justbeccca

Datajävel!!

Kategori: Allmänt

Just nu hatar jag allt som har med dator att göra. De är antingen för sega och halv döa eller så funkar inte USB portarna och jag vill att de ska funka för jag vill lägga in bilder.
Hur som helst så har jag varit på bokrean i morse vid sju med mamma och fick med mig två böcker hem. Sen drack vi kaffe och bara pratade. Jag läste ut min bok och sedan vaknade David och var med och pratade. Strax efter tio körde han mig till mötet och där höll jag på att gå i taket. För de tycker jag ska plugga fast inte få några betyg. De använde meningen: "Det kan ju vara bra att börja redan nu och när du till hösten om du har sökt in någonstans redan är igång, så de inte blir en chock."
Då höll jag på att trilla av min stol, men jag sa skarpt nej och går hellre ut i praktik och gör något roligare med tiden fram tills hösten.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på funderar på kaffe, soffan och en av de nya böckerna. Men de känns som att jag kommer somna då och de vill jag inte. Kanske skulle testa nya dammsugaren?! Måste ju dammsuga sovrummet i alla fall. Kanske skulle förska hitta något på nätet som jag vill kolla på. Sen ska jag nog beställa nu ridhjälv och byxor. De är så billiga där jag beställer ifrån och de är bra märken. Men vart tänker jag inte säga :P mohahaha
Sen ska jag ta modet och skicka sms till några, som jag har funderat på i några dagar men inte riktigt vågat. Känner mig lite små dum eftersom jag skulle hört av mig i höstas, men jag glömde bort och tiden bara försvann.
Ne nu måste jag göra något innan jag blir knäpp. Tar mig nog lite kaffe i alla fall i en av de nya muggarna från Challe och Marre. De är riktigt sköna och bra :)
Ja just de får inte glömma på måndag ska jag med Josse till trafik skolan och kolla när de finns tider för körlektion, så jag kan få en utvärdering på hur jag kör och vad som behövs fixas till ;)
Här får ni en söt bild på min ena älskling :) <3Atos<3

Tid och ork

Kategori: Allmänt

Har helt ärligt inte haft tiden eller orken till att sätta mig ner och blogga ett tag.
-
Den senaste tiden har jag faktiskt mesta dels tagit de lungt och kollat på filmer. Myst med Atos när DAvid har jobbat och taig sköna promenader och börja lära honom nya trick. Just nu har han en pause från det då lilla Atos är så änglig efter en löptik som han träffade för en vecka sen. Så han är knappt sin mat och absolut inte godiset vi har hemma. Så jag får köpa de dyra godiset igen och se om de duger en stund för honom.
-
I lördags fyllde jag 20 och mamma 46år. Och de överraskade mig rejält. Först blev jag hämtad på morgonen av mamma och Josse när Atos och David var ute och gick. De sa att vi skulle till hagahallen och köpa ost till frukosten. Sen skulle vi till Josses jobb (Scandic Winn) för att hämta ett par skor åt Josse. Men när vi kliver in i lobbyn så ser jag först Pille och sedan Carro på frukost avdelningen. När vi kom in i den avdelingen så satt Pille, Håkan, David, Carro och Sopiha (kusin) där och väntade på oss. hih Så de blev hotellfrukost och gott var de verkligen :)
-
-
Sen åkte David och jag till Café Råtorp och fikade lite, sen skulle vi hem till klockan tolv för då skulle de andra komma så jag fick öppna mitt paket. De kom runt tolv och jag fick öppna mitt "paket", fast i den var det en karta och ett ciggpaket. Vi skulle ut på skattjakt över hela karlstad, de hade gömt skatten(cider) tillsammans med nästa ledtråd. Roligt var det och underhållande, var i Pilles garage, ute i skånagårdarna, i Skattkärr, hos faster, hemma, hos daniel, hos Håkans mor och far och tillsist Mcklubben de hade hyrt för kvällen :)
Där inne var familjen och vännerna som väntade och under kvällens gång så kom de fler vänner.
Sen drig vi ut på Harrys och festade lite mer, jag hade en extremt bra födelsedag.
Söndagen var de fika hos mamma och igår åt vi smörgåstårta hemma hos mig. För jag ville pront ha de, och när mamma och jag ändå var på bergvik för att byta in min trasiga dammsugare (fick en helt ny med hem) så passade vi på att köpa med tårta :)
Så kom Marre och Challe och fikade och fick present av dom. Sen Carro, Josse, Håkan och självklart jag, mamma och David. Riktigt trevligt var de.
-
-
Idag fyller Josse 22år, Grattis på födelsedagen syster <3
Så vi ska dit ikväll vid 18.00. Men innan de ska jag testa nya dammsugare och dammsuga sovrummet. Resten av lägenheten städade mamma och jag igår :P Men jag ska faktiskt de första av allt göra kaffe och lägga mig i soffan och läsa mer i boken jag fick jag David far och styvmor i födelsedagspresent. Tycker det är roligt att läsa om hundarsbeteende och alla de olika författarnas olika uppfattningar om beteendet.
-
-
Glömde säga att mamma blev super nöjd över sin present: Biljett till Ceasar Millan den 12maj. Så hon kommer att ha en heldag med mig och David i stockholm och bilen till och från :P hehe Men jag tror vi alla längtar lika mycket, i alla fall mamma och jag :P hehe
-
Nu blir de kaffe:P