justbeccca

Grus i skon

Kategori: Iphone

Dagen i sig har varit lung, tvättat lite, grejat lite och allmänt tagit de lugnt.
Men jag har även pluggat lite, läst lite(för att stilla mitt behov av kunskap om hund), varit i grusgropen med Atos, Josse och Texas, även handlar alla ingredienser till hundgodiset jag egentligen skulle bakat idag. Men tiden rann iväg från mig. Så de får bli baka imorgon, Atos och jag har hel dag imorgon igen. Ska passa på att träna lydnad imorgon igen. Vi gjorde de idag uppe i grusgropen men imorgon kanske vi kan använda oss av det nybakade godiset:-D om det är gott vill säga, fast de är säkert gott, bara min hund som inte äter de säkert.

Va och hämtade David efter Josse och jag hade handlat och David har hunnit med lite i garaget. Han har fixat tanklocket(så jag kan tanka smärtfritt), han har alltså flytt ut de till breddningskittet. Men han har lackat och skjusterat kittet och sånt smått som måste fixas. Man hinner mycket på tre timmar.

Josse och jag träffade två bekanta/vänner på Willys som vi stod och pratade med en liten stund inne och sedan utanför på parkeringen. Riktigt trevligt, blev mycket hundprat och de som vanligt passar mig perfekt:-)

Nu ska vi strax äta god mat här. Blev lite sent allt eftersom vi bestämde oss strax innan sju vad vi skulle äta. Sedan tar de en stund att göra i ordning och även så tog det en stund innan David och jag hörde av oss. Så ja allt blev försenat. Men det gör inget, de är så de ska va:-) hihi

Kan även säga att det har varit en lugn fyverkeri Valborg här i stan. Vilket varit väldigt skönt. Mariebergsskogen hade bytt ut sina fyrverkerier mot eldshow istället, tummen upp till er!
Hörde lite förut när vi kom hit till Josse och Håkan. Jag förstod först inte varför Atos reagerade så stressigt och konstigt, sedan hörde jag långt bort att de sköts. Men som tur är verkar han bli bättre:-) så vi fortsätter hoppas på de!
Ha en fortsatt mysig kväll nu alla glada läsare, jag ska ha/har det:-)
///Becca

Klämdag

Kategori: Allmänt

Idag är de måndag igen, men denna vecka är inte lång. Klämdag idag och imorgon är de röd dag. Även Valborg och de betyder brasor och fyverkerier. Så jag ska ta ut Atos i skogen en sväng, även en sväng till grusgropen innan de blir kväll och de börjar smälla. Han måste få röra på sig ordentligt innan han blir fånge i sitt hem. Så då tänkte jag att vi ska göra detta.
Ska även baka godis till honom, kanske går de ner och kanske inte. Han är ju rätt svår men godis, jag vet ju vad som går ner av allt som finns på marknaden. Men att baka själv kan bli lite svårt, hoppas på att han kommer älska dom:-)

Har grejat här hemma idag, och varit ute med Atosen i solen och njutit. Nu ska jag kolla på lite plugg saker, innan tvätten ska hängas. Väntar även hem David från jobbet, så vi kan fika lite. Han hade varit söt och köpt med tre olika sorters munkar till oss och jag har precis satt på kaffet här hemma. Så vilken sekund som helst kommer han hem:-D

Min förkylning verkar släppa lite för varje dag, eller så är det jag som inbillar mig det. Men jag känner mig inte lika snuvig, nysig eller hostig. Så jag tror de är påväg åt rätt håll. Hemma gjord juice är bästa botemedlet som finns:-)

Nu ska jag kolla på lite uppgifter, häng lite tvätt och leta upp något bra fästingmedel till Atos:-)
Hoppas ni alla njuter av denna goa dag, precis som jag gör/ska göra;-)
///Becca

 

Inget att ha..

Kategori: Allmänt

Ja som jag skrev förut skulle vi iväg ocj kolla på en lägenhet och vi gjorde det. Kan säga att vi båda hade nog redan bestämt oss innan vi ens satte oss i bilen dit. Men vi tänkte att vi måste ändå kolla och se hur de skulle bli om vi skulle gilla den. Men kan säga att de är nog den värsta lägenheten jag någonsin sett! Kan för set första säga att när vi klev i genom ytterdörren så sjönk man ner lite i golvet med fossingarna, otroligt äckligt. Sedan va allt väldigt gammalt och träigt. Det enda nya i hela lägenheten va tvättmaskinen. Då tackar jag gladeligen nej till den 1000kr billigare lägenheten med den nya tvättmaskinen och stannar kvar i den fräscha 1000kr dyrare lägenheten med den gamla tvättmaskinen och är nöjd!

Men efter den tre minuter långa titten av lägenheten åkte David, jag och Atos it till garaget och där blev de påfyllning av olja i bilen och sedan en liten promenad. Mötte en kompis(Timman) till Pille som vi stod och pratade med och David fick även en som kunde låna ut viktiga garage grejer, bara några 100meter ifrån hans garage.
Efter våran promenad blev de kaffe mys i solen och lite lek med Atos. Sedan kom Tobbe, Natalie och Marcus förbi i garaget och de blev mera prat och mera lek.
Tillslut efter någon timme tog jag mig där i från och hämtade Carro för att hämta ut hennes tågbiljett och sedan åkte vi till Josse och Håkan för lite prat och cola drickande:-P haha
Fem i fyra lämnade jag av Carro på tågstationen och åkte och hämtade Alexandra för kaffe mys i solen.
Så vi svängde förbi Shell och köpte oss varsin kaffe och sedan parkerade vi våra söta rumpor på en parkbänk vid kanalen mitt emot CCC. Riktigt trevligt och mysigt var det:-)
Självklart var Atos med hela dagen och njöt och levde livet:-)

Nu på kvällen har jag städat här hemma, ställt allt som ska ner i källaren i hallen och väntas på att bli burna ner till förrådet som ska ske imorgon. David skurade köket åt mig, men ska städ mer ordentligt imorgon eller på tisdag. Har ju liksom rotat runt lite efter jag städade:-P hehe
Åkte även till Coop på bergvik en sväng med Josse, Håkan och David. Efter en timme där så åkte vi hem, gjorde mat (Big one Classic) och sista avsnittet av Game Of Thrones på säsong ett. Nu ska vi börja med tvåan, kommer gå sakta dock. Men man kan inget annat än att älska den serien och den är beroende framkallande.

Satte även upp de nya skyddet vid atos matskål förut och fixade i ordning hand mapp. David kallar mig för pysselmaja samt ordningsfreak(i tystnad). Men alla papper har sin plats i sin mapp, eller i en pärm och så borde alla hem ha det!
Nu ska jag efter att ha fått mitt behov av mer information/lära om hundpsykologi/etlogi mättat så jag kan sova gott i natt. Så jag säger natti till er alla. Imorgon ska tänkte jag baka hundgodis och även leta upp ett bra fästingmedel.
///Becca

Mera sol

Kategori: Allmänt

Hade igår en hund som hade mycket att säga. Han pratade hela dagen igår med allt och alla. Fick mig några filmer på honom, ska lägga in dom på datorn så aka ni få se en av dem.
Fick även se Atos yla igår, första gången i hans liv han ylade och jäklar så söt han är:-)
Idag är han hittills tyst, men man vet inte om han väder och börjar prata igen. Men för mig gör det inget, för han är annars en tyst hund. Så man behöver lätta på hjärtat lite ibland.

Vi ska strax åka och kolla på en lägenhet, som ligger i ett annat område än där vi bor. Men vi båda känner att vi nog inte vill flytta dit. De är nämligen några som har en lägenhet på samma gård de bor på. Så se känns livet konstigt. Men vi ska i ska fall kolla på lägenheten.
Efter de ska jag köra David till garaget och sedan tänkte jag hitta på något ute i solen en stund:-)
///Becca

Jobbiga tider för en del.

Kategori: Hundar

Kan nu konstatera att Atos går igenom en jobbig fas i sitt liv. Han går från att va sig själv till valp till gammal. Hormonerna bara sprutar omkring honom och han själv vet inte riktigt vad han ska göra eller bete sig. Men under denna fas bjuder han mycket på sig och man får sig många goda skratt.
Han är världens bästa och finaste hund i världen och han är guldvärd!
///Becca

Sol!

Kategori: Iphone

Vaknade till ett underbart väder med värme och sol. Dock ska jag försöka hålla mig inne så mycket som möjligt, så kanske jag blir av med min förkylning.
Det tråkiga som är nu, är att Atos har fått en infektion i ögat. Så hans ögonbajs i höger ögat är gult.
Så nu tvättas ögat några gånger om dagen, så hoppas vi att de är borta snart. Men är de inte de, så behöver vi nog in och ta blodprov och kolla om han har pollenallergi.

Atos och jag ska spendera dagen i soffan här hemma och bli friska:-)
Eller i alla fall en stund:-) hehe
///Becca

Regn

Kategori: Allmänt

En regnig dag som denna spenderas bäst med familjen, först en Emil promenad med David och Atos. Sedan en tur på stan med Carro, lunch med henne och David. Tillsist en tur till Jula och sedan ÖoB samt skohuset. Hittade mig tillslut ett par nya skor för 149kr, likadana på stadium kostar 300kr. Så jag gjorde mig ett klipp:-P hihi

Fast mina viktigaste inköp var till Atos. En röd mapp, med flera fack och en hållare till en CD-skiva och usb-minne i mappen. Så nu ska jag fixa med alla hans bilder på ett usb-minne och fixa i ordning alla hans papper i den mappen.
Sedan fick de bli två bordsunderlägg som ska sitta på väggen vid hand mat och vatten skålar. Men han fick även något roligt, en till och ny frisbee(stavning?!).

Nu ska David och jag till Maxi och kolla på nya muggar men även en söt liten termos till mig:-) hihi
Sedan ska jag mysa ner mig hemma med mina kanderade jordnötter, jag är som sagt fortfarande förkyld. Fast idag är de bättre, bara en massa nysningen och lite mer hostande. Men fortfarande bättre:-) men jag tänker ta de lugnt ändå, fast inte för att jag har de riktigt:-P
///Becca

Favoriter

Kategori: Hundar

Var och handlade på Pets efter jag hade varit hos Emil.
Med hem följde hans vanliga hundmat, men även en stor påse med grisöron och grisknorrar. Men i denna stora påse hamnade även Atos ena favorit godis. Nämligen Masterpet Hundgodis( lyxgodis av torkad lever). Bättre lever godis kan du inte köpa, det är verkligen hemma gjort. Dock kostar den lilla burken 45kr på Pets och innehåller ju inte jätte många godisbitar. Men de är värt varenda krona enligt mig.
///Becca

Torsdag!

Kategori: Iphone

Oh idag är de äntligen torsdag och de betyder att min älskade David har sin sista jobb dag idag och imorgon är han ledig. Så ikväll blir de myskväll:-) hihi

Har idag igen haft en lugn morgon, kan va så för att jag är förkyld.
Men en skön morgon promenad, en dusch och lite frukost. Så är man redo för den dag också. Ska till Emil strax och sedan en sväng in till stan, men även till Pets:-) men först em runda mes Atos;-)
///Becca

Till min älskling<3

Kategori: Bilder

Hund

Kategori: Hundar

Idag har det varit och är fortfarande den internationella ledarhundsdagen. Så jag hoppas att affärer, restauranger och företag som säljer tjänster har varit välkomnande till dessa.
///Becca

Apelsin!!

Kategori: Iphone

Spenderat dagen med alla mina flickor, riktigt trevligt och mysigt har de varit. En tur på granngården, där köpte jag en första bandet kit till hund som ligger i bilen. Sedan en tur till Ikea ocj där köpte jag lite smått som behövdes här hemma, så som två nya leksaker till Atos, två flitar, en korg till hyllan i badrummet som ska förvara tvätt- och sköljmedlet, men jag köpte mig även en citruspress. Dock så ska jag köpa mig en riktig maskin när jag känner att jag verkligen behöver det och har råd till de. Men att lägga 500kr på något så, kanske inte är det smartaste med en studerandes ekonomi.
Efter en tur på Ikea blev de en tur på lager 157 och där blev de två linnen till mig;-) hihi
Sedan blev de tillbaka till bergvik efter att Atos hade fått sig en liten runda. Jag skulle nämligen köpa en tidning, men även mina efterlängtade apelsiner:-) hihi
Dock köpte jag med mig tvål, frolic, en hand sopborste(väldigt behändigt när man klipper klorna på hunden/hundarna, slippa ta fram dammsugaren. Sedan köpa jag två hundtidningar, den ena heter stora hund guiden och den andra heter din hund. Känner för att bara stänga in mig i läsandets värld bland hundar. Har ju redan läst klart maj månads härliga hund. Fick ju den i fredags.
Kan även berätta att en present för maj
månads födelsedagasbarn är klar. Har några kvar;-) hehe

Men nu ska jag fortsätta mysa här hemma med mina tidningar och min nypressade juice:-) man får faktiskt unna sig när man inte är på topp, de kan man lugnt säga att jag inte är idag. Därav mitt behov av apelsiner:-P hehe
Ska även kolla på ett avsnitt GOT med David, de har just nu blivit våran lilla kvällsgrej. Vilket är super mysigt, vi tittar annars inte på samma program.

Ni får två bilder av mig, en på mina älskade tidningar och juicen. Men även en på en sötis Emil som inte tänkte samarbeta med mig när vi hade gått klart, torkat tassarna och tratten skulle på. Då gömde han sitt söta lilla huvud för mig:-P hehe
///Becca

Usch!

Kategori: Allmänt

Har sovit jätte dåligt i natt, dels är jag näst intill förkyld men jag kunde inte somna igår, så jag somnade strax efter tre i natt på soffan. Men där va jag i typ 2.5timme tills David väckte mig och skickade in mig i sängen.

Har varit en extremt lugn dag hittills, har varit ute med Atos och sedan legat och halv sovit. Nu ska vi ut igen och sedan ska jag till Emil och sedan Ikea, Josse ska köpa hylla. Jag själv tänkte två eller tre råttor till åt Atos;-) hihi
Nej nu promenaderna, de är så fint väder ute:-)
///Becca

Natten

Kategori: Iphone

Nu stänger vi alla här hemma strax ögonen. Ligger redan i sägen, men har kollat på lite bloggar och självklart på blocket en sväng. Även läst både den lokala tidningen och aftonbladet.

Spenderade ungefär 1,5timme i grusgropen förut med Lina, Josse, Carro, Texas, Charlie och Atos. Riktigt trevligt och tre nöjda hundar var de:-) hihi så dit ska Lina och Charlie (även Tyra) följa med lite oftare.

När vi kom hem lagade David och jag lite mat och sedan kollade vi på ett avsnitt GOT, han var även vaken och kollade GCB med mig som går på femman. Avslutade med en lugn och skön kvällspromenad med Atos i våran sköna ensamhet. Då David gick jag la sig innan.
Men nu ska jag också försöka sova. Imorgon har jag lite annat att greja med, så som att antagligen följa med Josse på besiktningen och sedan Emil. Ska även försöka hinna ner till stan för att boka möte. Sedan är det den dagen i månaden de flesta gör det tråkigaste av allt.. Betalar sina räkningar, men jag är nöjd. Har inte såna.. Haha där ljög jag:-P klart jag har men inte så dyra, de passar mig perfekt om vi säger så:-)
Glömde även säga i förra inlägget art jag installerade om min bloggapp och nu funkar den, men det är något fel. Så kan tänka mig att mina inlägg från telefonen inte kanske ser så bra ut. Ni får säga till i såna fall så jag vet.
Natti på er!
///Becca

Lycklig!

Kategori: Allmänt

Min älskling är tillbaka hos oss igen och han är så fiiin i lacken. Kunde inte va mer nöjd med bilen. Hihi:-D
Så ska minsan ta mig en tur med den sen till något bra ställe att gå eller springa på med Atos. Så han får komma ut lite i skogen och greja:-) hihi

Nu ska jag dricka kaffe med Josse hemma hos dom. Va egentligen menat att vi skulle druckit kaffe tidigare men då ringde dom från lecab och sa att bilen var redo för att hämtas. Så den åkte vi på direkten och hämtade för jag saknade den så. Oh nu är han hemma.
Nej kaffe!
///Becca

Fortfarande

Kategori: Allmänt

Kan fortfarande inte uppdatera från min app, så ni får inte några bilder nu heller för jag har itne lagt över dom på datorn än:P
Spenderat morgonen med musik och läst lite, ska strax ut med Atos en snabbis innan de blir iväg till Emil. Har väntat hela morgonen på att Lecab ska ringa så jag får hämta den otroligt söta Audin. Trodde ju att jag sklle köra kombi och gulbil till Emil. Men en sista dag med Mazdan och högerstyrt får de bli idag tydligen :P
-
Jag mår bättre idag som tur är, eftersom jag har möte med attendo halv två och då vill man inte riktigt må dåligt. Ska även sysselsätta Atos idag ordentligt, då de blev dåligt med de igår. Funderar på att åka till grusgroparna och springa lite med honom där, när vi fått tillbaka audin. Men de får bli efter mötet om de nu ringer innan mötet.
-
Nu ska jag lyssna klart på min musik, och sedan gå ut med Atosen!
///Becca

Irriterande...

Kategori: Allmänt

Måste bara påpeka för er att det är extremt irriterande att min bloggapp krånglar. Så de inlägget jag skrev igår med lite bilder från gårdagen inte kommer upp än. Bilderna kommer någon annan dag, antagligen inte idag. För jag orkar faktiskt inte just nu att fixa med telefonen och datorn.
-
Lördagen
Kan ju berätta att när Carro och jag var på I2, fick Vip plats för parkeringen med mazdan :P hehe själva marten hade inte mycket att erbjuda, då.. Men dagen efter var vi dit igen. Kommer till de senare.
Efter vi hade gått på marten åkte vi in till stan och gick runt lite och kikade. Stannade även till hos faster på jobbet och berättade om I2-marten. Så vi bestämde att vi skulle till dom vid fem på fika och liet planering.
Var där och fikade och umgicks och bestämde att vi skulle ta med oss världens sötaste kusin på I2-marten på söndagen. Senare på kvällen efter vi hade varit hos faster så blev de slappning hemma och sedan en liten tur till Josse och Håkan.
-
Söndagen
Mys morgon och sedan iväg och fick lära mig köra fasters stora familjebil och sedan åkte vi till I2-marten, hämtade upp Josse och Håkan påvägen dit. Där blev vi några timmar, David passade på att jobba hos sin mor under tiden vi var på I2. Strax innan vi skulle åka kom han dit och Arwid(lilla kusinen) fock åka racerbil hem, som han åkte med mig i lördags. Men då blev de en kort tur, som inte heller gick fortare än 40km/h. Men nu fick han ju åka på E18 och då går de ju fort!
När vi kom hem strax efter fyra tog Atos och David promenad och sedan kom Davids kompis på kaffebesök. Så de blev lite prat och sånt i någon timme. Sedan blev de tillslut att kolla på två avsnitt av games of thrones (förkrotningen av det kommer i fortsättnignen heta GOT). Även fast jag vet att jag dragit på att inte kolla på den serien så gillar jag den faktiskt och tänker fortsätta kolla med min älskade sambo. Så ikväll blir de ett avsnitt :P hihi
-
Idag har varit en lugn dag, kan vara för attjag inte är på topp idag. Har mått lite små dåligt hela dagen, så de har inte gått i många knop här idag. Har varit hos Emil och tagit våran promenad, kollade även över hans sår. Ser bättre ut, men svullnaden är kvar. Så Emils ägare ska ta honom till veterinären imorgon och få de kollat ordentligen. Men kan säga att en helg med tratt har hjälpt lite och de är tur :D
Sen har Josse, Carro, Becca och Alex varit här på kaffe. Nu ska jag ta mig en bad som precis blev färdigfyllt och sedan mysa ner mig i soffan med lite mums grejer och en film tills vi ska kolla på GOT. Som sagt mår inte super bra och bättre att börja kurrera sig i tid och kanske man slipper en sjukdom.
-
Imorgon ska jag hämta Audin nio på Lecab, sedan till Emil och tillsist på möte på Attendo. Sitter även och funderar nu rätt mycket på om jag ska skicka tillbaka fullmakten eller inte. Krävs nog lite mer fundering på det. Måste även imorgon hitta ett brev, som det står ett viktigt nr på till min gamla arbetsgivare. Har inte hört ett ljud från dom alls sen början på Mars. Jag väntar på mina semesterpengar, så börjar bli lite fundersam på vad de pysslar med. Rätt irriterande är de också.. Ännu mer nu när jag slarvat bort nr till personen som jag ska prata med.
-
Nej nu ska jag hoppa ner i badet och njuta en liten stund innan de är dags för att halv dö i soffan. 
Hoppas ni har haft en bra dag och är nöjda och sluppit måndagsångesten. De har jag kan jag säga, fast jag burkar inte ha någon alls. Inte ens när jag gick i skolan eller jobbade. Mohahaha!! Men jag älskar att vara sysselsatt!
///Becca

Lista!

Kategori: Hundar

En ny och roligare lista!
Dag 1 - Min hunds belöningsgodis.
Dag 2 - Min hunds leksaker.
Dag 3 - Min hunds koppel, halsband och selar.
Dag 4 - Min hunds mat och vattenplats.
Dag 5 - Detta har min hund lärt mig.
Dag 6 - Rasen på min nästa hund.
Dag 7 - En hundsport jag skulle vilja prova på.
Dag 8 - Min favorit aktivitet med min hund.
Dag 9 - Reaktioner jag fick när jag skulle skaffa hund.
Dag 10 - Hur mitt liv har förändrats sedan jag skaffade hund.
Dag 11 - Mina tränings - mål.
Dag 12 - 5 hundsaker som jag inte skulle klara mig utan.
Dag 13 - Hur det gick till när jag skaffade hund.
Dag 14 - Framtida hundplaner.

Soffan

Kategori: Iphone

Halv dör i soffan en liten stund innan de är dags för en promenad. Tänkte nämligen jag ska kolla på min syster Johannas ena passhäst som startar idag på Åby. Håller tummarna för se går bra och kanske en bra placering.

Har varit på I2 marten med Carro och kan sägs att de gav ju inte speciellt mycket, men samtalsämnet i år där bland folk var hund. Då menar jag att många går i valptankar. Så jag hade lite att lyssna på när Carro gick iväg och kollade med annat. Kan även säga att i år är faktiskt de äldre människorna värst där med att preja en. Riktigt frustrerande måste jag säga!
Efter i2 åkte vi in till stan och hälsade på faster och bestämde fika dejt hemma hos dom vid fem.
Innan dess är de trav och promenad som gäller!
///Becca

Underbara lördag

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt de är att de endast är lördag idag. Fast de hade ju absolut inte skadat om de va fredag och man visste att hela helgen fanns kvar.

Igår hade jag och David riktigt myskväll med en bra film, godis, jordnötter, chips och dip, ölkorv och dricka. Kan ju säga att väldigt mycket är kvar och vi kan nog ha myskväll i en veckan med vårat "lilla" inköp:-P

Idag har jag bara myst med mina älsklingar. Väntar på att Carro ska sluta jobbet, så vi kan åka bort och gå på i2 marten. Så nu ska jag göra mig i ordning, så jag är klar tills hon slutar vid tolv.
///Becca

Sova!

Kategori: Iphone

Har helt ärligt sovit i någon timme. Jäklar så skönt de va, men jag skulle helt ärligt kunna gå och lägga mig nu och sova tills imorgon. Är så otroligt trött och slutkörd.
Tror att ett samtal jag fick förut hjälpte mig att kunna slappna av lite. Men jag slappnade visst av totalt och somnade. Nu vill jag bara sova hela kvällen.
Jag vet nu i alla fall att denna helg ska gå åt till att ladda upp med energi, har minst tre samtal att ring på måndag och jag kan räkna med att alla tre kommer var krångliga.
På tisdag ska jag in till Attendo och skriva på papprena och kolla inför sommaren. Det ser jag fram emot!

Har i alla fall lyckats övertala min älskade sambo att ha en myskväll hemma med film och godismys, han och Atos ska även ta en lång promenad och jag ska diska. Måste bara finna energin till det.

Ville bara berätta att de samtalet gjorde att en liten sten lättade och man kanske kommer få svar på vissa frågor man har. Nu ska jag faktiskt ringa min pappa och skvallra för honom om samtalet.
///Becca

Regnigt

Kategori: Allmänt

Vaknade i morse och hörde hur de små smattrade mot fönstret. Kan ju säga att jag är glad att David är ledig på fredagar, då tar han och Atos morgon promenaden oftast. Så jag kunde ligga kvar en liten extra stund i sängen och njuta lite.
Men efter några minuter var jag färdig med de och då var de full rulle med frukost, göra sig i ordning och sedan åka till Emil för en promenad och självklart följde David med mig:-)
Väl hos Emil upptäckte vi att hans sår vid vänster örat blivit sämre och David ringe ägaren till Emil och sa vad han skulle köpa och tvätta med, på order från mig. Efter promenaden tvättade jag såret och pälsen som var full i blod.
Så nu hoppas vi att en helg med tratt och tvättning av såret ska hjälpa de att läka.

För att byta samtalsämne så kan jag berätta att jag tänker ha en mys dag idag. Ska följa med David och hämta ut fram däcken och sedan med till garaget med dom.
Sedan ska jag hem och mysa ner mig i soffan med en koppkaffe och datorn, företagsekonomiboken och mim fantasi;-) hihi ska göra en egen affärsplan:-)

Hoppas alla ni andra har en lika mysig dag som jag:-)
///Becca

Mys!

Kategori: Iphone

Myser i soffan med min ena favorit<3

Kollektivbestraffning, Sverige, hundar och funderingar...

Kategori: Hundar

Jag älskar att vara ute och gå på sena kvällspromenader med Atos och bara njuta av livet samtidigt som olika tankar, funderingar och även planer flyger genom huvudet.
Dock fastnade jag på enfundering som börjades när jag duschade innan promenaden.
Det är detta med att att förbjuda vissa raser. Så som rottweiler, Dogo argentino, amstaff, pitbull m.f. Danmark har ju redan förbjudit 17raser, Sverigw försöker väl att få till ett liknande, fast det inte riktigt går så bra. Folket tycker inte alls som statens äckliga politiker som absolut inte kan ett skit om hundar. Däremot har vissa bostadsrättsföreningar lyckats förbjuda vissa raser. De jag då undrar över, i sverige är det olagligt med KB(kollektivbestraffning). Men va det verkar som är det helt okej att dra alla hundar av samma ras över en kam. Det jag menar är att det är okej att köra KB på dessa raser och ägare. Varför inte då börja med att alla som är religiösa är psyksjuka, eftersom de lever efter en bok som är byggd på fantasi?
Eller att judar är dåliga som han Med initialerna A.H påstod. Eller varför inte säga att alla utländska som lever i Sverige är kriminella?
Eller alla lärare som jobbar med barn är pedofiler?
Vi dämmer ju alla hundar som är av samma ras, så varför inte göra samma sak med människor!

Varför helt plötsligt började tänka på detta är för att jag började tänka på ett bostadsbolag här i stan som faktiskt vill få vissa raser förbjudna hos dom.
Då funderar jag faktiskt mycket på, vad säga om blandraser? Hundar som inte kommer från Sverige och det inte riktigt finns någon som
Vet vad de är för ras i hunden?
Så som mammas(min) hund Baily. Han är en blandras från Portugal och han ser ut som antingen en rottweiler eller en mindre doberman.
Men han är en Cao De Castro De Laborero och vallhundsmix. Alltså innehåller han inget av de raser som han ser ut som. Detta jag vill ha sagt är att skenet kan bedra och vi kan inte skylla på just en ras. Jag kan lova er att även om vissa raser skulle bli förbjudna, så kommer det komma en ny "farlig" ras. För att människan fungerar så. Tas något bort från dom, så skapar dom en ny.. Det krävs mer än en "förbjudit skylt". Kanske något som man tvingar alla som vill köpa en hund gå en kurs, kanske försöka en förening som Skk fast för blandraser och det krävs att man visar upp ett diplom, körkort, licens eller vad som helst när man köper sin hund. Att polisen gör koller på gator, skogar och lite möjliga ställen på just hundägare. Så att man inte bara kan skaffa en hund.
Sverige kan ju ändå ta betalt av allt som går, så varför inte detta?
Hundarna är en del av samhället. Varför då jobba emot dom? När
Man kan jobba med dom.

Jag är för allt som gynnar oss hundägare, jag är för licens, jag är för mer krav på köpare. Jag för för hunden. Jag är för ett hundsverige!

Jag är inte för att döma raser, jag är absolut inte för att diskriminera hundar tack vare deras ras och jag är inte för hundägaren som tror att dens hund är ett vapen.

Jag vill se en förändring hos regeringen och jag vill att ni engagerar er i hundar, ägare och livsstilen innan ni yttrar er om att förbjuda raser. Jag vill att ni besöker olika uppfödare av alla raser. Jag vill att ni skriver ner information om varje uppfödare. Jag vill att ni tar del av olika brukshundsklubbar, olika kurser som hålls i olika städer i Sverige. Ni ska även gå på utställningar, lydnastävlingar, agillity, spår, sök och IPO. Finns även mindre tävlingar inom mindre grenar. Jag vill att ni lever och andas hund innan ni yttrar er om att göra en KB på dessa raser.
Men vi alla vet ju att detta aldrig kommer hända. För att det är som sagt lata politiker som styr detta land. Det är lätt för dom att sitta på sina höga "piedestaler" och titta ner på oss som lever i landet dom sakta men säkert förstör..
Sverige va ett fint land en gång i tiden, men de va innan se otroligt IQbefriade politikerna som sitter riksdagen idag började yttra sig.

Nu har ni fått min åsikt som detta, jag kommer stå för denna åsikt så länge jag lever och jag kommer ända tills dagen jag tar mitt sista andetag leva och andas hund. Skulle ni förbjuda vissa raser, så byter jag land. Man kan inte bo i ett land som utför olagliga saker.. Nej nej, de går inte!
Jag vill njuta av mina sena kvällspromenader med Atos i ett hundsverige.

Längtar!

Kategori: Allmänt

Just nu bara längtar jag till vissa datum och till att atos ska bli frisk så man kan börja träna igen. Kanske skulle ta en cykeltur utan honom om ett tag, har ju ändå inget för mig förutom att jag rev ut hela min stallgarderob och tvättar den nu. Tänkte lägga ner det i en bättre kartong och ner i källaren en stund. Måste få iordning i hallen ordentlig och att en hel garberod med stall saker tar upp är kanske lite onödigt, med tanke på att min älskade sambo är allergisk.
Ska även börja springa frpn och med idag, så Atos och jag kan få igång allt nu ordentligt. Kondis har vi båda, så det är inga problem. Ska införskaffa lite saker också somm behövs, men de får vänta tills vi vet vad som sker och inte. hihi
-
Den 12 maj ska jag med Pille på en endags festival och de ska bli väldigt roligt och skönt att komma bort här ifrån.
Den 17 maj fyller min älskade år och då ska vi försöka hitta på något. Funderar redan nu vad man ska baka då. Men de får vi se :D
den 24 maj åker David och jag till göteborg och går på Cesar Millan iår igen, vilket ska bli lika roligt som förra året. Sedan tänkte vi fortsätta ner till Falkenberg och Halmstad, hälsa på mamma, Johanna och Nille. Sedan till Halmstad och hälsa på Davids far och styvmor :D 
Ska i alla fall bli extremt skönt att komma bort här ifrån. Synd bara att Johanna fyller år på en tisdag och inte udner helgen vi är där. Men man kanske kan få fira henne under helgen då? Och hon kanske vill ge ett litet tips på vad hon önskar sig? :)
-
Nu ska jag nog ta en liten runda med Atos, då han gjorde sig extremt uppmärksammad genom att lägga sig bakom mig i soffan och knuffa ur mig ur den. Så uppenbarligen vill han något, sedan ska jag nog ta och göra en uppgift i engelskan och tillsist hänga tvätt och cykla en sväng. Annars får de nog bli en spring runda i skogen någonstans.
image description
Deb finaste som finns i hela världen. Utan dig är livet inte värt att leva<3
///Becca

Förstår inte..

Kategori: Iphone

Jag kan inte riktigt förstå att jag fortfarande är vaken. Är trött som bara den och att jag sov i cirka 40min förut hjälpte mig inte värst mycket.
Men har i alla fall fått saker gjorda idag och det känns skönt. Har även efter många om och men fått i Atos lite föda. I form av kokt fisk och ris, kan ju säga att de älskade atos otroligt mycket! Hihi

Nu blir det en sista promenad, atos åt för ungefär två timmar sen och jag har kollat klart på mina program. Så nu säger vi natti, för jag orkar inte skriva mer innan jag somnar.
///Becca

Bilder!

Kategori: Bilder

Lite syskonkärlek!
Caspers första blodspår och älgbenet gick direkt in i munnen på honom!
Bus i grusgropen!
Ännu mera lek, plus Josse som kastar en otroligt rolig boll!

Tlötter..

Kategori: Hundar

Nu börjar sakta men säkert tröttheten komma ikapp mig. Atos har sovit och små lekt lite med Texas.
Nu ska vi till Emil!

Mmmm

Kategori: Hundar

Jag hade inte tackat nej till att sova någon timme till. Är väldigt trött och ska strax åka med bilen till lecab.

Atos lyckades väcka mig och visa att han är dålig i magen. Visserligen hade David redan sagt de till mig, då de två var ute i morse för Atos visade för David att han hade panik. Väl ute hade Atos inte tid att vänta på David utan han rusade iväg till gräsmattan för att göra nr 2. Sedan gjorde han det två gånger till inne, mitt emellan hans misslyckade försök till att väcka mig. När han väl fick mig att reagera, så städade jag efter honom och sedan gick vi ut på promenad. Nu är han tom i magen, då det inte kom något sista gången han försökte.
Så idag blir se ris och välling som kost för Atos och så kan vi hoppas på att de hjälper. Hans välling innehåller fiber, och en av anledningarna till att han får ris och välling är för att han inte äter riset annars.
Nej nu ska jag ut igen i det fina(inte) vädret. De snöar här, fast de är faktiskt lite mysigt:-) hihi
///Becca

Natten

Kategori: Allmänt

Då är de strax dags för att krypa ner i sängen för att orka med morgon dagen.
Hoppas på att slippa en så kallad "valp natt" igen.
Ska ju upp och iväg de första imorgonbitti, var ju först menat att Josse skulle hämta mig där borta på Lecab. Men de blev lite ändrade planer så hon kommer hit och vi tar våra bilar bort. Så jag hade min hejdå tur med Audin förut idag. Lite ledsamt att inte få köra den på en vecka. Jag älskar den bilen otroligt mycket.
Visserligen är det roligt att köra högerstyrt och de passar mig lite bättre med tanke på olyckan och så. Men jag tycker faktiskt mer om audin. Vi kanske kan bygga om den?! Hehe
Så jag kan klar göra här att jag har inte valt att köra mazdan, jag måste för att ta mig till mina hundar och mina ärenden under denna vecka som audin är borta. Kanske ställer vi av den för att fixa felen som är på den. De borde vara smartas egentligen. Men inget bestämt!

Eftersom jag nu vet att det snackas en massa om att ni sett mig köra den röda lilla bilen, så NEJ, jag har inte tagit David's bil ifrån honom. För att få er sluta prata om det. Som sagt jag kör faktiskt hellre audin, den låter inte lika mycket(när den är hel). Speciellt med tanke på att jag inte är någon bilnörd och inte har ett behov av att få bekräftelse av alla andra, så känner jag mig väldigt trygg och nöjd i audin.
Längtar redan efter audin och jag vet en till som redan gör det. Han är svart och har fyra tassar.

Nu byter vi samtalsämne. Jag har mailar till ett ställe som säljer skor till hundar. Får se vad svaret blir, men jag bad om hjälp och skrev vad jag ska ha de till. Så hoppas på svar snart! Vill som
Sagt redan haft dem för fyra veckorsen. Vill komma igång mer och se att de händer en massa. Men tänkte att jag ska testa på att springa ordentlig med Atos under veckan. Han har ju sprungit bredvid mig förr, men inte framför mig. Ska liksom små bromsa honom, får vad han tycker om det. Men jag tror de kommer gå felfritt:-) hihi

Nej nu tänker jag sova. Har skrivit detta inlägg i några minuter nu och insåg precis vad klockan är.. Natti på er:-)
///Becca

Jag letar inte problem, problemen letar upp mig!

Kategori: Allmänt

Har spenderat denna dag i en blandad känslo dag. Började seg och lugn, då jag har haft en så kallad valpnatt. min hjärna och kropp är inställd på att vi har en valp här hemma. Så minsta lilla ljud från Atos har fått mig att vakna i panik med tankarna: han kissar, han bajsar, han spyr. Så det har inte varit så många timmars sömn i natt här hemma. David har varit likadan i natt. Dock så ska ju inte jag upp strax innan fem på morgonen och jobba(köra jobbbusen). Så jag kan ju små vila under dagen.
Men jag har tvättad, städat och pluggat. Där emellan har det varit promenader med Atos och den dagliga Emil promenaden. Idag spenderade vi mer tid inne i skogen, men lite små träning samt lek. Självklart avslutade vi med att leka på åkern bakom huset :D Hade en Emil som inte ville följa med in i huset, han var inte nöjd med våran lekstund. Kan förstå honom ändå, de va ju så skönt ute och han är ju en hund. Vem vill då vara inne, när man kan vara ute i de underbara vädret som varit idag.
-
Efter jag hade nästan tvättat klart en maskin åkte jag upp till Josse och Håkan för kaffe och plugg. fick ta Mazdan då David fick ta Audin ut till sin mor, dels för Atos skulle med dit. Men bilen ska vara tvättad och ren tills inlämningen imorgon på lecab. Så han passade på att tvätta den när han var ute hos sin mor. Atos är ju som alltid helnöjd när han är där ute.
För oss andra blev de inget pluggat då, Josse spillde ut sin Cola över datorn och vi var snabba med att dra ur strömkabeln, stänga av datorn och ur med batteriet. Allt detta medans datorn var upp och ned. Så vi kan ju hoppas att den inte gick sönder.bVi tror inte det gjorde de, då vi som sagt var snabba med allt.
-
Nu har jag ätit lite, dock är jag extremt sugen på pizza. Kanske för att David typ bara pratar om pizza. Sitter även med skolarbeten nu och grejar. Eftersom det inte blev något förut hos Josse, men jag fick i alla fall kaffe där :P hehe
Nu ska jag hänga tvätten som precis blev klar, ska även göra mig lite te tror jag och sedan fortsätta lyssna på musiken och återgå till pluggandet :D
///Becca

Söndag

Kategori: Iphone

En helt vanlig söndag, David bakis och jag bara trött som vanligt..
Tog men myspromenad med David och Atos vid lunch. Gick lite överallt och avlutade med att köpa kaffe och kanelbullar och gick till en park i närheten där vi bor och njöt av solen och livet:-)
Dock är Atos dålig i magen, men hoppas på att han blir bättre snart.
Ska strax åka till i2 och gå en runda samt borsta honom:-) Tror jag kommer ha en nöjd hund då. Hihi
///Beca

Underbart <3

Kategori: Allmänt

Så skulle jag beskriva dagen och livet idag:-)
Spenderat hela dagen med mina två grabbar och de är bland de bästa som finns.
Här får ni lite bilder, mest från Atos nya favorit bil(helt och klart gjord för honom, enligt han själv).
Senare idag ska jag igen köra MC med Håkan och i under dagen har jag kört mer högerstyrt och ska även göra de under kvällen. Så jag kommer in i detta till veckan som kommer:-P
///Becca

Ihihihi!

Kategori: Iphone

Har faktiskt idag lärt mig köra mazdan, som är högerstyrd och liten. Den är faktiskt rätt obehaglig att köra. Men helt okej, atos trivs i den och det är positivt:-)
Har även kört MC idag, Håkans MC och de gick bra, ska lära mig mer någon annan dag. Självklart filmade David mig och den filmen är nog rätt rolig att se kan jag tänka mig:-P

Nu ska jag strax sova, är rätt trött efter dagen som varit. Men först en dusch ocj halv sova i soffan. Måste få varva ner lite. Natti!
///Becca

Plugga

Kategori: Allmänt

Har spenderat dagen i ett rätt bra och lugnt tempo. På morgonen och förmiddagen var ju sötisarna Tyra och Charlie här. Gick super bra, även fast Tyra löper och Atos är okastrerad. Atos har ingen sorg alls, så kastrering kanske inte ligger på topp tio listan att göra. Då han inte är på, han äter som han ska och han är helt enkelt sig själv. Precis som han är när han inte är med löptikar. Visst han flörtar lite smått, men det är inget att han inte förstå nej från tikens sida. Blir så stolt över honom! 
Vid strax efter tio gick jag och Lina på promenad med hundarna runt sundstatjärn och de skötte sig väldigt bra, dock kaxade Atos mot en annan hund. Men han va först glad och när hunden kom närmre och var i attackställning blev Atos arg och gav i från sig ett morrande. Men den förstår jag honom faktiskt, hade också blivit sur om någon kom och gick förbi mig med en knytnäve i högsta hugg.
-
Några timmar senare kom Josse och Texas hit och vid kvart i två tog jag min cykel och kopplade Atos närmast cykeln och Texas längst ut. Gav Josse Davids cykel och vi började våran färd in mot staden för att träffa Carro och hjälpa henne pumpa hennes cykel för att sedan cykla gensamt hem. Allt gick jätte bra, Texas var duktig för att vara första gången han sprang bredvid. Trodde dock han skulle bli trött, men icke där blev jag rätt lurad av honom. han kräver längre turer än in till stan och tillbaka. Vi hade även vårat första hundmöte och de gick väl, de var många sura miner från Atos och Texas och jag såg ut som lutande tornet i pisa. Men just nu är det mycket hormoner i båda grabbarna. Vi gick i alla fall inte omkull och vi stannade inte. Så jag är nöjd.
-
Väl hemma igen så har dagen beståt av pluggande. Vi va hemma strax efter tre och satte igång med att plugga. Nu är vi egentligen klara med uppgiften, men jag ska vara fröken duktig och siktar på högre betyg och sitter därför lite längre med uppgiften. hihi Hoppas på bättre betyg än G, men jag är helt nöjd om jag får G. De är det första jag är ute efter.
-
Kvällen vet jag inte vad mer den ska bestå av, ska i alla fall göra klart uppgiften och kanske hitta på något med Atos och David. Kanske ska försöka köra Mazdan idag, men skriver jag här att jag ska de så sker de inte. För de har de inte gjort de senaste gångerna..
Ha en toppen kväll nu alla och hoppas ni är nöjda med eran vecka och speciellt eran fradg den 13:de. Jag är de med min i alla fall :-D
///Becca

Trion

Kategori: Allmänt

Fredagen kunde inte börja bättre än att ha trion(Tyra, Charlie och Atos) hemma och älskling. Morgonmys med hundarna och David, finns inget bättre än de.
Får se vad denna dag har att erbjuda, ska i alla fall ta promenader och plugga.
Vad ska ni göra idag?
///Becca

CM

Kategori: Iphone

Kvällsmat och Criminal Minds mys här hemma, dock för mig och Atos. Fast de är bara jag som just nu befinner mig i soffan framför tv. Atos äter i köket:-P hehe
David borde komma när som helst, han har grejat mes mazdan som vanligt hos en annan som också har RX7:a. Tror inte det blir någon lära sig köra mazdan idag, jag är för Tlött och imorgon kommer ju de två söta bebisarna Tyra och Charlie tjugo över sju. Så det känns ju inte super bra att va vaken halva natten. Fast de skulle jag inte kunna va heller, ögonen går mer eller mindre i kors redan nu. Hehe
Säger natti nu för min del, kanske kommer ett inlägg senare.
///Becca

Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Haft en helt underbar dag och den kunde inte bli bättre än att de blev en surprise jobb intervju på Attendo Care för sommarjobb jag egentligen inte ens sökte. Men de ville ha mig och jag ska först och främst gå bredvid på två pass och sedan bli timanställd under våren och till sommaren bli sommarvikarier för de som ska ha semester och extra personal de dagar jag inte går på schema. Hoppas på att jag kommer trivas och allt kommer gå bra.

Annars idag har jag städat och myst med Atos. Även haft Carro och Josse hemma på kaffe och prat och Tobbe har varit inne några gånger hos oss. Jag bara älskar när de är så hemma.
Har även pluggat stundvis i dag, ska göra mer senare idag. Ska även försöka finna ork till att lära mig köra mazdan idag och under helgen. Då den gick igenom besiktningen igår och det är den bilen vi ska ha till veckan när audin ska in på lagning och lack av skrapningen som skedde för ett tagsen.
///Becca

Regnigt

Kategori: Iphone

Spenderat hela dagen med mina underbara vänner och hundar.
Började dagen som vanligt med morgon mys med Atos och sedan åkte Josse och jag till skolan för en labb som de stod skulle ta 2-3timmar. Vet inte riktigt om lärare inte har någon tidsuppfattning. Men det tog 40min i alla fall.
Kan även berätta att jag kör Davids gula audi, ni kan förstå att jag för många skratt av människor runt omkring. Men idag gav jag mig själv ett gott skratt och även den nya killen som jobbar på Shell. Han är redan tillräckligt nervös när man kommer in och handlar som de är. Men på detta så tankade jag imorse och fick hjärnsläpp när de gällde vilken pump så jag sa rätt högt och glatt GULBIL. Han svarade mig tillbaka med samma sak och började skratta åt mig. Hehe

Va hem och hämtade Atos, efter att Becca och Casper var hämtade och passade även på att koka kaffe som vi dels dra i här men tog även med till Becca lägenhet som vi spenderade eftermiddagen i, med att flyttpacka och flyttstäda.
Håkan kom även förbi med nylagad mat han gjorde åt oss och de va riktigt gott:-)

Nu har jag myst ner mig hemma i soffan med mitt oboy glas och har för någon timmesen avslutat min kvällsmat. Ska strax ut på sista rundan innan natten. Hade helst sovit redan, men man kan inte alltid välja när man har hund och för att påpeka det så finns det inget negativt med att vara hundägare, bara massa positivt och energi givande delar.

Verkar även som min David inte är jätte allergisk mot en ras jag alltid velat haft. Han reagerar lika mycket på den som han gör på Atos. Så detta ser lovande ut:-) hihi
Nu ska jag ta och gå ut och sedan sova,
så mima drömmar få strömma fritt. Ska även testa min nya sömnapp i natt. Kan beskriva den imorgon för er.
Natti på er!
///Becca

Hundfoder?!

Kategori: Hundar

Har spenderat dagen med en massa hundprat och som vanligt hittar jag på nya frågor att få svar på.
Har även besökt den nya granngården som öppnade här i stan för några veckor sen och där fann jag ett foder som lockar att testa på Atos.
Dels för att de är lamm och ris, det ligger lite billigare i inköpspris och närigsinnehållet ser bättre ut än de vi har nu. Har även kollat Carrier VS Eukanuba och Carrier verkar vinna över Eukanuba. Men ska iväg och prata med foder konsulten vi har och även åka och prata med dom som säljer Carrier.
Men vad mina ögon och vad min hjärna kom fram till så leder änså länge Carrier. Det tog ett år att få nästan upp Atos till hans norlamvikt, dock saknas det 1kilo. Men jag tycker att de kvittar, dock är jag inte nöjd över att de tog så lång tid med Eukanoba. Har liksom fått gått från Large till puppy foder på honom för att få upp honom i vikt och de tog ändå lång tid.
Men jag sova på saken i några dagar och även prata som sagt med min människa och även de på granngården.
Ni får gärna komma med förslag på foder, dock får de inte innehålla kyckling. Då Atos är allergisk mot det. Så skriv märke och namn på fodret och gärna vad ni själva tycker om det. Jag kommer självklart kolla upp fodret och jämföra med alla andra.
-
Atos är under inlärning av nya trick, dock går det lite trögt nu. Då det är mycket extremt mycket testoseron i den kroppen. Igår visade han upp sig för en vägskylt och även idag, de är en mycket speciellt och intressant herre som delar sitt liv med mig. Man får många goa och fina skratt av honom.
-
Men nu ska jag äta lite kvällsmat och sedan krypa ner hos min älskade som jag saknar konstant just nu?! Vet inte riktigt varför, men de är bara är så.
Ser även fram mot morgon dagen då jag äntligen ska få leka i ett labb i dock en skola. Men de är alltid kul att va i ett labb och greja. hih :P
Natti på er alla glada och goa människor!
image description
///Becca

Livet

Kategori: Bilder

///Becca

Blandat

Kategori: Iphone

Dagen började med att vara fin, men det övergick till snö blandat regn. Men det gör de ännu bättre att ligga inne i soffan och kolla på tv och små plugga.
Man hör hur de småsmattrar utanför fönstret och kan bara dra täcket högre upp.
Atos och jag har varit och hälsat på hos pappa. Blev lite prat och han drack kaffe och jag cola. Sedan skrev jag ut några kopior på mitt CV, så ska klämma in under veckan att lämna ut de.
Dock hann jag inte skriva ut de andra pappret, då bläcket tog slut. Så ska fixa det i veckan också.
Har ni haft en bra helg? Mycket alkohol för eran del eller har bi varit som mig?
///Becca

Annandag påsk

Kategori: Allmänt

Idag är det annandag påsk ocj det betyder sista lediga dagen innan helgen.
Igår skjutsade David upp mig på kvällen till Josse och Håkan för att hämta min cykel, självklart hade jag Atos med och an lär sig de nya kommandona väldigt bra. Jag blir så stolt över honom. Än så länge är vi bara i början, vi har en bra bit kvar. Men fortsätter de i denna takt så kommer de gå fort. Ska höja aktiveringsnivån på Atos då han börjar kräva mer nu och de känns inte rätt mot honom att inte ge honom det han behöver då.

Igår va jag och Carro även och hälsa på faster och familj i deras stuga, riktigt trevligt och mysigt:-)
Sedan va jag och hämta Atos och David hos Davids mor. De hade tagit en promenad ut dit.

Idag ska vi hitta på något som jag inte vet vad än, ska även förbi hos pappa och skriva ut papper.
///Becca

Hihi

Kategori: Bilder

Älskade söndag!

Kategori: Allmänt

Gårdagen va toppen, Atos och jag cyklade upp till Josse och Håkan. För blev de kaffe, prat och film på barnkanalerna. Hihi vi är så vuxna ibland.
Strax efter sex kom Becca, Casper och hennes lillebror dit, men då skulle David och Jag åka till hans mor för lite påskmiddag. Riktigt trevligt och gott va de där:-)
Efter middagen återvände vi en sväng till Josse och Håkan. Dock va vi alla väldigt trötta, så vid tolv va vi hemma igen och skulle krypa ner i sängen för några timmars sömn. Usch så skönt de är att sova när man är trött.

Idag har David gjort frukost till mig, och kaffe nu. Jag har vikt tvätten och lagt in allt i sina skåp och lådor. Har även tvättat en maskin. Ska senare tvätta Atos täcke och filtar. Han har två som ska ner i bilen och en som ska till hans soffa.
Sen får vi se vad de blir mer idag, David funderade på Ikea. Fast är de ens öppet idag? Annars har Carro frågat om åka och hälsa på faster;-)

Nu ska jag hänga tvätt och dricka mitt Goa kaffe.
///Becca

Påskafton

Kategori: Allmänt

Idag är de påskafton och halva ledigheten har gått. Men de är två dagar kvar efter idag. Så än är de inte slut!

Idag ska jag strax med med Atos på en cykeltur upp till Josse för lite kaffe och prat. David ska åka ut till sin mor och greja med audin, kan hoppas på att det går bättre denna gång.
Senare ska vi till Davids mor och äta mat, ska bli riktigt mysigt:-)

Jag säger nu till er alla : Glad Påsk önskar jag och Atos!

///Becca

Film!

Kategori: Filmer och Serier

Eftersom jag inte haft någon större lust till något idag, så tog jag med mig Becca och Carro till Coop på bergvik en sväng för att inhandla lite mys tills idag.
Just nu myser jag i soffan med dricka och lite godis och gråter som alltid till en av världens bästa filmer: Hachiko- en vän för livet.
Har atos precis bredvid mig i soffan för att få lite närhet och kärlek. För att för mig är detta en tung film att se. Men den är fortfarande en av de bästa filmerna.
Tycker att ni som inte sett den ska lägga ner den tiden som behövs för att se denna film. Vet ingen som tycker den är dålig.
///Becca

Feber

Kategori: Allmänt

Eftermiddagen igår bestod av att hjälpa becca att packa, har nog aldrig haft så roligt med att packa någons lägenhet. Hehe de bästa av allt var att hitta blommorna i en garderob:-P kan säga att dessa blommor som låg där, ska inte va där.
Efter packningen åt vi mat hos Josse och Håkan och kollade lite på tv innan vi for hem. Väl hemma blev de myspromenad med Atos och lite tv innan jag somnade.

Idag har det varit en lugn och skön dag hemma med både David och Atos. Nu börjar jag dock bli rastlös, hade planer igår på att bara kolla på film hela dagen idag, men de vet jag inte om jag kommer klara av.

Har även valpfeber idag, jag känner att jag bara måste ha en till hund. En valp att forma tillsammans med Atos och David. En att lära och leka med, utforska omgivningen med. Oh jag har verkligen valpfeber!
Nu tänker jag sitta i soffan och va sur tills jag får en valp till, eller ända tills denna dag tar slut.
///Becca

DoggyWalk

Kategori: Hundar

Idag va de bara Emil och jag på promenaden. Så vi passade på att ta och undersöka skogen bakom huset. Kan bara säga att den var magisk, de va helt underbart att gå där och det är en trollskog. Ni vet hur skogar i sagor ser ut, lika perfekt som dom är var denna skog.
Ni får lite bilder från våra mysiga promenad.
Emil fick gå lös största delen, då vi va själva och de va ett bra tillfälle att testa och se hur han är lös. Så duktig, så vi kastade pinne och övade kontakt och fot när han va lös samt inkallning. Man kan inget annat än att bli stolt! Så vi avslutade med lek på åkern bakom huset.
///Becca

Torsdag:-)

Kategori: Allmänt

Oh idag är det torsdag och det betyder som vanligt att älsklings jobbvecka är slut. Vilket jag har längtat efter!
Imorgon är de långfredagen och de betyder åka MC med Pille och även försöka hinna till travet. Hihi

Igår efter att Lina hade hämtar Tyra och Charlie, så kom Josse och en stund senare kom Rebecca och Viktor och sist kom min David hem. Drack kaffe och pratade. Riktigt trevligt och jag tycker Rebecca hittat en bra kille.
Efter kaffet åkte Josse, Becca, Jag och voffarna till grusgropen och lät hundarna springa och leka. Casper och Texas fick även hästmötes träning. Gick jätte bra, Atos har redan accepterat hästarna och tycker de är roliga varelser. Hihi

Idag har atos och jag en Mysmorgon och ska strax åka till Emil och gå ut en sväng.
///Becca

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Hade faktiskt ingen lust igår överhuvudtaget att blogga och som ni märkte så gjorde jag inte heller de då.
Men idag är jag tillbaka och kan uppdatera er först om gårdagen.
Hade trion från 9-15 igår, alltså var Tyra och Charlie här och ingen kunde va mer nöjd än Atos.
Strax efter två började vänner trilla in här hemma och de blev massor med kaffe och prat. Davids vän Johannes kom förbi och var en ängel och drog elen och kopplade in min nya bästa vän: tvättmaskinen. Dock så saknas behållaren till tvätt och sköljmedlet, så jag kan inte starta en maskin än:-/ men kanske senare idag:-)
Efter några timmars kaffe och prat så åkte jag, Becca och Josse till Bellevue för att gå i skogen med hundarna. Riktigt trevligt och skönt va de!
På kvällen när jag kom hem gjorde jag i ordning köttfärsås och kycklingsallad. Sedan kollade jag på DHW och åt honungsmellon, de satt inte fel kan jag säga. Vid elva träffade jag och Atos Josse en snabbis och vi träningslekte med honom. Gud så söt han är, jag svimmar nästan!

Idag har vi trion här igen, Atos lika nöjd som vanligt över att ha sina sötisar här. Vi har rätt nyss kommit in på en promenad på 45min. Så nu har jag tre tröttisar här hemma. Men ska strax ta med mig två av dem till Emil för en promenad på 30min. Idag ska Tyra och Charlie hem strax efter tolv. Så de blir tomt tidigare idag. Men Atos och jag ska till grusgropen senare idag för lite lek med sina grabbar. Men först så ska jag plugga. Nu ska jag dricka upp mitt te, så kanske mitt hals onda försvinner.
///Becca

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndagen har anlänt och två promenader har vi hunnit med hittills dom varvats med tv mys i soffan.
Snurrigheten har lagt sig lite, men den är inte helt borta. Min balans har inte återfunnit sig heller ordentligt. Men imorgon har den nog det.
Idag blev de ingen doggywalk med Emil, då ägarens flickvän är hemma och är sjuk. Så Atos och jag ska fortsätta mysa en stund till innan de blir plugg här hemma.
Ska även göra mig lite te och mysa med. Är på mys humör idag, inget ska stressas fram. Men ska mysa fram allt idag.
///Becca

Snurrig

Kategori: Allmänt

Dagen för mig började med att vakna och va snurrig, och nej jag drack inte igår... Men de försvann efter någon halv timme... Trodde jag i allt fall, när jag kom hem förut från att ha varit hos Josse och Håkan på kaffe och lite mat med dom och vänner. Så kom snurrigheten tillbaka:-/ det känns nästan som världen lutar och jag försöker gå rakt.

Men jag hade med mig David ut på sista promenaden och den gick bra. Nu ska jag duscha och sedan sova. Imorgon är de doggywalk igen och plugg på schemat och förhoppningsvis är snurrigheten borta då med. Ska om vädret tillåter ta en cykeltur med Atos igen, annars cyklar jag själv för att börja träna igen. Kan ju då tillbaka lite kondis innan jag börjar på gymmet igen och även börjar springa;-)

Kan även berätta att förut när Atos och jag kom hem så gick han in och hälsade på David. Medans jag höll på att klä av mig ytterkläderna. Men tror ni inte att Atos kommer tillbaka till mig och är så lycklig och glad mot mig som han är när man precis kommer hem och han har varit hemma. Vet inte om han glömde bort mig där en stund. Men lycklig va han och en leksak hämtade han och visade mig. Så jäkla söt!!
///Becca

Söndags lugnet

Kategori: Allmänt

Kan börja med att skriva att gårdagens cyklingtur gick super bra. David följde med mig och Atos på en tur upp till Josse och Håkan och där hade dom besök av två kompisar till Håkan, Johan och Jessika. Johan och David jobbar tillsammans. Kvällen va riktigt trevlig hemma hos Josse och Håkan, Johan och Jessika va två trevliga människor.
Vi cyklade även hem från Josse och Håkan och de va kallt ute kan jag säga, men mysigt att cykla ändå. När vi kom hem så letade vi efter ett cykelförråd som alla hyresfastigheter har, men som vanligt har inte detta hus de. Kanske nere i källaren, men där nere var inte vi och letade igår. så min nya fina cykel fick följa med upp i lägenheten igen. Hihi den ska då fan inte bli stulen! Då får den vip i lägenheten så länge.

Idag har varit en typisk lugn söndag och det har varit riktigt skönt. Atos har fått sovit mycket idag och tagit de lugnt, då han är väldigt trött och sliten efter veckan som varit.
Men om någon timme ska vi hämta becca och Casper för att sedan möta upp Josse, Texas och kanske Alexandra om hon ville med. Ska bli trevligt med en söndags promenad med mins flickor och deras voffar.

Nu ska jag dricka upp mitt te som min älskling gjorde till mig.
Ni får passa på att njuta av söndagen som är kvar, tänk på att vardagen börjar imorgon igen. Jag kommer njuta av denna dag.
///Becca