justbeccca

HÄRLIGT!!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag en dator som funkar igen och nät :) Kan livet bli bättre?

Fick
nätet tillbaka förra veckan, men då la minipc av, tror helt ärligt att den inte tycker om mig. Plus på detta så gick försäkringen ut i januari. Så de var ju bara att packa ihop den och plocka fram den stora klumeduns datorn som står och tar en jävla plats och el.. Men den är snabb och helt omgjord i hård eller mjukvaran. Så det finns mycke plats :D hih
Annars
har det väl inte hänt så mycket mer än att jag har kommit på att jag vill bli ställningsbyggare. Då blir det jag och alla grabbar :P haha Helst vill jag bli boss också. haha
Hjälpte Håkan igår/natt att lasta kärran han skulle ha med sig till Linköping i dag med ställningsmatrial. Det var då de slog mig att jag skulle kunna tänka mig bli en sån:P

Imorgon
är det möte på AF för mig, sedan vet jag inte. Vill ha tag i ett par inlines så jag kan börja ut och åka. Men tyvärr får jag nog vänta tills nästa månad. Om jag inte får min kamera såld, har nämligen bestämt mig att jag inte vill ha kvar något jag inte anväder och den är ju köpt för tre månader sen och har inte använts på 1½-2 månader. Så de känns bara som den ligger och samlar damm här hemma. Då kan ju någon som tänker använda den få köpa den istället..
Men nu ska jag ta en promenad med Atos, vi ska följa Josse och Texas hem och kolla på ljushållare och lite sånt.

Kisses

Lååång dag

Kategori: Allmänt

Det har varit en lång dag, en sväng av dagen var tråkig. Men när de väl kom igång så gick de i ett :D Så de var skönt de.
Har varit i grums, edsvalla, stan(tassen i centrum), hagahallen, frödingshöjd, fordonstvätten och tillsist hem. Där var vi i någon timme och sedan tog vi hundarna på lång promenad under kvällen.
Gick iväg för att käka och de blev de tillsist efter någon timme. Träffade mamma och Baily, har tränat både Atos och Texas hela tiden. Sedan fick grabbarna leka lite med Bubba och honom tränade jag med lite. Vilken rolig hund :)
Har också testat att springa lite med båda hundarna tillsammans och de gick väldigt bra. Så nu är dom lika slut som oss andra. hehe


Den nästan enda låten som existerar för mig just nu är :
E-Nomine - Des Tier In Mir Wolfen


Nu blir de natten här för våran del, ska bara lägga på luren också. Sitter och pratar med Mia som också älskar denna låt. hehe

Kisses

Torsdag

Kategori: Allmänt

var det torsdag idag då.
Ska strax hoppa in i duschen, har varit lite seg idag. Har typ bara legat och slappat och varit ute med hundarna. Annars har det inte skett speciellt mycket här.
Om en stund kommer Mia hit så då får man se vad vi hittar på, men först och främst ska jag duscha. Vill också in till stan till Tassen i centrum och kolla på en eller två saker. Men får se om det blir så. Ska nog med Mia senare till Grums och edsvalla.

Idag är det väldigt fint väder ute, men det är ingen idé att ta en längre promenad än. Atos är i alla fall för seg för att ta med ut nu på en sådan promenad.
Jaja vad mer som händer idag de lär ju märkas. Funderar på att beställa i alla fall en sak från vipdog.se, men har inte riktigt bestämt mig än. Kanske ska vänta tills Atos är färdig vuxen så får man rätt saker. Men jag och mitt tålamod är ju inte alltid så bra vänner. hehe

Nej nu blir de duschen, ni alla får ha en toppen dag. För de kommer jag ha :D

Kisses

Nu blir de natten

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart ta och lägga mig, har precis blivit klar med att betala nästan alla räkningar. Är bara två kvar och sedan är man klar:P haha De rimmade till och med.

Idag har jag varit hos min kära husläkare som är extremt trevlig och rolig. Han tycker vi om :D hehe
Vi kom i alla fall fram till att han ska skicka remiss till smärtkliniken, neurologen och ortopeden, jag citerar: " Jag ljuger väl ihop något så de tar det på allvar denna gången så de sker något". Min reaktion var väl mest chockad. haha Sedan sa han också: " Du vet väl att när du väl får komma in på smärtkliniken kommer de villa proppa dig full med typ lyrika eller något liknande. Men jag kommer att skriva klart och tydligt på remissen att de får ägna sig åt t.ex akupunktur och såna saker på dig. Några jävla tabletter ska vi inte proppa i dig".
Så kort och gott kan man säga att min husläkare är bland de bästa som finns. Han förstod helt och hållet vad jag sa. Att jag inte ville gå på en massa smärtstillande för att jag blir så extremt trött, då är jag hellre trött med "sömnbristen" än med att "ta smärtstillande/morfinprepparat". Tycker inte om den känslan, kommer aldrig att göra det. Tycker folk som håller på med droger frivilligt är väldigt konstiga människor. De måste ju ha en jävligt skum syn på livet och tycka det är roligt att vara seg och efter i allt. Sån är i alla fall inte jag, tack gode gud.
Hur som helst hade i alla fall med mig Mattias på gripen och efter de stället blev de banken för att sätta in pengarna från igår, då jag äntligen fick sålt PS3 för den summan jag ville ha dessutom:P mohahaha Ni som sa att de inte skulle gå, nu hade ni att fel :P

Sedan
blev jag hämtad av Mia vid troget och åkte till Shell för att ta en cigg med Lars, men de blev kaffe, cigg och prat med mest Mia och Sandra. Lars åkte ganska snabbt.
Tillsist blev de hem till herrhagen till Josse, d'r min kära Atos var och mamma, Baily, Josse och Texas. Blev en massa prat och lite mer kaffe för min del.

Sedan var de lunt i några timmar. Tillsist vid åtta fick jag med Josse och hundarna på en promenad till McD på Nobelplan. Fasten först så tog de kanske cirka 45min-1h bort för vi tog en annan väg och tränade båda samtidit. Men innan McD fick Sandra syn på hundarna när hon jobbade så hon lockade dit dom till luckan för krov och då blev de kaffe igen med henne och en massa prat, någon cigg hann vi med också mellan hennes kunder. Så kom Benny dit och var social med oss. Så vi var väl på Shell i kanske 1½timme innan vi tog oss vidare till McD där vi mötte Marre och Ernest som skulle dricka kaffe. Så lite senare kom mamma också för att äta.
Helt plötsligt var vi några stycken.
Josse och jag följde med mamma hem och värmde oss ett tag och satt och pratade om hundar och träning. När vi skulle gå kom både Mia och Mats till Nordea för att röka och prata och umgås lite. Sedan lastade vi in hundarna i Mias bil, åkte till mig, var på toa och kollade posten. Åkte till shell, handlade lite godis, pratade ett bra tag med per och sedan åkte vi faktiskt hem till Josse. Där de blev ännu mer hund prat och Mia tränade Texas med klickern. Atos tränade jag mer med där, ligg och stanna.

Nu
blir de äntligen natten, för nu har jag inget mer att säga. Och måste bara tillägga att om de saknas ett G eller två så är det för att tangentbordet är lite stört här. Så G funkar inte alltid.
Men nu måste jag verkligen sluta skriva. Bilder på de vi köpte igår kommer att komma upp, så småningom. Kanske till och med bilder när vi tränar :)

Kisses

Måste ju också berätta att jag har hittat min perfekta hemsida. Jag är så glad att jag hittade den: www.Vipdog.se
Där har de allt jag har sökt efter inom skyddsträning. Så nu ni ska man beställa saker om ett tag. Oh ja de ska jag verkligen göra. Me like!!

Fortfarande dålig uppdatering här

Kategori: Allmänt

Har fortfarande inget nät hemma, därav den dåliga uppdateringen här. Men sånt är livet.

Veckan som varit har gått fort. Håller på att tränar Atos i klicker träning, morra på kommando, ligg och backa och allt detta går bra. Han är en väldigt lätt lärd hund så de underlättar ju väldigt mycket :) hih
I lördags var vi på dubbelkalas hos Anna och Stefan (faster och hennes man) som båda fyller år under Maj. Där blev de grilla, fika och dricka. De var riktigt trevligt faktiskt, är riktigt glad att jag var där :) hela familjen på annas sida var där, utom Josse och Håkan som var på bröllop. Sedan på Stefans sida var det hans syskonbarn där. Men hur som helst så måste detta göras om i alla fall.

Denna
veckan sover jag hos Josse, då Håkan är på jobb i Linköping eller nått liknande. Och hon ville inte vara själv och jag har väldigt ont i min arm så jag behöver lite hjälp med Atos.
Nu är hon ju på möte angående jobbandet under sommaren på hotellet så jag passar på att tränar hundarna i klicker. Vilket går väldigt bra, visst de är ju inte speciellt roligt nu i början med att bara klicka och ge godis, men de tar sig. Båda är ju väldigt snabblärda och förstår vad klickandet går ut på. Så de är ju positivt :D
När hennes möte är klart ska jag möta henne så hon kan handla, eftersom jag fick med mig hennes plånbok hem. För Texas var in på Tassen i centrum och fick klorna klippta.
Fick Josse att dessutom köpa: En varsin klicker till henne och mig. Min blev röd och hennes blå. Sedan en vattenflasa/skål till hundarna att kunna ta med när man är ute med hundarna på längre promenader. Den är skit bra, tycker att alla saka köpa såna.
sedan något kilo levergodis och ett varsitt hundben, eller Atos fick två för hans var så billiga. Texas var dyrare och dom gillade inte Atos. Så Atos fick välja själv vad han ville ha och de var så billiga så de fick bli två såna :P hehe
Annars vad som händer mer i dag vet jag inte. Inget mer som de verkar som. Ikväll är de ju DHW på femman och de går ju inte att missa, så vi ska väl ha lite myskväll här.
Men nu tänkte jag fortsätta att träna med hundarna en stund och sedan kolla på tv.
kan lägga upp bilder senare på grejarna vi köpt till hundarna idag.

Kisses

Inget nät hemma

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering, jag vet. Men har inget nät hemma, det är därför.

Har de hänt så mycket egentligen? jag vet faktiskt inte nu.
har inte fått Ps3 sålt ännu, men kanske nästa vecka.
Annars har jag bara existerat typ. Umgåtts med vänner, speciellt Mia och tränat våra hundar. Vilket för mig har varit väldigt givande. Atos har lärt sig ganska mycket och han har blivit fullt frisk, så nu är de hårdträning som gäller.

Det är ju så skönt tt vädret har blivit bättre, dock fick jag på pollen allergichock förra veckan. Den är ju inte den roligaste i år. Men jag överlever den, åskan har ju också kommit igång nu och de är ju inte de roligaste heller. Men man överlever nog de med. Kan ju i alla fall alltid hoppas på de..
I måndags hände något skumt tycker jag. Det är ju inte många som vet vart jag bor och mina grannar kommer bara om det är något. Men mellan halv nio-nio i måndas morse så ringde dt på dörren en gång. Enligt mig var jag snabb upp för att kolla vem det var. Men personen som plingade på var borta, antagligen på väg ner igen i hissen. Men efter de började Atos betee sig väldigt skumt. Varje gång det var någon som gick i trapphuset började han morra och små skälla. Vid tio var jag och hämtade Baily och då började han med precis som Atos.. Så något stämde inte i huset. Vid elva på kvällen lämnade jag tillbaka Baily och på natten kom Mia till mig för att sova hos mig.
Då började Atos igen vid fyra på morgonen och Mias Schäfer Ozzy med. Så jag kan ju bara säga att alla som rörde sig i mitt trapphus de dygnet fick ordentliga utskällningar av hundar från ålder: 6månader till 3år.

I tisdags åkte Mia och jag till Edsvalla och släppte hundarna på en åker så de fick busa av sig. Sedan hem till Mia och sedan tillbaka till mig för att göra oss i ordning.
Vid halv elva åkte vi ner till stan för att skriva in oss på AF. När vi väl kom där ifrån så la bilen av när vi skulle köra ut från parkeringen. Så vi blev ståendes på en parkering och vänta på Mats som hade en sån vi skulle ha i tre timmar ungefär.
Efter tre timmars frusteration i en varm bil i stan, hungriga som as och röksugna kom Mats med den saken vi skulle ha. Då belv de fort hem och ut med hundarna och sedan stoppa in dom i bilen och åka till Edsvalla för att Mia skulle sälja soffan och en mobiltelefon. Blev där någon timme. hade inte bilen lagt av skulle vi vart iväg och gjort ytterliggare två saker. Efter Edsvalla blev de hem, äta, ge Atos kvällsmat, ut en gång och sedan sova. Sov från halv nio till halv sju imorse.

Denna dag har varit lugn största delen av dagen, har varit på en massa promenader och läst i Cesar Millan boken. Väldigt intressant och jag har kommit halvvägs i den :)
Nu vet ni lite i alla fall..

Kisses

Så nu är de lugnt

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen, så nu kan jag skriva i lugn och ro.
Som jag skrev igår så har min andra blogg börjat krångla. Hittar inte heller vart felet här, men de kommer med tiden. Så för att hålla igång med skrivandet gick jag tillbaka till denna..
Skulle varit på dop idag, min tjejkompis fick ju barn igen nu i början på året. Men dock så kunde jag inte. Men jag hoppas att de gick bra på dopet och att de var fint. De brukar ju vara de :)
Bjöd också hit en tjejkompis på kaffe när jag kom hem, men har inte hört ett enda ljud från henne. Så de tar jag som ett nej.
Blir så trött på folk som inte svara på sms, som man dessutom brukar kolla sin mobil väldigt väldigt ofta och sedan skyller den på att den inte sett smset förens på kvällen. De känns ju väldigt B, var bara ärlig och säg att du inte hade lust att svara eller något sånt. Sedan vet ju jag också hur jag kan vara. Får jag sms och öppnar det och sedan ringer det undertiden jag läser det. Så försvinner ju smset när jag har lagt på och då brukar jag ha en tendens till att glömma bort att svara. Men de är ju bara så jag är. Alla är ju olika...

