justbeccca

Dålig dag

Kategori:

ja min dag har som sagt inte varit lång och den har inte precis varit den bästa heller. Har så förbannat jävla ont och jag är sååå himla trött. Jag vill inget annat än att sova och sedan helst gå ner på stan imorgon utvilad och ta en fika med Mattias. Men för det första är han inte i stan än och för det andra kommer det aldrig ske, att jag känner mig utvilad. Jävla skit!! Men imorgon ska vi beställa tid hos min läkare och fixa någon form av smärtstillande och sömntabletter. Man kan ju inte leva så här.
Mami frågade nyss om jag skulle med till affären, den ligger ungefär 200m hemifrån. Mitt svar var nej, jag vill inte träffa någon. Josse och Håkan frågade förut om jag ville med till skoghall och mitt svar var nej. Jag orkar inte, jag vill bara ta de lugnt och vila och förhoppningsvis bli bättre. Men det vet vi ju att de aldrig kommer att ske. Det känns som mitt liv går åt helvete just nu. Jag har börjat tänka på hur de blir när skolan börjar igen. Kommer jag kunna gå heltid? kommer jag kunna få ett normalt dygn utan smärta och utan en massa sömnlösa nätter? osv, osv. Det är mina tankar som nog gör att jag idag håller mig borta från folk. Det känns som jag har livets alla stora frågor på mina axlar och att vad jag än gör så blir de fel val hela tiden.
Människor uppfattar mig sur, otrevlig, grinig och arg på olika sätt. Men de är inte så, jag är bara extremt trött och att de går ut över er är inte meningen. Att smsa för mig är ett helt projekt, från att ha gått att kunna skriva på några sekunder till att de dröjer jätte länge för att jag bara kan skriva med en hand. Jag orkar inte längre spexa till mina sms med smilysar. Min högra hand blir trött och armen börjar bli utarbetad. Jag är helt enkelt slut körd för tillfället. Förhoppningsvis blir allt bättre imorgon om läkaren kan göra något åt mig.

Har i alla fall pratat med Mattias idag, och det kändes bra. Han verkar gladare idag, mot vad han har gjort de andra dagarna. VIlket känns bra. Men det tråkiga är att han känner att resan till ö-vik var inte så viktig. Men jag saknar min bästavän. Våra dumma konversationer, kommentarer och våra extremt korkade lekar. haha: "Om jag bitchlapar dig, gör du de då tillbaka? Hehe klart som fan jag gör. Bra, kom igen då!!"
"Mattias, ska vi slås?"

Nej nu blir de äta snart, mami ska bara komma tillbaka från affären. Sen blir de kolla på sista avsnittet av morden i midsommer. Som vi båda missade att kolla på. Så nu har vi fixat de, så att vi kan kolla på det. Tillsammans =) Mysigt
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: