justbeccca

Dagen

Kategori: Allmänt

Dagen har varit blandad. Badat Baily och borstat honom. Gjort mig i ordning och sedan åkt bort till garaget hos papi och kollat på när Håkan har försökt fixat cossin. Sen kom Clas en sväng förbi och försökte hjälpa till. Men nej de funkade inte.
Nu ska jag göra mig i ordning och dra ut med Patricia och Madde idag igen =)
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hellu

Kategori: Allmänt

tjoo, nu är jag uppe igen. var uppe vid halv tio och ute med Baily. Sen gick han och jag och la oss igen. Båda trötta =) hih
Nu är vi uppe och igång igen. Ska äta något och seadn gå ut och borsta honom.
Sen får jag se om Mattias kommer hit, vet inte än. Vet i alla fall att jag måste möta Carro snart, så jag får min väska. För där i ligger det choklad till moi =)
Sen lite senare beroende på väder kanske jag tar min käre hund på en promenad bort till garaget hos papi och stör Josse och Håkan. hih
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Förlåt!! jag ber verkligen om ursäkt..

Kategori: Allmänt

Herregud vad dålig jag blivit på att uppdatera er.
Ja mina dagar ser ut så här: skolan från drygt halv tio varje morgon till drygt fyra varje eftermiddag. Sen så har jag grejer att göra och lilla jag blir extremt trött. Har typ fått narkolepsi av mina smärtstillande. Som dock är slut på måndag och min förbannade jävla läkare har inte ringt än, så nästa vecka för mig lär väl gå käpprätt åt helvete.
Hur som heslt så har jag idag varit sällskap till Carro, Mattias, Patricia och Madde när dom druckit. Först var vi hemma hos Carro. Men där efter någon timme drog Mattias ner till stan för att träffa en tjej i våran klass. Sen vid halv tolv gick jag,Madde och Patricia ner till stan och ut på krogen. Vi gick till arena. Sen har kvällen bestått för mig dansa, dansa, träffa människor, dansa, druckit vatten och is. Dansat druckit vatten med is och ytterligare dansat. Så jag ha rnu ont i mina fötter och är väldigt trött. Men denna kvällen har varit sååå himla bra. Har inte haft så här roligt på jätte länge tror jag.
Patricia och Madde har druckit drickar, öl och cider. Men sånt kan ju inte jag dricka än. Får se när de blir och då kan jag lova att jag verkligen tänker bli full. hehe
Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. SKa ut med Baily imorgonbitti och sedan kommer min Mattias på kaffe. Ska möta Carro någon gång under dagen med. Men vi får se hur allt blir.
Jag lovar att uppdatera er imorgon.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Detta är lite skumt :S

Kategori: Allmänt

Hmm ja detta med min blogg är lite skumt, vet inte hur de ser ut på era datorer men på min idag, så ser det helt normalt ut igen. jaja shit happens

Förlåt för min extremt dåliga uppdatering. Idag har lilla jag sovit exakt hela dagen, haft feber. Men tror den är borta nu. Imorgon blir det i alla fall skolan. Sen får jag se vad som händer. Kommer nog vara ganska trött imorgon med. Men har sov morgon, börjar inte förens vid tio över tio, slutar dock vid kvart i fyra.
Nu ska jag krypa ner i sängen igen.
Pussisar  på de

XOXO//Bambii

Vad i hela helvete!!!

Kategori: Allmänt

Vad i hela helvete har hänt med min bloggdesign!?
Så ska den ju inte se ut, har inte varit in och rört något där. Fan vad irriterande.
Igår givk allt i ett för mig, och Patricia och jag somnade strax innan ett.
Upp till skolan idag och vi var i tid. Sen åkte jag med Joss, Carro till bergvik och vi gick i lite affärer, fram tills fem. Sen kom Håkan och då skulle han och Josse klippa sig. Så Caro och jag gick in på Coop och köpte kollegeblock till mig som jag ska ha i skolan. Hoppas de räcker nu. Fem linjerade och ett rutigt.
När Håkan och Josse hade klippt klart sig, så gick vi in på coop igen och de handlade mycket mat och jag lite mat.
Nu har jag precis lagat mat och ska lägga mig i soffan en stund och vila innan jag ska på sista promenaden med Baily. Får se om mami kommer hem sen från Pille, annars blir de bara Baily och jag.  Vilket ska bli skönt de med. Ska kanske bada en sväng eller i alla fall fotbad. För jag har ont i fötterna.
Men nu ska jag gå och vila. Skriver kanske mer sen, om jag orkar. Denna veckan har det varit så mycket att jag inte hunnit skriva så mycket som jag vill här. Ska försöka ändra på det.
Papi ringde neurologen förut idag för att be dom ringa mig. Så min läkare ska ringa imorgon. På måndag är dom nämligen slut, plus de funkar inte helt. Så får se om de blir att öka dosen mer eller om det blir att byta till några andra. Det märks vad som händer.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Tisdag och jag fick för mig att..

Kategori: Allmänt

Idag är de då tisdag, förut när Mattias och jag satt inne på banken efter skolan (fyra) så fick jag helt plötsligt för mig att de var fredag och banken stänger tre då, så jag fick lite små panik att jag inte skulle få sätta in mina pengar. hahah
Patricia och jag försov oss i morse så vi kom till andra lektionen. Men det gick bra. har varit på stan idag också och shoppat lite. Nu ska jag till affären, sen äta. Efter de någon gång kommer papi och sedan ska jag ut och gå med Patricia och hennes hund och sedan ska vi hem hit till mig och ha en myskväll I think.
Pussisar på de

XOXO//B

Dagens meddelande!!!

Kategori: Allmänt

Dagens meddelande är:

Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig någon som fårr dig att le =)


Dagens kommentar av Mattias:

Taskig hörsel eller?    FETTO?!

Inte mig han sa de till. Men de var så roligt. hehe

Pussisar på de

XOXO//Bambii

Mycket vilja, lite tid

Kategori: Allmänt

Då har denna dagen passerat också. Har inte varit hemma på hela dagen idag. Satt utanför en sväng förut innan vi åkte iväg och köpte cigg.
Men annars så slutade vi tio över två och jag har varit på stan med Patricia hela dagen/kvällen. Sen var vi och käkade middag och har typ haft en tjej dag. Nu har hon somnat, men hon snarkar faktiskt inte, än i alla fall =) haha
Jag ska också snart sova hade bara tänkt uppdatera er lite smått snabbt.
I skolan började vi lite smått med riktigt lektioner och det känns änså länge bra. Annars brukar jag vid detta stadiget vilja byta tillbaka till Hammarö UC. Men inte nu längre, kanske har släppt den skolan äntligen. hih
Nej nu får de bli sova natten, ska upp om några timmar.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

God morgon

Kategori: Allmänt

God morgon på er alla. Nu är jag uppe, har varit de en stund. Ska snart gå ut i köket och kolla om te vattnet är klart.
Efter det blir de att gå ut och röka och sedan göra mig iordning. Sen ska jag vara nere på torget vid tjugo över nio och möta Patricia.
Efter skolan idag blir de iväg snabbt med papi och skriva kontrakt på lägenheten. Då åker vi direkt bort till de kontoret oxh sedan hem efter de.
Sen ska jag hålla på med min byrå. Så något händer i alla fall. Men nu snart kommer Mattias hit, det gick ingen senare än den som går om 4min för honom. Så han kommer hit till mig istället. Så nu ska jag gå och göra mitt te, så jag kommit lite längre när han kommer. Ha en bra dag alle sammans, det kommer jag ha i alla fall =D
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Gör som mig!!!

Kategori: Allmänt

Vill bara säga innan jag somnar att ni borde bli medlemar på denna sidan. Tryck på länken, grymt värd. Presentkort, prylar, mm kan man få. Enkelt och smidigt. Gör som mig och bli medlem. Det skadar ju aldrig.

Pussisar på de

XOXO//Bambii

Tänkte bara säga..

Kategori: Allmänt

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och sova natten. Ska upp vid sju imorgon och ska jag vara helt ärlig så är det faktiskt skönt att gå upp och ha några timmar på sig innan man ska iväg. Man hinner göra allt och ta de lugn. Inget mer stressande på morgonen.
Förr vaknade jag en halvtimme innan bussen gick till skolan och det kallar jag stress för att hinna allt och sedan typ springa ner till stan och ta först en buss till bussstationen och sedan en till skolan. Nu har jag det väldigt bra, genom att jag bor granne med skolan =) Fasten inte från och med den 1/11 =D hih Men de blir ändå inte så långt bort ändå.
Det ska bli så mysigt att flytta och ha min älskade Baily med mig. Han är mitt allt och lite till. Finns nog inget mer trognare än en hund. Skulle aldrig byta bort den känslan och glädjen han gett mig mot alla pengar i världen.

Byrån kom jag inte så långt med idag, gjorde lite och sedan hittade jag på något annat och sen kom jag på att jag höll på med byrån, så jag gick tillbaka till den. Sen helt plötsligt hittade jag på något annat igen. Men imorgon efter skolan och kontrakt skrivandet på lägenheten blir det att verkligen lägga ner mig med byrån. Det är ändå lite små roligt och de bästa kommer ju efter målande också, för då är den ju klar =) hih

Men hur som helst så tänkte jag i alla fall bara säga god natt till er alla. För nu fryser jag något så fruktansvärt mycket.

Pussisar på de
Nattinatti

XOXO//Bambii

Make love like a man!!

Kategori: Allmänt

Fixar med Byrån och lyssnar på denna:
Def Leppard- Make love lika e man

Make love like a man
I'm a man
That's what I am, uh!

C'mon
All you girls 'round the world
Lookin' for a guy who's a real go getter
Every guy grab a girl
Love her like a man, make her feel a lot better

Everybody
You want it - I'm the one
I got it - I'm Mr. Fun
You need it - I'm Captain Cool, yeah
Come get it - And I've come for you C'mon

Don't call me Gigolo
Don't call me Cassanova
Just call me on the phone
And baby come on over
When you need someone
When you need someone to...

Make love like a man
I'm a man
That's what I am, yeah
Make love like a man
Your kinda man
That's what I am

Every day, every night
Take her little heart 'til it beats like a hammer
Do it good, do it right
Crazy little girl gonna stutter 'n' stammer

[Repeat Bridge]
[Repeat Chorus]

Gimme some rock 'n' roll
Little bit of rock 'n' roll
It's gotta be rock 'n' roll
Little bit of rock 'n' roll

Little bit of love goes a long, long way
Gotta get it on if you really wanna get her
Never ever wait it's a little to late
Love her like a man, make her feel a lot better

You want it- Yeah baby
I got it - Why not
You need it - Oh-oh
Come get it - Oh come on

[Repeat Bridge]
[Repeat Chorus]

Make love like a man
I'm a man, that's what I am baby
Make love like a man
I'm a man, that's what I am
Hey, get it while you can
I wanna be your man
Baby understand
I'm a mmmmmmmmmman!!
Make love like a man
Oh, you love her like a man
She's gonna feel a lot better
And that's a fact!

Byrån: Ja de går ganska sakta fram. Det är mer jobb än jag trodde. Men efter all slipning kommer ju de roliga =) MÅLA!! hih
Nej nu blir de att återgå till byrån. Ville bara uppdatera er lite smått.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Uppe ur sängen igen

Kategori: Allmänt

Då var man uppe ur sängen igen. Inget jag vill egentligen, men hunden behövde ut och Josse kom förbi en sväng när hon hade slutat. Nu blir de att göra te igen och sedan börja med byrån tror jag. Så jag får något gjort idag.
Behöver nog städa upp lite här inne i mitt rum också och kanske stoppa in en maskin tvätt. hehe Eller så får jag tvätta imorgon, den märks vad jag hittar på. Men nu blir de te och fixa någon film kanske, under tiden jag fixar med byrån..
Imorgon är de skola igen och ska jag vara ärlig så vill jag verkligen komma igång nu. För jag har inte gjort ett piss på flera månader. Man kan väl säga att jag varit sjukskriven tror de är drygt 4månader jag bara gått hemma typ. Inte roligt alls. Så nu vill jag ha något att göra. Kanske låter konstigt för andra, men testa att vara som mig i 4månader. Ha hur mycket energi som helst och inte kunna göra något. Då tror jag ni förstår varför jag vill börja nu. Sen vet jag ju att under terminens gång kommer jag börja klaga på allt typ. Men så är livet. hehe


Pussisar på de

XOXO//Bambii

Söndag och jag fryser fortfarande

Kategori: Allmänt

Då vart de söndag, jag var varit vaken sen tio. Var ut med Baily då första gången och sen har jag legat och kollat på tv. Jag fryser ju som en idiot fortfarande och vill inget mer än att krypa ner i sängen, dra täcket högt upp och kolla lite smått på tv.
Så det ska jag göra snart. Sen lite senare hade jag nog tänkt att börja greja med byrån om jag orkar. Man ska ju ha ork till det också. hehe
Ska dricka upp mitt te nu och krypa ner i sängen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Sova snart

Kategori: Allmänt

Ska krypa ner i sängen snart och kolla på någon film hade jag tänkt. Fryser som fan idag igen. Vet inte riktigt vad detta är, men de löser sig nog någon dag. hehe
Ja min kväll/natt har varit mycket bra. Har haft det trevligt och skoj och till och med Daniel och Johanna var med ute en sväng. Vilket vad väldigt trevligt, det är inte så ofta som man vill att de ska vara med. Men de gånger de är med är det roligt.
Vi gjorde lite allt möjligt och var lite över allt känns det som.
Men nu säger vi god natt och sov gott. Jag är jätte trött.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Fortfarande hos Carro

Kategori: Allmänt

Sitter fortfarande hemma hos Carro. Vaknade för ett tagsen. Vi båda somnade efter vi hade ätit och vi båda drömde sjuka drömmar. Baily har också sovit. Nu dricker vi kaffe och väntar på Josse och Håkan ska bli klara i skoghall. Så vi kan hitta på mågot. Baily ska snart hem och äta kvällsmaten och sova.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hos Carro

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma hos Carro. Efter att ha varit ute vid BRL sen strax efter ett. Där var jag, Josse, Håkan, Carro och Baily. Träffade lite folk och sedan gick vi till bilen, jag var trött och frös. Plus det var synd om Baily som hör ex antalgånger bättre än oss människor. Fan vad de kan spela vissa bilar. Jag ska nog också bärja bygga ljud. Det verkar roligt. Inte för att jag har någon aning om hur man gör de. Men de funkar nog =)
Sitter i alla fall här hos Carro och väntar på mat. Sen ska vi leka med Josse och Håkan igen. Får se vad som händer ikväll. Just nu fördriver jag tiden med att läsa den nya Cosmopolitan. Egentligen tycker jag att killar borde läsa denna tidningen, för den handlar ju om tjejer och hur dom vill ha det och lite sånt. För att en kille ska förstå en tjej bra så borde han läsa denna.
Men hur som helst så tänker jag fortsätta ligga under täcket här i soffan och läsa klart tidningen. Sen ska jag läsa den nya Ikea katalogen =) hih
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kom precis hem

Kategori: Allmänt

Då var man hemma igen. Det blev förut att Håkan och Josse hämtade upp mig och vi åkte bort till papi en sväng. NÄr vi var där kom Carro dit och hon följde med oss. Vi åkte bort till Shell och träffade folk, några min efter vi kom skulle vi åka ut till KDR´s klubbstuga och kolla något. Någon idiot hade vart in i stugan och snott 7flak öl och 2flak med chokladbollar och sedan tömt bransläckaren i hela stugan. Super snällt av den människan.
Efter vi vart ut dit åkte vi alla tillbaka till Shell. Där var vi och umgick ett tag.
Nu är jag hemma, josse och håkan skulle köra med Carro och sedan åka hem. Vi hade tänkt att sova lite tidigare idag och kunna komma upp i bra tid för att åka ut till BRL.
Så jag säger god natt och sov gott alla ni där ute.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Har lite smått tråkigt

Kategori: Allmänt

Sitter här igen vid datorn, har lite smått tråkigt. Jag frös förut, så jag tappade upp ett varmt bad och låg där ett bra tag.
Nu sitter jag här, med blött hår och har extramt tråkigt. När jag låg i badet tänkte jag på en sak. Varför har så många par som går isär, svårt att vara vänner?
Jag skulle lätt kunna vara vän med mitt senaste ex, men han klarar inte av de. Varför inte? Du är väl vuxen eller säger du bara så?
Jaja vem orkar ödsla tid på omgna människor, detta är ju bara ytterligare bevus på att man gjorde rätt val.

Jag har velat åka till Ikea hela kvällen och kolla ut grejer som jag vill ha. Men Josse och Håkan har inte kunnat köra och jag har inte några busspengar. Så det sket sig rejält. Men jag hoppas verkligen på att dom ska ut sen, för jag kommer nog annars dö här hemma. Jag vill ju inte ha tråkigt, plus så vill Lina att jag kommer bort till Shell senare. Så jag hoppas verkligen på att de ska ut sen.
Nu ska jag ut och röka en sväng och sedan blir de kanske måla naglarna och lägga en speciell ansiktsmask.


Pussisar på de

XOXO//Bambii

Goda och dåliga nyheter

Kategori: Allmänt

Vi tar dom goda först. Den dära hemlisen jag hade fick jag svar på idag. Måndag den 10/8 var jag och kollad på en lägenhet här i stan och idag fick jag veta att jag fick den. Ska antagligen in på måndag och skriva kontrakt =) jag är såååå lycklig för det
Den dåliga nyheten är att min kära lilla minipc har lagt av. Har ju för fan inte haft den länge. Nu vill den inte ens starta. Jag är såå arg på de. Ska ha tag i han som sålde den till mig och jag ska ha tillbaka pengarna. Mig kan man fan inte lura när det gäller sånt.
Så om man sammanfattar mig idag, så är det verkligen blandade känslor.

Annars har dagen varit rätt bra. Vi var ju som sagt med klassen i mariebergsskogen, har inte sett så mycket av min klass idag. Vi gick tipspromenad och Mattias och jag tog fel fråger. Men vi hade roligt. Sen kom Patricia dit, skulle ha mött henne på morgonen. Men hon försov sig, så hon kom lite senare.
Efter vi hade slutat så gick jag en sväng på stan med Patricia och nu är jag hemma. Har varit de i lite mer än en timme.
Dricker kaffe och kollar på lite grejer. Men nu ska jag fortsätta få tag i den dära människan som sålde datorn till mig.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hemma och satt precis ute

Kategori: Allmänt

Så nu är jag hemma igen,har varit de en stund eller rättare sagt för någon timme sen. Har pratat i tele med en och suttit ute och druckit mitt is vatten. Nu så är jag inne igen, Datorn dog när jag satt där ute. Började skriva detta inlägg kvart över tolv och är klar nu. Lite drygt om jag själv får säga.
Imorgon ska vi ju som sagt till Mariebergsskogen, jag ska cykla dit och på vägen ska jag möta upp en tjejkompis och ta sällskap en bit. Sen så ska vi mötta Mattias och resten av klassen. Jag undrar verkligen hur alla är som personer. Finns en tjej i klassen jag redan stör mig på. Hon har ögon stora som fan och sedan sitter hon och stirrar som bara den. Sånt är irriterande.
Imorgon får jag svar på min hemlis, den dära grejen jag var iväg och gjorde måndagen den 10/8. Jag är verkligen nervös, tänk om de inte blir som jag hade tänkt mig? vad gör jag då?
Nej nu är det för många tankar igen. Nu får de bli att dricka upp min varma choklad och sedan krypa ner i sängen.
Kom på en till sak nu, inte imorgon fredag, utan fredagen efter det så ska vi åka en sväng till Norge. Jag, Josse, Håkan och Carro, Fasten om jag har fattat det rätt, så ska vi släppa av Carro i Årjäng och vi andra ska fara vidare. hih Ser verkligen fram emot de. Men mer info kommer snart. hih
Nu är chokladen slut, så nu blir de till att krypa ner i sängen och sova. Är hur trött som helst och jag fryser som en idiot.
                Den här bilden bjuder vi på ikväll =) 

Pussisar på de

XOXO//Bambii

vaken igen

Kategori: Allmänt

Nu är jag vaken igen. Står faktiskt på shell och väntar på Josse och Carro. Har sovit sen strax efter fyra idag fram till tio drygt. oc jag är fortfarande lika trött nu. Ska åka hem snart och fortsätta sova. Imorgon ska vi med klassen till mariebergsskogen och ha mentorsdag. ser väl imorgon hur den dagen blev. Har inte riktigt bestämt mig än hur klassen är. Det kommer till veckan.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

God morgon =)

Kategori: Allmänt

Nu är jag vaken och igång igen. Har varit vaken sen sju och väckte Mattias strax efter sju. Sen har vi druckit te och rökt och bara tagit de lugnt. Vet ni, jag väckte han med tio exakt likadana sms. haha Jag stog utanför hans rum och höll på att dö av skratt. hehe
Nu sitter jag här, trorkar mina byxor samtidigt jag dricker isvatten =) mmmm gott
Snart blir de att hoppa in i duschen och göra sig i ordning och gå iväg. Datorn får inte följa med idag till skolan.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Tänkte bara säga god natt

Kategori: Allmänt

Mattias och jag kom hem strax innan elva och då kollade vi på tv:n med mamma en stund. Sen gick vi ut med Baily och nu tror jag att Mattias sover i rummet brevid mig, Vet inte riktigt vi sa god natt för kanske en halv timme sen eller något sånt.
Förut när vi kom till Josse och Håkan så bjöd dom på te och kladdkaka och negerbollar (chokladbollar). Hur gott som helst där var vi i drygt någon timme. Vet ej hur länge faktiskt. Sen vandrade vi hem, hade lite småt diskutioner på vägen hem. Det är bra att ha olika åsikter om olika saker.

Nej nu blir de sova natten. Ska ju upp sju imorgon bitti och börja göra mig i ordning för den första förbannade skoldagen. Är inte motiverad alls för de. usch, finns så mycket annat som cirkulerar i mitt huvud just nu. Men de får vi ta någon annan dag/natt. Lovar i alla fall att börja bligga mer nu. Så ni vet. Har inte bestämt mig än om datorn får följa med till skolan imorgon. Det märsk, lovar att i alla fall blogga innan jag går.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Duktiga mig

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit duktig nog att köpa mig ett mobilt bredband. Så nu lär jag ha nät ett bra tag fram över. INget krångel med att inte ha de längre. hih
Dessa dagar har varit lugna och sköna. Har nog lite undermedvetet ställt om mig inför skolan som börjar imorgon. Hih
Får se hur de går. Väntar på ett samtal som håller på att driva mig till vansinne.
Men nu ska jag springa, Mattias och jag ska upp till Josse o h Håkan och fika och sånt =) De ska bli mysigt. Sen blir de hem och sova.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hemma hos Carro

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma hos carro. Mattias och jag sitter här och väntar på arr Carro ska bli klar =) Seb blir de ner till stan en sväng. Får se vas som händer efter det.
Igår så åkte jag med Josse och Håkan en svängoch vi hamnade i Välsviken. Där var de roligt =)
Träffade mycket roligt folkoxh sedan åkte vi till Shell och köpte te och dricka och till sist åkte vi hem.

Idag har jag varit vaken sen sju i morse och slappat mest, men små grejat hemma också.
Sen åkte jag med Carro till Bergvik och där hittade jag en tröja till koftan jag köpte igår. Och vet ni vad de bästa är, de var på rea. Sen så bestämde Carro och jag att vi skulle köpa skor den 25e =) Mina är såå snygga på mig och Carros är sååå snygga på henne.
Men nu ska jag vara social med dom andra och sedan ska vi ju iväg. Får se om Josse och Håkan följer med också. hih
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Inte haft nät

Kategori: Allmänt

Har inte haft nät på ett tag hemma, men nu så är jag hos syrran. Kom precis hit, då jag skulle lämna hennes cykel.
Ja ni vad har jag gjort de senaste dagarna? hmm
Jag har varit till banken och på stan det mesta. Fikat och shoppat lite =) hih Hittat ett ar snygga stövlar ja ska köpa och en tröja till. hih

Nu har jag inte mycket mer att berätta för er. skriver igen när jag har tillgång till nät och tid.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Äntligen tid att blogga

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft tid under dagen att blogga.
Igår så sov Mattias och jag hos Carro och det var verkligen roligt. Har så himla roligt med dom två också =) Drack kaffe och te nästan hela tiden. Satt på balkongen till halv tre i natt. Jag kollade i Ikea katalogen och de andra pratade.
Sen gick vi in och satte igång twilight filmen och kollade på den. Carro gick och la sig typ vid fyra och sov, medans vi två kollade klart på den. VI fem imorse var den filmen färdig kollad och då gickjag ut och rökte och fick med med Mattias ut också. Sen vaknade Carro till en sväng. Vi alla gick och la oss och jag började fjanta mig hur mycket som helst, så Carro och Mattias tyckte tillslut att jag blev skit jobbig. hehe Skyll er själva =)

