justbeccca

På jakt..

Kategori: Allmänt

Nu bär det snart av igen på jakt efter hundtäcke till Baily. Lillen fryser så på kvällarna, så jag tycker faktiskt han är värd ett täcke =)
Vid sju kommer Faster Anna hit till mig, och senare kommer antagligen papi och hälsar på. Beroende å om han orkar gå:P hahaha

Igår dagen gjorde jag inte så mycket. Slappade hemma hos Josse och Håkan med Baily och Josse. Hon var ganska tråkig eftersom hon sov så mycket. Baily och jag var klar vakna vid tio över sju.
Sen på eftermiddagen åkte vi runt lite och letade efter hundtäcke. Men hittade inget bra. Är väldigt kräsen efter just ett, de ska inte vara för varmt eller för kallt. De måste finnas reflexer på det.

Jaja nu måste jag göra mig i ordning och gå ut med PrinsBaily innan vi åker.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Ännu mer..

Kategori: Allmänt

Kollade precis ut genom fönstret och de kommer ännu mer snö. Var ute för en stundsen och då regnade det lite, men inte längre =)
Ligger hemma hos Josse och Håkan, Baily och jag ska sova här i natt igen. Josse och jag har haft en filmkväll idag och kollat på tre filmer. Sista filmen var Håkan med på och kollade på.
Annars har det inte hänt så mycket mer. Igår var Baily och jag hemma och sedan ute en sväng. Idag har vi bara tagit de lugnt och myst. Lekt i snön har vi också gjort alla dagar =)

Imorgon ska jag antagligen ner till stan med Josse, om hon inte har faber. Ska leta upp ett bra täcke till baily, så han inte fryser igen lika mycket som han gjorde igår. Ska också träffa min faster och sedan min pappa.
Men nu är det natten och vi ska sova.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

ojojoj!!!

Kategori: Allmänt

Såg nu att de har gått över en vecka senj ag uppdaterade sist. Har inte fått varken lugnet eller tiden till att uppdatera. Har haft en massa andra tankar och grejer för mig.
En massa julstress. Handla mat, julklappar. Göra mat, slå in julklappar. Jul städa, pynta. Mysa med familj och vänner. Ta en massa promenader i snön med Baily. Ja där ser ni var tiden rinner iväg för mig.

Men min jul har varit super bra. Började julafton hemma hos Mami, där hon bjöd på jukfrukost. Hur gott som helst. Blev så mätt, så jag somnade i hennes säng. Hörde att mami kom och berättade för mig att min syster Johanna och hennes pojkvän Daniel har förlovat sig. Men fattade nog inte riktigt. Bad henne hälsa dom grattis och somnade om igen. Vaknade vid tjugo i fyra och sprang upp ur sängen. Tog med mig hårblåsen och gick väldigt väldgit fort hem för att göra mig i ordning. Skickade då ett grattis sms till Johanna. Och jag säger igen GRATTIS =)

Sen vid strax efter fem hämtade papi och Carro mig och Baily hemma för att vi skulle åka till min faster och fira jul där på kvällen.
Så där var vi från halv sex till tolv och hade julklappsöppning, julmiddag och en massa mys och skoj =) De var helt underbart.


Igår blev de utgång, med Josse och Håkan. Vi började först hemma hos dom. Baily fick leka lite med Kiara (grannens huskyvalp) och sedan vid strax efter tio hämtade Mats oss och körde oss till stan. Så gick vi in på Harrys, vilket var väldigt skönt och mysigt. inte för mycket eller för lite folk. Inga småbarn som hamnade i bråk, eller en massa trängsel. Tog inte en timme in på toa eller fram till baren. Så det var hur skönt som helst. Baily och jag sov hemma hos Josse och Håkan i natt.

Idag har varit lugn och skön, vaknade första gången vid fem imorse och tänkte gå ut med baily. Men när han inte reagerade på att jag pratade med honom, så kollade jag klockan och då var den ju fem. Somnade om igen, vaknade åtta. Somnade om igen och vaknade vid elva. Gick ut med Baily och då träffade vi grannen med Kiara igen, så de busade lite och Håkan kom ut och rökte med oss och sedan gjorde han frukost till oss tre. Vi kollade på mulan och käkade frukost och någon timme senare åkte vi till Ikea och gick runt. Kom hem vid strax innan fyra fört. Efter vi hade stannat på Shell och köpt kaffe och rökt med Sandra. Baily och hon busade också.
Nu snart blir de gå ut och gå och leka i snön igen. Kväll blir det en lugn kväll.

Nu vet ni lite om min jul, mina presenter är jag nöjd med. Fick det jag ville ha och jag gav mig själv ett presentkort på 10.000kr på en hund. Så vem vet om de blir en hund. Kanske ger mig själv något annat.


Pussisar på de

XOXO//Bambii

Val?

Kategori: Allmänt

När man står inför svåra val, vem kan då säga vilket som är bäst?
Finns för många tankar och för många möjligheter, men vilka är bra?
Det finns så många måsten, så många olika om. Men de blir fan nästan inget gjort ändå.
Men sen är också allt vad man gör de till. Så se till att de du gör i livet blir roligt, vad de än är. Då blir livet genast mycket mer roligt.





Förut när jag kom hem till Josse, så var vi ute med Baily på direkten och sedan satt vi och snackade. Jag bytte om till mjukisbyxor, då det faktiskt är okej att ha på sig såna hemma =)
Sen kröp jag ner i soffan en stund, tills mami och min lilla kusin Arwid kom dit. Då lekte jag med honom ett tag. Men somnade vid fyra tiden någon gång, på soffan. Var helt slut i både huvudet och kroppen efter alla möten, allt pluggande och alla tankar.




Men nu blir det att sova på alla dessa olika val. Det märk i framtiden vilken/vilka de blir. Finns så många lockande, men allt är alltid bra i början. Sen finns de en säker statistik på att det för de mesta går utför.
Men men, vissa har ju turen med sig. Hitils har jag haft väldigt bra tur i mitt liv =)
Nej  usch nu låter jag dyster. De är jag ju inte.. Men ska sova på saken nu..

XOXO Bye
// Bambii

Näst sista...

Kategori: Allmänt

Denna dagen har varit lång känns de som. Började dagen hemma hos Josse och Håkan där jag sov i natt med Baily, eftersom jag hade möte på morgonen idag med skolan och jag ver tvungen att vara säker på att jag kom upp och kom i tid.
Har i alla fall haft tre möten idag. Från halv nio till halv elva på ett ungefär. Det har faktiskt gått väldigt bra, bättre än vad jag trodde. Har kommit fram till en massa saker som är bra och saker som skolan ska göra för mig =) hih
Now you´r my BITCHES!! Mohahahaha
Hur som helst så är jag väldigt väldigt trött. Vill bara hem och sova :( Ska hem till Josse efter skolan, där min älskade Baily är. Ska dra ut honom i snön idag igen och leka med honom. Han är så rolig att leka emd i snön :P

Har också dessutom börjat kolla efter en till hund, en Husky hund. Men vet inte om de blir en valp eller om de blir en resa till Alaska under våren 2010. Har inte bestämt mig än.  Resan är inte speciell dyr, skulle jag åka så blir jag borta minst en månad.
Men först måste jag i alla fall åka i Januari och kolla på valparna. Idag är de 6dagar gamla och hur söta som helst. Han som säljer dom tycker att det är jätte bra att köparna är med för första början. Dock har han ingen hanvalp med de färger jag vill ha. Kanske skaffar mig en tik:P Vem vet... hih Men har någon månad på mig att bestämma mig.
Jaja nu ska jag fortsätta plugga den sista halvtimmen som är kvar av lektionen, sen slutar jag =) yeah!!!
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Åka till..

Kategori: Allmänt

Är hemma hos Josse och Håkan igen. Ska åka till Kil nu snart.
Jag vill hellre vara ute och leka i snön nu när den väl är här, än att sitta och kolla å handboll. Men ja ska minsan tvinga dom sen att laka med mig. haha Har redan lekt lite i snön, men får inte nog:P Man måste ju få bara barn någon gång. haha
Min helg har varit lugn och skön, har lekt med Josse och Håkan hela helen typ. varit med i kil och på sundsta och kollat när hon har dömt. Sen har jag också hunnit städa hemma och sortera de kartonger som finns kvar.
Men ska åka nu, så måste springa
Pussisar på de

XOXO//Bambii

En trött..

Kategori: Allmänt

En trött mig, blir inte så mycket hänt här då. Det märks nog, har varit väldigt trött de senaste dagarna.
För ungefär fyra dagar sen började med gå ut och springa igen. Vilket känns väldigt skönt, men om några dagar räcker fan inte norrstrand till längre. Inom loppet av fyra dagar har jag ökat längden så att jag springer mer än hälften av norrstrand och hagaborg. Så fortsätter det i denna stilen kommer det nog sluta med att jag springer bort till kristinehamn. haha Nej men tillbaka till verkligheten nu, ska börja åka ut till Kilenegården en gång i veckan med Josse och Håkan, de ska gå med stavar och jag ska nog springa där ute med. Få lite ombyte av miljö, de är nice de.

Igår blev de skolan och sedan hem till syster Carro på fika med min andra syster Johanna och min underbara kusin Sophia. De var verkligen mysigt och roligt, tänk att man kan ha så rolig åt en tvättmaskin =) haha Blev hemkörd av Johanna vid strax efter nio och då var de bara byta om och ut och springa. Sen blev de duschen och tända levande ljus. Dock somnade jag strax innan elva och hade inte släckt ljusen här i rummet eller stängt av tv. Men de gick bra, vaknade igen vid ett och stängde av tv. Ljusen hade slocknat.
Vaknade i alla fall kvart i sju imorse pigga som fan, så jag ställde mig och lagade mat och grejade lite här hemma. Vid strax efter åtta gick jag till skolan för att kolla på sveriges sämsta lucia tåg. Önskar att jag viste att den skulle vara så dålig, då hade jag stannat hemma den timmen och grejat här.
På eftermiddagen blev de hem till Josse, med Mattias, Carro, Mami och Baily. Där mami var med i en timme ungefär, Mattias gick kanske en timme senare och vi andra åkte till Willys och handlade när Håkan hade kommit hem. Sen blev de hem och ut och springa i en timme och under den tiden hämtade jag Baily hos mami.
Hem och lagade mat efter de och sedan har jag bara gjort hemma sysslor, fram tills unefär drygt två timmar sen. Då hämta Josse och Håkan mig och vi var ute och var busiga:P

Men nu blir de natten för min del, då jag ska upp och ut med Baily om några timmar och sedan städa och greja här hemma imorgon. Senare blir de nog Kil och kolla när Josse dömer.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

sova snart

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma och jag ligger redan i sängen och ska sova snart.
Det senaste inlägget jag skrev är inget illa menat, men har ingen lust med andras probelm. Vill bara kommentera det.
Hur som helst har min helg varit toppen. I fredags satt jag, Pinar, Kim och Mattias här hemma hos mig och drack. Sen hur den kvällen slutade vill jag inte riktigt skriva här. Men kan säga att det är en oförglömlig kväll/natt och de finns en massa roliga bilder. haha
Lördagen började vid 11 när vi alla fyra hade vaknat. Vi var alla trött och slitan, gick iväg och handlade och drack te oc satt och snackade en massa vi påminde alla varandra om saker som hade hänt på fredagen. haha
Sen kom vi fram till att Pinar, Mattias och jag skulle ut på lördagen. Så de andra åkte hem, jag damsugade och skurade golven och gjorde mat och fixade mig och sedan vid fem kom Mattias hit och vid sex var vi i stan och mötte Pinar och fixade lite. Sen bar det av hem och vi började dricka vid strax efter sju, dock var vi alla inte så pigga på att dricka.  Så det gick väldigt sakta. Vid halv elva var vi inne i stan på Score och träffade folk =) En mycket trevligt kväll, Mattias och jag hade vårat roliga samtalsämne igen denna helg, haha..
Söndagen var bara slapp söndag, massa promenader med Baily, tvättande och matlagning.
Min måndag har varit lugn och skön den med. Har varit i skolan och sedan hem till Josse och Håkan, där mami och Carro och Baily var. Håkan var inte hemma, han kom inte för ens strax efter sex. Vi har i alla fall gjort julknäck, skulle ha gjort något mer. Men nougaten på Konsum var slut. Så de blev inget med de =( Men nu ska jag prata i tele med Mattias och sedan sova, är väldigt väldigt trött.. Det är skönt att ha vänner som är så nära och som det känns som att samtalsämnena aldrig tar slut =)
Pussisar på de


XOXO//Bambii

Inte hemma

Kategori: Allmänt

sitter i soffan hemma hos Josse och Håkan. Här har jag typ suttit sen sju, efter de hade kommit hem till mig och tvingat med mig hit. Då de inte vill att jag ska vara själv just nu.
Något är det som inte stämmer med mig. Jag är så trött på allt och alla. Har ingen ork eller lust med något. Hela dagen har gått åt till att sova och ligga i sängen.
Mina vänner tror att jag skiter i dom när jag säger att jag för en gångs skull inte orkar lyssna på deras problem. Men vet ni vad, jag har också problem och måste prata av mig någon gång. Men lyssnar ni idag på mig? Nej de har ni inte, utan byter över till era problem. Så från och med idag så skiter jag fullständigt i alla andras problem, har ni problem gå till någon annan. För nu orkar inte jag längre.
Det är faktiskt skönt och lugnt här hemma hos Josse och Håkan, katten va på datorn förut och tryckte lite på tangenterna men annars fram tills en timme sen så har det bara varit jag och katten hemma. Nu väntar jag på att få Håkan underbara mat, köttfärsås och spagetti och sedan blir det att sova igen. Jag är sååå trött, såå himla trött...
Imorgon ska jag ta mig till skolan i tid och sedan får jag se vad jag orkar med.
Nu ska jag smita förbi josse i köket och sno med mig några lussebullar och sätta mig och glo på tv fram tills maten är klar =)
Pussisar på de


XOXO//Bambii

Ytterligare en..

Kategori: Allmänt

Då har det varit ytterligare en jobbig natt. Kom fram till förut att jag har sovit sammanlagt en timme de senaste tre nätterna. Så jag har lite annat i mina tankar än skolan, andra människor och sånt.
Idag efter skolan blev det att gå hem till Josse och Håkan där mami, Baily och min älskade lilla kusin var. De höll på att baka lussebullar. Så det blev en massa sånt och bus med både Arwid och Baily.
Kom hem vid strax innan sju och här har jag varit sedan dess, har lagat mat och grejat här hemma. Nu ska jag gå ut och röka och ta mina två chokladbitar jag inte tagit i min julkalender mami köpte åt mig. Kan ni tänka er det, jag är 18år och bor inte hemma längre och mami kommer fortfarande ihåg att köpa julkalender till mig. Det är gulligt, för jag själv hade glömt det. haha

Kom på en till sak, kollade lite på femman förut när det var Arga snickaren, snälla någon skulle den gubbgriniga gubben komma hem till mig. Tror jag ärligt att jag hade fått ett spel på honom och sedan bjöde in massa lätt klädda brudar så han kanske skulle få sig ett ligg och bli på bättre humör. Har inte den snubben en fru som ger han något eller?
Jaja nu vet ni vad jag tycker om honom. Men nu är det So U Think U Can Dace =)
Pussisar på de


XOXO//Bambii

Trots en jobbig natt..

Kategori: Allmänt

Trots en jobbig natt blev dagen bra. Var i skolan och sedan blev det stallet. Lillen skötte sig så bra idag. För att ha stått en vecka och aldrig använt tyglarna som man ska göra så var han väldigt väldigt duktig. Skänklarna lyssnade han också mycket bättre på nu, andra gången än han har gjort tidigare. jag är sååå stolt och det vet jag en till två personer till som är.
Hur som helst är jag väldigt trött och sliten och ska faktiskt dricka upp mitt te och sedan krypa ner i sängen och sova.


1. Hur mycket pengar har du på din mobil?
0.48öre
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Japp
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Mattias och Tricia
4. Hur lång är du?
1.69
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
Flickan som lekte med elden
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
Ligger i fotöljen och njuter!
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Har jag inte mitt headsett i närheten måste jag skicka sms, då jag inte längre kan höja volymen på mobilen. Annars gillar jag både och faktiskt. Men håller mig till sms när det är någon jag inte känner
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda
9. När såg du senast din mamma?
I söndags(tror jag)
10. Icke godkänt i något ämne?
Tror det, vet faktiskt inte. 
11. Mvg i något ämne?
ofc. haha, verkligen inte..
12. När vaknade du idag?
Kvart i åtta och sedan igen vid halv nio.
13. Vilken är din favoritplats?
Stallet, de är så lugnt och skönt där, men hemma är det min säng
14. Vilken plats föredrar du minst?
inte i hemmet är de nog en kyrkogård och i hemmet är de garderoben
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
Någonstans där jag trivs med mitt liv
- 16. Hur stor är din säng?
105 eller 120 cm inte säker. Är inte precis så att jag mäter den
17. Vad sover du i?
T-shirt och panties
18. Hur många kuddar har du i sängen?
6 eller 7, har inte räknat dom och jag har två till tre täcken i sängen också
19. Var har du bott/bor?
Karlstad och Göteborg
20. Tycker du om kinamat?
Ofc
21. Tycker du om kaffe?
Hell yeah!
22. Är du kär ?
i min spegelbild, ofc. Annars nej. Står över kärleken ett tag nu. Haha
23. Gillar du skolan?
Inte värst pigg på den. Men måste man så måste man.
24. vem är din bästavän?
Patricia, Mattias och Evelin
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Ja, Mamma
25. Vill du ha barn?
Ja
26. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och lite franska
7. Har du någonsin åkt ambulans?
Japp, hänt några gången. Aldrig suttit fram, bara legat där bak.
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
Inget, är livrädd för vatten. Men måste jag välja så blir det nog en bassäng.
29. Vad spenderar du helst pengar på?
mat, fest, cigg (inte så mycket längre), kläder, smycken, mobilpengar och annan dret
30. Äger du dyrbara smycken?
Hihi ja de gör jag
31. Kan du rulla med tungan?
Ja
32. Vem är den roligaste människan du känner?
Hmm, svårt att säga. Med tanke på att alla jag känner är lite smått crazy på  sitt sätt:P
33. Vad har du för ringsignal?
Just nu still couting, men brukar byta ofta.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Har för mig det. Kommer dock inte ihåg vart jag har lagt de
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min te kopp och min kudde
36. Kan du byta olja på bilen?
Haha, nje de tror jag verkligen inte..
37. Vilken var den senaste boken du läste?
Läser inte böcker
38. Dansar du i bilen?
Vem gör inte de när de är bra låt som spelas =)
39. När var du i kyrkan senast?
Om jag minns rätt så var det tre årsen när farfars begravning var.
40. Hur många hål har du i öronen?
2
41. Har du någon piercing?
Nopp
42. Har du någon tatuering?
hmm, lämnar den obesvarad
44. Röka eller snusa?
Vill helst inget av dom. Men röka
45. Vad gör du nu?
Kollar på tv, sitter här och dricker te
46. Vad är ditt mobil nummer?
073-ärligt trodde du på det själv?!
47. Vad ska du göra ikväll?
Kolla på tv och sova
48. Har du några syskon?
Ja 3st
49. Har du pojkvän/flickvän?
Nej
50. va detta tråkigt ?
nja, inte för mig. Hade kunnat gett ännu mer konstiga svar. Men det är typ bara en person som skulle ha fattat ironin. haha

Pussisar på de


XOXO
//Bambii

Lång dag, men ändå inte

Kategori: Allmänt

Enligt mig har det varit en lång dag. Men ändå inte.
Jag försov mig i morse. Men har ändå hunnit med lite saker idag. Skolan, stallet och djursjukhuset och fikat med Felix och sedan varit på en massa promenader med Baily =)
Imorgon blir det skolan och stallet och tror plugga lite smått. Annars blir det inte så mycket mer.
Nu ska jag sova och det ska bli väldigt skönt, sen ska jag fundera ut lite saker och ting runt omkring mig. Men det kommer när det kommer. Man kan ju inte stressa fram något, eller hur?!
Pussisar på de

XOXO//Bambii