justbeccca

Helgen

Kategori: Allmänt

Gud vad dålig jag har blivit på att uppdatera den senaste tiden. Men hur som helst så har min helg varit underbar. Har varit med en hemlig person. Som sagt vet ej om jag får nämna de namnet här, har glömt bort att fråga.

Fredagen:
Då var de först en ganska slapp dag och sedan kom jag på att jag skulle till banken ju vid typ kvart över två. Så jag fick springa genom duschen och springa ner till stan. Där mötte jag Josse och hennes gammla kompis så de följde med mig  till banken och sedan fikade vi. Hon har en sån söt liten sån. Han föddes i mars.
Sen gick jag hem och gjorde mig i ordning och tio i sex mötte jag Alexandra utanför McD och vi käkade och sedan gick vi till Score. Där var vi fram till halv elva någon gång och sedan gick vi till Arena en sväng, Under tiden inne på arena så under tiden hon drack en cider drack jag tre och sedan fick jag ont i magen. Det jag var ute efter i cider var isen. Men jag blev dock inte full och det kändes knappt som jag hade druckit. Sen gick vi bort till Amigo och träffade lite människor och Den hemliga människan. Sen hänade det inte så mycket mer. Vi hämtade Baily och åkte hem och sov. Fick skjus av "mr hemlige´s" kompis.

Lördag:
Sov länge, "Mr hemlig" gick ut med Baily och sedan gick jag ut med honom strax efter två en liten sväng. Sen sova jag igen. Det har varit så skönt, att få sova ut.Dagen var slapp och lugn. Trevliga människor att umgås med. Sen på kvällen började de dricka, jag ville inte dricka så jag tog med Baily till Ica och köpte godis, mat och dricka och en milk latte. Sen åkte vi in till stan och gick ut på krogen. Kom hem vid två någon gång. Bussen drygade så länga i stan, så vi fick vänta i 36min när vi kom dit.

Söndag:
Idag har det var lungt också. Sov till halv fyra. Hehe, de som jag umgåtts med under helgen har fattat att jag kan sova länge. "Mr hemlig" har varit ute med Baily åt mig idag igen. Så sött  =)
Nu är jag hemma, har precis lagat mat och håller på att städar lite. Men nu tror jag det får räcka för idag. Ska lägga mig i soffan och kolla på tv. Kommer nog somna snart, är så trött och Baily har varit ute på en lite längre promenad. Imorgon blir allt som vanligt igen, upp vid nio och ut med honom och sedan längre promenader. Hehe
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: