justbeccca

Lång promenad och fika

Kategori: Allmänt

NU ska jag byta kläder och gå på långpromenad med Josse och Baily. Sen blir de att fika med dom plus Carro och Mattias =) me like it
Dagen har varit seg, har bar gått utanför dörren när Baily ska ut på promenad. Sen nio i morse. Annars har jag legat i soffan och bara kollat på tv och var varit arg.

Somnade igår gansak snabbt efter sista inlägget. Jag var så extremt trött igår. Så de var skönt att sova och ta de lugnt idag.
Har fortfarande huvudvärk idag och min arm värker som aldrig förr.
Mattias vill ha med mig hem till Emil sen ikväll på fest och Stiine vill ha med mig ut på en uteservering. Jag har inte riktigt bestämt mig än, plus attjag väntar fortfarande på pengar från mami.
Sen har jag ju lyckats göra mig ovän med henne idag också, men så går de när man når min gräns. Jag har tålamod, men inte så mycket.
Jaja nu blir de hoppa i andra kläder. Uppdaterar senare om jag orkar.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Tycker att du ska bli så full i kväll så du ringer till mig mitt i natten och svamlar :P Säger något du tycker är pinsamt som jag kan mobba dig för sen :D hehe :)

    2009-07-15 | 17:17:34
  • svar säger:

    Hehe, nej du de kommer att komma, men inte än. De blev en typ hemma kväll. Men när stiine kommer tillbaka från norge kan du nog räkna med ett samtal någon helg. La in ditt nr förut, så du lär nog få ett sms någon dag så du vet mitt nr.

    2009-07-16 | 01:20:58

Kommentera inlägget här: