justbeccca

Trevligt sällskap

Kategori: Allmänt

Det blev så att Baily och jag gick hem till Josse och där var hon och Carro. Drack kaffe och åt kakor. Det var rikigt trevligt.
Sen ringade jag Johanna för att kolla hur de var med dom och Ina. Hon hade varit och hälsat på Ina på djursjukhuset. Hon var gald att se johanna men tydligen syntes det på hennes ögon att hon går på smärtstillande.
Imorgon ska Ina antagligen åka till Strömsholms vetrinärklinik och opereras, för de i stan kunde tydligen inte utföra den oprationen. Ska kanske åka med, de beror på Johanna om hon vill ha med mig som sällskap. Men hon vet imorgon om de blir något.

Just nu sitter jag och väntar på att diskmaskinen, tvättmasiken och min chokladpudding ska bli klar. Har pratat i tele med Carro, Josse, Mattias och "Mr Hemlig" sen jag gick från josse halv nio. Nu tills alla maskiner blir klara blir de att förhoppningsvis äta lite chokladpudding och greja här hemma. Vill ju ha ett fint hem och jag bryr mig inte vad klockan är. Tror jag också ska fylla upp ett badvatten =) mmm Me like it! Ni vet uttrycket: När katten är borta dansar råttorna på bordet. Så sant så sant. Nej nu får jag slita mig bort här ifrån och börja greja någon gång.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: