justbeccca

Tänkte bara säga..

Kategori: Allmänt

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och sova natten. Ska upp vid sju imorgon och ska jag vara helt ärlig så är det faktiskt skönt att gå upp och ha några timmar på sig innan man ska iväg. Man hinner göra allt och ta de lugn. Inget mer stressande på morgonen.
Förr vaknade jag en halvtimme innan bussen gick till skolan och det kallar jag stress för att hinna allt och sedan typ springa ner till stan och ta först en buss till bussstationen och sedan en till skolan. Nu har jag det väldigt bra, genom att jag bor granne med skolan =) Fasten inte från och med den 1/11 =D hih Men de blir ändå inte så långt bort ändå.
Det ska bli så mysigt att flytta och ha min älskade Baily med mig. Han är mitt allt och lite till. Finns nog inget mer trognare än en hund. Skulle aldrig byta bort den känslan och glädjen han gett mig mot alla pengar i världen.

Byrån kom jag inte så långt med idag, gjorde lite och sedan hittade jag på något annat och sen kom jag på att jag höll på med byrån, så jag gick tillbaka till den. Sen helt plötsligt hittade jag på något annat igen. Men imorgon efter skolan och kontrakt skrivandet på lägenheten blir det att verkligen lägga ner mig med byrån. Det är ändå lite små roligt och de bästa kommer ju efter målande också, för då är den ju klar =) hih

Men hur som helst så tänkte jag i alla fall bara säga god natt till er alla. För nu fryser jag något så fruktansvärt mycket.

Pussisar på de
Nattinatti

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: