justbeccca

Blodspår!

Kategori: Hundar

Då är Atos och jag hemma igen efter att ha spenderat timmar i skogen med Josse, Becca, Texas och Casper.
Vi började gå ett spår med Casper, de hade legat i cirka 10min och jag var super duktig. Han tog även med klövern tillbaka till bilarna och sprang stolt runt med den.
Sedan va de Texas tur, hans spår va börja spåra långt och han va super duktig. Då han inte spårat på ett halv år, dock va klövern inte så god. Men intressant. Så kärleken kommer växa fram där med, som de gör för Atos.
Den sista som gick sitt spår var Atos, 1h och 20min Låg det och gottade sig. Men Atos va inte intresserad idag, han gick runt och kissade, märkte revir mm. Men han gick ändå spåret ner och fann klövern och bär jag började dra iväg det så upptäckte han att de går att bära det. Så han fann kärleken till klövern idag. Så den bar han stolt till bilen ocj försökte sedan fortsätta ut i skogen bredvid bilen för lite "ensam" tid med klövern.
Jag visste att Atos skulle va lite små velig idag, då han har varit de i två dagar. Så jag tror att nästa spår till helgen får bli en extra gång under veckan när han landat på jorden igen. Ibland svävar han iväg lite väl mycket.

Om någon timme ska vi ta årets första cykeltur med min nya cykel och springern som Atos ska sitta fast i. De ska bli intressant och roligt, kanske får vi med oss David också på den turen. Det vill säga om hans cykel finns kvar vid den gamla lägenheten, vi kan ju alltid hoppas. Under dessa timmar ligger Atos lördagsgodis på tining. Kan ni gissa vad de är?
Jo det är ett älgben med kött på, jag tycker han är värd det faktiskt. Han har varit så duktig nu i några veckor ocj det ska belönas. Även fast spårningen idag va kass, så va han duktig på annat.

Efter att alla hundar hade gått sitt spår så vände vi bilarna och körde till grusgropen för lite lek och spring en stund. De va väldigt skönt att va i solen i 40min och hundarna va nöjda efter det. Nu ska atos och jag mysa en stund hemma i lugnetsvrå jag med te och han med sina söta nallar, leksaker och säng.
///Becca

Underbara lördag

Kategori: Iphone

En av veckans höjdpunkter är lördagarna, då det är en hel dag som inga måsten finns (anser inte atos promenader som ett måste, de är min livsstil).
Så hittills idag har Atos och jag varit på morgon promenaden i kylan halv åtta och då vart jag förvånad över att se pudersnö på marken och bilarna. Men de va ytterst lite, så när vi kom ut igen vid åtta (David och jag) så va de nästan borta.
Vid åtta åkte David och jag till Kristinehamn och besiktigade hans jobb bil/buss. Jag kunde även kika in i den, men med min otur var den lastad. Så jag fick inte se hela utrymmet ordentligt:-/ kan hoppas på att kunna göra de i veckan.

Nu är vi hemma igen och myser i soffan, vi möttes av världens lyckligaste hund och tjöt av glädje när vi kom hem. Har även hunnit legat i solen på vardagsrums golvet med Atos och myst.
Nu väntar vi på att klockan ska bli tolv, så vi kan ta med Josse, Becca, Texas och Casper till vårat lilla skogsställe och lägga spår. Kan även berätta att idag blåser det, så det blir nog så att spåret flyttar sig. Men ska även låta Atos spår ligga i en timme och ska göra ett långt, minst 150m. Ska bli roligt!!!

Nu ska jag fortsätta njuta av den lugna tillvaron är hemma innan resterande del av dagen drar igång. Efter
Spårlägningen blir det hjälpa Becca att packa ner sin lägenhet i kartonger och flytta henne hem till Viktor;-)
///Becca

Hihi

Kategori: Allmänt

Oh idag har som vanligt varit en toppen dag med hundar och vänner. En helt perfekt dag vill säga. Hihi
Morgon spenderades med frukost med älsklingarna hemma, David och Atos tog en morgon promenad. En halv timme efter den tog jag med mig Atos till I2 och mötte upp Becca, Josse och sötis hundarna. Tre lyckliga hundar och de fick springa runt och leka och träning. Texas går kopplad då han inte kan inkallning och drar iväg på annat.

Efter promenaden va vi till Pets och handlade hundmat och godis, Josse och Becca köpte leksaker och godis.
Jag skickade iväg David efter han hade blivit klar hos sin mamma för att köpa en ny godisficka.
Hemma hos oss pågick plugg och fika samt hundträning. Josse och jag hade labb idag och de va intressant att de lär ut hur man gör mäsk(alkohol). Inget jag hade tänkt mig riktigt. Men ja man ska ute bli förvånad över dagens skola...

Efter pluggandet tog vi oss en tur på I2 och då va även Alexandra med, då hon kom hem på kaffe efter att ha varit och klippt sig och handlar presenter. Carro var även förbi en sväng på kaffe.

Nu är vi hos Josse och Håkan och väntar på att få god mat, jag, Alexandra, Becca, Josse och Håkan är de som är här. Min David skulle träffa en "kompis". Det är en kompis fast jag tycker inte de just nu, jag väntar på en ursäkt från den..

Kan summera Atos idag: BINGO!!! Lalalalalalaaa!!
Men kontakten va ändå bra. Men när han inte kände för de så va de:BINGO!

Ha en mysig kväll. Det vet jag att jag kommer med mina ÄLSKADE vänner<3
///Becca

I2

Kategori: Iphone

Efter några timmars pluggande blandat kaffe och prat med Jossr, Becca och Carro så har jag lyckats fått VG på en uppgift och fått svar på den andra uppgiften inom religion. Lämnade även in min första uppgift på samhällskunskapen och den har tagit nästan tre veckor att göra. Då det inte va bara frågor att svara på, utan det mest konstigaste upplägget och många frågor på en fråga. Men jag är nöjd med mig själv.

Vi avslutade pluggdagen med en runda på I2 med hundlek för Atos, Casper och Texas. Tre hel nöjda grabbar va de som åkte hem efter de.
Nu har jag duschat och kollat på Criminal minds. Så strax blir det en sista runda med Atos och sedan sova natten. Är man tlött så är man tlött.
Imorgon väntar en förmiddags promenad på I2 med Josse och Becca, sedan kanske man skulle ta och åka och handla hundmat och mera hund schampo.
///Becca

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag är de sol igen och lite små blåsigt, men de är inget att va ledsen över. Man kan fortfarande visa sig ute utan att blåsa bort.
Atos och jag har haft en mys morgon här hemma från halv åtta i morse, då vi båda vaknade av solen tittade fram och vi va utvilade.
Sedan har jag varit på ensam dejt med Emil. Nej men idag va vi själva på doggywalken och han va väldigt lätt att träna idag. Dock ville han inte gå hem, utan han försökte frysa fast ute på gården. Men de funkade inte, så han fick fint följa med in. Hehe

Nu väntar jag in Josse för en pluggdejt här hemma. Hon kommer väl om 45min. Så då blir de att plugga. Innan dess ska jag försöka ta mig ner till Ica och köpa grädde och mjölk. Men just nu känns det som att de är väldigt långt bort.
Fast de är i själva verket 200m dit:-P hehe

Ha en toppen dag och se till att få mycket gjort så ni kan sova ikväll med gott samvete.
///Becca

Rastgården

Kategori: Hundar

Efter några timmar i rastgården med lek och träning. Så blev de hemgång och badning av Atos. Han va måttligt nöjd på mig, men extremt glad när David kom hem. Han va så glad att han tjöt i omgångar. Så jag förstörde nog delar av Atos dag, men han pappa vägde upp det. Hehe själv tycker jag att Atos verkligen behövde det och han fick bli borstad samtidigt. Så nu är han ren, blank och fin i pälsen. Plus på de så luktar han vanilj. Hihi

Här får ni några bilder från rastgården. Vi va där i små regn och ingen av oss led av de.
///Becca

Ingen sol

Kategori: Iphone

Hittils har dagen varit lung och skön. Pluggat lite, promenerat och pratat i tele. Nu är Emil avklarad ocj idag va de David M, jag och atos som va där;-)
Det var en trevlig och lätt promenad, en sur min från Emil. Men den försvann fort.

Nu har jag hämtat Rebecca och Casper. Så nu väntar vi på Josse, Texas, Alexandra och Queen för lite lek i rastgården på skoghall.
Nu har det rätt nyligen börjat regn. Men de försvinner nog strax. Sedan gör de inget med lite regn, både för allergiker och för växterna. Jag är glad för lite regn, men jag själv uppskattat alla årstider och med dessa kommer olika väderslag och man måste lära sig uppskatta alla olika så man får njuta av livet.
Nej nu ska vi gå ner till rastgården.
///Becca

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/762496/images/2012/pic_195883024.jpg" class="image">

Soliga dagar

Kategori: Allmänt

Oj så underbart dessa dagar är som innehåller mycket mycket sol. Man kan inget annat än att njuta, fast jag njuter även i regn och snö och blåst. Men soliga dagar ger en så mycket energi så man nästan spricker:-) ihihi

Gårdagen spenderades efter att Lina hämtade godingarna Tyra och Charlie, nere på stan i några timmar med Alexandra, Rebecca och Carro. Köpte mig ett par byxor som kommer bli sköna att gå på promenader i nu när de blir varmare.
Sedan hämtade jag ut mitt packet på Konsum som kommer från Ellos med mina nya walkingskor och en ny vårjacka.
Sedan va de stor handling och kvällsmys hemma med mina två älsklingar. Fast jag städade toaletten och möblerade om så nu står tvättmaskinen och hylla där de ska. Plus så lagade jag i ordning gryta tills idag.

Idag har jag haft trion hemma från sju imorse till strax innan halv tre och vi har haft de super mysigt med promenader och lite trick koll.
Vi har även haft Alexandra, Carro, Josse och Rebecca hemma på kaffe. Rebecca och David M va med på Emil promenaden. Varit super mysigt hela dagen. Är det bara jag som myser när jag har hundar i min omgivning?!

Nu har vi precis gått klart på i2 och lite träning. Oh vad jag blir stolt över min grabb när han sköter sig, blir bara framsteg!

Har ni alla haft en lika bra och skön dag som jag?
///Becca

Effektivitet

Kategori: Iphone

Denna dag har hittills varit effektiv. Har hunnit med mycket på några timmar.
Promenerat trion(Atos, Charlie och Tyra), ätit frukost samtidigt som trion åt, pluggat och läst intressanta saker i nya härliga hund. Nu ska jag återgå till att läsa en krönika i härliga hund.
Måste säga att det nya nr av tidningen innehåller mycket från etologer. Vilket är såna som studerat och forskat mycket i hundens beteende och detta är något av de jag tycker är extremt intressant. Så därav är detta nr ett av mina favorit nr. Hihi

Hoppas på att få en varm och skön dag igen. Hittills har det inte varit varmt, men de är ju bara början änså länge på dagen.
Ha en toppen dag nu alla, det ska jag ha.
///Becca

Grusgropen

Kategori: Allmänt

Har haft en helt underbar dag med mina älskade vänner i grusgropen(plus min älskade David).
Träffade en barndoms kompis där också. Lika trevligt varje gång och träffa han.
Atos och Casper passade på att ta sig ett oplanerat dopp i den lilla vattenpölen i mitten av grusgropen. De båda gick igenom isen, men där är de inte djupt så de va ingen fara.

Nu på kvällen avslutar vi en otroligt mysig dag med grillning några av oss. Ska bli mysigt och trevligt:-)
Detta är livet på en pinne!! Hihi
Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag har haft, mycket hund, mycket prat och otroligt roligt och trevligt.
///Becca

Lördag

Kategori: Iphone

Lite sen uppdatering här idag. Men har inte haft tid till att skriva något.
Haft en skön och lugn dag, med spårläggning med Atos och idag va Rebecca med. Så nästa gång ska hennes hund Casper med på en liten enkel introduktion, men han har ju redan själv bekantat sig med en rådjurs eller älgklöv. Så detta kommer inte bli några problem alls.
Atos va grymt duktig idag och blir bara bättre. De va näst intill vindstilla men spåret flyttade sig lite på vissa ställen. Idag tappade han inte spåret något och han gick med nosen i backen hela vägen till "mål". Blir sååååå STOLT!

Sedan har jag agerat chaufför åt Håkan och David. Får se om de ska hämtas om en stund eller inte. Men ut en sista gång med mitt lilla hjärta blir de nu.
Har proppat i mig jordnötter idag, testade även torrostade jordnötter och de va väldigt goda. Har även smakat på den nya glassen som kommit tillbaka. Den nya "solero shots", fast de är inte solero som gör dessa. Men ni kommer kanske ihåg den. Lägger upp en bild på den. Jag kommer i alla fall ihåg den och att jag har saknat sen glassen.

Nej nu ska jag ta ut den söta svart/vita fyrbenta här hemma på en liten runda. Natti på er alla, jag hoppas på att få sova snart.
///Becca

Trallalalala

Kategori: Allmänt

Tralalalallalala, mm vad gott de är med cider:-) speciellt xider hallon!!! :-D

FREEEEEDAG!!!

Kategori: Allmänt

Livet känns väldigt underbart nu, de är sol, värme och fredag. Kan de blir bättre?! Plus på de så ska älskling fixa audin idag så jag kan använda den under veckan till alla mina otroligt söta hundar. Som jag förövrigt saknar varje fredag, de är så tomt utan dom.
Men till veckan igen får jag träffa dom:-)

Idag blir de umgås med Josse, Alexandra och Rebecca. Nu ska vi hämta upp Rebecca och sedan blir de Ikea.

Ha en toppen dag alla, tänk kärlek och njut av denna underbara.
///Becca

Natti!

Kategori: Hundar

Med denna bild säger vi god natt. Har en Tlött Atos här hemma, som vi alla vet kommer va energisk imorgon. Men Gud så söt han är nu!!
///Becca

Sommar väder!

Kategori: Allmänt

Idag har de verkligen varit riktigt sommar väder och inte många timmar spenderades inne. Ute på promenader, druckit kaffe på josses balkong med alla Goa vänner och hundar. Sennan spenderade vi två timmar i grusgropen idag igen.
Denna gången va jag med och sprang och lekte i hela grusgropen. Hundarna är verkligen lyckliga där ute och de är så roligt att se de.

Nu på kvällen har David och jag ätit Sibylla och kollar på film. En dansk film, kan göra en uppdatering om den senare. Om jag inte somnar, annars får ni få den imorgon.
Ha en myskväll nu!
///Becca

Snart så

Kategori: Allmänt

Alldeles strax tar jag med mig den otroligt Goa trion och hämtar David M och Rebecca för en Doggewalk. Ska bli trevligt att hon också följer med.

Idag har vi promenerat, Tyra har hjälpt mig skrivit mail och pluggat lite. Men än är dagen ung som tur är. Hihi

Ha nu en toppen dag ute idag otroligt sköna vädret:-)
///Becca

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/762496/images/2012/pic_195008631.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/762496/images/2012/pic_195008631.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/762496/images/2012/pic_195008631.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/762496/images/2012/pic_195008631.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/762496/images/2012/pic_195008631.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/762496/images/2012/pic_195008631.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/762496/images/2012/pic_195008631.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/762496/images/2012/pic_195008631.jpg" class="image">

Doggywalk

Kategori: Bilder

Lyckliga!

Kategori: Iphone

Idag har vi Tyra och Charlie här och det finns nog inte tre hundar som är så lyckliga att se varandra som dessa tre. Det är så roligt att se dom njuta av varandras sällskap.

Hittills idag har vi hunnit med morgon promenaden och frukost, men även lek. Om någon timme blir det doggywalken med Emil. Fram tills dess ska de få smälta maten och varva ner en liten stund.
Atos passar på att smaka på Tyra och charlies vatten i deras mindre skålar.

Får se vad mer dagen har att erbjuda, det är väldigt skönt ute. Inte kallt och blåser inte.
///Becca

Tisdag

Kategori: Allmänt

Helt underbart att de har/är tisdag, det betyder att de snart är helg igen och då ska vi ut och spåra igen. Ohhh jag längtar så jag nästan spricker. Då ska även Rebecca och David M bli med och se hur de går till. Fick även veta att Casper hittade en klöver igår i skogen när han och Rebecca va ute på promenad, vilket jag anser positivt då går det att lära honom spår lättare. Han har ju världens sökhuvud, så de ska bli roligt att följa deras framgångar :D
-
Idag har vi efter DoggyWalken var de hem och äta och göra i ordning kaffet. Packa ner kaffet och tillbehören i en kasse, vänta in David och säga hej, ge han order på vad som skulle göras idag(papper att fylla i). Sedan hämtade jag upp Rebecca och Casper och åkte till grusgropen där vi mötte upp Josse, Alexandra, David M, Texas och Queen. Spenderade två timmar där, med massa prat, lek, kaffe och roligheter. Bara älskar att umgås med dessa underbara människor.
-
Har även hunnit pluggat, hämtat Carro vid tåget, hälsat på Håkan i båthuset där även Martin och Caroline va. Beställt hem en ny jacka och nya walkingshoes. Så nu ska de bli bätter skor till kroppen så en inte skadar den för mycket. Ska även sälja mina andra walkingshoes, då jag köpte en storlek förstora och har använt dem en gång. Det känns som två storlekar förstora för mig. Men de är storlek 39 på dem. Någon som vill köpa dem?
-
Nu ska jag strax ta sista promenaden och sedan krypa ner i sängen och sova ända tills strax innan åtta. Vid tjugo över-halv nio kommer Tyra och Charlie. Men innan sista promenad ska jag dricka varm choklad och hoppas på att jag slutar att frysa och nej jag är inte sjuk. Jag är bara lite allergisk mot pollen... Låt mig i alla fall få tro det ett tag till, tills det är över.
///Becca

Lugn dag

Kategori: Iphone

Atos har att världens energi idag och jag har gått på halv låga hela dagen. Varit sliten faktiskt om jag ska va ärlig. Men har även hållit igång med en massa saker. Nu har jag äntligen legat på soffan och slappt i typ en och en halv timme. Ska fortsätta så en stund till innan de blir sista promenaden och natten här hemma.

Imorgon blev de ingen Tyra och Charlie, men då åker jag och Rebecca med Atos och Casper till grusgropen lite tidigare än planerat. Josse och Texas följer kanske med beroende på om hon har bil. Även David M ska nog med och med oss tar vi en termos med kaffe och passar på att mysa Medans grabbarna får springa och röja för fullt.
Ni ska även få bilderna från söndagens lek där, men jag har ärligt talat inte orkat lägga över bilderna. Har haft fullt upp med annat.

Nu ska jag återgå till tv och mitt oroligt sköna slappande!
///Becca

Morgonmys!!!

Kategori: Allmänt

Haft morgon mys med Atos. Så underbart!!
Nu ska vi äts lite och sedan hämta David M för doggywalken. Jag se inte cyklat än, då jag inte kände för de när jag vaknade.

Idag är de sol och fint väder igen här i i Karlstad så detta ska de njutas av;-)
Ha en toppen dag nu alla!
///Becca

Tlötter

Kategori: Iphone

Nu ska jag strax stänga mina gröna ögon och sova ända tills imorgon, 08:00.
Har haft en toppen dag med min älskade sambo, och mina underbara vänner.
Rebecca och jag tog oss ett varv i skogen och sedan hamnade vi i grusgropen. Där fick voffarna röja lika mycket som i skogen. Vi hade två tröttisar med oss hem. Så underbart!!
Vi bestämde även att vi ska börja springa där och jag är extremt taggad på det. Så även om ni andra inte hänger på, så gör jag de själv:-P
Vi bestämde en ny lekdejt på tisdag eftermiddag i grusgropen. Då ska även Josse och Texas med.

Va hem till Alexandra och drack kaffe med henne, Rebecca och Josse. Sedan åkte jag hem och lämnade Atos och bilen. Hoppade in i Davids Mazda och åkte till Daniel(min föredetta svåger) och grattade honom på hans födelsedag. Riktigt trevligt va det, David ska nog med dom ut på lördag och jag har inte bestämt mig än. Ska ju ut och spela biljard på fredagen med mina fina flickor. Men de är ju så roligt att gå ut med Daniel, så se lutar åt de också;-) hihi

Nej nu ger mina ögon upp, är ju en dag imorgon och kg funderar på att ta ett varv med cykeln mellan morgon promenaden och doggywalken. Hinner jag inte de får se bli efter den. Ska även plugga imorgon.
Sov nu gott ni alla, de kommer jag göra. Ni kommer även få bilder och antagligen en video från idag.
///Becca

Underbara

Kategori: Allmänt

Idag är det underbart väder igen och de är söndag.
Hittills har dagen varit lugn och skön med mys hemma. Atos och david har haft sin myspromenad och njutit av det underbara vädret och de har även handlat ingredienserna till fattiga riddare som vi åt som brunch.
Roströd doppade i pannkakssmet och stekta bananer på, säger bara mums!!

Har även njutit av kaffe på den soliga balkongen och väntar nu på att Rebecca ska höra av sig så ska jag och Atos hoppa in i bilen och hämta henne och Casper för en underbar skogspromenad:-)
///Becca

Hjärtat<3

Kategori: Bilder

Avklarat!

Kategori: Hundar

Då va detta års första spårläggning avklarad. Vindstilla och okej väder. Resulterade i att Atos följde spåret på exakta stället. Men de va en bra start, tappade spåret två gånger. Men fann sig tillbaka på någon sekund.
Spåret låg i 20min ungefär, lite längre för början.

Nu ska vi lägga fler gånger, kanske få in våran torsdags rutin igen om vädret tillåter det på torsdag. Dagarna nu emellan spårläggningarna ska Atos få mumsa på lite älgrevben och återfinns sin kärlek till dessa. Då han tyckte klövern inte va helt okej, men nyfiken som bara den och kunde inte riktigt bestämma sig om det skulle va gott eller inte. Men vi alla som lägger spår med klöver vet ju att de växer fram en kärlek till dessa;-)
///Becca

Spår!!

Kategori: Hundar

Eftersom det är relativt bra väder idag så blir de ut i skogen strax och lägga spår, blogspår med älg klöver;-) Får se hur Atos reagerar för första gången med klövern. Tror det blir en normalt reaktion, först avvaktande och sedan lycklig:-P
Josse och Texas skulle egentligen följt med ut, men så blev de inte. Hon mådde inte bra.
David M svarar inte, så vi åker ut själv. Inte precis så att vi är nybörjare..

Ha en toppen dag nu!
///Becca

Livet

Kategori: Hundar

När livet är som mest påfrestande och det enda du vill göra är att skriva rakt ut eller skälla på människor du inte tycker om. Välj då att vända den energin till något positivt.
När man står där i korsningen mellan olika val och vet inte vilken väg man ska välja, ta ett steg tillbaka och se dig om kring. Gräset är lika grönt på båda sidorna, himlen är lika blå och vattnet brusar lika mycket på båda sidorna.
Tänk tillbaka och granska dig själv, vad var det jag ville göra, vad var det jag ville åstadkomma med denna vandring.
När du tagit denna tid så vet du med all säkerhet vilken av vägarna du ska välja.
Släpp det det gamla och öppna armarna för att välkomna och omfamna det nya.

Jag vet med all säkerhet att när jag tagit mig den tiden så kommer jag själv veta vilken väg jag ska gå. Därför tänker jag nu vända min dåliga energi till något positivt och gå ut och promenera med det viktigaste i mitt liv: min hund, Atos. Jag väljer honom över allt annat och vilken väg jag än väljer är han inkluderad i och jag väljer den vägen som gynnar oss båda. Jag ska leda honom genom livet.

Jag väljer nu att idag har varit en super bra dag med mina systrar och tänker avsluta den med det bästa avslut som finns. Att kasta boll med min älskade hund, ta en promenad och leka. För varje gång han är med mig dunkar mitt hjärta några slag mer och jag känner mig rofylld över att få va en del av hans liv.
Han är och kommer alltid vara det BÄSTA!
///Becca

Gott!!

Kategori: Iphone

Har för första gången sen Åhléns caféet stängde och det nya Söta grodan öppnades, fikat där idag.
Så jäkla gott så jag nästan avlider, Skagensmörgås, cola och en latte, mmmmm:-)

Har kollat på skor, det finns inte ett par snygga skor. Inte kläder heller, som tur är. Just nu i alla fall:-P haha

Har ingen aning om vad mer denna dagen har att erbjuda, vet att David och jag ska äta fattiga riddare. Ska blir intressant och gott, tror jag. Har aldrig ätit de.
Och ni som inte har förstått än så har jag haft en "ledig" dag från hundarna.
Men jag längtar efter dom alla, det blir rätt så tomt utan dom:-/

Nu under helgen ser det kanske ut som att de blir spårläggning med Atos. Så håll era tummar så det inte börjar regna. Himmelen ser inte så glad ut:-/

Nu ska jag åter igen återgå till att va social. Hej på sig!
///Becca

Freeeeeedag!

Kategori: Iphone

Glömde skriva igår att jag följer ytterligare en i Vindälvsdraget. team Pettersson är med där också. Ska bli riktigt kul att se hur de går för dom också.

Denna dagen har varit lugn och skön hittills. Nu sitter Carro, jag och Atos hemma hos pappa. Trevligt att träffa honom, har ju bara pratat med honom i tele.
Funderar på att åka ut i skogen sen och gå och hälsa på i garaget;-) David är där och grejar med bilen igen, den gick inte igenom besiktningen igår. Så han har lite att greja med. Men är stolt över att han lyssnade på mig och besikta den nu innan den är klar. Så han vet vad som är viktigast att fixa.

Nu ska jag återgå till att va social:-)
Ha en toppen dag nu alla, för de ska jag ha och tänk kärlek och förlåt mycket!
///Becca

Ännu en:-)

Kategori: Hundar

Idag gick första starten i Vindelälvsdraget. Självklart följer vi en av de tävlande. Ska bli kul att se hur de går för dom, de är från Sälen/Karlstad och tävlar med 4st Riesenschnauzer.
Håller tummarna för dom! Hoppas ni med gör de;-)
///Becca

Nästan

Kategori: Allmänt

Haft en väldigt lugn och skön dag, DoggyWalk och sedan kaffe med Alexandra och David M(Alexandra va inte med på promenaden). Fick David M att träna lite med Atos och jag passade på att träna mer ingående med Emil, eller ja lite i alla fall.
Sedan skulle jag hem och kört min David till garaget, men när jag hade ätit och vi skulle åka så ringde Tobbe och kom och hämtade honom istället. Fast stackaren fick stå och vänta på David i några minuter för vi alla som känner David vet ju att han tar längre tid på sig att göra sig i ordning än vad en tjej gör :P haha
Så jag åkte och tankade och tillbaka på kaffe hos Alexandra och David M en stund. Vid fem va jag hemma och redo för en mys promenad med David och Atos.
Jag har fått höra nu att jag har ett för högt tempo. Så jag kanske ska ta och sakta ner mina promenader lite, alla andra förutom min David hängre med mig. Så för hans och alla andras skull så är de nog en smart idé.
-
Nu har min söta lilla rara David tagit med sin "kompis" och åkt iväg för att besikta bilen. Men han tror inte att de kommer gå igenom(projektbilen). Men han ville veta avgasvärdena, så vi kan ju hoppas att de inte är för djävliga. Får den köras i en vecka så ska jag lära mig att köra högerstyrt, utan allt som ska på sen. Så jag får lära mig bilen orginal. hihi Faktiskt min ide, men jag är väldigt rädd om andras saker. Så därför jag ville ha den orginal när jag ska lära mig.
-
Nu ska jag återgå till tv och min skål Special K, mmm sååå gott :D
///Becca

Natten strax

Kategori: Iphone

Jag fick tillslut min efterlängtade kaffe och även bra besked från röntgen att de inte va varken brutet eller spricka i Alexandras fot.
När vi väl kom hem till Alexandra och David M så va kaffet på och inte långt efter serverat. En stund senare kom Alexandras mamma och strax efter henne kom Rebecca.
Vi pratade om mesta dela hundar och hundsport. Så jävla roligt och speciellt med en som är utbildad hundinstruktör, när man får veta mer ingående om hur man utför olika sporter. Så när jag hade fått veta mer om en gren blev jag extremt sugen på att testa den. Så de tänker jag göra, men inget jag skriver här om än. Ni får vänta lite längre in på året om den grenen och även vårat andra mål. Hihi

Nu blir de sen kvällsmat, en dusch och sedan sova. Ögonen är väldigt trötta och jag tror faktiskt att jag kommer sova väldigt gott i natt igen. Så natti på er och dröm söta drömmar!
///Becca

Lurad

Kategori: Allmänt

Dagen har hittills varit bra och go ute i de sköna vädret. Alla tre hundarna har varit jätte duktiga, tre promenader blev de mellan åtta och ett. Kunde liksom ute sitta inne hela dagen när de helt plötsligt blev sol ute. Så vi har mer eller mindre spenderat förmiddagen ute:-)

När Tyra och Charlie blev hämtade så blev de dammsugning och sedan åkte jag och Atos till Alexandra, eller ja vi kom till parkeringen. För då ringde hon och frågade om jag kunde köra till gripen för hon hade fått akuttid klockan två(låt mig tillägga att klockan va tjugo i två). Så de gjorde jag, dock tog de tid att hitta parkering och sedan att gå, då hon har stukat foten och kan inte gå snabbt.
Väl inne hos läkaren så blev de remiss till röntgen och här är vi nu. Jag i väntrummet och hon inne på röntgen. Får se hur detta går. Kan hoppas på bra:-)

Sedan ska jag ha min efterlängtade kaffe kopp som jag blev lurad på. Hehe
Får se hur länge det tar här, ska nog lämna över bilen till David så han får åka till garaget. Men han va inte säker på om han kunde vänta på oss eller inte. Tror han helst skulle sova i garaget om det inte spökade, var kallt och ensamt.
Men nu kom Alex tillbaka så ska va social tills läkaren kommer med röntgen beskedet.
///Becca

Prinsessan!

Kategori: Iphone

Oh jag har sovit så gott i natt, som en prinsessa:-)
Vaknade utvilad kvart över sju och har nu diskat berget av disk här hemma och Tyra och Charlie har kommit. Nu blir de en promenad med trion och sedan ska de få frukost.
Vad dagen har att erbjuda vet jag inte än, ska nog kolla på något Cesar Millan avsnitt och plugga lite nu på förmiddagen.
Värderar är ännu inte lika underbart som de senaste två dagarna, men det är ju fortfarande tidigt och då kanske de blir bättre under dagens gång. Vi kan ju hoppas på de i alla fall:-)

Ha en toppen dag nu!
///Becca

Sova

Kategori: Allmänt

Det skulle inte sitta helt fel nu att bädda ner sig i sängen bland alla kuddar och täckena. För jag är extremt trött, men har en Atos som vill ut en sista gång innan natten här. Funderar på att gå sista rundan halv nio. Så kan man sova sen.
Har inte sovit så mycket eller bra i natt och har varit igång hela dagen med en massa ärenden som Josse skulle göra och även en fika i stan. Vi avslutade dagen med att åka och tvätta bilarna, Audin va väldigt lerig och deras mondeo behövde rengöras efter att ha stått sen innan nyår. Så nu är bilarna glada och nöjda.

Imorgon kommer sötnosarna Tyra och Charlie och spenderar stor del av dagen
med oss och jag tror det finns en herre här hemma som kommer bli super glad:-) hihi

Men jag säger god natt redan nu. Natti!
///Becca

Stämmer väldigt bra!

Kategori: Bilder

Min tur

Kategori: Allmänt

Idag är de min tur att spendera dagen ute i solen, dock just nu i bilen för lite ärenden. Är i skoghall just nu så Josse kan hämta verktyg åt Håkan tills han kommer hem från jobbet så han kan fixa mondeon så de får en bil.
Innan det va vi på mekonomen och innan da va David M och jag på våra. DoggyWalk med Emil och Atos. Kan säga att man lider inte av att ha ett sådant jobb. Även när de regnar, man uppskattar alla årstider på olika sätt. Kan säga att det bara är de som sitter på kontor som klagar på vädret...
Nu ska vi strax åka in till stan igen och då blir det ärenden där också och även fika.

Förut när jag lämnade Atos hemma så va vaktmästaren och eklektikern hemma hos oss och grejade. Det lutar åt att vi får en ny fläkt, vaktmästaren sa att de va elektriken som skulle säga till våran hyresvärd att vi ska ha en ny fläkt. För han lyssnar tydligen inte så bra på vaktmästaren och det kan jag faktiskt tänka mig att han inte gör. Vi bor hos en av de drygaste och mest oorganiserade hyresvärdar som finns här i Karlstad.

Men nu ska jag återgå till att njuta av solen i hamnen vi är i innan vi ska in mot stan igen.
Så njut ni med idag, man ska inte ta detta fina väder för givet!
///Becca

Natten

Kategori: Allmänt

Dagen pluggande gick extremt segt, va inte allas motiverad och de hjälpte ju absolut inte att all fakta ska man söka upp på internet, speciellt irriterande är det när man skulle köpa en bok till kursen och den inte använda.
Men vi får fortsätta imorgon, har i alla fall kommit till fråga åtta och den precis som alla andra förbannade frågor innehåller inte bara en fråga, utan ungefär 30saker till..

Men dagen i sig har varit toppen och rolig. Många skratt speciellt på kvällen/natten. Vi blev nog över trött alla. Hehe
Nu på natten har jag kört Josse och Håkan hem från att ha varit till Håkans jobb och lämnat ivekon(lastbil).
Atos har under eftermiddagen och kvällen umgåtts med David och lekt bland annat med en blandras tik.

Imorgon ska jag agera chaufför åt Josse som måste inhandla delar till båda bilarna som står trasiga hos dom och även ska vi till optikern så hon kan hämta ut lite saker och Alexandra ska beställa syntest till körkortstillståndet.
Men först vid tio ska David M och jag på våran DoggyWalk med Emil och Atos.
Nu tar vi natten. Så natti!
///Becca

MÅSTE BARA LÄGGA UPP DENNA:

Kategori: Hundar

GOTT HEM SÖKES: 2år gammal barn. Orsaken är att jag har köpt en hundvalp och tycker inte att jag har tod för barnet längre, barnet har blivit allergisk, jag är också rädd att barnet biter mig valp. Barnet är renligt och har fått alla vaccinationer. Böhöver nytt hem från imorgon, kommer annars att avlivas. Tack
DETTA SKULLE DU ALDRIG GÖRA MOT ETT BARN! VARFÖR TYCKER DU DÅ ATT DET ÄR ACCEPTABELT ATT GÖRA DET MOT EN HUND ELLER KATT?
Om du inte kan investera 15år i din hund eller katt, LÅT DÅ BLI ATT SKAFFE EN!!!!

Doggywalker

Kategori: Allmänt

Idag är det egentligen ute väder, men själv sitter man inne med en kaffekopp och underbara vänner med varsin dator och försöker plugga. Får väl se hur detta slutar, om man får något gjort. Hittar ju på en massa annat, så som att leta lokal, svara på mail och kolla på alla söta valpar och en massa olika bloggar. Är nog inte speciellt taggad på att plugga idag.
-
Men jag har ju fått röra på mig i det fina vädert. David M och jag tog oss en timmes promenad med Emil och Atos i de fina vädret för två timmarsen. Ett litet varv i skogen och sedan fortsatte vi på klarälvsbanan. Riktigt skönt va det och jag längtar ut igen. Får ta en paus om någon timme för en till härlig promenad.
-
För er alla som hittat hit, Välkommna. Vart lite förvånad att helt plötsligt va så många kommentarer. Men med mig är det bara bra, lite butter över att sitta inne när de är sol och 14,5plus ute. Men förhoppningsvis är det så här fint väder imorgon igen.
-
Tänkte även säga att jag tar emot fler promenad hundar och är även dagmatte till två. Men vi tar emot fler som vill ha hundarna hos någon på dagarna. Så Skriv en kommentar med eran mailadress så tar jag kontakt med er om ni är på jakt efter en doggywalker i Klarstadsområdet. Jag godkänner inte de kommenterer ni skriver mailadresser i. Då jag anser att inte alla ska veta dem, lite privatliv ska man ha. Då skriver jag vad som erbjuds på promenaderna, även i hemmet. Vad priset blir beroende på vad ni är ute efter och hur länge och långt bort ni bor. Ni kan även skriva frågor till mig när ni då fått första mailet.
-
Ha en toppen dag nu alla! Drick kaffe och njut av solen, även åt mig :D
///Becca

Vår igen!

Kategori: Iphone

Underbara vårvädret har hittat sig hit igen. Atos har funnit sin plats du solen här hemma och väntar på att hans mami ska bli klar så ska vi hämta David M för att åka och ta ut Emil på promenad.
Sedan blir de pluggdejt hos Alexandra och David M. Josse kommer även dit;-)

Nu tänker jag göra mig klar och sedan ut i det fina vårvärdet. Hoppas ni alla andra gör samma sak idag;-)
Ha en bra dag och tänk kärlek!
///Becca

Irriterande..

Kategori: Allmänt

Tror ute det finns något mer irriterande än att va jätte trött men inte kunna somna.
Ni vet när man egentligen skulle ha somnat vid åtta, men inte gjorde det. det är blev det mest irriterande jag vet..
Nu är alla tankar och planer igång i hjärnan igen och en massa frågor och funderingar. Men tror ni man blir klokare?! Svaret är enkelt: Nej! Men kanske under veckan får man svar på några frågor.

Nu borde jag försöka sova igen, ögonen går i kors men hjärnan på högvarv. Hopps ni alla där ut kan sova:-)
///Becca

Word!

Kategori: Bilder

Hihi

Kategori: Bilder

Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Har haft en helt underbar dag. Tog mig en promenad med Atos hem till Alexandra och David M för kaffe och prat. David M mötte upp oss efter halva vägen och sedan mötte vi upp Alexandra och hennes mamma.

Några timmar senare så hämtade min David upp mig och Atos och vi åkte till Kil, hem till Niklas för gooooooood mat, prat och se hur han bor. Riktigt trevligt och jag skulle verkligen inte tacka nej till att bo så:-) Nu vet jag vart han bor och kan någorlunda vägen så dit ska jag fler gånger. Hihi

Nu lagar älskling matlåda och jag kollar på tv och uppdaterar er här.

Igår så va jag, Josse och Sara och spelade biljard på Score och sedan tog dom sig några cider och vid ett handlade vi mat, käkade och åkte hem. Vi pratade gamla minnen och uppdaterades om allt i livet nu. Riktigt roligt och trevligt va de, saknar henne väldigt mycket faktiskt. Hoppas hon kommer tillbaka snart. Ska även åka och hälsa på henne med.

Nu ska jag återgå till tv och skapandet i soffan. Är väldigt mätt och har hamnat i en matkoma tror jag. Skulle kunna somna nu egentligen.
///Becca

Sant!

Kategori: Bilder

Tralalalaaa

Kategori: Allmänt

Lyssnar på bra musik och gör mig klar för en sväng ner till stan. Ska spela biljard med Josse och Sara. Ska bli roligt att träffa Sara igen, det är något år sen sist vi träffades och hon är saknad här i stan.

Annars idag har det vara en bra dag, med mycket kaffe och prat med alla underbara!
Nu måste jag fortsätta gör mig klar så jag kan åka in mot stan när Josse kommer.
ha en toppen kväll och masssa kärlek!
Jag kommer ha en toppen kväll med uppdateringar, gamla minnen och glada miner :D
///Becca

Mmm!!

Kategori: Allmänt

En ev de bättre låtarna. Helt klart värd att lyssnas på många gånger om!!

Framåt för evigt
Du å jag skall dit
Som levande bevis
Låt dom veta
Här har ni fläcken som aldrig går bort

Finns det någon som kan leda mig fram
Ge mig skäl till att tro att min dröm kan bli sann
Finns det någon som kan höra min röst
Som kan hjälpa mig lätta stenen från mitt bröst
Inga tårar tränger igenom mitt skal
Men jag undrar ibland om jag är dömd från start
Men jag lovar du och jag ska skina en dag
Jag lever för jag tror det blir snart

Det finns ställen här i landet där det ständigt är skottår
Solen skiner med det sköljer en brottsvåg
Där folk är snea för ni som regerar
Stjäl våra pengar men för sånt finns ingen brottskod
Nej det finns pengar till semestrar och sportåk
Men när vi behöver hjälp blir budgeten bortblåst
Men vi behöver något mer än ett gott råd
För ilska plus hunger blir postrån

Finns det någon som kan leda mig fram
Ge mig skäl till att tro att min dröm kan bli sann
Finns det någon som kan höra min röst
Som kan hjälpa mig lätta stenen från mitt bröst
Inga tårar tränger igenom mitt skal
Men jag undrar ibland om jag är dömd från start
Men jag lovar du och jag ska skina en dag (sanna mina ord)

Vi blir inte längre besvikna hoppet har sinat
För hur många gånger har dom stått på våran sida
När folk blir instabila lämnade i kylan
Så dom måste finna sin lokala medicinman
Kanske är vi naiva som tror att dom ska driva
Frågor som varför många är självdestruktiva
Men ledarna flinar och säger dom är cleana
Sen går dom själva på den vita linan
Men kroppar ligger kalla och jag undrar om jag kommer få se dig imorgon
Så denna tiden vill jag inte spilla ut, nej
För ett ungt liv blir snart ett gammalt
När han plockar upp en kniv och tar ett annat, yo
Livet är dyrbart se det som en gåva
Så låt oss leva upp och sluta sova

Finns det någon som kan leda mig fram
Ge mig skäl till att tro att min dröm kan bli sann
Finns det någon som kan höra min röst
Som kan hjälpa mig lätta stenen från mitt bröst
Inga tårar tränger igenom mitt skal
Men jag undrar ibland om jag är dömd från start
Men jag lovar du och jag ska skina en dag

Dom sa gå din väg håll dig till din sort
Låt dom veta, här har ni fläcken som aldrig går bort
Dom sa gå din väg håll dig till din sort
Låt dom veta nu, här har ni fläcken som aldrig går bort

Inget ovanligt

Kategori: Allmänt

Haft en super mysig dag som först började med att älskling gjorde frukost åt mig och sedan körde han mig till Alexandra och David M för kaffe och prat med dom och Rebecca. David Ms mamma kom förbi en sväng och strax efter hon åkte så kom Alexandras mamma.
Jag va ner och träffade Niklas en sväng och pratade lite. Så imorgon ska vi hem till honom på lite mat och umgås. Ska bli trevligt att se hur han bor:-)

Atos har spenderat sin dag med David som först var hos hans mor och styvfar och sedan i garaget. Atos älskar båda ställena så han har verkligen inte lidit.

Det hat även idag åskat här i Karlstad och kil. Så i år igen kom åskan i mars. De va inte första gången de kom så tidigt. För två årsen åskande det den 17mars första gången.
Men nu kan vi hoppas på att den håller sig borta en stund till och att idag var en engångs företeelse.

Nu strax ska jag köra David till några kompisar och hoppas inte de super ner han som de gjorde sist om de ska dricka vill säga. Själv så har jag inte bestämt mig vad jag ska hitta på än. Äta ska jag i alla fall och har redan förvarnat Alexandra och David M att jag kanske kommer tillbaka:-P

Ha nu alla en toppen kväll och tänk kärlek till alla ni bryr er om!
///Becca

Luskar..

Kategori: Allmänt

Sitter här fortfarande hemma hos Alexandra och David M och luskar lite. Kollar på lokaler, bilar och lite annat smått och gott. Men jag blir faktiskt inte speciellt klokare, då många skiter i att skriva priserna för hyran per kvadratmeter. Så skulle vi bli extemt intresserade av en lokal så måste vi ringa på den.
-
Vilket leder då till nästa fråga: Vem vill investera i oss med en liten slant?!
Vi har ju redan planer, vi ska kolla upp efterfrågan. Vilket vi egentligen redan vet att den är stor redan nu. Vi har hittat lokaler på bra ställen. Vi har egentligen allt, det krävs bara lite till.
Men vi fortsätter att luska här och gör inget förhastat. Allt detta kräver många tankar och många steg bakåt för att kolla igenom igen allt.
-
Hur som helst så har jag gjort tre uppgifter och lämnat in och på börjat den fjärde.
Strax innan fem åkte jag hem och mötte upp Lina och Tyra för en promenad, vi gick i cirka 50min och pratade om lite allt möjligt. Atos blev helt överlycklig när han fick syn på Tyra och försökte stundvis leka, precis som Tyra gjorde det. De är ju för söta!!
Sedan åkte jag tillbaka till Alexandra och David M och här är jag fortfarande.
Nu ska jag återgå till mina kära vänner, Rebecca har också kommit hit nu. Så det känns lite smått otrevligt att sitta vid datorn. Ha en bra kväll nu alla. De har jag och ska fortsätta ha.
De två finaste som finns<3
image description
///Becca

Kaffe!

Kategori: Allmänt

Då har man landat hemma hos Alexandra och David M för kaffe och plugg. Atos flörtade in sig i sin mamis hjärta för att få följa med, då han egentligen skulle stannat hemma med David. Men nej då, man smälter ju för de vackraste ögonen i världen när de tittar så där underbart på en. Så han fick följa med ändå.
-
Nu blir det att plugga så man blir klar med kanske någon kurs snart, den som kanske bli klar först är nog religionen, sedan lutar de nog åt naturkunskapen. Sen har vi alla tråkiga kvar förutom företags ekonomi.
-
Men de kommer bli några pauser i pluggandet, ska köra David till garaget och samtidigt ska Atos få springa lös lite och sedan vid halv fem ska vi på promenad med Lina, Tyra och Charlie. Då vet jag en som kommer vara nöjd :D
Nu får Atos mysa med Queen om han vill gå nära hennes tratt. hehe
image description
///Becca

Dumma mig!

Kategori: Hundar

Va ute på sista promenaden och självklart tänkte jag inte på den stora snöhögen som finns här utanför. Atos älskar stora snöhögar, men jag glömde kameran. Så ni får nöja er idag med dåliga iPhone bilder. Finns högen kvar imorgon kväll så får ni nya bilder tagna med kameran(som jag också tycker ger dåliga bilder, men bättre än iPhonen i alla fall).
///Becca

Livet, hunden och evigheten...

Kategori: Allmänt

Livet är en märklig teater som bara spelas en gång utan något föregående genrep, det blir inga andra chanser, vi har en möjlighet att leva det liv vi fått, bara en. Andra chanser kan förekomma, men själva livet som sådant får vi bara ett försök på. Varje dag som passerar är således en viktig och unik dag.

Slänger bollen, hunden springer efter som en galning, fångar den, kommer tillbaka, släpper den vid mina fötter, jag plockar upp den, slänger bollen, hunden springer, proceduren kan upprepas in absurdum och min vovve verkar aldrig ledsna.

Så otroligt banalt egentligen, vad är det med detta som ger mig en sådan tillfredställelse.

Varje kväll känner jag så här, idag har jag varit en bra matte, min hund har fått mat, kärlek, motion och omvårdnad. Skulle min hund imorgon bli påkörd så skulle jag bli ledsen, men jag skulle aldrig behöva ångra något i min och min vovves relation. Jag har gjort vad jag kan. Inte skjutit upp något till senare, varje dag har jag varit den bästa matten jag har kunnat vara för honom.

Det är så ofta som jag får höra att ”vi som skulle ut och resa” av anhöriga till någon som en kort tid efter pensionen plötsligt fått en allvarlig diagnos. Mellan raderna kan läsas att man alltså satt ett helt liv på “hold” för att börja leva precis i slutet av livet, efter pensionen, en riktig högoddsare således.

Varje dag jag kan kasta boll med min hund är en bra dag. Plötsligt kan jag kanske inte kasta boll längre, plötsligt har jag kanske ingen hund att kasta bollen till.

Så jag väljer att kasta lite boll idag, istället för att skjuta upp det till senare.

Tlötter

Kategori: Allmänt

Idag har vi hunnit med mycket men ändå inte. Det viktigaste är faktiskt mitt och Atos snöbollskrig och även hans tur att få leka i snön. Eftersom sist de va snö så fick han inte leka tack vare operationen. Så idag har han varit överlycklig. Nästan mer eller mindre velat springa i snön varje promenad och hela. David M, Atos, Emil och jag tog oss en längre promenad förut. De va så skönt att gå på klarävlsbanan i snön och de vindstilla halvmolniga vädret. Så då gjorde vi det och pratade mycket om mina/våra funderingar och tankar på lite saker som bara vi vet och Alexandra då. hihi Så nu får vi se, vi är taggade i alla fall och de är det viktigaste. Men mer funderande och luskande krävs innan beslut tas.
-
Var även och handlade lite förut med Alexandra och David M och sedan kom jag hem så gjorde älskling god mat och jag pluggade och kan säg att jag äntligen är klar med en helvetes uppgift med ingen information om de jag skulle skriva om. Har hållt på i en vecka med samma uppgift och blev klar för en kvart sen. Så nu är den inskickad men kan tänka mig att de blir kompletering för det inte var tre exakt fyllda sidor. Men det är inte mitt fel att det inte finns någon jävla information.
-
Imorgon kommer även kära syster hem, så får se om jag ska hämta henne eller inte. Men runt luch så ska jag hem till Alexandra och David M för plugg och kaffe. Vid halv fem ska jag på promenad med Lina, Tyra, Charlie och Atos. Kvällen får de nog blir mys hemma med godis och film, har ju faktiskt inte kollat på tv på hela dagen idag och imorgon blir de likadant i alla fall fram tills kvällen.
-
Nu ska vi ta sista rundan innan natten, om jag ens får med mig den trötta Atos alls. Men det finns några masiska ord så infinner sig all energi i världen hos honom.
///Becca

Mysdag

Kategori: Iphone

Haft en toppen dag med alla goa voffar och vänner.
Tyra, Charloe och Atos hade det super bra ihop. Atos blev rätt rastlös och nog lite små deppig när dom gick hem.
Men han fick springa in till Dina en sväng och efter de så verkade han lite nöjd i alla fall.

Jag har dammsugit och tvättat från halv ett. Fyra maskiner blev tvättade, då tvätttiden är i fyra(!) timmar här. Och en maskin tar 55min(?!). Men jag hade sällskap av David M hela dagen idag, han va med till skoghall, sedan till Emil, sedan hem till oss. Där lämnade vi av Atos och jag gjorde allt de där och ringde samtal. Sedan åkte vi hem till David M och Alex och drack kaffe och pratade i någon timme.
Sedan åkte David M och jag och hälsade på, på Rebeccas jobb. Riktigt trevligt:-)

Nu är man mätt i magen och ska slappa framför soffan en stund till innan en dusch och sömn. Väldigt tlött i ögonen..
///Becca

Ny dag

Kategori: Hundar

Då va de onsdag och idag är Tyra och Charlie här för första gången.
Två riktiga godingar, Tyra och Atos leker lite och Charlie myser i mitt knä.
Morgon promenaden och frukost intagen för dom. Alla tre super duktiga, åt ur sina matskålar och gick sedan därifrån.

Vi ska nu ta de lugnt i två timmar och sedan ska vi hämta David M för en tur till skoghall och sedan ska vi ut med Emil. Mellan tolv och halv ett kommer Lina och hämtar sötnosarna.
Måste säga att hon gjort ett väldigt bra jobb med uppfostran på Tyra och Charlie. Tog 30sek in på promenaden så lyssnade dom direkt på mig.
Sedan fick de va själva i 2min om ens de, för jag råkade blippan upp bilens larm och låsa och för att låsa igen måste man öppna ena dörren bak för att låsa och larma samtidigt. Super duktiga var dom den minuten.

Nus ska vi mysa en liten stund till. Sedan blir de lite plugg.
///Becca

Hmm

Kategori: Allmänt

Jag undrar.. Kanske de blir så...
Inget ni kommer få veta än och nej de handlar inte om Atos. Handlar inte om något av de jag skrev i inlägget innan detta.
Men ja, med dessa tankar tar vi natten här hemma. Extremt tlötta och nu är vi rastade inför natten. Så natti!
///Becca

Kanske..

Kategori: Iphone

Köpte som sagt fyra nya matskålar en varsin till Charlie och Tyra. Mötet idag inne gick super bra och imorgon ska de va här utan sin mami. Men vi alla tror de kommer gå super bra. Ser fram emot det och Atos också. Han är riktigt nöjd över att få småsyskon:-)

På eftermiddagen åkte Atos och jag till Alexandra och David M där Rebecca va och strax efter mig kom Josse. Så då blev de kaffe och prat. Vid halv sju åkte vi och släppte av Alex, Becca och David M vid Pekås. Sedan släppte vi av Atos vid torget så min David och han tog en promenad hem. Josse och jag fortsatte vår färd till veterinären med Texas, där Håkan mötte upp oss.
Efter 30mins väntetid så fick vi komma in. Hans tassar såg fina ut, han fick en salva som ska smörjas på efter tvätt ing med jodopax och tratten ska användas ett tag till.

Sitter även och funderar på om Atos ska kastreras i slutet på månaden med kemiskkastrering till att börja med och fungerar det bra så blir de att knippas bollarna.
Sitter även och funderar på att skaffa sim eller vibrationskort till honom, skulle va kul att göra något sånt med honom. Men dessa funderingar får pågå någon dag till innan jag kommit fram till något bra.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan, ska göra lite kvällsmat och vänta in DHW som börjar 21 på femman.
Sedan ska jag faktiskt äta lite vindruvor:-) hihi
///Becca

Handla

Kategori: Allmänt

Då är det tisdag och jag har faktiskt slappat hela morgonen i soffan, visserligen efter morgon promenaden. Atos sover väldigt djupt bredvid mig, han har inte ens rört son frukost för han är så trött.

Nu strax ska vi åla och hämta David M och sedan åka till Emil. Efter de ska jag antingen till Jula eller Biltema eller så blir de både och. Och har de inte de jag vill ha så får jag väl helt enkelt åka någon annanstans och köpa de.

Kan berätta att Texas skadade sina tassar i rastgården igår antagligen genom att springa efter en boll på både grus och is.
Jodopaxen jag använder är den flytande, då den går att blanda ut och bli mildare på olika sår. På nya sår så används den direkt på såren utan att blandas med vatten. Då den är bakterie dödande.

Nu ska jag åka. Ha en bra dag, de ska jag ha tillsammans med några måsten och resterande roligt.
///Becca

Bra att ha

Kategori: Hundar

De är tur att jag har ett litet apotek hemma för situationer som kan drabba ens hund. Som tur är, är det familj och vänner som få ta del av det.
Idag va det Texas, mosters lilla gris(min syster josses hund, Atos kullbror) som fick användning av det.
Då han i rasrgården sladdade alla sina fyra tassar, fram tassarna var de de två översta trampdynorna som fick sig några slit så den tjocka, hårda ytan är bortsliten.
På bak tassarna var det de stora trampdynornas framtipp som fick lite bortslitet.
Så nu befinner sig Texas i en tratt och har ny baddade trampdynor med jodopax.
Imorgon ska skor inhandlas till honom för promenaderna. Då sådan måste andas för att få kunna läka. Så blir ser ingen lindning denna gång.
///Becca

Ibland...

Kategori: Allmänt

Rätt nyss hemkommen får någon timme i hundrastgården med Josse, Rebecca och Alexandra plus Atos, Texas och Casper.
Kan erkänna att idag i rastgården var Atos rätt billig, hade någon velat köpt honom då så hade jag nog sålt honom. Mitt tålamod försvann rätt fort när han betede sig så illa. Konstant stressjuckande på Casper och fick ingen direkt super bra kontakt med honom.
Men väl hemma så skötte han sig super fint, va in och drack upp Dinas vatten och försökte sno hennes ben. Nu har han i alla fall ätit mat och David gör mat åt oss till imorgon. Jag ska ta en dusch efter allt liggande på backen med Atos och sedan sätta mig och plugga. Eftersom jag valde att följa med till rastgården förut istället för att plugga så gör jag det nu.
-
Imorgon är det emil promenad och någon timme efter så är det promenad och lägenhets introduktion för Tyra och Charlie. Ska bli riktigt roligt!
-
Jag vill att fler skriver på inlägget "Definiera " så kommer jag skriva vad jag anser är en "kamphund" och hur sverige mötter dessa.
-
Måste även tillägga att jag aldrig under hela mitt liv skulle sälja Atos, utan det är bara en känsla man får när man känner att det inte finns någon kontakt eller tålamod kvar. Men den återfann sig snabbt när vi kom hem, så nu ska vi träffa casper oftare i rastgården har jag bestämt och även promenader. Som tur är, då är ju det Rebecca´s hund och hon är ju som sagt en nära vän. Så detta gör ju det inte så svårt.
-
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga innan klockan blir alldeles för mycket.
Mitt lilla hjärta <3
///Becca

De blev bättre

Kategori: Allmänt

På förmiddagen var de minus och ingen sol, men efter promenaden med Emil, Atos och David M så började solen titta fram sakta och graderna steg lite.
Träffade en av de som bor vid Emil, en äldre herre som vi stod och pratade med i nästan en halv timme. Riktigt trevligt, älskar att prata med äldre människor. Dom är väldigt intressanta och vet väldigt mycket om allt.

Efter promenaden blev de kaffe hos Alexandra och David M och där var även Rebecca. Riktigt trevligt, vi tjejer spelade även yatzy.

Nu har jag precis städat klar här hemma. Bara lite små saker som ska ner i källaren och en cykel som egentligen ska ut på gården/cykelrummet. Men den får stanna inne en stund till faktiskt.

Nu blir de lite mat i magen och sedan kaffe och plugg. Ska skicka ut David och Atos på promenad då. Hihi
///Becca

Definiera

Kategori: Hundar

Definiera ordet kamphund för mig på kommentarer. Jag vill gärna veta vad mina läsare anser vara en kamphund.
///Becca

Härliga söndag

Kategori: Allmänt

Då har veckan nått sitt slut och de blev fint det idag igen.
Men de blev inget med spår/sök idag heller. För jag glömde lägga fram blodet igår:-/
Men istället för att härja i skogen tar vi oss en promenad upp till Josse för lite kaffe, prat och kortspel. Även Alexandra kommer dit, så de ska bli mysigt.

Nu ska jag äta lite och sedan göra mig klar för att gå. Så vi kommer iväg någon gång innan klockan blir allt för mycket.

Ha en toppen dag alla(resterande del
I alla fall) för det ska jag ha.
///Becca

Glad!

Kategori: Hundar

Fick veta för någon timme sen att jag blir dagmatte till Tyra och Charlie:-) Så imorgon ska vi höras om hur veckan ser ut. Vet ju en som kommer va nöjd om dagarna och de är Atos. Han tycker verkligen om dessa två små sötisar. Vilket känns jätte bra:-)

Nu ska jag återgå till mina kära vänner, ville bara denna glada nyhet med er läsare:-)
////Becca

Solen!

Kategori: Hundar

Det finns inget bättre att vakna till på morgonen än att solen kikar in i sovrummet och man kan höra fåglarna utanför kvittrar. Så otroligt underbart.

Atos och David började sin dag med en myspromenad. Själv låg jag i sängen och sov då.
Men när de kom hem så var jag vaken, men låg kvar en stund till. Det är väldigt mysigt att ligga och sega i sängen under alla mina täcken. Hihi

Halv elva gick Atos och jag och träffade Lina och Charlie för en känna av promenad. Vilket gick super bra. Ett bra möte och promenaden gick jätte bra. Sedan fik dom leka med varandra och båda lyssna på varandra jätte bra. Riktigt stolt över Atos som faktiskt kunde hantera en mindre hund och lyssna på honom. För Charlie är faktiskt äldre än Atos.
Ikväll får vi nog veta om Atos blir storebror till dom vissa dagar. Vi hoppas väldigt mycket på de. För de är två riktigt trevliga hundar och en väldigt trevlig och go ägare.

Nu har vi infunnit oss på Josses balkong med kaffe och mys i solen. Funderar på att åka ut i skogen och gå, de är ju så underbart väder.
Jag skulle ju igår va smart och lägga fram blodet på tining så man kunde spåra idag. Men min trötthet vann igår, så jag glömde bort de. Så jag hoppas på att de är fint imorgon så man kan lägga fram det idag på tining och spåra imorgon.

Nu ska jag återgå till min och josses diskussion om "kamphundar" och KBAB.
Ha en riktigt underbar dag, för de kommer jag ha!
///Becca

Veterinären

Kategori: Hundar

Idag blev de en till vårdag. Lovely!!
David och Atos tog morgon myspromenaden och sedan åkte vi och tog ut Emil och Atos på promenad med David M. Efter den så blev vi bjudna på kaffe hemma hos David M och Alexandra. Då bad Alexandra mig att kolla på Queens klo på vänstra fram tassen. Där fanns det en spricka som va cirka två millimeter bred och gick ändå upp. Så de blev telefonsamtal till veterinären och en halv timme senare lämnades Queen av för akutoperation.
Så under dom timmarna åkte vi till Josse för fika och prat, satt på balkongen till att börja med och sedan gick vi in och spelade kort också.

Halv sex ringde veterinären och vi åkte och hämtade Queen. Hon mår relativt bra, väldigt trött av narkosen.
Nu ska hon äta antibiotika i fem dagar och smärtstillande i sju dagar. Sedan är ser bara att vänta ut så den nya klon kommer växa fram.

Om ungefär en kvart ska David och jag åkte till Josse och Håkan för att äta våfflor och mysa ett tag. Sedan blir de nog hem och fortsätta mysa.
Imorgon blir promenaden med Lina så Chalie och Atos får träffa varandra. Så halv elva ska vi träffas. Blev ändrade planer idag.
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag och får en trevlig och mysig kväll som jag.
///Becca

Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Idag har varit en helt underbar dag som
spenderats utomhus med Atos och andra hundar.
Atos och min morgon promenad är på 30min. Sedan är se frukost och mys en timme eller två i soffan innan de är dags för Emil promenad. Idag tog Emil och jag en egen tur i solen.
Efter sen promenaden blev de I2 med Atos för lek och promenad. Så kul att se att han verkligen har vårkänslor han med, så otroligt lycklig och glad.

Mitt i alla promenader så tog jag en paus från hundarna och åkte in till stan för fika med Alexandra, två timmar i stan med kaffe och prat.

Strax innan fyra gick Atos och jag och mötte Lina med den antagligen nya "pass" hunden Tyra. Vi gick på promenad och pratade en massa i 1,5 timme. Hundarna skötte sig jätte bra och accepterade varandra, sprang lösa och lekte.
Imorgon ska Atos och jag träffa Charlie, Linas andra hund som förhoppningsvis går bra med Atos också. Så då får vi två nya "pass"hundar. Så nu håller vi tummarna.

Nu på kvällen har jag fyllt i mina tidrapporter från mitt gamla jobb så jag får ut min semesterersättning. Ska åka och lägga på dessa strax så de kommer iväg imorgon.
Åker även upp till Josse då för att umgås lite, så jag inte somnar allt för tidigt. Måste ju va vaken till sista promenaden och kanske då har älsklingen kommit hem från Göteborg. Där han är och hämtar Johannes som jag skrev om i ett tidigare inlägg, "tankar".
///Becca

Trevligt

Kategori: Iphone

Kom hem för typ en timme sen men har ätit och tagits sista rundan med Atosen.
Hade en super trevlig kväll på Ankan med några av de bästa: Rebecca, David M och Alexandra. Riktigt kul att se David(inte min david, David Ms bästa killkompis) och Marcus(David Ms bror) live. Dom var faktiskt riktigt bra och duktiga.

Innan jag åkte iväg skickade jag iväg lite inlämningsuppgifter och myste i soffan med mina två älsklingar och hann även sova en stund. Men jag är riktigt trött, så nu ska jag också infinna mig i sängen och sova natten i några timmar tills klockan ringer.

Och imorgon ska nog Atos och jag träffa en till pass hund. Denna ska vara med hemma under dagarna några timmar och dagar i veckan. En liten vit spets tik. Ska bli roligt och se hur promenaden går imorgon. natti!!
///Becca