Dagen började med att Carro gick till jobbet vid strax efter sju tror jag. Jag är inte riktigt säker, jag vaknade och tog min tablett och somnade om. Sen började både min och Mattias mobiler ringa runt tolv och de gav sig inte. Så vi båda pratade med folk och sedan runt två gick vi upp och Mattias gjorde te åt oss och vi satte oss på balkongen i skuggan =) mm så gott, det var lite för varmt och jobbigt med sol i ögonen när man känner sig nyvaken.
Sen vi strax innan tre hoppade jag in i duschen och som vanligt tar vi med mobilen in i badrummet och som tur var så ringde papi och sa att han skulle hämta Carro från jobbet kvart över tre. Ja då fixade jag skjus nästan ända hem till mami. Där var jag tvungen att lämna min stora kära väska och hämta mitt brev. För vet ni vad jag har fått pengar idag =) Så det kanske blir något nytt klädesplagg eller ett par snygga skor, vem vet =) hih
Men i alla fall så tog jag med mig Mattias till banken och sedan tvingade jag honom att prova lite kläder, och han så jävla bra ut. När jag får välja kläder till en kille så blir dom alltid nöjda. Dock vart han på lite smått dåligt humör, så han vart inte helt nöjd med byxorna. Men han kommer antagligen in tillstan igen imorgon och ska shoppa kläder. Så vi får se då.. hih
När han åkte kom Carro precis till stan, så vi var till forex så hon kunde växla pengar och sedan kollade vi runt lite i olika affärer. Jag hittade ett par byxor i en affär, men dock så tyckte jag att fickorna såg helt fel ut. Så de blev de inget med. Sen fikade vi och där mötte vi lite folk och pratade med dom en stund. Mycket trevligt
Strax efter åtta var jag hemma och då mötte jag mami på gården och vi gick bort till kina resturangen här och köpte mat. Gud vad gott de var. Har varit sugen på kina mat hur länge som helst. Eller ja vi åt Thai mat, men de är ju typ samma. hih
Efter vi hade ätit kom Josse och Hawk (Hawk och Håkan är samma person, så ni fattar) förbi och hämtade mig, så vi åkte bort till Shell och köpte te och var lite smått sociala med folk där. När man är där så blir man oftast väldigt glad. Eller vad säger du Carro?! hehe
Nu är jag ju som sagt äntligt hemma och jag är ganska trött. Ska kolla runt lite ett tag här och sedan krypa ner i sängen. Imorgon har jag lite saker att göra, så jag ska försöka hålla mig vaken från sju imorgon bitti. Så jag hinner med allt.
Hur som helst är jag nöjd med gårdagen/natten och idag. Haft det väldigt bra och umgåtts med lätta personer och inte tjafsat med någon så som har kunnat förstöra min dag. Det höll nästan på att bli så. Men man får ta det med en nypa salt och ignorera det. För allting löste sig ju. hih
Skriver kanske mer sen. Det finns så mycket jag egentligen vill skriva, men mycket är inte säkert och mysket skullr reta upp folk och jag har inte lust med sånt. Jag skulle också vilja skriva era namn det är riktat mot, men vem orkar tjafsa? Det är ju bara att ignorera och gå vidare. Ödsla sån energi på människor som säker sån energi är inte värd det. Eller håller ni inte med mig?
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Back again

Kategori: Allmänt

Nu är vi tillbaka hos Carro igen. Vi gick hem förut vad strax innan nio och åt mat med mami, Josse och Håkan. Vid strax efter elva gick vi två tillbaka till Carro och vi hade tänkt sova här i natt. Vilket ska bli väldigt mysigt.
Mattias och jag har suttit här i soffan ett bra tag och pratar hur man ska göra en lägenhet snygg och så. Vi låter som två inredare, våran knversation kommer nog fortsätta ett bra tag till. Just nu är de dära två ute och röker. Jag ville skriva klart här och sedan går jag ut till dom. Tänkte tvinga Carro att göra te åt oss, känner att min hals behöver det.

När vi gick hem förut möltte vi tre vänner, så vi stog och pratade med dom en sväng. Sen gick vi förbi en kläd affär som dom hade i deras skyltfönster skit snygga kläder som jag vill ha =( och jag har för till fället inga pengar. vet ej hur jag ska gå tillväga med detta. Men hur som helst så ska jag ha dom. hih
Nu ska jag gå ut till dom andra. Kanske skriver senare, beror på vad vi gör och omdatorn är  igång.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hemma hos Carro

Kategori: Allmänt

Nu är Mattis och jag hemma hos Carro och dricker kaffe och pratar. Nu är alltsom de ska vara igen=) Det märks verkligen hur mycket man har saknat sin bästavän.
Har kollat lite på bilder somhon tagit.Så några av dom ska jag få.
Sen så kan jag inte berätta riktigt än vad jag gjorde för hemlighet igår, för jag vet inte riktigt än hur de går och blir och allt. hih
MIn dag har varit seg idag igen. Förut upptäckte jag vad den tredje biverkningen var,jag snubbar på mina egna ord. haha det tog några dagar innan jag mindes var det var. Förut somnade i alla fall jag och Mattias imammas säng och vi hade min älskade baily emellan oss. Först dampade sig Baily mot kuddarna och täckena och mig och när Mattias kom och kollade vad vi höll på med. Sen tvär somnade vi alla tre och sov tillstrax innan fyra. Efter vi vaknade gick vi en sväng med Baily och tillsist gick vi hit. På vägen mötte vi först papi och sedan Kim och Robert eller  ett annat ord som är Mattias "Min svarta Robert", Hahaha

         
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Bilder från senaste tiden

Kategori: Allmänt

Jag kanske först ska berätta om min kväll. Ja förut åkte vi då och gjorde min grej vi skulle göra på måndagkvällen. Får antagligen veta mer imorgon någon gång under dagen. Efter vi hade gjort grejen så åkte jag med Josse och Hawk till skoghall och sedan hälsade vi på Carro en snabbis. Efter det åkte vi bort till Shell så jag fick min efterlängtade kaffe, som jag hade väntat på hela dagen. Där borta blev vi ett tag, då vi träffade lite folk och jag hjälpte Mia med att kolla en sak på hennes hund. Medans hon och jag pratade så pratade Josse och Hawk med Johan och Jessika och några mer, som jag inte vet vad de heter. Sen så åkte vi ut till skoghall en snabb sväng igen och tills slut hamnade vi på Ica i stan. Sen körde dom hem mig. Har undet tiden varit hemma och ute med Baily och var ute för en stund sen igen och kissade natten. hih
Nu ska jag sätta på en film och glo lite innan jag somnar.

Här kommer lite bilder:

           
        
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Lite smått dryg med saker och ting.

Kategori: Allmänt

Här kommer de dära bilderna på de nya kläderna jag köpte i slutet på juli. Har varit lite dryg med att ladda över dom.
                                     En vit top Köpt: Gina Tricot


                                En svart hoodtröja köpt: Carlings


                             Ett långt oranget linne köpt: Gina Tricot


       Ett par vita/rosa skor och inpregneringsspray köpta: Euro sko


Nu har ni sett dom sakerna. Nästa inlägg kommer det lite bilder från min senaste tid under sommaren.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Äntligen efter längtade måndag

Kategori: Allmänt

Idag är de då min efter längtade måndag. Jag har luggit i sängen nästan hela dagen. Gick upp när Josse ringde och bad mig komma ut på en cigg. Sen övertalade jag henne när de började störtregna att hon skulle komma in på kaffe, men då fanns de inget kaffe hemma. Så vi satte oss och drack vatten med is i. Det är ju så himla gott.
Jag har väntat hela dagen på att Mattias ska ringa någon gång, då han skulle komma hit, vi har ju inte setts på flera veckor. Tänk vad tråkigt man haft utan sin bästavän, eller inte!! haha Men jag har faktiskt saknat honom.
Ja just de glömde att att berätta i fredags natt vid kvart i fem fick jag ett sms av en kompis. hehe väldigt gulligt faktiskt. Först så ringde han och jag svarade inte, ändå jag var vaken så orkade jag inte med fulla människor.
J- Hej, förlåt för att jag ringde när du inte svarade. puss
Haha fan vad skön han är.

Jo som ni vet är det ju min efter längtade måndag och idag så ska jag iväg och göra en hemlig grej. Som jag inte vill skriva här för att jag inte vet hur de blir och jag hatar motgångar.
Sen så kan jag berätta en till grej som faktiskt gick som jag ville. Jag fick gymnasieförvaltningen att ta in mig på handelsprogrammet =) så nu ni jävlar. hehe Jag får nästan och bara nästan alltid som jag vill.
Vill ni veta vad min käre mami sa till mig igår när vi pratade om allt möjligt som hänt nu. Hon frågade mig varför jag inte blir politiker för när jag väl lägger ner mig i något så ger jag mig inte förens alla förstår att jag har rätt.
Mitt svar tillbaka var: Jo det kanske man ska bli, vill man bli en smart tjuv utan att alla märker det så ska man ju bli politiker. För är de några som tjänar mycker och kommer undan med mycket är de just precis politikerna.

Men från de ena till de andra, nu ska jag hoppa in i duschen, fasten innan blir de något att äta.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Då var man hemma igen. Middagen var mysig och maten super god. Efter vi hade ätit gick vi och kolla på tv, jag och josse i sovrummet. Där började vi kolla på fyran. Håkan gick och la sig i soffan och kollade på sexan.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Natti Natti på er
Pussisar på er

XOXO//Bambii

Middag hos Josse och Hawk

Kategori: Allmänt

Kom precis in från att ha suttit på gården och druckit kaffe med Josse, sen kom Carro och Niko och gjorde oss sällskap. EN stund senare kom Hawk från karlskoga och gjorde oss också sällskap. Nu åkte dom, de ska köra hem Carro och Niko och sedan hem och börja med maten. Jag ska hoppa in i duschen och sedan cykla för första gången på år och dar upp till dom och äta. Det ska bli mycket trevligt och gott. Det är jag som har beställt maten, köttfärsås och spagetti. Hawk gör så underbart god köttfärsås. Jag skulle ärligt talat kunna döda för den. hih
Men nu ska jag skynda mig, skriver kanske lite innan jag åker.
Älskar denna låt, det är denna som går hörs i mina högtalare

Pussisar på de


XOXO//Bambii

Söndag, halv fint väder

Kategori: Allmänt

Söndag och jag bara slappar ännu mera. Hade egentligen bestämt att träffa "mr hemlig" idag. Men han hade dubbelbokat sig och sedan skyller han bara ifrån sig. Helvete heller att jag tänker försöka något med han då. Det finns så mycket bättre människor. Säg inte till folk att du har förändrats, för det har du inte. Inte så mycket som du tror. Jag hade fel om dig. Men jag sörjer inte, det är bara du som går minus.

Just nu är Josse här hos mig och dricker kaffe efter jobbet =) Vilket är mycket trevligt, han satt bervid mig förut när jag och han "diskuterade" i telen. Hon höll på att dö av skratt.. Tydligen är jag inte alltid så snäll, när någon beter sig illa. Men men skit samma. ni vet uttrycket: "lätt fånget, lätt för gånget" Detta stämmer på mig just nu.
MIn dag och kväll blir inte som jag hade tänkt mig, men sen när Hawk kommer hem från karlskoga funderar vi på att åka någonstans och låta Baily bada. Sen så skulle Mattias ha sovit här i natt, men han sa att han kommer att vara på så dåligt humör när han kommer till stan ikväll, på grund av att han har jätte ont i ryggen. Men imorgon kommer min bästis till mig och hälsar på=)
Nu ska jag fortsätta dricka  kaffe och jag ska göra några mackor.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Tråk och dikter

Kategori: Allmänt

Har lite små tråkigt, har suttit och sjungit ett tag och nu läser jag olika dikter. De jag tycker är bra kommer upp här på bloggen =)

Älska mig för den jag är,
annars blir det bara en massa besvär.

Varför måste man kriga över allt,
och strö ut alla miner som salt

Det var inte speciellt många jag hittade som jag verkligen fastnade för. Det var ganska många om kärlek och det är inget för mig att lägga upp här.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii


Hemma, sova min säng

Kategori: Allmänt

Så då var man hemma, efter en natt hos Josse och Hawk. Fasten trots vi haft skojj de senaste dygnet så är de skönt att vara hemma och sova sin egna säng.
Ja kvällen blev lite små skojig för oss i alla fall, men jag tror inte ni skulle fatta om jag skrev. Men kan försöka
Efter maten åkte vi och hämtade Carro och Niko (hund) och sedan åkte vi till Shell en sväng, köpte godis och kaffe. Josse köpte kaffe och godis hon med och Hawk köpte två redbull och en ramlösa. Dock så är det bra att känna folk för då har man vissa fördelar med sig eller vad man nu ska säga. hih säger inte vad. Efter de så åkte vi ut till välsviken och när vi kom ut dit så åkte de flesta tillbaka till Shell, men några var vid rondellen vid lamberget så dit åkte vi och Hawk fick kolla under motorhuven på några bilar medans vi satt i bilen och fjanta oss till musiken. hih Efter någon halvtimma där åkte vi till Örsholmen för någon skulle provköra sin bil och sedan åkte vi tillbaka till Shell och träffade lite folk och jag köpte coca cola på burk, det var ett tagsen jag drack de och nu kändes det riktigt bra att dricka de. mmmm
Under kvällens gång så har jag, Josse och en till kläckt ur oss så knäppa kommentarer. hehe Men man måste ju kuna bjuda på sig själv, eller hur? Vi gjorde dagen och kvällen för många då. hehe
Men nu vet ni i alla fall hur min kväll såg ut till slut. Imorgon kommer min Mattias till stan och han ska sova här hos mig. Vilket betyder att jag måste vika tvätten jag spritt ut på sängen i gästrummet. Jävla skit, men men kommer nog inte ha så mycket annat för mig imorgon. om de är fint väder ska jag försöka sola lite mellan 11 och 14. Sen är de ju bara en dag kvar till måndag =) Jag längtar så fruktansvärt mycket.
Ja just de jag fick reda på en till bra grej i fredags, men vet ej om jag får skriva det här. Jag är i alla fall överlycklig och de är de fler som är. Men nu ska jag kolla om isen är klar och sedan ut på en rök.
Här får ni lite bilder på oss som jag umgåtts med under helgen och som kommer hem =)
       

Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Lördag

Kategori: Allmänt

Ja min uppdatering är ju inte den bästa just nu. Jag lömmer verkligen bort vissa saker. Pratade i tele i morse, jag var inte nyvaken eller något sånt, men nu kommer jag inte riktigt ihåg vad vi kom fram till. De är skit jobbigt.
Samma sak gäller gårdagen, minns att jag är arg på en person och att vi ska prata mer i veckan om det på en fika. Men allt som sas mellan oss kommer jag inte riktigt ihåg.

Min dag
har varit lite som den varit, mest slapp. Jag sov ju på soffan här hos Josse och Håkan, ingen av oss orkade ta fram extra sängen i natt när vi kom hem. Så jag låg i soffan och sov till och från till klockan fem tror jag det var. Ganska skönt att ha en sån dag =)
Sen åkte vi till carro em sväng och hälsade på, både mami och papi var där.
Efter vi hade varit där så åkte vi ut till skoghall och håkan fixade med bilen medans jag, josse och Håkans mamma satt och kollade på och pratade. Han har världens sötaste mamma. hih
Nu är vi äntligen hemma efter ha varit ute och flängt lite efter skoghall. Snart är de mat, Josse lagar =) hih

Kvälle
n vet jag inte riktigt hur den blir. Det märks, ska i alla fall plocka ihop mina grejer snart. Ska sova hemma i natt. Dock själv. Men i natt är de tryggt och lugnt hemma. Måste springa nu till köket och äta.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Nattbloggar

Kategori: Allmänt

Ja då sitter man här vid datorn igen och nattbloggar. Det är något fel på detta tangenbord. G:et är väldigt trögt och krånglar med mi. hehe

Ja nu sitter jag i Josse och Håkans vardagsrum, ska sova här i natt med Baily. Det blev så för att jag inte känner mig trygg hemma just nu och vill inte sova där när mami inte är hemma längre. Det har nämligen hänt lite grejer de under den senaste tiden, som jag dock inte kan ta upp just nu. Men det kommer när jag väl kan skriva om det. Vet inte när de  blir än. Men jag har i alla fall skrivit ner lite grejer som kommer att komma upp här tidsnog.

