justbeccca

Inte hemma

Kategori: Allmänt

sitter i soffan hemma hos Josse och Håkan. Här har jag typ suttit sen sju, efter de hade kommit hem till mig och tvingat med mig hit. Då de inte vill att jag ska vara själv just nu.
Något är det som inte stämmer med mig. Jag är så trött på allt och alla. Har ingen ork eller lust med något. Hela dagen har gått åt till att sova och ligga i sängen.
Mina vänner tror att jag skiter i dom när jag säger att jag för en gångs skull inte orkar lyssna på deras problem. Men vet ni vad, jag har också problem och måste prata av mig någon gång. Men lyssnar ni idag på mig? Nej de har ni inte, utan byter över till era problem. Så från och med idag så skiter jag fullständigt i alla andras problem, har ni problem gå till någon annan. För nu orkar inte jag längre.
Det är faktiskt skönt och lugnt här hemma hos Josse och Håkan, katten va på datorn förut och tryckte lite på tangenterna men annars fram tills en timme sen så har det bara varit jag och katten hemma. Nu väntar jag på att få Håkan underbara mat, köttfärsås och spagetti och sedan blir det att sova igen. Jag är sååå trött, såå himla trött...
Imorgon ska jag ta mig till skolan i tid och sedan får jag se vad jag orkar med.
Nu ska jag smita förbi josse i köket och sno med mig några lussebullar och sätta mig och glo på tv fram tills maten är klar =)
Pussisar på de


XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: