justbeccca

Söndag igen då

Kategori: Allmänt

Då var det söndag igen och jag är inte bakis. Har dock aldrig varit bakis i hela mitt liv :D Jag är en livs levande party prinsessa.
Igår blev de sitta hemma och dricka lite med Mattias och snacka, hade väldigt roliga samtals ämen. Sen gick vi ner till Score och grattade Pinar som fyllde 18 i fredags.
Annars har min vecka varit lugn, som vanligt en massa plugg och vara sjuk och promenader med Baily =)
Hade i alla fall en super bra kväll igår och det var väldigt roligt att umgås med Mattias igen på de sättet. Så nu försöker jag övertala honom att vi ska göra om det till helgen igen:P hehe

Imorgon ska jag med Tricia till djursjukhuset med Escort och greja med lillen. Sen blir det hem och mysa med Baily.
Under veckan blir det en massa pluggande så jag kommer mer ikapp och en massa promenader med Sötnowsen Baily.

Men nu ska jag gå till mami och hämta med hundmat och ta en lite längre promenad med mitt hjärta.
Pussiar på de


XOXO//Bambii

fortfarande trög..

Kategori: Allmänt

Fortfarande trög uppdatering här på min blogg märker jag. Ska jag vara helt ärlig så tror jag att emellan åt glömmer bort att jag har en blogg och de är ingen ursäkt. Utan ren fakta, men nu måste jag skärpa mig lite..
Min vecka har varit skön, eller ja jag blev sjuk i tisdags och i onsdags natt så fick jag feber.
Men nu tar vi det från förra torsdagen, då jag såg nu att jag hade glömt berätta för er att jag hade ett möte på skolan. En så kallad EVK, elevvårdskonferans. Min mentor, skolkuratorn, rektorn och mina föräldrar var med. Mami och papi var med för att hjälpa mig att få alla de trög tänkta människorna att förstå hur saker och ting ligger till i mitt liv. För de att trott en jävla massa skit saker. Men nu vet dom och gör faktiskt saker åt de. Så imorgon (fredag) ska de fixa så jag får tillbaka mina pengar, plus de jag har missat.
I onsdags hade jag möte också och det var för att kolla hur allt gått hitils och för att få kontakt med mer personal på skolan, som ska hjälpa mig med matten. Då min mattelärare inte har tiden till att hjälpa mig med de jag behöver. Jag måste uppdateras och läras om på nytt efter en bussolycka som skedde 07. Har inte haft någon lärare som hjälpt mig ordentligt med det sedan dess.

Annars har mina dagar bestått av att vara sjuk, gå ut med Baily på promenader, prata i tele med en massa och städat här hemma.  Sen igår så var Pille här och borrade lite hål åt mig i taket. Tre om jag ska vara exakt, men det kommer bli fler. Men det kommer om ett tag då jag inte har bestämt mig än hur jag vill ha det på mina väggar.

Till veckan får det nog bli planer om julen hur den ska bli och vad som ska hända. Har ingen aning om vart vi ska eller något sånt. Tror i alla fall att jag har små planerat lite.
Sen har jag en inköpslista jag måste fixa snart, så jag har det jag vill ha här hemma till julen. Speciellt likören Karamell och Julcider =) då är min tid framöver räddad. hih
Hur som helst så ska jag sova nu och försöka bli frisk. har sovit så jävla mycket idag, men är fortfarande trött och känner mig nere igen. Usch vill inte vara sjuk =( Men jag har min bebis Baily här hos mig, så då är allt bra=)

Häe får ni lite bilder från sen sommaren 09 =) 

Pussisar på de

XOXO//Bambii


lugnt och skönt

Kategori: Allmänt

Fan vad lungt och skönt jag har det här hemma. Börjar få mer och mer i ordning. Har fixat allt i garderoberna och fått hit micron och handlat hem mat idag. Skrivit cv och ätit mat har jag också hunnit med.
Annars för min del denna veckan har det varit skolan och pluggat.
Har också hunnit dricka kaffe med Mattias och grejat här hemma och en massa promenader med Baily. Han bor ju hos mig på eftermiddagarna och nätterna. Så kommer mami varje morgon och hämtar honom. Så han slipper vara själv i flera timmar på de nya stället. Hörde honom igår när jag skulle åka en sväng. Då satt han i början och grinade. Men när jag kom hem drygt en halv timme, timme senare så var han lugn och tyst. Men blev överlycklig för att jag kom hem.
De är så mysigt att ha honom hemma här, man känner sig trygg och inte speciellt ensam. Sen så blir det ju några promenader =)
Men nu ska jag antingen plugga svenska, engelska, handel eller småföretagande A. Eller så får de bli en slappkväll framför tv. Har i alla fall gjot i ordning mitt te nu.


