justbeccca

Hemma, sova min säng

Kategori: Allmänt

Så då var man hemma, efter en natt hos Josse och Hawk. Fasten trots vi haft skojj de senaste dygnet så är de skönt att vara hemma och sova sin egna säng.
Ja kvällen blev lite små skojig för oss i alla fall, men jag tror inte ni skulle fatta om jag skrev. Men kan försöka
Efter maten åkte vi och hämtade Carro och Niko (hund) och sedan åkte vi till Shell en sväng, köpte godis och kaffe. Josse köpte kaffe och godis hon med och Hawk köpte två redbull och en ramlösa. Dock så är det bra att känna folk för då har man vissa fördelar med sig eller vad man nu ska säga. hih säger inte vad. Efter de så åkte vi ut till välsviken och när vi kom ut dit så åkte de flesta tillbaka till Shell, men några var vid rondellen vid lamberget så dit åkte vi och Hawk fick kolla under motorhuven på några bilar medans vi satt i bilen och fjanta oss till musiken. hih Efter någon halvtimma där åkte vi till Örsholmen för någon skulle provköra sin bil och sedan åkte vi tillbaka till Shell och träffade lite folk och jag köpte coca cola på burk, det var ett tagsen jag drack de och nu kändes det riktigt bra att dricka de. mmmm
Under kvällens gång så har jag, Josse och en till kläckt ur oss så knäppa kommentarer. hehe Men man måste ju kuna bjuda på sig själv, eller hur? Vi gjorde dagen och kvällen för många då. hehe
Men nu vet ni i alla fall hur min kväll såg ut till slut. Imorgon kommer min Mattias till stan och han ska sova här hos mig. Vilket betyder att jag måste vika tvätten jag spritt ut på sängen i gästrummet. Jävla skit, men men kommer nog inte ha så mycket annat för mig imorgon. om de är fint väder ska jag försöka sola lite mellan 11 och 14. Sen är de ju bara en dag kvar till måndag =) Jag längtar så fruktansvärt mycket.
Ja just de jag fick reda på en till bra grej i fredags, men vet ej om jag får skriva det här. Jag är i alla fall överlycklig och de är de fler som är. Men nu ska jag kolla om isen är klar och sedan ut på en rök.
Här får ni lite bilder på oss som jag umgåtts med under helgen och som kommer hem =)
       

Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: