justbeccca

Näst sista...

Kategori: Allmänt

Denna dagen har varit lång känns de som. Började dagen hemma hos Josse och Håkan där jag sov i natt med Baily, eftersom jag hade möte på morgonen idag med skolan och jag ver tvungen att vara säker på att jag kom upp och kom i tid.
Har i alla fall haft tre möten idag. Från halv nio till halv elva på ett ungefär. Det har faktiskt gått väldigt bra, bättre än vad jag trodde. Har kommit fram till en massa saker som är bra och saker som skolan ska göra för mig =) hih
Now you´r my BITCHES!! Mohahahaha
Hur som helst så är jag väldigt väldigt trött. Vill bara hem och sova :( Ska hem till Josse efter skolan, där min älskade Baily är. Ska dra ut honom i snön idag igen och leka med honom. Han är så rolig att leka emd i snön :P

Har också dessutom börjat kolla efter en till hund, en Husky hund. Men vet inte om de blir en valp eller om de blir en resa till Alaska under våren 2010. Har inte bestämt mig än.  Resan är inte speciell dyr, skulle jag åka så blir jag borta minst en månad.
Men först måste jag i alla fall åka i Januari och kolla på valparna. Idag är de 6dagar gamla och hur söta som helst. Han som säljer dom tycker att det är jätte bra att köparna är med för första början. Dock har han ingen hanvalp med de färger jag vill ha. Kanske skaffar mig en tik:P Vem vet... hih Men har någon månad på mig att bestämma mig.
Jaja nu ska jag fortsätta plugga den sista halvtimmen som är kvar av lektionen, sen slutar jag =) yeah!!!
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: