl bli sittandes här hela natten, men de kvittar ju faktiskt. hehe
Igår sov jag hos mami och de var riktigt mysigt. Hon har verkligen fått ordning på sin lägenhet och Baily vart väl inte så glad att jag snodde hans plats. Men han låg ändå nästan på mig hela natten, så de gör inget.
Pussiar på de

XOXO//Bambii

slapp dag..

Kategori: Allmänt

Denna dag har varit slapp och skön. Filmer och mat, underbart god mat. Papis älgfärs =) me like
Sen så blev de en promenad med Tricia och Zangu till sf för hon skulle köpa godis och dricka. Så var vi ute ytterligare ett tag till. Vid åtta vart jag hemma igen och så blev de film igen.
Sen vid halv elva gick jag över till Carro och var där en stund och sedan hem igen. Har försökt hitta någon bra film att kolla på, men har dock inte hittat någon. Så jag får fortsätta leta vidare imorgon eller något.
Nu ska jag nog sova, de är ju skola imorgon igen. Ska ju också skriva de dära mailet om jobbet också imorgon. hehe
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Saker och sånt..

Kategori: Allmänt

Har vart lite dålig uppdatering nu de senaste dagarna. men de beror på att jag inte kunnat sätta mig ner en enda sekund, utan att något måste göras direkt.
I fredags blev vi klara med den gamla lägenheten, så nu är den besiktigad och redo för nästa pucko som flyttar in i de huset. hahaha
På kvällen drog Tricia, Kim och jag till metropol och sjöng kareoke och drack. Verkligen roligt var de, trodde ju dock aldrig i hela mitt liv att jag skulle våga gå upp där. Sen när vi kom till stan rök vi ihop med två killar inne på bk, så de slutade med att vi var millimeter från att få åka med polisen. Men som tur var så var de mina två favorit poliser plus fem eller sex kollegor till dom. Jag på något sätt i all min ilska lyckades knäcka alla dom. Ibland har jag klock rena komentarer. hehe och mitt uppe i bråket, hade Tricia och jag skit roligt. Vi skrattade och skojade med varandra. Vette fan hur vi lyckades. Sen brode det nog ha varit pinsamt för dom två killarna, med tanke på att de fick stryk av två tjejer inne på bk, framför en massa människor.

Idag Lördag så har jag slappat typ hela dagen, sen mötte jag Carro och vi gick och handlade. Då kom Sara Wauge och hennes kompisar bort till Pekså och hälsade på en sväng =) Mycket trevligt och roligt att se henne. De är inte ofta längre..
Sen var de bara hem, käka och sedan göra sig i ordning för att börja dricka. Drack i någon timme hos Tricia, sen hos Jesper, sen i någon studio på herrhagen, sen vid tingvalla och sist hos någon på herrhagen.
Nu är jag hemma i alla fall, helt nykter är jag också. Slutade dricka när vi kom till tingvalla. Men min kväll har ändå varit jävligt bra.. Har träffat gamla människor och nya nu ikväll, så de är nice.
Nu blir de somna till en film, har inte bestämt mig än vilken. Men någon av dom blir de i alla fall. Imorgon ska jag nog gå och hämta min Baily-hjärtat. Jag saknar honom något så fruktansvärt mycket. De är väldigt tomt utan honom.



Pussisar på de


XOXO//Bambii

Ytterligare en natt med <3

Kategori: Allmänt


Med mitt hjärta <3


God natt säger vi två nu =)

vattenpölarna...

Kategori: Allmänt

Då vart de tisdags natt. vad har jag hittat på idag då. Jo sörrni, eftersom jag hade så ont i ryggen i morse när jag vaknade så plågade jag mig ut på en morgon tur med Baily och sedan raka vägen tillbaka ner i sängen. Låg där till strax innan tolv och sedan gjorde jag mig i ordning och gick iväg till skolan med Tricia=) var i skolan och sedan nere på stan och grejade lite. Sen så gick jag till lägenheten i haga och packade ner de sista jag ska ha med mig och började städa mina rum. Så nu är mina två rum klara. nu är de två sovrum, vardagsrummet, köket och toaletten kvar att städa. Imorgon ska de flytta ut så mycket som går utav de som är kvar. Pianot vet jag inte vart de tar vägen. Men de märks väl. hahaha
Kom i alla fall hem strax innan halv åtta. Då Papi hämtade mig och Baily och lite grejer i haga. Käkade och sedan gick Tricia, jag och Baily på lång promenad strax efter åtta till Wåxnäs. var tillbaka här strax efter tio. Kom hem, gjorde varm choklad, satte mig vid datorn och tv. Sedan dess har jag suttit här. hehe blir varm och go nu. Med tanke på att de är extremt kallt ute, till och med vattenpölarna har fröse till is nu. Herremin gud, hur ska denna vintern se ut? Jag börjar få lite smått panik nu jag. Fan de är mitten på oktober och jag är som en ispinne redan nu. Måste köpa ett täcke till Baily att ha i vinter, för stackars hunden fryser ju han med. De är inte en skön vinter då, de är en elak, förbannat kall vinter. Jag lär nog inte gå ut mycket och jag vet att Baily inte heller kommer att vilja de.

Nu ska jag nog ta krypa ner i sängen med min käraset ägo del, Baily<3 hehe. Finns inget bättre än att ha två täcken och en massa kuddar och en hund sovandes i sängen. De blir varmt och skönt då.
Imorgon blir de haga igen efter skolan. Ska nog försöka ha min bebis imorgon natt med. De är så tomt utan honom.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Måndags natt

Kategori: Allmänt

Då var de en ny vecka igen. Har inte hunnit sätta mig ner just nu de senaste dagarna och uppdaterat här, har hållt på att flytta saker. För tillfället och några veckor fram över kommer jag att bo hos min käre Papi. Då vi sa till våran hyresvärd att vi är ute ur lägenheten den 15. Så nu håller vi på att flytta alla mamis saker till hennes lägenhet. Sen ska det städas och besiktigas. men de går nog bra.
Jag flyttade till papi redan i fredags, eftersom jag har varit ute och festat hela helgen med Tricia som fyllde 18 i fredags.
Så på fredagen var vi på någon fest på Vidön. Riktigt trevligt, men dock påvägen in mot stan kunde väl vi inte ha fått punktering. För då hade vi hunnit ut på krogen. Men annars tyckte jag fredagen var bra =)

Lördagen gick vi faktiskt ut på krogen. Eftersom det var Arenas sista öppes dag för gott, tänkte vi att vi drar dit. Väl där träffade vi mycket folk och sånna man inte träffat på flera år. Men som sagt, jag har ett minne som en guldfisk och jag kommer änså länge bara på ett namn, på alla. Hahaha
Det var rätt så mycket folk som skulle in på Arena. När vi kom dit var de kö nästan ända ut i gatan. Men vi som är små och smidiga lyckades att ställa oss i kön två meter i från ingången. Mohahah
Efter Arena hade vi tänkt dragit på efterfest på herrhagen. Men de slutade med att vi tog följe hem och satte oss och snackade vid en trappuppgång i någon timme. Det är så skönt att ha såna nära vänner, som man pratar om allt med. Till och med sånt ingen annan vet om.
Sen när jag gick hem, så stog de några killar i huset mitt emot papi som ville ha upp mig på efter fest. Är ni dumma på riktigt eller? Mina första tankar var, gruppvåldtäkt.. Är ni så dumma på riktigt att ni tror att jag ska som ensam tjej komma upp till eran lägenhet med typ 4-6killar i och festa med er själv? öhm nej, tror inte de. Puckon!!

Idag upptäckte jag att papis nya granne i lägenheten mitt emot är dret snygg. Haha, plus på detta är han polis och sen har vi ju ytterligare en polis i huset. Detta är skit bra och inatt har jag ju mitt hjärta här hos mig. Helt underbart att ha honom här. Tror jag ska försöka ha honom hela veckan. Finns ju inget bättre än han i mitt liv. Hih
Men nu kan jag ju säga att den som ska försöka banka på mitt sovrumsfönster nu kommer att få de lite svårt. För nu bor jag inte på botten plan längre. Hahah
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova natten. Ska försöka uppdatera imorgon med.



Pussisar på de

XOXO//Bambii

Tricia 18 =)

Kategori: Allmänt

Grattis gumman på 18års dagen <3 Me love you long long time =)



Ikväll ska bli bra gummen, de är din dag och bara din<3
Vi fixar detta. Love you girl<3
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Ibland....

Kategori: Allmänt

Ibland händer det saker i ens liv, som man försöker förtränga. Men när det känns som man har det. Så uppstår det något som påminner om den saken man försökte förtränga. Jag tror ärligt nu att bästa sättet att gå vidare är att prata om det och bearbeta det under tidens gång.
Men vill för tillfället inte gå in djupare på det.
Dagen har varit skön, skolan i tid, hade tre timmars håltimme, så då åkte Mattias och jag ut till Huc och hälsade på. Det var trevligt de =) Sen kom vi till näst sista lektionen. Efter skolan hem, käka lite. Grejade lite här hemma. Sen middag med Josse och Håkan och Mami. Sen åkte vi iväg och kollade på en sak. Efter det släppte dom av mig på Shell så hoppade jag in i Mias bil och lekte med henne och Pernilla en stund. Sen har det bara gått i ett. Nu blir de somna med boken igen som igår. Hann läsa två sidor och börja på den tredje sidan till mening två. Sen somnade jag. hehe
Så önska mig lycka till, för nu ska jag försöka läsa en stund igen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

middag snart =)

Kategori: Allmänt

Då är maten snart klar. De blir något gott och till efterrätt blir de hemmagjord äppelpaj. Josse och Håkan kommer hit och äter med oss. Vilket ska bli väldigt trevligt
Sen blir de att kanske åka hem till pille och leta upp lite saker som jag ska ha. Om de nu finns kvar. Efter det blir de att lägga sig och fortsätta läsa boken.. hih
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Tid för mig<3

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt det varit de senaste dagarna. Bara haft tid för mig själv, tänka över mitt liv och vad jag vill med saker och ting. Hur saker ska bli inom den närmaste framtiden.
Idag har jag varit till skolan och sedan varit hemma och packat och städat och grejat.

Natten till idag hände det något mycket mysko. Jag blev nämligen väckt av att någon stog och plingade och bankade på våran ytterdörr 01.00 till 01.11. Då trodde allvarligt talat att jag skulle dö. Men det var bara min granne fick jag veta idag, som störde sig på att jag hade somnat med tv på. Ärligt, hur mycket lyssnar du egentligen? Somna med tv på är okej och nej jag tänker då fan inte öppna min dörr ett på natten när någon står och plingar och bankar utav helvete och jag ser att det är släckt i trapphuset. Så jävla blond är jag inte. Det värsta av allt var det att utav alla dagar under helgen, så var det tvunget att vara just den natten jag var helt själv hemma. Inte ens Baily var med mig. Så jag kan ju lova att mitt hjärta bankade nästan sig själv ut ur min kropp. Hehe

Nu på kvällen var jag med Josse och Håkan en sväng till bergvik och köpte mig en mango. Jag köpte mango för det finns en viss person som berättade för mig att man ska äta en halv mango varje kväll en halvtimme innan man ska sova, för då får man bättre sömn. Så detta ska jag testa. Men inte ikväll. För ska jag vara helt ärlig så vet jag inte hur man äter mango. Ingen anning om man skalar eller om man typ delar den och äter med sked. haha
Sen har jag hunnit plugga lite engelska med Tricia över telen. Nu ska jag lägga mig och börja läsa en bok som jag ska sammanfatta den 23oktober. Boken heter Glasbruket och är skriven av Arnaldur Indridason. Något som vi har i svenskan, fattar inte varför jag valde en bok på 263sidor. Jag som aldrig läser böcker, Så vi kan väl säga så här, hör ni inget från mig imorgon, så har jag under nattens gång avlidit av en allergireaktion på boken. mohahahaha!!
Nej nu säger jag god natt och sov gott ni alla goa och glada läsare. jag börjar nämligen frysa om mina tosingar och längtar till min underbara sköna säng. Så god natt<3



Pussisar på de

XOXO//Bambii

Mycket men ändå lite

Kategori: Allmänt

Nu händer det mycket här omkring, därav den dåliga uppdateringen. Har inte haft tiden till det. Trodde jag skulle ha det denna veckan, men så blev de inte allt. För första gången har jag skött skolan väldigt bra sen skolan började. Nästa vecka blir bättre =) Har dock förbannat mycket att ta igen, men det hinns med. Får bara se till att inte hamna för mycket mer efter.
Sen så har vi ju som sagt börja packa ner sakerna här i lägenheten. Det är ju inte heller lite saker, det har som sagt täckt upp 110kvm. Så de blir nog några kartonger. Har inte ens kommit helvvägs, ska packa lite nu snart.

Som sagt mycket men ändå lite saker. Just nu känner jag att jag måste ha tid för mig själv. Orkar faktiskt inte bry mig om andra, har nog med mig själv. Men det finns vissa utvalda personer jag finns där för hur jag än mår.
Men det är skönt att vara ensammen hemma nu denna helg med mitt hjärta Baily.. Vi slappar, myser och går många promenader. Det är helt underbart. Få egentid med sin prins.  Sen har ju min Tricia varit hos mig också, igår natt var vi på efterfest på norrstrand, slutade med att jag gick hem själv vid kvart över tre, för att jag hade så jävla ont i magen och var trött som fan. Idag så har h´jag bara varit hemma med hjärtat, vid halv sju kom Tricia hit och vi gjorde inte så mycket egentligen. När hon hade gjort sig klar tog jag med henne på en längre promenad med Baily gick lite över allt och genom stan och mitt hjärta är så duktig, han gick lös hela tiden, utom en gång. Då var han kopplad några meter för vi mötte en hund. Annars var han lös. Hih Jag blir så stolt, min grabb växer ju upp bara mer och mer<3 Tricia hade ett linne och vinterjacka på sig, medans jag hade, linne, tunn långärmadtröja, två tjocktröjor och vinterjacka. Vi båda tyckte det var lagomt skönt ute under promenaden. Så nu vet nu hur frusen jag är av mig. haha
Nu på kvällen har vi lekt lite med Josse och Håkan, vi körde Tricia till Bellevue och sedan åkte vi iväg. Kom hem kvart i ett och har suttit här vid datorn sen dess.
Nu blir det att antigen ta ett varmt bad eller en varm dusch och sedan packa lite. hih




Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Just de glömde skriva, igår kom min bebis dator hem från sin resa till tyskland<3