Min kväll har varit underbar, fram tills det att jag fick ett utbrott. jag vet inte om de har med att jag är under inställningsperioden och jag har fått några av de dära biverkningarna. vilket är Förvirrning, humörsvängningar, minnesförlust och någon mer säkert, men de är dessa jag har märkt mer under kvällens gång. Men de försvinner nog när jag vant migmed dom tabletterna.
Jag blev hämtad vid strax efter sex, men kom inte hemifrån förens vid halv sju. Då körde vi mami och Baily till Pille och sedan åkte vi till papi och hämtade pengar. Sen ringde mitt hjärta Evsan till mig och frågade om vi hann ut till Ikea för att sno pennor till tipspromenaden. Så vi åkte till Willys och handlade dricka och sedan till Ikea för att sno pennor. Men de gick bra. hih
Vid strax efter åtta kom vi äntligen fram till hyn och till födelsedagsbarnet. Yippi Där grillade vi, snackade mycket träffade människor. Inte speciellt sociala mot mig och Josse, utom Tobbe men det är för att jag har träffat han förut. vi satt och snackade om då vi hjälpte flytten med Markus och Evsan. haha, den kvällen var rolig. Lätt jag gör om den. eller vad säger ni tre? Tobbe och jag teamar ihop oss och jag gör snöbollarna och Tobbe kastar på Markus. hehe
I alla fall strax innan elva tror jag klockan var så åkte vi tillbaka till stan och träffade folk på shell, var ut i välsviken och sedan tillbaka till shell. jag fick reda på tre glada nyheter av en vän. Gud vad glad jag blir =)
Sen fick ju ja ett litet smått utbrott under kvällens gång på en person, men det ordnar sig nog till veckan. Vi skulle träffas och ta en fika och prata om det. Som sagt jag har satt upp mina gränser i mitt liv nu, jag säger ifrån till vem som helst och ni får leva med det.

Men nu ska jag hoppa ner i säng och sätta i gång tv. Ska upp om 4timmar och ta nästa tablett. Nattinatti på er
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Äntligen fredag

Kategori: Allmänt

ja då var det fredag igen, snart har ytterligare en vecka gått. Men denna veckan har varit rätt fin. Just nu gör jag kaffe, ska hoppa in i duschen snabbt och sedan gå ut och sätta mig på gården i solen.
Sen så kommer min mr hemlig hit en sväng snart, får se vad som sägs och så.
Glömde säga detta jag ringde min Mattias för en stund sen och hans biljett hem är nu bokad, så på söndag klockan 23.20 ska jag möta upp han vid busstationen och han ska sova hos mig =) yippi vi har sååå mycket att prata om.

Ikväll blir det till Hyn och fira Evsan som fyllde 20 i tisdags.. Mycket trevligt och skoj *=) dock kan jag inte dricka då jag vägrar att hoppa över tabletter och vägrar dricka med dom tabletterna. Jag vill ju inte leka med mitt liv. SÅ jag måste köpa dricka och ta med mig, tror de blir ramlösa citrus och coca cola. Två extremt goda drickor. hihi
Nej nu blir de duschen.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Gift och har en affär?!

Kategori: Allmänt

Ligger och kollar på en film på trean : Kär i karriären

"merikansk komedi från 1993. Doug Ireland är en portier på ett stort New York-hotell. Det är hans jobb att se till att gästernas önskningar uppfylls och att de är belåtna. Dougs dröm är att själv driva ett stort lyxhotell och har långt framskridna planer på detta. Hans ständiga och förargliga brist på pengar hindrar honom dock. Så en dag träffar han en gäst som kan tänka sig att finansiera projektet, men det hela kompliceras av att den tilltänkta finansiären ber honom ta hand om hans unga älskarinna..."

Och nu under tiden jag kollat på filmen börjar mina tankar kring äktenskap och trohet sättas i spinn i mitt lilla huvud.
Ärligt varför var gift och ha en älskarinna? Är man så rädd för att ingen ska tycka om en eller bli attraherad av en bara för att man inte längre är gift? Eller vad handlar allt om? Varför vara en sän feg människa att leka med andras känslor bara för att man själv inte klara sig att ta sig ur ett äktenskap? Tänker ni inte alls på eran partner? är ni så instabila, fega, osäkra att ni gör så mot andra?

Tänk på oss andra runt omkring som faktiskt kanske vill tro på äktenskap, ser det som något fint och värdefullt. Inte en jävla massa prassel bakom ryggen på varandra. Ni förstör för resten av världen. Är du man och har en äffär bakom din frus rygg, var man nog och ta ut en skillsmässa. Är du kvinna, ge inte oss andra kvinnor dåligt rykte, och var kvinna nog att du ut skillsmässa.
Älskar man varandra inte längre och söker uppmärksamhet hos andra än din man, då är allt mellan er två slut. Varför inte bara göra slut på allt lidande och gör er fria från varandra.
I mina ögon är ni inte bra personer och ni vet då fan inget om äkte kärlek och använd aldrig orden "Jag älskar dig". Du smutsar bara ner dom orden annars. Visa respekt mot andra människor. Jag blir så arg på sånt...

Min åsikt om äktenskap är:
Det är bara ett papper på att man äger varandra. Men dock så tycker jag att bröllop är fina, men visar för hela världen att man älskar just bara den personen och vill vara med den resten av sitt liv. Så om jag någon gång i framtiden ska gifta mig så tänker jag inte ta ut skillsmässa. Jag tänker inte vara som dom 2007 som det då var 20669 som skildes. Jag vill vara som det äldre paret som bor i vårat hus här som(om jag minns rätt) har varit gifta i 40 eller 60 år och är var fortfarande lika kära nu när de blev gamla. Dock har Ullas man gått bort nu under våren. Men det dom hade var äkta kärlek.
Men det är självklart att jag vill förlova mig, och om jag träffat/träffat den rätta så vill jag att de är han som ska fria och att de ska vara romantiskt och mysigt. Sen vill jag ha en ring på direkten och jag vill ha hans namn ingraverat på en ring som jag bär runt på. Precis som han ska vilja ha mitt namn. Ingen ska komma och säga till mig att ringen kvittar, löften som löften. Det handlar om att man vill visa uppvarandra också. Att man är stolt över att ha något ingen annan har.

Ja nu har ni fåt mina tankar kring detta. kommentera gärna era tankar, kul att veta hur andra tänker.
Pussisar på de

XOXO//Bambii


Lite glömsk och mycket trött

Kategori: Allmänt

Ja den rubriken passar mig perfekt.

Min dag har varit till och från, har ju inte börjat få den ordentliga sömnen än. Då tabletterna inte riktigt börjat värka. Men de har börjat lite smått i alla fall =)
Under dagen har jag umgåtts med mami, papi, Josse och Håkan. Papi var förbi och lämnade en lapp med info om måndag, vilket jag verkligen ser framemot. Hoppas hoppas. hih
Sen på kvällen var vi en sväng till örsholmen och kollade lite och sedan förbi carro på en rök. Mycket trevlig kväll. Nu har mami och jag nästan precis ätit.
Men förlåt för dålig uppdatering, jag är lite smått glömsk och mycket trött. ska försöka bli bättre.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Nu är de natten.

Kategori: Allmänt

Tjohoo på er alla glada nattläsare =)
Då vart de natten igen och lilla jag som alltid kan inte sova ordentligt. Visserligen har jag fått mina smärtstillande, men de börjar inte värka ordentligt förens om en vecka. Så jag får gå runt en stund till och ha ont. Men men thats life, deal whit it.
MIn kväll har varit lite som den varit. Åkte ju ner på stan förut och fikade med Josse och Håkan och sedan ut till skoghall. När vi väl åkte från skoghall mötte vi Evsan och Markus där ute vid bilisten. hehe inget man hade förväntat sig. Men det var skojsigt =) Efter de lilla mötet åkte vi till Shell så Josse och jag fick i oss något att äta och jag kunde ta min första tablett. Så nu är de påbörjat.
Sen senare har jag lekt med polisen. retats med min favorit polis och hans partner. Vi var på ett uppdrag, men vill dock inte säga vad. De var i alla fall kul, undra vad alla tänkte när jag klev in frivilligt i polisbilen mitt i stan? hahah Jag hade velat sett deras miner. Mina syskon och deras killar var med på uppdraget, bara det att dom hade egna bilar att åka i.
Sen när jag väl hade lekt färdigt så har mami och jag snackat ganska mycket om framtiden igen. Sånt vi gör på nätterna när vi inte har något att göra och ingen av oss kan sova. Men nu ligger hon i soffan och sover, jag ska snart gå och lägga mig jag med. Ska bara göra en grej innan. Ni vet väl att jag har en massa hemligheter för er och kan inte berätta dom riktigt än. För det är inte riktigt säkert. Men de kommer med tiden. Håll bara ut hörrni =) hih
Nej nu blir de göra den dära grejen och sova sen i någon minut, innan jag får spel på mig själv. Hörs sen när jag vaknat.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

I miss You!!

Ny dag, nya saker

Kategori: Allmänt

Så då var det en ny dag och med nya dagar kommer det nya saker att göra. Inte för att jag riktigt vet vad jag ska göra idag. Jo jag ska hämta ut mina smärtstillande så jag får ett lite mer normalt liv. Leta reda på mer fakta om den dära hemligheten och sedan försöka hitta på något med Josse och Håkan.
Men först och främst ska jag sätta på kaffe åt min faster och mami som sitter vid kanalen och njuter. Ska sätta på kaffet och gå ut till dom tror jag.
Men nu har jag inget mer att skriva om för tillfället, får jag något att skriva om så skriver jag senare.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Några timmar senare

Kategori: Allmänt

Ojoj, det var ett tagsen jag var hemma. Kom nästan precis hem. Vi gick ju vid halv två bort till sunsta för det var där mötet skulle vara. Jag vet inte riktigt hur de gick. Jag kan ju säga att dom linjerna jag har att välja på inte är så lockande. Inget som jag hade tänkt mig i alla fall. Får se hur jag gör, har betänketid ett tag i alla fall.
Efter mötet gick vi till Johanna och Daniel och fikade. Vilket var mycket trevligt, Ina var mycket gladare och piggare. Johanna och Daniel verkade båda väldigt understimulerade, men som alltid lika roliga.
Efter att ha varit där gick vi över till Josse och hälsade på en stund. Nu är vi äntligen hemma och ska äta lite. Sen tror jag att jag ska försöka sova tidigt ikväll. Imorgon får jag mina smärtstillande, läkaren på neurologen ringde förut när vi var hos Johanna och Daniel och hon skrev ett recept till mig som vi ska testa ett tag. Vilket känns som en lättnad =)
Nu ska jag äta.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Möte kl: 14.00

Kategori: Allmänt

Vilken tur jag har ibland. Skickade iväg ett mail igår vid åtta och fick svar idag på de och nu är till och med mötet bokat med Örjan. klocklan 14:00 på sundsta. Ibland är jag bara för bra. Vi ska prata om vilka linjer som passar bäst att gå och vart det finns lediga platser. hih
Men nu ska jag sova en stund till, har bara sovit sammanlagt 20min på hela natten.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Evsan 20år idag<3

Kategori: Allmänt

Grattis mitt hjärta på 20års dagen<3 Hoppas du får en riktigt bra dag. Önskar att du vore i stan idag. Då hade vi kunnat hitta på en massa bus. hehe


Pussisar på de

XOXO//Bambii
p.s: Hade ingen bättre bild på dig. Så de fick bli på dig och Diva

Namn betydelse

Kategori: Allmänt

Mami och jag underhöll oss förut med att kolla hela familjens namns betydelse och vart de kommer ifrån. Det var faktiskt lite små roligt. Kolla in längre ner vad mitt namn betyder och vart de kommer ifrån.
VI kollade också vad våra namn på våra barn skulle heta. Det var riktigt skoj, tänka sig mami och jag roar oss med sånt. hehe

Namnet Rebecka betyder "bunden", "att knyta" eller "fängslande" från det hebreiska ordet Rivqah eller Rivka eller Ribqa
Ovanstående är dock endast teorier. Namnet är flera tusen år gammalt och man vet egentligen inte vad det betyder.

Nu dock ligger hon utsalgen i soffan och sover, och hon sa precis innan hon somnade att hon inte skulle sova i soffan. haha vilket skämt!!
Jag kollar runt på olika soder nu vad familjens namn betyder på olika sider. Denna är nog bland den roligaste enligt mig. Sökte på Daniel, johannas pojkväns namn och fick upp detta:
Ett hebreiskt namn som betyder Gud är min domare.

Nej skriver kanske senare igen, eller jo det gör jag till och med väldigt snart. Ska bara göra en grej först.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Slappar i soffan

Kategori: Allmänt

Kom hem för kanske en timma sen efter fikat på stan. Det var riktigt trevligt att bara sitta ner i lugn och ro och prata om lite allt möjligt.  Mötte mami och Baily i stan, så vi tog följe hem. Sen gjorde vi mat ihop, de var riktigt mysigt. Under tiden pratade vi mycket om framtiden och hur vi tror den kommer att bli och se ut. Det lär ju märkas då, berättar mer om de en annan dag när jag vet mer om det. hih
Nu ska jag snart lägga upp choklad pudding i två skålar och äta efterrätt med mami. Vi har det väldigt lugnt och skönt här hemma och mysigt. Vilket känns bra, eftersom vi har varit ovänner ganska mycket den senaste tiden. Sen så har vi väl kommit på hur vi båda vill ha våran framtid och då har vi väl mer eller mindra bestämt oss att vara vänner tills det sker. hehe
Men nu ni ska jag innan jag fixar med efterrätten skriva ett mail till han på gymnasie förvaltningen. För nu har jag bestämt mig hur jag vill ha det. Hoppas han går med på det. Får försöka boka ett möte med någon där och möta dom öga mog öga och ha med mami och papi så dom förstår allvaret i detta. För det känns som dom inte riktigt tar mig på allvar, men ändå försöker dom låta som de gör de. Men allt krångel jag har är tack vare alla ungjävlar som har försökt fuska sig till en annan gymnasieplats på någon annan skola och de jävlarna har ljugit om olika saker och ting. Vilket gör allt för mig tre gånger så jobbigare och jag får kämpa hela tiden.
Och läkarjäveln som skulle ringa upp förut för att jag skulle få hjälp med smärtan och sömnproblemen har inte ringt upp. Fattar dom inte hur jobbigt det är eller? Jag byter gärna ut mitt liv med dom en dag, så ska dom få känna hur det känns för mig. IDIOTER!!!
Nej nu måste jag skriva mailet och sedan fixa med efterrätten. Seden ska jag nog kolla och fixa lite andra grejer. Skriver kanske mer senare, det lär märkas
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Ny dag, känns så där

Kategori: Allmänt

Då var det en ny dag. Jag vet inte riktigt vad man ska skriva om denna dagen. Håller på att göra mig i odrning för att gå ner på stan och fika med Josse när han slutat jobbet. Men det känns som att de kommer ta evigheter innan hon slutar.
Min dag har varit lugn och mycket vila. Eftersom jag inte sover nästan något på nätterna. Jag är fortfarande skit trött och vill bara egentligen sova. Men måste försöka ta lite vara på dagarna.
Läkaren skulle ringa upp idag, men har inte gjort det än. Så jag kommer väl få fortsätta ha så hära ont ett bra tag till. Är inte speciellt glad över det.
Nej nu blir det att fixa klart sig och sedan vänta på Josse.
Vill ni veta en rolig sak jag har fått långa naglar =)
Ska springa nu hon ringde precis, så jag fick lite bråttom.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Dålig dag

Kategori:

ja min dag har som sagt inte varit lång och den har inte precis varit den bästa heller. Har så förbannat jävla ont och jag är sååå himla trött. Jag vill inget annat än att sova och sedan helst gå ner på stan imorgon utvilad och ta en fika med Mattias. Men för det första är han inte i stan än och för det andra kommer det aldrig ske, att jag känner mig utvilad. Jävla skit!! Men imorgon ska vi beställa tid hos min läkare och fixa någon form av smärtstillande och sömntabletter. Man kan ju inte leva så här.
Mami frågade nyss om jag skulle med till affären, den ligger ungefär 200m hemifrån. Mitt svar var nej, jag vill inte träffa någon. Josse och Håkan frågade förut om jag ville med till skoghall och mitt svar var nej. Jag orkar inte, jag vill bara ta de lugnt och vila och förhoppningsvis bli bättre. Men det vet vi ju att de aldrig kommer att ske. Det känns som mitt liv går åt helvete just nu. Jag har börjat tänka på hur de blir när skolan börjar igen. Kommer jag kunna gå heltid? kommer jag kunna få ett normalt dygn utan smärta och utan en massa sömnlösa nätter? osv, osv. Det är mina tankar som nog gör att jag idag håller mig borta från folk. Det känns som jag har livets alla stora frågor på mina axlar och att vad jag än gör så blir de fel val hela tiden.
Människor uppfattar mig sur, otrevlig, grinig och arg på olika sätt. Men de är inte så, jag är bara extremt trött och att de går ut över er är inte meningen. Att smsa för mig är ett helt projekt, från att ha gått att kunna skriva på några sekunder till att de dröjer jätte länge för att jag bara kan skriva med en hand. Jag orkar inte längre spexa till mina sms med smilysar. Min högra hand blir trött och armen börjar bli utarbetad. Jag är helt enkelt slut körd för tillfället. Förhoppningsvis blir allt bättre imorgon om läkaren kan göra något åt mig.

Har i alla fall pratat med Mattias idag, och det kändes bra. Han verkar gladare idag, mot vad han har gjort de andra dagarna. VIlket känns bra. Men det tråkiga är att han känner att resan till ö-vik var inte så viktig. Men jag saknar min bästavän. Våra dumma konversationer, kommentarer och våra extremt korkade lekar. haha: "Om jag bitchlapar dig, gör du de då tillbaka? Hehe klart som fan jag gör. Bra, kom igen då!!"
"Mattias, ska vi slås?"

Nej nu blir de äta snart, mami ska bara komma tillbaka från affären. Sen blir de kolla på sista avsnittet av morden i midsommer. Som vi båda missade att kolla på. Så nu har vi fixat de, så att vi kan kolla på det. Tillsammans =) Mysigt
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

En helt vanlig söndag

Kategori: Allmänt

Detta känns som en helt vanlig söndag, man bara tar det lugnt. Små städar hemma. Dock är jag hur trött som helst för jag inte får sova på nätterna. Första gången jag somnade natten till idag var vid sju imorse.
Eftermiddagen/kvällen vet jag inte än hur den blir. Ska nog försöka umgås med mamma när hon kommer hem från Pille.
Jag ska nog fylla upp ett badvatten och skämmabort mig med att bara mysa och ta de lugnt idag =) Förhoppnigsvis får jag sova normalt i natt. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.
Nej får se om jag skriver mer sen. det lär ju märkas.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kom hem!!

Kategori: Allmänt


Mattias kan du inte komma hem snart, jag saknar min bästavän. Du är ju hela tiden ute och reser =(
Jag har en massa roliga och glada nyheter för dig. hih Skynda dig hem.


Ina är hemma igen!!
Johanna är lycklig, men jag tror ändå lite rädd.


Umgåtts med bland de två bästa ikväll =)
Håkan och Josse

XOXO//Bambii

Is, is mera is

Kategori: Allmänt

Ja som ni flesta nog märkt har jag blivit helt tokig i is på senaste tiden. Man kan nästan säga att det är ett nytt beroende för mig. Älskar det, hur gott som helst att sitta och knapra på is en kväll istället för godis.

Min kväll blev så att Josse och jag skippade fikat på stan för klockan blev så mycket när hon hade slutat jobbet och sedan varit hem och duschat, så vi åkte med Håkan ut till Skoghall och tvättade bilen. Under tiden där ute ringde Daniel och frågade om hundmat som Ina kunde få lite av tills på måndag. Då hon behöver ett annat foder som gör att hon går upp i vikt. För lilla tjejen har tappat tre kilo sen i onsdags, så hon ser jätte liten ut. Så efter skoghall åkte vi till Shell och sa hej till Johan och Jessica och sedan hem till mig hämtade hundmat och sedan hem till Johanna och Daniel och lämna maten. Fick träffa Ina då, hon var hes och hög. NÄr hon sätter sig ner så har hon inte riktigt koll på vart hennes ena bakdelen är (den som är gipsat) Hur som helst är hon hur söt som helst =)
Efter dom så åkte vi till papi och Josse och jag fixade till han. Plockade hans ögonbryn och klippte hans hår, han blev hur snygg som helst. Sen åkte vi till McD och käkade. Guud vad gott de var. Efter de har vi varit lite överallt. Åkte en sväng till välsviken och kollade. Träffade folk på Shell. Men nu är jag hemma och det är skönt de, är faktiskt lite små trött, men ändå inte. Ja just de efter vi hade varit i välsviken åkte vi och hälsade på mami och Pille som var på fest hos en kompis på kroppkärr och dom hade med Baily. Jag ville så desperat träffa mitt hjärta. Han blev så himla glad när vi kom dit också busade vi lite, det slutade i alla fall med att han sprang rakt in i mig och fällde mig på asfalten. Haha skit roligt var de. Sen var jag med in en sväng och retades med Markus(fettot) haha.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och bara ta de lugnt, kanske sätta på en film också och försöka somna till den. Kollade faktiskt på en film under veckan, Camp Rock. Hade ju aldrig sett den tidigare. Men jag gillade den verkligen. Eller ja jag gillade mer atmosvären i den, spänningen mellan han och henne.
Får se om det blir mer sömn i natt än det varit dom senaste nätterna, jag är så trött och sliten och vill bara kunna sova en helt normal natt och ha en helt normal dag dagen efter. Josse och håkan frågade mig förut om jag skulle med till Råda imorgon,
jag: Vilken tid?
Dom: nio hade vi tänkt åka
Jag: Nej då kan vi glömma de =(
Evsan frågade mig förut om jag skulle med upp till kil till hennes mamma och fira henne lite smått imogon. Jag vill jätte gärna det.
Jag: vilken tid åker ni dit?
Evsan: runt tolv hade vi tänkt.
Jag: Nja de är tveksamt, beror på hur mycket sömn jag får i natt.
Evsan: Okej, men jag ringer dig i morgon och kollar med dig.
Jag: Ja, gör de. Jag vill jätte gärna med. Men dom senaste nätterna harjag bara fått 2timmars sömn från det jag gått och lagt mig fram till tre-fyra på eftermiddagen. Skit jobbigt =(


Måste berätta en till grej josse sa till mig förut när vi bärja prata om den idioten jag chattade med igår på msn. Hehe
Jag: jag sa till han att jag tycker att han är ett omoget svin.
Josse: Du har verkligen blivit en bitch.
Jag: haha, kanske de. Men jag sa bara sanningen. Han får leva med de, inte jag =)

Sen senare när vi var på McD när dom klantade sig hela tiden, så kom jag nog på mig själv, jag är nog ganska bitchig. Men det är väl inget fel med de jämt? Jag säger ju vad jag tycker och tänket. Jag håller ju inte på att ljuga för folk och jag vet för det mesta vad jag vill ha i livet. Är de bitchigt och fel då? Nej de tycker inte jag. Fler borde vara som mig. inte hela tiden rätta sig efter andra. Stå på era tvp egna ben och visa vem ni är istället. Försök inte vara alla andra tillags. Det funkar inte så bra hela tiden. har redan försökt det engång och det gör jag inte igen.
Nej nu blir de sätta på en film och så, ska kolla runt lite först på nätet.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

ojoj

Kategori: Allmänt

Kom precis på att jag hade lovat för någon dag sen att ladda upp bilder på mina nya kläder och skor. Men idag fick jag lite mer nytt, en ny foundation och puder av Daniel. Som jag ska testa och se om de passar mig. Hoppas det gör de.
Hitils har min dag varit dryg, men ska försöka få med Josse och fika i stan. Ska fråga Evsan om hon ska med också. Eftersom mitt hjärta är i stan igen denna helg.
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning.

Ja just de, idag fick Johanna och Daniel hem Ina =) Hon ska ha gips i åtta veckor. Stackare:( Men allt gick i alla fall bra och Johanna är lycklig nu i alla fall. Det är de viktigaste
Men nu vet ni lite mer idag igen, nu ska jag som sagt hoppa in i duschen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

vart ute en sväng =)

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stundsen. har varit ute en sväng. Åkte med Josse och Håkan och handlade och sedan till skoghall för att hämta värktabletter till Josse. Hon har feber och är dålig, stackars liten
Sen åkte vi hem och bäddade ner henne och Håkan och jag åkte till Shell och sa hej till Markus och Evsan och Diva.
Nu är jag hemma och sitter på msn, samt bloggar och läser papper från försäkringskassan.
Jag har världens idiot diskution på msn med en snubbe. Ärligt, tror du att jag gillar dig och att jag skulle tycka minsta synd om dig för att de är slut mellan er? Du har i mina ögon betet dig som ett svin mot henne under dessa år. DU är inte värd något i mina ögon och jag kan säga det till dig: Skyll dig själv. Du är inte värd henne.
Herregug, ge upp någon gång. MIn åsikt om dig tänker jag inte ändra på, det spelar ingen roll hur mycket du försöker förklara dig i mina ögon är du ett omoget svin som inte vet hur man beter sig i förhållanden. Lev med de!!

Nu ska jag fortsätta läsa mina papper och sluta ödsla tid på denna idioten på msn.
Pussisar på de

XOXO//Bambii