justbeccca

Fortfarande dålig uppdatering här

Kategori: Allmänt

Har fortfarande inget nät hemma, därav den dåliga uppdateringen här. Men sånt är livet.

Veckan som varit har gått fort. Håller på att tränar Atos i klicker träning, morra på kommando, ligg och backa och allt detta går bra. Han är en väldigt lätt lärd hund så de underlättar ju väldigt mycket :) hih
I lördags var vi på dubbelkalas hos Anna och Stefan (faster och hennes man) som båda fyller år under Maj. Där blev de grilla, fika och dricka. De var riktigt trevligt faktiskt, är riktigt glad att jag var där :) hela familjen på annas sida var där, utom Josse och Håkan som var på bröllop. Sedan på Stefans sida var det hans syskonbarn där. Men hur som helst så måste detta göras om i alla fall.

Denna
veckan sover jag hos Josse, då Håkan är på jobb i Linköping eller nått liknande. Och hon ville inte vara själv och jag har väldigt ont i min arm så jag behöver lite hjälp med Atos.
Nu är hon ju på möte angående jobbandet under sommaren på hotellet så jag passar på att tränar hundarna i klicker. Vilket går väldigt bra, visst de är ju inte speciellt roligt nu i början med att bara klicka och ge godis, men de tar sig. Båda är ju väldigt snabblärda och förstår vad klickandet går ut på. Så de är ju positivt :D
När hennes möte är klart ska jag möta henne så hon kan handla, eftersom jag fick med mig hennes plånbok hem. För Texas var in på Tassen i centrum och fick klorna klippta.
Fick Josse att dessutom köpa: En varsin klicker till henne och mig. Min blev röd och hennes blå. Sedan en vattenflasa/skål till hundarna att kunna ta med när man är ute med hundarna på längre promenader. Den är skit bra, tycker att alla saka köpa såna.
sedan något kilo levergodis och ett varsitt hundben, eller Atos fick två för hans var så billiga. Texas var dyrare och dom gillade inte Atos. Så Atos fick välja själv vad han ville ha och de var så billiga så de fick bli två såna :P hehe
Annars vad som händer mer i dag vet jag inte. Inget mer som de verkar som. Ikväll är de ju DHW på femman och de går ju inte att missa, så vi ska väl ha lite myskväll här.
Men nu tänkte jag fortsätta att träna med hundarna en stund och sedan kolla på tv.
kan lägga upp bilder senare på grejarna vi köpt till hundarna idag.

Kisses

Kommentarer


Kommentera inlägget här: