justbeccca

Baily och Diva

Kategori: Allmänt

Diva och Baily

Gått, Gått, Gått och åter gått

Kategori: Allmänt

trött som fan nu, sitter i soffan hos min käre mor och slappar lite. har gått på lång promenad från bellevue med Eveline, Diva och Baily idag. Så nu är vi alla fyra trötta. Bor nämligen hos Eveline denna veckan, mycket mysigt och trevligt.

Helgen var bra. festa hela helgen lång:) hehe
Igår la vi ansiktsmask och hade tjejkväll. Gick också till Pekås på wåxnäs igår när Baily hade kommit till oss och köpte godis och sånt:P hehe

Ikväll blir de en lugn kväll igen, Kim kommer väl så de blir väl trekant:P hahahaah
ska ut under veckan någon gång också, kanske torsdag eller under helgen. får se när pengarna kommer. har i alla fall lovat gummsan att gå ut med henne nu snart:) hehe
Så får vi se om vi träffar på några intressanta personer;) som vi kan ha trekant med:P heheh

ne nu ska vi ut och röka och sedan ta bussen vid sju till bellevue. Så vi inte är borta hela natten.


Love and Peace

P.s. trekanten är bara skämt, ett interntskämt mellan mig och eveline:P heheh

18 år idag

Kategori: Allmänt

mig

Grattis till oss

Kategori: Allmänt

Grattis Mamma på 44års dagen och Grattis till mig på 18års dagen:)

Haft eb hitils ganska slapp dag, Vaknade vid sex i morse. Somnade igår vid tre, var ute till kvart i två i natt och körde Evelines pappa till kil fram och tillbaka:) han är skit rolig.

Idag kom josse och Håkan hit på morgonen och gav mig och mamma frukost, jätte gulliga. Baily var nog mer lycklig är mamma och jag, för han är lite små kär i Håkan:) Men det var super mysigt. Sen körde dom mig till skolan så jag var där vid halv tio, var där till halv två idag. jag jobbade in tre raster så jag fick gå tidigare.

Imorgon blir de utgång, vet ej vilka som ska med, eller ja jag tror de blir de i alla fall. Familjen har hemligheter  om min födelsedag:P

men ska äta lite nu, pz

Hallu på er alla

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka igen med bloggandet. Har ju då egentligen tänkt att ta bort bloggen, för det fanns nån/några som inte gillade att jag bloggade. Men de skiter jag i, för jag gör vad jag vill.

Så den senaste tiden har varit bra, har pluggat och sånt.
Händer idag:
Skolan snart
Städa
Stan mad josse
Träffa Eveline

Sova, jag sover väldigt skönt på nätterna, när jag väl har somnat. och de tar sin tid de.

Imorgon fyller jag då 18 och mamma 44:) så grattis till oss.
Söndag fyller josse 20 så grattis till henne, hela helgen kommer vi bara att festa, fredagen för mig och lördagen för josse:) hehe ja men ska dra nu annars missar jag bussen.
Love