Låg och tänkte igår på lite olika saker. Speciellt vad man ska göra med sitt liv. Kom dock inte värst långt med de, men lite kom jag på. Så nu har jag lite jag ska försöka finna information om.
Men jag tänker inte berätta vad det är, inte än i alla fall.

Har också börjat läsa Cesar igen, började ju läsa den för ett tagsen. Men glömde sedan bort boken, men nu har jag börjat igen och tycker väl inte precis som han. Men vissa saker kan jag hålla med om. Men som sagt vi har inte alls samma åsikter, har diskuterat de med lite vänner och bekanta och de tappar ju bort sig själva tillslut. De flesta har ju bara sett hans tv-serie, men de vet inte rikigt hur han  jobbar. I boken får man veta mer om hans bakgrund, hur han jobbar. Varför han jobbar just med dom metoderna, vart han har fått de metoderna ifrån. Det är väldigt intressant, i alla fall för mig som också älskar att jobba med hundar och se hur de går från att vara en bråkstake till den mest lugna och harmoniska hunden.

Men
nu till någon annat. Har också börjat fundera på om jag ska försöka hitta någon annan lägenhet, förhoppningsvis större. Men med ungefär samma kostnad som denna. Det finns ju såna här i stan. De jag är mest efter är ju en lägenhet med balkong. Vill ju kunna sitta ute i solen och bara mysa. Har ju bara franskbalkong och de är ju ingen störrehit. Kunde lika gärna ha ett fönster där i stället och kunna möblera på ett annat sätt. Men men an kan ju inte få allt man vill i livet..

Nej nu ska jag återgå till tv en stund, innan jag troligtvis duschar Baily. Ska laga mat också, men just nu vill jag ta de lite lungt ;)

Kisses

Helt plötsligt blev de bråttom

Kategori: Allmänt

Tänkte precis sätta mig ner och skriva i lugn och ro ett bra inlägg. Men nu fick jag helt plötsligt jätte bråttom. Ska möta syrran vid hållplatsen nu snart.

Tänkte bara berätta att mina dag har varit jätte bra. Bakade lite förut hemma hos mamma. Men har tänkt att baka mer, så jag snodde med hennes kokbok :P haha
Nu har jag både Atos och Baily här hemma, för mamma och Pille ska till Backrods på gårdsfesten som de har varje år.
vad som blir ikväll vet jag inte, har blivit utbjuden till Väse med hundarna. Men har ju problem att ta mig dit....
Så vi får se vad som bli.

Kisses

krångel, bara en massa krångel

Kategori: Allmänt

Nu har jag återgått till denna igen, tills den andre bloggen funkar igen. Den krånglar förtillfället med mig bara, som resten av mitt liv med gör.
Jag loar hade jag varit någons flickvän, mamma, haft ett jobb eller sånt. Så hade jag fått sparken vid detta lag kan jag lova.. Till och med min kolsyrepatron har gjort slut med mig.
Men några få positiv sak som har hänt är Atos är frisk igen efter några veckor med kräkningar och feber. Fått upp kontakten igen med en barndomskompis som betyder mycket för mig. Lärt känna underbara människor på kort tid. Visat vart skåpet ska stå för hela trapphuset:P haha

Jag har haft inneboende i tre veckor, men vi klarade inte av att bo ihop. Hon behövde sova tidigt för att hon började tidigt på morgonen och jag hade en sjuk valp, så jag var vaken största delen på dygnet och detta påfrestade mig och mitt humör. Jag dessutom skötte hemmet på detta. Så när jag tvättade våra kläder, gick hon och la sig. Jag kunde inte för att jag tvättade, även om jag så gärna ville de så kunde jag inte. Men de är skönt att ha tillbaka sitt hem igen, allt är där jag lämnade det. Men de var ju ändå trevligt att ha en inneboende. Vi hade ju faktiskt roligt ihop också ;)

Nu har ni fått lite uppdatering på den senaste tiden för mig. De var ju ett tagsen jag skrev här, och jag kommer nog fortsätta här ett bra tag till. Framtills dess att jag vet vad de är för fel på min sida på metrobloggen..
Nu ska jag återgå till soffan, täcket och den underbara filmen på trean. Somnar nog när som helst, men de gör inget. Jag är helt slut och fryser som en dåre...

Kisses