justbeccca

Nästan klar

Kategori: Allmänt

Så nu har jag verkligen stor städat hela lägenheten på kvällen och vet ni vad jag är nästan klar =) Yippi
Ska bara tvätta klart min matta i badkaret och gå ut och slänga soperna. Sen är jag klar. Det känns verkligen bra. Men dock allt detta jobb och slit så har jag blivit hungrig så de blir att göra något att äta. Men vet inte vad än. hehe
Först blir de att gå ut och slänga soperna. Vika tvätten får bli imorgon, för nu är jag helt slut och orkar inte göra så mycket mer. hehe

Skickade lite sms med Johanna förut och vi slapp att åka, Ina kommer att opereras i Ulvsby på torsdag =) Det känns bra, men dock tycker jag att det är lita för lång vänte tid. Med tanke på att benbrott börjar läka direkt. Så det känns kasst att behöva vänta och plus att det måste kännas riktigt tomt hemma för Johanna utan sin bebis och sedan inte veta hela tiden hur det är med henne. Men både Johanna och Ina är starka så detta kommer dom att klara av.
Tänkte bara uppdatera er lite om hur det går och sånt med Ina.

Min egna smärta:
Ja som ni vet så har jag fått mer ont i nacken efter den där kvällen.Så det är därför alla dessa sena nattbaden som jag senast tog igår. För att det värmer upp och då är inte smärtan lika stark. Sömnen, ja den är väl som den är. Hurmörer: nja det går verkligen upp och ner.. Finns inte mycket att säga om allt just nu.
Men det enda jag vet är att när mamma kommer hem från semestern ska vi ta kontakt med våran husläkare och prata med honom.

Men nu ska jag röra  på mig så jag kan äta och sova någon gång.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: