justbeccca

Förhållanden

Kategori: Allmänt

Många säger att de klarar inte av långdistansförhållanden. Eller att den ena i förhållandet jobbar eller studerar borta på veckodagarna och kommer em på helgerna.
Jag vet med mycket säkerhet nu att David och jag skulle klara oss utmärkt om vi någon gång i framtiden skulle befinna oss i en sådan situation.
Den situationen vi befinner oss i nu, den är nog faktiskt värre. Visst vi ses varje dag, men max tre timmar(när David jobbar, nu är han sjuk så nu blir det mer). Men att knappt hinna prata med varandra, hitta på något eller bara sitta framför tv. Det tar mer!
Jag får massa förfrågningar från vänner och familj, men jag glömmer bort eller hinner inte framföra dessa. För det finns så mycket mer än just dessa att prata om.
Ja det är en unik situation vi befinner oss i och nej, jag skulle aldrig låta detta ta ut mitt och Davids förhållande. Jag älskar David mer för detta, för han visar verkligen vem han är i grunden och detta i mina ögon går inte att värdesätta. Hade han varit tvärtemot vad han nu är, då hade det aldrig funkat mellan oss. För mig är familjen en självklar del man ställer upp för.
Nu vet jag att det är det för David med och vi tänker på samma sätt, det är bland det bästa faktiskt :-)

Men allt känns fruktansvärt hopplöst, vi hinner inget. Inte ens storhandla och under dessa tre veckor så har jag små handlat hem saker och kommit upp i en summa över 1000kr. Det är inte ens ekonomiskt! Ja jag kan storhandla själv, men då kan inte David vara med och styra vad som ska handlas hem och det tycker jag han ska få ha en del i.

Men i allt detta, situationen vi befinner oss i. Så går inte allt framåt, först atos veterinärbesök, David har varit på håret att krocka och idag pajade den stationära datorn. Ja, vi har en laptop också, men den stationära är den trogna som används varje dag. Det är den som är i kopplad i tv, så man kan sitta skönt i soffan och ändå kolla på program man missat på play tjänsterna.
Allt detta sker innan den härliga tiden: Jul. När allt ändå bara kostar..
Ja, trots allt detta så är livet ändå bra. Fine allt går upp och ned, men vi har det bra och vi är lyckliga. Alla har det jobbigt ibland.
Kände jag behövde klaga lite, folk vet inte hur bra de har det egentligen. Jag vet att jag har det fruktansvärt bra. Speciellt med David vid min sida <3
///Becca

Väntar och väntar..

Kategori: Allmänt

Jag i princip bara väntar på att de ska bli så pass kallt här i stan så snön faktiskt ligger kvar. Jag vill ha snö som ligger kvar. Inte försvinner så fort det landar, då kan de lika gärna kvitta faktiskt.
Så jag bara väntar och väntar och väntar..

Sedan vill jag det ska bli jul, så hela familjen är samlad och även Atos och Agnes ska paras runt då.
Efter det vill jag de ska bli januari så man kan kolla om det tog sig och tillsist bil jag de ska bli feb-mars, för runt då borde det komma valpar från dom om det tar sig. Jag kan knappt vänta, vill detta skulle skett igår så jag kan ha våran bebis här nu!
Jag har inte tålamod till att vänta. Tycker det är förbannat jobbigt att vänta. Inte min grej helt enkelt.

Har i alla fall börjat köpa julklappar nu, har köpt färdigt 6 av 11. Ska börja packa in dom. Sedan har vi ju julklapparna till 4 hundar. Har en plan för vad atos ska få :-)
Har även börjar julpynta, men ska ner i källaren imorgon och hämta allt där också :-) ska bli så mysigt och kul att pynta. Ihihihi

Åt mina första julskinksmackor nu ikväll, det var såååå gott :-D
Nej nu blir det strax natten.
///Becca

Långa dagar

Kategori: Allmänt

Varje dag är tung känns det som. Man lever i en ovisshet och den tar något fruktansvärt på en. Men vi gör så gott vi kan.
Mina och Atos dagarbetet ut som:promenader, hundar, mat, plugga, kolla på djurakuten och andra avsnitt vi missat av olika. Igår blev de Stalkers tillsammans med Alexandra här hemma. Självklart passade atos på att mysa som en idiot med henne :-)

Idag blev de en lång morgon promenad, sedan åkte jag till brutus och gick i 40min med honom. Blev lite allt möjligt då :-)
Sedan hämtade jag David M och Prinsen och sedan atos. Vi hade bestämt oss för att köra stadsträning.
Båda blev väldigt glada över att se hur duktiga hundarna var :-)
Efter promenaden blev det kaffe hemma hos Alexandra och David. Två fruktansvärt nöjda hundar hade vi. Atos gick dessutom somna i Alexandras famn. Han fick jackpot! :-) ihihi

Nu har David åkt till sin mor och jag ska ta mig i kragen och hänga tvätt och sedan ska jag handla lite mer. Måste bara få viljan att ta på mig skor. Spelar ingen roll vilka skor det är jag tar på mig, jag har skavsår på båda fötterna av ett par av mina joggningskor, de går verkligen inte att gå in dom!! Jag blir så arg att jag funderar på att elda upp dom för att de är så jävligt mot mig.

Nej nu kanske man skulle sätta igång.
///Becca

Djurakuten

Kategori: Hundar

Trots att ha varit vaken sedan sju imorse så kan jag inte komma till ro. Så Atos och jag bäddade mer oss i soffan, satte på datorn och tv och kollar på djurakuten på tv3play. Så otroligt mysigt att ligga här och kolla på tv med Atos. Han älskar att kolla på djursjukhuset, de är så många olika ljud och djur :-P haha

Glömde skriva förut i våran vistelse på djursjukhuset förra veckan. När vi på onsdagskvällen hämtade Atos så sa alla där borta att Atos är en underbar hund.
Jag tror fasiken han har charmat in sig ordentligt hos dom. Men man blir stolt när man får höra att de tycker ens hund är underbar och ja jag kan bara hålla med er, han är totalt underbar. Han är lyckan i livet <3
///Becca

Seg livat

Kategori:

Här har det varit ganska så dött, på grund av olika omständingheter. Men ska försöka hitta mig tillbaka hit nu. 
 
Förra veckan mitt uppe i allt med David styvfar blev Atos sjuk. På sista promenaden på tisdagskvällen bajsade Atos blod. Det var alltså blod och vätska inget annt i de två sista gångerna han bajsade. Han hade varit dålig i magen under dagen, men inget blod i avföringen förens sista gångerna. Självklart var ju klockan så pass mycket att jag fann information om vad man kunde göra under natten för att se till att han fick i sig vätska(han hade även inte druckit som han skulle under dagen). Dock var ju klockan precis 23.29 och klockan 23.30 stänger sista mataffären här i stan. Så jag fick ju sätta mig och söka runt efter bikarbonat på telefon, sms och facebook. Tillslut skev jag på en sida på Facebook(karlstad köp och sälj) och eftersökte bikarbonat och fann en kvinna som hade och även en killkompis fick tag i en påse av en vän. Så den natten fick jag i Atos 120ml vätska. Ni nu som vet hur mycket en hund ska dricka vet att detta var i princip inget. Men det var inte lätt att få i honom det. Men jag nöjde mig med den vätskan, och vi båda somnade. Onsdagen gick och jag väntade på att Atos skulle bajsa så jag kunde få se om det var något blod i avföringen. Men inget kom och han drack inget. Så när klockan var halv fyra fick jag en telefontid med veterinären och tjugo i fyra var vi på Solstadens smådjurklinik för undersökning. 
Först blev de blodprovstagning och sedan röntgen. Tre blodprover tog de och atos skötte sig prima, bara när de skulle tejpa fast infarten som Atos små krånglade lite. Då skrattade djursköteren till och sa att det är inte vanligt att hundar reagerar på tejpljudet, men att katter reagerar är normalt. 
Sedan blev de två röntgen bilder och eftersom Atos är så snäll som han är så behövde han inget lugnande. Sedan fick vi ta tempen själva i väntan på att veterinären skulle komma in igen. Tempen låg på 39.28 så han hade hög temp, Atos har 38.2 i vanlig temp. När en hunds temp är 39.6 är det livshotande. 
De beslöt att ha honom kvar i några timmar för att vätska upp honom och kolla alla prover. Så kvart i fem lämnade vi solstaden utan Atos. Han helt (jävla) nöjd över att få vara kvar. Ja Atos älskar att vara hos veterinären och när han kommer därifrån har han en attityd som om han vet allt bäst själv, för han har gjort saker utan oss. haha 
Men jag känner mig väldigt trygg med att lämna honom där, när han beter sig så. Hade han fått panik hade jag nog varit fruktasvärt orolig över honom. 
vid nio på kvällen fick vi hämta honom. Vi åkte dit så vi var där halv nio så läkaren kunde prata med oss om proverna och röntgen och klockan nio kom Atos ut springandes i väntrummet överlycklig över att vi satt där. Atos prover visade inget mer än ett som hängde ihop med vätskebristen. Röntgen plåtarna visade heller inget så som tur är hade inte älgrevbenet inte gjort någon stor påverkan på magen eller tarmarna. 
Men de ville ha in Atos på torsdagen för ytterliggare bilder för att kunna följa kontrastmedlet hela vägen ut. Så 8.40 var vi hos veterinären dagen efter för ytterliggare en omgång fototagning. Atos var även denna gången inte nedsövd utan skötte sig perfekt. Blev två bilder en på tarmen och en på magsäcken. 
Vi fick träffa veterinären ganska så snabbt som berättade att hon inte hade sett några konstigheter på bilderna och Atos antagligen bara fått en reaktion på benet. Vilket tydligen är vanligt att en hund kan få, även om de ätit det förr, så kan de bara tvärreagera på det de äter. Men vi skulle ha koll på vätskeinförseln och även hans avförning för att det kunde även bli sämre. 
Atos drack väldigt dåligt från torsdagen till fredagen. Han drack ingen mellan 10 på tordagen till 13 på fredagen. Så oron växte men direkt David kom hem så drack han och var nöjd. Under helgen har David varit hemma och Atos har druckit som han ska. I söndags gick atos över till sin mat igen efter ett par dagar på Pro-kolin+, fisk och makaroner. Nu äter och dricker han som han ska. Så nu är jag nöjd. Plus på detta är han nöjd över att alla voffar är här denna veckan. 
 
David är dock än inte hemma mer än drygt tre timmar varje dag. Då hans styvfar ligger på sjukhus fortfarande. Så livet känns fortfarande tugnt och det är inte bara för att David inte är hemma utan för att inte veta hur allt kommer att bli. Det är en konstant oro och detta gör att jag inte har en sådan stor lust att varken skriva här eller på min FB sida. Därför kommer det fortsätta nog vara lite frånvaro, men jag kommer förhoppningsvis orka skriva lite mer. 
Men nu vet ni hur läget ligger till och ni kanske förstår varför jag varit lite frånvarande. Vi lever i alla fall :)
///Becca

Så vet Du att du är en hundmänniska...

Kategori: Hundar

1. Du har fler hundsängar, tuggleksaker, halsband, koppel, selar och hundburar än du har hundar.

2. Du träffar andra människor med hund och minns hundarnas smeknamn efter 30 sekunder, men inte lär dig hundägarens namn förrän du träffat dem 2 eller 3 gånger.

3. Du inte tvekar ett ögonblick när det gäller att dela en glasstrut med din hund.

4. Dina föräldrar ger upp tanken på barnbarn och börjar tala om dina hundar som ”dina ungar” eller ”dina barn ”. (Bonus: De börjar kalla dem ”sina hundbarn”.)

5. 90 % av din tid uppkopplad på internet har hundanknytning (du kollar vad för nytt som dyker upp när du skriver in din hunds ras i sökmotorn, läser listor, kollar bilder, ljud och FAQ: s, etc.)

6. Du har hundratals bilder av dina hundar på skrivbordet på jobbet, i plånboken och så vidare, men inte ett enda av din familj eller dig själv.

7. Ingen vill åka i din bil eftersom de vet att deras kläder kommer att bli täckta av hundhår.

8. Du stoppar handen i fickan för att hitta småpengar – och tappar hundgodis och svarta plastpåsar överallt. (Bonus: Du har gjort det här på en finare inrättning.)

9. Du har haft långa och ingående diskussioner med dina vänner om bästa sättet att klippa hundens klor, men har inte själv fått manikyr eller pedikyr i hela ditt liv.

10. Böcker och filmer är helt förstörda för dig om detaljer med hundanknytning är felaktiga.

11. Det bästa på hela dagen är tiden du spenderar med din hund.

12. Du ser på urusla filmer bara för att din hunds ras antingen finns i en liten roll eller finns med i en 3-sekunders sekvens över en folksamling.

13. Det är hundhår på alla dina kläder, till och med när du just har tvättat dem eller när de kommer direkt från kemtvätten.

14. Det första dina vänner, arbetskamrater och ytliga bekanta säger till dig när ni ses är antingen ”Hur mår hundarna?” eller ”Hur många hundar har du nu?”

15. De specialbeställda julkorten av dina egna foton föreställer dina hundar (med eller utan människor).

Inte alls

Kategori: Allmänt

Just nu är livet inte rättvist!
Så är det bara, men nu vet ni att vi är levande i alla fall. Ska göra en uppdatering ordentligt kanske imorgon eller en annan dag.
///Becca

En liten stund

Kategori: Allmänt

Gårdagen var faktiskt väldigt bra. Var och köpte däcken med David. Sedan köpte vi mat och åkte och åt vid vattnet. Tillsist lämnade jag av honom hos hans mor.
Efter det åkte atos och jag hem, hemma blev det köpa mys och sedan kolla på de nya Johan Falk filmerna. Mycket mycket bra filmer:-) i dessa två är det ganska mycket humor, vilket är roligt. Så man får sig några skratt :-)
Vid strax efter två i natt satt atos på sin stol i köket och morrade som fan åt några grannar som skulle ha efterfest. Man kan säga att jag var ganska så rädd där en sväng.

Idag har jag inte svarat i telefon eller på sms fram tills klockan var halv tre. För jag lämnade telefonen på laddning i sovrummet och hade satt på ljudlöst. Så under två timmar ringde jag upp alla som jag hade missat att svara när de ringde.
Sedan kom Carro hit och David kom hem en sväng. Så en liten stund fick jag se, prata och pussa på David. Vi bytte även bil. Så nu kör jag Volvo 745 autoknak:-) ska bli intressant och köra till Mia sen :-) hehe
Nu blir det en promenad med Carro för att möta Håkan och Texas. Så nu måste jag kila!
///Becca

Spel

Kategori: Allmänt

Jag vill ha Halo 4 att spela nu, nu på en gång!
Så kan jag spela i helgen och mysa som förr.
Ja jag spelade tv spel ganska mycket förr på helgerna, då jag inte varit så mycket för den där drycken alkohol. Sure vi alla hade den där perioden vid 18års åldern när man festade som fan.
För mig varade det i ca 4månader.
Vill ni vet vad de första jag gjorde när jag flyttade hemifrån. Jag gick och köpte mig PS3 slim(de var precis släppt då). Plus åtta spel, väldigt många gamla spel då jag tycker det är roligt när minnena kommer tillbaka.
Halo är skit kul att spela, speciellt när man är två. Dock kommer jag spela själv, då vi bara har en dosa(än så länge). Men det gör inget, spelade black Ops som en idiot när det var nysläppt. Kom mycket mycket längre än David :-P haha

Så vill ni vara söta mot mig, skicka hem Halo 4 och en till dosa till Xbox 360(vårat är vitt).

Har idag lyckats se reprisen på polaräventyret som handlade om hundspann. Det ser såå härligt ut!
///Becca

Naglar

Kategori: Allmänt

Min hobby igår var baka, äppelmuffinsena tyckte jag absolut inte om alls. Blev grymt äcklad av dom, har inte ens vågar smaka idag. Blev illamående när jag såg dom idag. Men David han gillade dom, så de blev minsann sparade. Jag tycker de till och med ser äckliga ut oh tyvärr har jag inte tagit någon bild på dom, för att de inte är värda det för mig. Haha
Men under dagen idag har jag insett att allt som har med kakor och mat att göra gör mig väldigt äcklad. Mat överhuvudtaget gör mig äcklad just nu, bara tanken av det. Speciellt husmanskost, blä!

Men det blev ändå kakkalas hos Josse, håkan och Carro förut, tillsammans med då och Mia:-) de blev två sorters muffins. Nybakade centerkakor, nybakad kladdkaka och sockerkaka.
Åt dock inte mer än lite kladdkaka och smakade på centerkakorna. Gott var det, i en okej stor mängd. Hehe

Annars idag har jag tagit de väldigt lugnt, då jag har fått hosta, ont i halsen, snuva och nysningar. Mycket trevligt måste jag säga..
Fick mera nagel grejer idag, så har testat det. Men hade det bara på i några timmar, jag är inte så stort fan av nagellack. Då det känns som naglarna kvävs av det. Men ska testa lite mer imorgon :-D

Denna helg är jag sovänka också. David ska sova hos sin mor för att hjälpa henne medan hans styvfar ska ligga inne på sjukhuset. Då han har varor sjuk någon vecka(knappt ätit) och han har haft canser och cellgiftens gör att immunförsvaret inte är bra allas. Därför ska en person som gått på cellgiftet alltid ringa sin läkare när den är sjuk. Nu blev det så att de vill ha Davids styvfar inne i tre dagar, så då ska David sova hos dom tills han kommer hem från och med imorgon.
Jag älskar verkligen David för att han verkligen inte har några som helst problem att göra detta. Jag blir så glad av att han inte ser det som någon belastning. Ja för nig kommer det vara jobbigt, har aldrig sovit själv i denna lägenhet sedan vi flyttade hit för två årsen. Bara David som gjorde det när jag var i Strömsholm förra hösten. Så det ska bli spännande. Kommer nog enbart kolla film och äta godis och hoppas på att grannen inte springer för mycket i trapper eller har fest. Atos hatar våran granne, ingen aning om varför. Men atos verkligen ogillar honom. Plus på det så hatar atos fulla människor. Är det någon han känner, så ignorerar han dom. Någon han inte känner, så morrar han, går lite undan och har stenkoll. Han lämnar liksom utrymme, men säger ändå till att jag gillar inte dig och kom inte för nära.
Varför jag inte vill ha spring på grannen är inte för att atos skulle skälla, utan han morrar och jag blir alltid lite nervös.
Har en varit med om en del under mina 21år(mycket som en ung tjej inte ska gå igenom) men jag har även en väldigt vildfantasi. Tänk er mig i ett hus :-P Hahaha

Men ja, helgen kommer bli bra ändå. Ska få plugg gjort hade jag tänkt mig. Måste hitta två böcker också. Imorgon ska vi även hämta vinterdäcken vi köpt. Vi har åretruntdäck på, men David ville ha dubbdäck iår. Jag förstår vad han menar. Är regnar det mest och fryser gärna på nätterna och många ställen är det fruset på under dagarna och på is biter inte åretruntdäck. Plus på det kostade 4st begagnade bra och fräscha däck 800kr. 6milimeter mönster och väldigt fräscha med plåtfälg. Vi gjorde ett bra klipp där :-) ihihi

Nej vi får nog sägs god natt nu. Ska greja lite imorgon, så lite sömn borde inte sitta fel. Natti på er alla!

Bilden är tagen precis när atos har kollat på när muffinsena värms runt i micron. Har aldrig riktigt förstått det där men hundar och saker som snurrar. Tvättmaskin och micro. Haha
///Becca

Bakdag!

Kategori: Allmänt

Har inprincip bakat hela dagen. Med massa uppehåll för promenader, matlagning, hängande av tvätt, kaffe och prat med besöket jag fick av Alexandra, Josse och Carro.
Plus på detta har ju Charlie och Felix varit här idag :-) ett gäng glada voffar som lekt och myst under dagen.

Först bakade jag en sockerkaka för jag ville så gärna testa min nya form som är en ros :-) god och bra blev kakan, så jag är väldigt nöjd :-)
Direkt den var klar åkte potatisgratängen in i ugnen och jag stekte lövbiff. Så vi fick oss lite mat, i alla fall Alexandra och jag. David åt bara en lövbiffbit. Men åt senare lite mat. Gott blev de också :-)
Carro och Josse kom strax efter vi hade ätit så de blev kaffe och sockerkaka. När de hade åkt alla tre gjorde jag chokladmuffins med Maraboubitar i. Ska ha i fler bitar nästa gång! Blev lite snålt när muffinsena var klara. Men man kan ju bara bli bättre :-)
Tog en paus och gick på långpromenad med David och Atos. Massa hundmöten och atos brydde sig knappt, han var mer intresserad av att gå och lukta och även hoppa upp på parkbänkar på eget initiativ, ganska så nöjd blev han när han insåg att man får godis om man gör så :-)
Kom hem och jag satt igång med baka det igen, blev äppelmuffins. Har inte smakat på dom än, då de blev klara när Stalkers började på trean. Så de liksom bara fick komma ut ur ugnen och svalna. Ska gå ock smaka strax.

Måste säga att jag kommer att fortsätta kolla på Stalkers. Tyckte det var ett bra och intressant program. Det uppfyller ett syfte och de tycker jag är skit bra! :-)
Finns ganska så mycket mer jag vill skriva om de, men känner inte det är så bra att skriva här.

Nu provsmaka äppelmuffins och sedan promenad och tillsist sova! :-)
///Becca

Söndagsmys

Kategori: Allmänt

Nu blir det alldeles strax natten här hemma. Känns som jag sovit bort hela helgen, men det har jag verkligen inte, har trotsat feber och halsont och varor ute ganska så mycket.

Igår på eftermiddagen kom Mia, Stefan och efter en stund kom Hugo hit. Vi drack kaffe och pratade. Sedan när David kom hem så tog vi oss alla en promenad bort till kyrkogården på Hagaborg. Super mysigt och atos var hel nöjd :-)
Sedan åkte vi vidare till rudskyrkogård och mötte upp Carro, tände ljus på mammas farmor och farfars grav, Davids släktings grav och sedan ramis grav. Jag älskar att få på rudskyrkogård på alla helgonen, det ser verkligen ut som alla stjärnor trillat ner med alla ljus tända.

Efter några timmar där åkte vi till en pizzeria och käkade och sedan vidare till grava kyrka, för att tända ljus för farmor och farfar och även Göran. Där är det också fint, jag har en förkärlek till gravakyrka. Men blir besviken på att de inte lägger mer sig lika mycket som rudskyrka gör.
Efter dessa turer åkte vi alla hem och David och jag tog oss en promenad med Atos och sedan kollade vi film. Kommer inte ihåg vad den heter men bra va den :-) hihi handlade om att vakta skatter, salamons ring, arkeologer osv, ni kanske kan hitta den med den beskrivningen. Började på T.

Idag har vi bara myst typ, jag har vilat/sovit mycket och tagit härliga promenader med Atos.
Atos väckte mig och David strax innan åtta imorse och jag uppfattade på atos som att de var panik. Så fort på med kläderna och ut. Väl ute vill atos bara leka. När David kom springandes efter oss blev han överlycklig och började hoppa runt. Atos har antagligen planerar att väcka oss på detta sätt, han vet att jag springer ut med honom och om han lyckats väcka David så kommer han också med ut. För David somnar inte om igen när han vaknat. Så Atos hade en lyckad morgon :-P haha

Vid tre åkte jag ut till Mia, men släppte av David på vägen dit hos en kompis. Sedan satt Mia och jag och pratade om allt möjligt, kollade på nagel saker och hästannonser :-)
Jag har ett otroligt stort sug att köpa häst. Har haft det väldigt väldigt länge, men har undvikit att kolla annonser, men i förrgår sket sig det och jag kan inte sluta kolla. Jag blir ju knäpp! Jag vill ha alla, alla, alla!!
Får väl se när jag finner den jag verkligen vill ha, så får det nog bli en. Men jag har rejäla krav, så det tar bog ett tag. Haha

Nej en promenad och sedan krypa ner i sängen. Funderar även på att åka och köpa glass innan, så jag har det hemma imorgon.
///Becca

Inte min dag..

Kategori: Allmänt

Idag är en inte så bra dag. Vaknade med feber och lite mer ont i halsen. Men det går smart över när alvedonen börjat värka:-) som tur är har jag inte hög feber, så det känns väldigt bra.

Ikväll ska vi till kyrkogårdarna och tända ljus. Det är så vackert på de flesta kyrkogårdar ikväll, så jag tycker ni alla ska ta er en tur till någon kyrkogård i närheten :-)
Annars ska jag kolla på film och slappa i soffan idag, så denna skit släpper någon gång.
///Becca

Fredag

Kategori: Allmänt

Den efterlängtade fredagen är här, själv jag hade kunnat skippa idag. Då jag vaknade med halsont och huvudvärk och med min tur fanns det inte några panodill hemma till mig. Men efter lite sömn skickade jag ner David till Ica för att köpa de till mig, fick Alvedon och Zyx. Och de hjälpte faktiskt, de trodde jag aldrig de skulle göra. Så efter en stunds lek inne med Atos och Charlie tog vi oss en promenad på 40min. Där vi hoppade på parkbänkar, över och under staket. Skit kul hade vi :-)

Ja Tyra var här från åtta till strax efter elva, men atos blev för stressad och pipig så Tyra fick bli hämtad igen. Hon löper och atos är okastrerad. Det funkar jätte bra om tiken som löper är i princip här hela tiden hon löper, för då vänjer sig atos. Men nu var Tyra här för en vecka sen. Så det gick liksom inte. Men Charlie och atos hade i alla fall kul och mysigt :-)

Nu får de nog bli fler filmer, fast jag är ganska så uttråkad. Tänkte ta mig en tur till Coop på Bergvik för att köpa fler grav ljus. Har bara ett hemma och har fyra gravar jag ska tända ljus på. Så det saknas tre st.
Men det alldeles första jag ska göra är att äta min ölkorv :-) mums!
///Becca

Två ögon...

Kategori: Allmänt

Stirrandes på mig ända sedan jag ko till Josse och Texas. Han ville nog ha min blåbärspaj faktiskt :-P haha