justbeccca

Inget nät hemma

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering, jag vet. Men har inget nät hemma, det är därför.

Har de hänt så mycket egentligen? jag vet faktiskt inte nu.
har inte fått Ps3 sålt ännu, men kanske nästa vecka.
Annars har jag bara existerat typ. Umgåtts med vänner, speciellt Mia och tränat våra hundar. Vilket för mig har varit väldigt givande. Atos har lärt sig ganska mycket och han har blivit fullt frisk, så nu är de hårdträning som gäller.

Det är ju så skönt tt vädret har blivit bättre, dock fick jag på pollen allergichock förra veckan. Den är ju inte den roligaste i år. Men jag överlever den, åskan har ju också kommit igång nu och de är ju inte de roligaste heller. Men man överlever nog de med. Kan ju i alla fall alltid hoppas på de..
I måndags hände något skumt tycker jag. Det är ju inte många som vet vart jag bor och mina grannar kommer bara om det är något. Men mellan halv nio-nio i måndas morse så ringde dt på dörren en gång. Enligt mig var jag snabb upp för att kolla vem det var. Men personen som plingade på var borta, antagligen på väg ner igen i hissen. Men efter de började Atos betee sig väldigt skumt. Varje gång det var någon som gick i trapphuset började han morra och små skälla. Vid tio var jag och hämtade Baily och då började han med precis som Atos.. Så något stämde inte i huset. Vid elva på kvällen lämnade jag tillbaka Baily och på natten kom Mia till mig för att sova hos mig.
Då började Atos igen vid fyra på morgonen och Mias Schäfer Ozzy med. Så jag kan ju bara säga att alla som rörde sig i mitt trapphus de dygnet fick ordentliga utskällningar av hundar från ålder: 6månader till 3år.

I tisdags åkte Mia och jag till Edsvalla och släppte hundarna på en åker så de fick busa av sig. Sedan hem till Mia och sedan tillbaka till mig för att göra oss i ordning.
Vid halv elva åkte vi ner till stan för att skriva in oss på AF. När vi väl kom där ifrån så la bilen av när vi skulle köra ut från parkeringen. Så vi blev ståendes på en parkering och vänta på Mats som hade en sån vi skulle ha i tre timmar ungefär.
Efter tre timmars frusteration i en varm bil i stan, hungriga som as och röksugna kom Mats med den saken vi skulle ha. Då belv de fort hem och ut med hundarna och sedan stoppa in dom i bilen och åka till Edsvalla för att Mia skulle sälja soffan och en mobiltelefon. Blev där någon timme. hade inte bilen lagt av skulle vi vart iväg och gjort ytterliggare två saker. Efter Edsvalla blev de hem, äta, ge Atos kvällsmat, ut en gång och sedan sova. Sov från halv nio till halv sju imorse.

Denna dag har varit lugn största delen av dagen, har varit på en massa promenader och läst i Cesar Millan boken. Väldigt intressant och jag har kommit halvvägs i den :)
Nu vet ni lite i alla fall..

Kisses

Kommentarer


Kommentera inlägget här: