justbeccca

Hemma och satt precis ute

Kategori: Allmänt

Så nu är jag hemma igen,har varit de en stund eller rättare sagt för någon timme sen. Har pratat i tele med en och suttit ute och druckit mitt is vatten. Nu så är jag inne igen, Datorn dog när jag satt där ute. Började skriva detta inlägg kvart över tolv och är klar nu. Lite drygt om jag själv får säga.
Imorgon ska vi ju som sagt till Mariebergsskogen, jag ska cykla dit och på vägen ska jag möta upp en tjejkompis och ta sällskap en bit. Sen så ska vi mötta Mattias och resten av klassen. Jag undrar verkligen hur alla är som personer. Finns en tjej i klassen jag redan stör mig på. Hon har ögon stora som fan och sedan sitter hon och stirrar som bara den. Sånt är irriterande.
Imorgon får jag svar på min hemlis, den dära grejen jag var iväg och gjorde måndagen den 10/8. Jag är verkligen nervös, tänk om de inte blir som jag hade tänkt mig? vad gör jag då?
Nej nu är det för många tankar igen. Nu får de bli att dricka upp min varma choklad och sedan krypa ner i sängen.
Kom på en till sak nu, inte imorgon fredag, utan fredagen efter det så ska vi åka en sväng till Norge. Jag, Josse, Håkan och Carro, Fasten om jag har fattat det rätt, så ska vi släppa av Carro i Årjäng och vi andra ska fara vidare. hih Ser verkligen fram emot de. Men mer info kommer snart. hih
Nu är chokladen slut, så nu blir de till att krypa ner i sängen och sova. Är hur trött som helst och jag fryser som en idiot.
                Den här bilden bjuder vi på ikväll =) 

Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: