justbeccca

Uppe ur sängen igen

Kategori: Allmänt

Då var man uppe ur sängen igen. Inget jag vill egentligen, men hunden behövde ut och Josse kom förbi en sväng när hon hade slutat. Nu blir de att göra te igen och sedan börja med byrån tror jag. Så jag får något gjort idag.
Behöver nog städa upp lite här inne i mitt rum också och kanske stoppa in en maskin tvätt. hehe Eller så får jag tvätta imorgon, den märks vad jag hittar på. Men nu blir de te och fixa någon film kanske, under tiden jag fixar med byrån..
Imorgon är de skola igen och ska jag vara ärlig så vill jag verkligen komma igång nu. För jag har inte gjort ett piss på flera månader. Man kan väl säga att jag varit sjukskriven tror de är drygt 4månader jag bara gått hemma typ. Inte roligt alls. Så nu vill jag ha något att göra. Kanske låter konstigt för andra, men testa att vara som mig i 4månader. Ha hur mycket energi som helst och inte kunna göra något. Då tror jag ni förstår varför jag vill börja nu. Sen vet jag ju att under terminens gång kommer jag börja klaga på allt typ. Men så är livet. hehe


Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: