justbeccca

Onsdag...

Kategori: Allmänt

Då vart de ytterligare en ny dag och idag är de onsdag. Jag fått en veta en rolig sak, men får tyvärr inte berätta för någon. De är ganska irriterande. Menmen.
Jag är fortfarande hemma och är sjuk, men mår mycket bättre. Så imorgon blir det skolan. Sen har jag börjat fundera på vad man ska hitta på i helgen, som det ser ut nu så åker jag nog bort fredag till lördag. Men de är inte helt bestämmt än. Beror på när min käre mor åker på lördag. Vill inte att Baily är själv för länge.
Mami och Daniel ska åka och hämta flyttkartonger nu, så de blir att börja packa ner saker.
Jag har haft en återkommande dröm de senaste nätterna, vill inte säga vad det handlar om för då kanske den inte slår in. Men hur som helst ger den en sån härlig känsla, men samtidigt blir man väldigt nervös. Hmm vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men nu vet ni de i alla fall.
Min dag har varit rätt seg. Har varit ute på långpromenad med mitt hjärta(Baily) sen fem. Vi gick lite vilse på norrstrand. haha men någon gång måste ju vara den första. Var ute i 1.5timme och gick. Sen blev de kaffe och bulle på Shell med Josse och Håkan. Nu är det två timmar kvar tills efterlyst börjar och de går inte att missa. Men som det verkar nu så kommer tiden gå åt till att packa och greja. Men får se vad som händer.
Pussiar på de

XOXO//Bambii

Tråkig dag

Kategori: Allmänt

Då var det en ny dag. Jag är hemma och är sjuk. Har inte orkat skriva tidigare idag, luggit i sängen och sedan vart en sväng till skolan. Sen gick jag till affären och köpte halstabletter och cola. Nu känns livet lite bättre, men inte på topp. Jag har i natt börjat känna av smärtan i armen igen. Jävla skit, jag som hoppades på att få sluta med dom. Men så funkar det tydligen inte. Jaja man får väl leva med det.
Sen upptäckte jag en sak igår, som jag verkligen ska ha. Och jag kommer att vara irriterad ända tills jag får vi vilja igenom. Men det märks. Idag är det drygt en månad kvar tills flytten, mycket trevligt och ser fram emot det.
Nu ska fortsätta kolla på tv och så. bara ta det väldigt lugnt idag, hoppas jag är bättre imorgon. Får se om jag skriver senare
Pussisar på de

XOXO//Bambii

halv sover

Kategori: Allmänt

Då är man hemma och tar det lugnt nu. Har varit hemma i drygt någon timme. Annars har allt gått i ett idag. Skolan, sen hem och lämna saker, Mia hämtade mig. Köpte kaffe och åkte upp till Josse, där hon hade min underbara Baily hos sig. Så vi har tränat hundarna idag. Baily och Ozzy, fan vilka sköna hundar. Baily är ju redan ganska tränad och lugn. Ozzy är ju hur rolig som helst att hålla på med. hih men nu börjar jag känna av min trötthet och hur jag mår. har mått rätt så bra under dagen. Men inte varit på topp.
Fick typ inte något gjort idag, av det jag ville ha gjort. Typiskt mig och när jag väl var hemma. Så började det åska!!! Jag är såå förbannat jävla rädd för åskan. Det är så att jag får en panik känsla som gör att jag nästan inte kan andas. Men jag tror det är vanligt bland folk som råkat ut för olycker så som jag har. hehe
Jaja, nu blir det tv och förhoppningsvis somna till den. Men först blir de kolla runt lite på nätet på lite saker. Imorgon däremot måste jag ta tag i saker här omkrig. Speciellt tvätt och greja med byrån.
Nu har jag hunnit uppdatera två gånger idag. Sen har jag också varit ute vid båthuset med Mia, Josse och Håkan. Håkan har bytt hjullager på Mias bil =) så nu går den tystare och bättre. hih
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Ensam i klassrummet =)

Kategori: Allmänt

Då sitter man på en lektion helt ensam:P Jag lyckades snacka till mig att slippa vara med på foto med resten av klassen. Jag älskar ibland att vara framför kameran, men idag vill jag inte det. Så nu sitter jag själv här och lyssnar på musik, sjunger falskt och letar produkter till mitt låtsas företag. hehe
Patricia gumman åkte hem förut, hon är ganska så dålig. Det är synd att hon missar detta, för de är ju skit roligt att bestämma vad man vill jobba med:P hih
Idag blir de plugga efter skolan, så jag kommer ikapp någon gång och sedan blir de gå igenom grejer hemma och börja fixa kartonger och kanske fixa med byrån. Det är ju en månad kvar tills flytten sker och i min fart och min underbara förvirrning så skulle jag nog har börjat att fixa allt detta för någon månad sen. hehe
Men sånt är livet. Sen tror jag att jag ska ta en promenad upp till josse och umgås lite med henne. Det var ett tag sen jag gjorde det.
Jag har så mycket jag vill göra idag, så jag vette fan om jag ens ska göra något faktiskt. Men det märks vad som blir. Jag tror faktiskt jag kommer att ha tid att uppdatera här mer nu, i alla fall denna veckan:P hih Nu blir det att återgå till mitt låtsasföretag
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Söndag...

Kategori: Allmänt

Då var det sändag och en hel vecka till har gått. Vet inte om jag fått så mycket gjort, men lite i alla fall.
Min helg har i alla fall varit bra. Igår så lyckades jag somna vid tjugo i tio och under den tiden hade jag skickat mobilen i golvet och folk hade inte kunnat fått tag i mig. Inte så smart, med tanke på att Mia skulle komma förbi.
Var på Unionstravet igår också, vilket var hur roligt och underbart som helst.
Idag har jag passat Ina och bara mysigt med henne och slappat. Vilket har varit underbart skönt.
Nu ska jag kolla klart på tv och sedan sova=)
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hemma hos..

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma hos Carro, med henne och Patricia. Fasten just nu är de bara jag och tricia här =) Så vi pumpar musik i högtalarna och fixar grädde till våran nybakade brownie.
Vi lyssnar på Drängarna-Sanningen Shit bra. Passar oss perfekt just nu och Jösses lilla flicka. har väldigt många och roliga minnen med dessa låtar. hahaha
Så jag blir i alla fall på bra humör..
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Iväg snart..

Kategori: Allmänt

Vaknade för lite mer än en timme sen. Den här gången gick jag uppp och stannar uppe. De andra gångerna idag har jag typ vart ute med Baily i sömnen.
Nu snart blir jag hämtad och ska iväg och kolla på fotbollsmatch. Så nu äter jag lite och sedan blir de faktiskt små stressa lite. Men men, de viktigaste är ju i alla fall avklarat och de är ju Bailys promenad. Det går sakta med framåt under dessa. hahah
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Lång dag, lite smärta

Kategori: Allmänt

Då var man hemma från allt idag. Dagen startade med att åka till Åby vid strax efter sju, efter att ha lastat och fixat alla grejer som skulle med. Halv sex blev jag hämtad av syrran Johanna.
Väl framme så fixade vi lite, kollade lite lopp. Hästan startade, men gick inte så super bra. Hon fick mjölksyra i benen. I duschen trampade hon mig på lill tån, dock då fattade jag inte att hon stog på min fot, utan trodde hon bara stog på sko kanten. När vi väl började gå ut mot boxen kom den förbannade smärtan. Men det är sånt man får ta, lite smärta eller ja mycke smärta dör man inte av. hih

Kollade på båda heate av Åby Stora Pris. Så underbartt det var att se dom, vilka jävla krafter och vilja de har.
Någon timme senare när vi skulle lasta Tarantella så gick larmet om en lös häs på banan, så de var ju bara att praktiskt taget springa tillbaka med hästan in i boxen fort och upp till banan. Väl uppe vid staketet möttes vi av någon man verkligen inte vill se. En häst Immenso November hade under loppet kollapsat och avlidit. Där kommer vi alla åskådare och möts av en syn på en död häst mitt i travbanan. Jag har nog aldrig kännt som jag gjorde då. Inte ens med alla mina olycket, det var som ett stort hål i magen dök upp och tårarna kom som ett vattenfall. Smärtan som ägare, skötare, kusken har då de får se/veta att deras häst har dött under ett V75-lopp i direktsändning, den känslan vill jag aldrig känna. Jag har sett 4-travhästar nu i mina 18år dött mitt framför mina ögon på travbanan, antingen under ett lopp eller precis efter. Till och med vinnaren i ett lopp har dött framför mina ögon några meter bara i från mig. Usch, och hörrni glöm inte att det går också i mellan 70-80km/timmen med dessa och tänk då på att man antingen sitter på eller bakom hästen.

Här kan ni läsa mer om det.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article5822175.ab

Nu blir de sova, mitt hjärta baily och jag ska gosa ner oss riktigt ordentligt nu. Vi har varit ifrån varandra så mycket de senaste dagarna. Så nu behövs det lite oss tid.
Ja just de till helgen den 26september är de Unionstravet på Färjestad, gissa om vem som ska dit =)
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Sitter i skolan...

Kategori: Allmänt

Då sitter man här i skolan, är väl inte på världens bästa humör heller. Jävla tanten gnällde på mig om min frånvaro, men du ta och kör upp något och bli lite glad. För mig klagar man inte på, utan att få veta att man lever. Jag har väldig bra anledning till varför jag inte varit i skolan hela tiden och det vet ju alla. Men att sjukhuset vägrade sjukskriva mig är inte mitt problem.
Jaja hur som helst så är nog denna lektion slut snart och då slipper jag henne. Ska då gå ut och köpa en kaffe och sedan fortsätta på vårat projektarbete. Inte precis det roligaste, men det är ändå lite roligt. Detta ska vi i alla fall jobba med fram tills den 25 sept. Sen blir det vanliga tråkiga lektioner. Men nu ska jag stänga ner här. Skriver förhoppningsvis senare.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Någon minut över...

Kategori: Allmänt

Har skit bråttom just nu. Vaknade för tio minsen av att Daniel kom hit med Ina. Dick har inte mami kommit hem än och jag börjar halv nio. Jag lär ju få komma försent. Inte glad alls på det.
Igår så var jag ute och gick typ hela dagen. Först i skolan, sen på stan, sedan gick vi till orrholmen och sist från orrholmen till kvarberget. Så jag kan lova de timmarna vi sov, var sköna. hih
Men nu blir det att fortsätta greja en själv. Så man bara kan gå när hon kommer hem. Det är ju som sagt lite bråttom. Dagen idag vet jag inte än hur den ser ut, ska kanske ut och gå med josse sen efter skolan.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Nu blir de sängen

Kategori: Allmänt

Som jag skrev i förra inlägget så har jag blivit väldigt dålig på att uppdatera. Vet också att jag stör mig på såna människor. Men jag har haft en massa saker för mig nu på de senaste dagarna, så har inte hunnit sitta vid datorn. Sen kan jag ju säga att datorn är ju inte mitt liv. hehe
Men lördagen hade vi en överrasknings dag/fest för min syster som fyllde 25år igår. Så dagen gick åt att hitta på en massa saker med henne, som vi redan hade planerat under några veckors tid. På kvällen hade vi hyrt en mc klubb här i stan som gick åt till en överrasknings fest åt henne. Det var jätte roligt, sjöng sing star och de andra söp. SOm vanligt fick jag vara nykter. hehe men det gjorde inte så mycket, Håkan var också det för han skulle upp och jobba på söndagen och sedan fick han vara chafför:P hehe

söndagen så sov jag ungefär hela dagen. Träffade de närmsta och sov igen. hih
Måndagen låg jag typ ut slagen igen i sängen, tror itne min kropp hänger med och inte mår så bra på att ena veckan höja dosen och andra veckan sänka den. Plus att jag har blivit lite smått förskyld på detta.
Idag har jag varit på stan, bergvik, hemma hos Carro på fika och sedan hemma hos Josse och Håkan och ätit. Så har Patricia varit med också =) Vilket har kännts bra, med tanke på att vi inte träffats sen typ i söndags eller något sånt.
Nu ska jag äntligt krypa ner i sängen och sova och imorgon ska jag försöka vakna och komma i tid till skolan.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Väldigt dålig--

Kategori: Allmänt

Haft en upptagen helg på uppdatering, just nu är det för sent att skriva allt. Jag skriver om det imorgon. Haft en väldigt bra helg med nära och kära. hih
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Bråttom och..

Kategori: Allmänt

Har lite smått bråttom och har ont i huvudet. Ska ut och äta med Patricia, Markus och Basse. Det ska bli trevligt =)
Patricia står i duschen just nu och senda ska jag in och fixa oss.
Träffade en ny lärare idag som vi kommer att ha inom turismen och hon verkar stört skön. Lätt att jag verkligen kommer att komma på hennes lektioner. hih Hon blev dick lite små skrämd när både jag och Patricia berättade om våra liv och sånt. hehe, men vad då?! man lever ju bara en gång och vi vill ha det mesta av livet.
Senare ikväll vet jag inte vad som händer. Vi ska nog hem till markus då och forstätta våran kväll med att spela den elaka versionen av sanning och kosekvens. hehe, de kommer blir roligt. Vi har ju redan fuskat lite och läst igenom kortleken för att vara mer berädd på vad som kan komma.

Sedan har jag fått besked om att minska min dos i dag på smärtstillande, för att se hur de går. Eftersom jag inte mår bra på den dosen jag har. Kanske till och med blir fri från dom någon dag för att se hur de går. Hoppas på de bästa=)
Men nu ska jag hoppa in i duschen, har som sagt lite bråttom.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Go kväll har..

Kategori: Allmänt

Har inte hunnit skriva något mer idag sen andra lektionen. Har ändå dock typ bara druckit kaffe med vänner och familj. Men nu på kvällen drack jag saft och de andra kaffe. Men har ändå haft det väldigt trevligt.
Som jag skrev i morse så har min hand börjat funka och ska då imorgon försöka prata med min läkare om att försöka sänka min dos, kanske till och med sluta med tabletterna om jag har känner smärtan längre. Det skulle ju vara toppen, kunna få ett normalt liv igen. hehe
Sen har det nog inte hänt så mycket mera idag. Nu blir de en cigg med mami och sedan sova, för jag är trött.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

God morgon på er

Kategori: Allmänt

God morgon på er alla. Jag har sovit väldigt skönt i natt, men dock inte så mycket. har vaknat till och från. Jag tror jag har någon slags oro i kroppen. Men jag tror de löser sig snart de. Vaknade i alla fall tjugo i åtta och hade panik efter som jag började halv nio och tio över åtte skulle Patricia komma hem till mig. Men jag hann mer allt. På morgonen hade vi bildlektion, väldigt skönt då man inte är speciellt vaken och nu har vi data.
Har i alla fall blivit bättre med handen, för nu funkar den helt och hållet. Men känseln är ju dock inte tillbaka och den tror jag inte kommer heller. Men ville att ni skulle veta att mitt liv börjar gå åt rätt håll.
Men nu ska jag jobba vidare med "provet" vi har i powerpoint. Skriver om travsporten. hih
Pussisar på de

XOXO//Bambii

God natt

Kategori: Allmänt

Nu säger jag god natt, har hållt igång sen åtta i morse. Första gången på länge jag går upp så tidigt.
Ville bara uppdatera er att de som hänt under veckan är löst och allt känns mycket bättre.
Min hand har börjat små fungera, så antagligen har det handlat om mitt blodvärde, på något konstigt sätt.
Men hur som helst så ska jag krypa ner i sängen och sova.


Pussisar på de


XOXO//Bambii

Skolan...

Kategori: Allmänt

Är i skolan just nu. Har första lektionen, datakunskap. Vi håller på med powerpoint och de är skit tråkigt. Har jobbat med det så mycket så de är inte ens roligt.
Väntar på att patricia ska komma med bussen snart, så ska ag gå ner utanför skolan och möta henne. Hon vågar inte gå in på lektionen själv. De jag letade efter i går på nätet hittade jag lite om. Så nu får man vänta på svar och se hur de går.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Då har han..

Kategori: Allmänt

Då har Mattias gått nu. Men under tiden han var här så kom Marie förbi en sväng och berättade om hästen hon provred idag som hon ska bli medryttare på. åhh så underbart. Jag ska också ta upp hästarna nu igen. För är det något jag saknat så är de dom.
Sen så kom Carro hit och ska sova här i natt, de ska bli mysigt. Men nu ska jag äta lite och sedan sova natten. Men innan natten, så ska jag bara kolla en grej. hih
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kaffe med..

Kategori: Allmänt

Sitter hemma just nu och väntar på att Mattias ska komma tillbaka. Han är och följer Rebecca till skolan, där hon blir hämtad. Sen blir de lite kaffe och en massa snack.
Tidigare under dagen har jag grejat här hemma med min byrå bland annat. Usch vilken ide att jag ens började med den.
Sen vid sex blev de ner på stan och fortsätta med skolarbete. Men under tiden hände det lite saker också. Helvete!! Att folk i denna stad sldrig ska växa upp. Ärligt ett klipp på youtube kan skada så mycket?! Ta de som en komplimang istället.
Men nu blir de mer snack.
Pussiar på de

XOXO//Bambii

Ny dag, nya...

Kategori: Allmänt

Ny dag och nya saker att göra.
Patricia kom till mig i morse och jag som vanligt somnar om och då somnade hon också. Vi vaknar så att vi hinner till lektionen fem över ett, som är engelska. Hade den lektionen och tog med mig arbete hem, efter som jag har varit bort så måste jag komma ikapp.
I alla fall under engelska lektionen får vi veta att matten är inställd och då blev självklart mentorsträffen också det. Super bra, eller inte för att jag och Patricia hade blivit lovade att vi skulle få skåp idag. Men men sånt är livet, men får leva med det.
I alla fall så efter skolan gick vi hem till dig och lämnade lite böcker, för jag orkade inte bära runt på dom. Sedan ner till stan där vi mötte Basse. Så gick vi runt lite och kollade och grejade. Patricia håller på med ett skolarbete, som vi ska fortsätta på när hon är klar med teorikursen vid sex.
Men nu ska jag plugga lite engelska och sedan vila om jag hinner, är så fruktansvärt trött.
Skriver mer senare, jag har som sagt lite att göra idag.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Ursäkta?

Kategori: Allmänt

Jag har lite smått funderat den senaste timmen om vänskap.
Är man en dålig vän om man bryr sig och ifrågarsätter sina vänner om olika saker?
För enligt mig så är det sånt vad man gör som en bra vän. Har jag missuppfattat allt?
En vän som betyde mycket för mig har idag gjort klart att den inte vill vara vän med mig, för att jag bryr mig för mycket och att jag ifrågar sätter. Men ursäkta mig att jag bryr mig om mina vänner och de som betyder mest är väldigt viktiga för mig. Jag är noga med kontakten och att det inte ska vara en envägs kommunikation. Men det kanske är så de ska vara. Inte vet jag, men som jag fungerar och är uppfostrad så är mina vänner det bästa som finns. De finns alltid där när man behöver dom och de vill ens bästa hela tiden. Plus att sitta ner och prata med dom när man har det jobbigt kan vara mycket lönsamt, för man får höra en annan synvinkel och från någon utifrån.
Sedan om man har det jobbigt, kan det vara skönt att umgås med dom som man alltid har det roligt med och glömma sina bekymer ett tag. Är de fel de med?

Min kväll har varit bra, har kollat på film med mami, Män som hatar kvinnor. Så himla bra film, men för mig som inte läst boken tar den lite hårt i hjärtat.
Sen så åkte jag med till Shell en sväng, träffade lite folk och sedan kom Patricia dit med Markus och då visade det sig att Håkan och Markus känner varandra. hehe lite smått komiskt. Hur som helst, bortsett från det som hänt ikväll så har jag haft det bra.
Sedan fick jag veta att min älskade mini pc är iväg skickad på lagning, så hoppas dom kan fixa den. Annars blir de synd om han som sålde den till mig.
Men nu ska jag sova. Ska upp imorgon och iväg till skolan igen. Tråkigt värre.
Pussisar på de och god natt

XOXO//Bambii

Mätt och...

Kategori: Allmänt

Mätt och belåten =) De var riktigt god mat. Köttfärslimpa, potatis med champinjonsås och sallad till detta då =) Helt underbart.
Nu är jag faktiskt trött, men ska antingen greja lite här hemma eller så följer jag med mami på promenad med mitt hjärta. Jag kan som sagt inte gå så mycket och inte långt heller, så de blir inte några promenader för mig och Baily än på någon vecka. Men han sover ändå hos mig och är mig mest tillags. hih You know, I got the power!! haha
Det får nog bli till att göra ett gals saft och greja lite här hemma. Jag fryser som en tok också.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Måndag och jag har...

Kategori: Allmänt

Då har snart måndagen gått förbi och jag har faktiskt varit i skolan en sväng och kollat in de nya eleverna och jobbat lite med olika ämnen.
När jag kom med så drack jag kaffe med Patricia och Marie kom förbi en sväng med Ozzy, så vi satt på gården och snackade och drack kaffe. Medans hundarna fick leka lite.
Har också hunnit med att skriva på några papper som papi hade med sig och sedan lagat mat med mami som vi ska äta nu. Så nu har jag lite smått bråttom. Skriver mer senare.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Hemma hos dessa, Äntligen

Kategori: Allmänt

Nu blir de...

Kategori: Allmänt

Nu snart hade jag tänkt att gå och lägga mig. BLev hur mätt som helst på maten mami och jag gjorde nyss.
Så jag tänkte krypa ner i sängen och gosa med min underbara hund och imorgon tänkte jag vara så duktig att jag ska försöka orka vara i skolan en hel dag. Efter en hela denna veckans sjukskrivning. Men får ta det väldigt lugt imorgon.

Nu under kvällen har jag varit hemma hos Josse och Håkan på födelsedags fika med familjen och när dom hade gått och åkt, så kom några vänner till Håkan och Josse dit. Det var med trevligt. Jag blev kvar, då jag inte får gå så långt än och att gå från dom och hem är lite för långt. Plus när mami gick så var jag super trött.
Men nu ska jag kolla lite grejer här på nätet innan jag sover.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Hemma

Kategori: Allmänt

Då var man hemma efter spenderat några nätter på sjukhuset.
Dock är jag fortfarande inte helt bra och kommer inte bli de än på några dagar. Men jag har fått med mig mina tabletter och ska ta dom och sedan ändra om min mat diet så den blir bra.
Senare blir jag hämtad av Håkan och ska åka upp till honom och Josse på födelsedags fika. Jag får inte riktigt gå i backar än. Så därför blir jag hämtad. Mami tar Baily på promenad upp dit. Baily är tydligen dålig i magen igen och får inte vara ensamen hemma.
Men nu ska jag vila en stund, uppdaterar senare.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Tillbaka igen då..

Kategori: Allmänt

Då var man tillbaka igen på avdelningen. Ska äta lite och fortsätta kolla runt på travsidorna. Älskar att göra de. Känns som förr då. Den tiden ni vet som jag själv höll på med trav och hästar.
Det är en sån kick och kolla på den hästen man verkligen tycker om springa ett lopp och faktiskt enligt mig inte blir diskad. Om ni fattar, för mig gäller det inte hela tiden om att vara bäst i loppet, utan bara klara av loppet.
Skriver kanske mer senare.
Vill också tillägga att min kväll har varit hur bra som helst =)
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hos Josse och Håkan

Kategori: Allmänt

Då är man hos Josse och Håkan till halv tio ikväll. Sen blir de åka tillbaka till min avdelning och krya ner i sängen och ta de sista tabletterna. Imorgon blir jag kanske utskriven, ska ta nya blodprov på morgonen. Så när svaren kommer så märks de om jag blir utskriven eller inte. Hoppas i alla fall å att bli utskriven.
Nu ska jag gå och röka med de andra och sedan ska jag kolla runt lite här på nätet.
Ha de bra kväll alla så hörs vi antalien senare.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Permission

Kategori: Allmänt

Jag fick nu på kvällen permission till tio ikväll. Vad skönt och imorgon blir jag antagligen utskriven =)
Min dag har sett ut så här, sovit, träffat medicinläkaren. Tagit blodprov och haft besök.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Fortfarande kvar..

Kategori: Allmänt

Då har man fått hit datorn och lite mer grejer. Just nu har jag precis tagit kvälls dosen och äter lite mat. Ska kolla på film och gotta ner mig ännu mera i sängen snart.
Jag blev då igår inlagd på sjukhuset och är fortfarande kvar. Idag fick jag reda på att jag inte bara har detta problem, utan också har väldigt dåligt blodvärde. De har misstänkt under dagen att jag skulle ha haft en blödning i min axel, men har inte hört något mer om de. Jag ligger här i mitt rum och förstår inte alltid vad läkarna och sjuksköterskorna pratar om.
Har haft besök hela dagen, mami, papi, Josse, Håkan, Johanna, Daniel, Mattias och Carro. Sen så åkte Josse och Håkan och hämtade Baily så jag fick träffa han en liten stund. Pille har också varit här. Men hur som helst mitt uppe i allt elände så har jag det väldigt bra.
Inatt så röntgade dom axeln och hittade inget fel. Idag har jag träffat en läkare på neurologen och grejat lite. Jag får ju inte gå längre sträckkor. Typ från min avdeling till huvudentrén. Utan de är rädda för att jag ska svimma. Så får åka rullstol över allt.
Men nu ska jag kolla på film och sedan sova. Hörs imorgon, uppdaterar er mer då. Nattinatti
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Akuten idag igen...

Kategori: Allmänt

Ja nu snart bär de av till aktuten idag igen.
Min arm krånglar ännu mera, så smärtorna är olidliga. Så papi hämtar upp mig snart.
Vette fan vad de ska göra, men något måste dom göra, jag klara inte detta längre.


Annars har min dag varit bra.

Uppe och igång

Kategori: Allmänt

Då var man uppe och igång igen. Nu ska jag äta lite frukost och sedan bär det av en sväng till skolan, för att prata med min/a mentorer. Sedan ska jag med carro ner på stan en stund. Sedan från man se vart dagen tar en. hehe
Baily är sjuk och är ganska dålig. Har antagligen feber och är dålig i magen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hjälp!!

Kategori: Allmänt

Jag tror det är något fel på mitt hjärta!!! Jag avlider snart, är han sjuk så vet jag inte om jag klarar det.
Han är mitt allt. Och det hjälper ju inte att jag lyssnar på tears in heaven.
Vi ska kolla hur han mår imorgon. men jag tänker sitta vaken hela natten och hålla koll på honom. Han är mitt allt och ska då alltid ha det bra.

Då vart de natten och jag...

Kategori: Allmänt

Då vart de natten och jag sitter här vid datorn och väntar på att papi och Carro ska komma förbi med chips, cola och cigg. Underbart<3

Förut mötte jag upp Patricia och vi gick upp till Josse och Håkan. Där fick vi nybakade kakor och kaffe och saft. Underbart<3 hon hade bakat mina favoriter, kommer dock inte ihåg vad de heter. Kärleksmums eller chokladruter kanske?! ingen anning.
Sen for vi iväg till Shell en sväng, där var de trevligt att var en stund. Pär och Johan hade en rolig föreställning för oss, så vi höll ju på att dö av skratt alla. Jag fick träningsvärk i magen.
Sen for vi iväg hem till Patricia så hon fick hämta lite grejer hon skulle lämna till Stiine, så vi åkte tilol orrholmen efter det och träffade henne en stund Patricia och Stiine byte påsar och sånt, så de fick sina saker. Sen åkte vi hem alla. Var hemma vid halv elva.
Satte mig vid daton, loggade in på msn och facebook. Hann sitta här en halvtimme, då fick Baily för sig att han behövde ut. Så vi gick ut på en promenad. Men han är fortfarande lika gnällig och vill ut tror jag. Eller så är det något runt om kring här hemma som inte stämmer. Jag undrar så vad det är.
Nu när papi och Carro har varit här så ska jag gå in och lägga mig i sängen och äta chips, dricka coca cola och somna till Hannah Montana filmen. Såg den aldrig igår. hehe
Pussisar på de

XOXO//Bambii

ätit, slappat och helt plötsligt...

Kategori: Allmänt

Då har man ätit och slappat efter maten. Nu blir det att göra sig i ordning och sedan gå hem till Josse och Håkan. Vi ska fika där och baka lite:) mycket trevligt.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Film och sova

Kategori: Allmänt

Nu snart ska jag sätta på en film och sedan sova.
Ska iväg en sväng till skolan imorgon och hämta böcker och sånt. Sen måste jag hinna hem till papi och fylla i lite papper. Sedan frågade Josse om jag och Patricia ville komma upp till henne och fika, hon skulle baka mina favorit bakelser. Så det blir de nog. Beroende på hur jag mår och om Patricia vill de. Men jag vill ju inte var sjukskriven och sitta inlåst hela tiden, visserligen att vara sjukskriven går ju ut på att vila och ta det lugnt. Men jag är inte sjukskriven på de sättet. Utan det är för att sveriges landsting är så efter att de inte förstår när man ber om hjälp. Utan de tycker då att det bästa sättet är att bara vara hemma. Men i mitt fall handlar det om att jag inte klarar av att någon nuddar i min vänstra axel, efter det som hände i helgen. Blir så arg. Men men sånt är livet.

Imorgon ska jag och mami också kolla upp en sak, som jag verkligen hoppas på. Det skulle kännas så bra för mig i framtiden. Kanske berättar om det imorgon. Vill inte berätta för mycket om det inte blir så.
Sedan ska jag försöka fixa något och några grejer, så jag kan börja träna upp Baily ordentligt nu i skydd. Han tycker det är super roligt och det är en bra grej att träna honom med.
Men hur som helst så hoppas jag på det imorgon, som Mattias sa: Hopp kommer man långt på, till en början.
Smart sagt bubben, hih.


Min eftermiddag/kväll har varit rätt lugn. Marie kom förbi förut, så vi satt på gården och snackade, medans Baily och Ozzy fick leka. Det var riktigt trevligt. Sedan kom Josse och Håkan förbi och vi alla åkte bort till Shell en sväng. Dit kom Mias kille Stefan, så dom snackade lite. Sen så var de lite mer folk som kom och visst är det trevligt att vara där ibland.
Sedan åkte jag, Josse och Håkan ut till Maxi och de hanlade lite. Efter det åkte vi och hämtade Patricia och for tillbaka till Shell, för hon ville ha cigg och kaffe och jag ville ha te. Då höll Pär på att köra på oss med sin cykel inne på Shell. hehe Vi var i alla fall där ett tag och sedan åkte vi alla hem.
Nu ska jag sätta på filmen. God natt på er alla och sov gott.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Tisdag och grejat lite

Kategori: Allmänt

Då var de tisdag, mycket har hänt de senaste dagarna. Men dock inte så mycket att ta upp här på bloggen.
Satt på akuten igår igen, för att få hjälp med smärtorna i armen och det fick jag.
Idag har jag hämtat ut nya smärtstillande, då mina tog slut på morgonen idag.
Så nu harjag fyra nya askar och ska öka dosen så i slutändan blir de 8 tabletter om dagen. För hoppningsvis försvinner mina smärtor då. Men man vet aldrig.
Har pratat med en neurolog idag och om inte smärtan är borta tills nästa vecka blir det antagligen en till undersökning eller ett nytt telefonsamtal. Men det märks hur de blir med det.
Nu ska jag äta lite och sedan blir det nog en film. Skriver kanske, men bara kanske senare igen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii