justbeccca

Du får extra!!!

Kategori: Allmänt

Nu var det bra längesen jag skrev något. Men har helt ärligt inte känt för att varken lägga ner tid på att skriva eller ens logga in på bloggen. Men nu kanske det blir lite ändring.
Under denna "bloggtorka" har det hänt en del.
Jag är sjukskriven från jobbet och går på smärtstillanden sen 20september. Veckan innan det var jag sjukskriven för hjärnskakning då Atos välte omkull(jag satt ner) mig och jag dunkade bakhuvudet i asfalten.
Jag och min underbaraste pojkvän flyttar in i våran lägenhet nu under helgen. Just nu bor vi i hans, då vi kom fram till att det är smartare att flytta allt från en lägenhet.
Så på lördag hämtar vi de nya sängarna från Jysk, sängramen är från Ikea malmserien och den nya soffan som vi köpte idag på Boulevard och är en U-soffa, extremt snygg och skön.
Sålde min älskade soffa till Josse och Håkan, så de har fått sig en snygg och skön soffa :D
Annars fördriver jag tiden med att sova, promenad, sova, promenad, fika, promenad, mysa, dra ihop några och äta. Jag kan erkänna att jag har extremt tråkigt största delen av dagarna. Men nu och en vecka kan man väl säga blir det ändring på det igen.
Imorgon (Torsdag) ska jag ner till stan och byta in Atos nya blinkhalsband (som slutade funka 40min in på första promenaden). Sen ska jag måla i lägenheten och kanske packa ner lite saker som är uppe nu.
Fredag börjar flytten så på dagen när älskling jobbar ska jag fortsätta packa ner och sedan börjar flyttandet och det fortsätter hela helgen. Söndag blir det städa ur det sista.
Nu har jag uppdaterat lite igen. Kommer uppdatering igen om ett tag, antagligen när vi är färdig flyttade:D
Nattinatti