Pussisar på de

XOXO//Bambii

Äntligen

Kategori: Allmänt

Nu äntligen är jag nästan färdig flyttad. Det som saknas nu är soffan, micro, bokhylla, ett badrumsskåp och lite annat smått, ingen större.
Har sovit här nu sen i lördags och har haft Baily hela tiden med mig =) Så det har faktiskt varit skönt och mysigt.
Idag har Mattias varit här efter skolan och druckit kaffe och snackat en massa skit =) hehehe typiskt oss, men det är skönt att vi börjar komma tillbaka till där vi var förut.
Sen så har jag idag varit hemma hos mami och hämtat lite matvaror, ska iväg och handla imorgon.
Har också varit på bio med skolan idag. Vi såg någon dokumentär om banan snubbar i något land. Vet inte riktigt vad den hette. Handlade om ett stort företag som besprutar både bananer och sina arbetare med kemikalier. Ganska intressant, dock somnade jag till och från.
Men nu ska jag fortsätta plugga med småföretagande och sedan ta en promenad med Baily och till sist sova =)
Så jag säger God natt till er alla och sov gott, för de kommer jag göra =)
Pussisar på de

XOXO//Bambii

hos mami

Kategori: Allmänt

Är hemma hos mamma nu och varit de i några timmar. Har kollat på en Johan Falk film och nu kollar jag på 6an. Mami har somnat i soffan, har tänkt att väcka henne snart.
Har haft en bra dag idag och igår. Trots humörsvängningarna igår och alla de förbannade knäppa tankarna så har de varit väldigt bra.
Mitt och Tricias mest omtalade samtalsämne är nog om vi ska bli yrkesmördare och hur de skulle bli då. haha
Ibland har vi konstiga idéer och kontiga tankar.

Var i stallet förut idag och jag har nog inte lika roligt som Tricia har när hon kollar på när Lillen och jag bråkar som fan.
Det känns ibland som om vi är värre än syskon. haha
Imorgon klockan sju ska papi möta målaren och hämta ut mina tapeter och sedan ska han börja frächa upp mitt nyblivna hem =) Ser fram emot hur resultatet blir. Sen till helgen blir det att flytta dit sakerna och åka och handla och greja. De låter Nice =) hih
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, så nu blir de natten för mig. Imorgon är de en ny skoldag och en massa saker att göra.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Hemma hos Tricia

Kategori: Allmänt

Är nu hemma hos Tricia, eller jag har varit här i någon timme.
Denna veckan har gått åt till skolan och stallet. har fikat några gånger i stan med Tricia och folk.
I Trosdags var åkte Tricia med mig till min lägenhet och hämtade alla nycklar, fyra nycklar in, två nycklar till låset på frådet och en till att boka tvättstugan.
Sen på fredagen bestämmde jag med min hyresvärd att de ska tapetseras om och målas om i taket innan jag flyttar dit sakerna. Detta sker då på tisdag, min hyresvärd fixade så de är någon från Sandåmåleri som kommer och grejar:) Så i fredags var jag och valde tapeter och sedan ner på stan träffade några, upp till rud och träffa några, ut till wåxnäs och träffa en och sedan Bergvik en snabbis. Sedan hem och gjorde mig i ordnig och käka. Sedan bar de av ut på fester. Kom hem vid fyra i natt tror jag.
Idag har de bara varit slappt, vaknade gjorde mig i ordning gick över till tricia och sedan åkte vi till Wåxnäs och drack kaffe med en kompis. Sen blev vi hämtade av hennes mamma, så vi två kunde gå in på hagahallen och köpa dricka och lite sånt=)
Nu halv ligger vi i en varsin soffa här och glor runt på nätet. Vi ska nog kolla film snart.
Imorgon ska vi upp vid tjugo i åtta och åka ut till stallet vid åtta.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Sega dar..

Kategori: Allmänt

Då vart de en ny vecka och jag har varit skit dålig på att uppdatera här har jag märkt. haha
För de första krånglade mitt nät med mig nästan hela förra veckan och nu har jag inte bara orkar bry mig.
I alla fall så under förra veckan vart vi i stallet väldigt mycket, sedan gymet och en massa promenader.
Vilka har jag träffat då da. hmm ja lite olika människor. Men faktiskt på väldigt länge har jag träffat Pär och snackat med honom, eller ja snackat vi har mest drivit:P haha typiskt oss.
Halloween bestod av fört barnkalas och sedan förfest. Skulle på nöjes men de blev de inget med. Avslutade den kvällen/natten på rum 6 på akuten.. haha

I måndags så kom jag lite sen till skolan, efter lunch så tog vi alla i klassen och resten av skolan tror jag, vaccinations sprutan mot svininfulensan. Har nog aldrig kännt mig så här skum i kroppen som jag göra just nu och igår ska vi nog inte ens prata om. Slutade tidigt igår och då gick jag raka vägen hem och sov tills imorse. haha så med var jag.. Skulle egentligen bara ha sovit en timme, för min huvudvärk. Men så blev de inte med den saken. haha
Var på en föreläsning igår också i skolan, något i stil med: livet kring datorn. De enda jag satt och tänkte på var vem han påminnde om.

Idag har jag varit i skolan, dock hade vi bara två lektioner. Sedan gick jag hem och slappade. Nu sitter jag hos Carro och dricker te och snor hennes nät och laddar hem lite filmer:P hih
Ska nog åka till mamma sen och umgås med henne lite och sova där i natt. Saknar min Baily bebis :(
Men nu ska jag fortsätta vara social med Carro innan jag ska gå.
Pussisar på de

XOXO//Bambii