justbeccca

tiden bara rinner iväg

Kategori: Allmänt

Nu var det ett bra tagsen jag uppdaterade och nu kände jag att jag hade både tid och lust.
Den senaste tiden har gått ut på att jobba och sova och försöka hinna med att ha ett liv också.
Charlotte och jag var i göteborg 28-29aug. Bokade ett hotellrum på Scandic Opalen och tågbiljett ner och åkte dit för liseberg, shopping och festande. Riktigt trevligt och roligt var de :D
Annars har det varit myskvällar med mat och film på schemat den senaste månaden. Trevliga kaffe stunder och sköna promenader med människor man tycker om.
Letar ny lägenhet då jag vill ha en två så vet ni någon säg gärna till. Vill ju inte för långt från haga, Norrstrand, sundsta området. Rud kan vara okej. Men de är bara kanske, då måste lägenheten var fin.

Atos börjar bli bättre på alla möjliga sätt. Han är väldigt lyhörd men de är inte alltid han lyssnar. Just nu är tecken för morrningen under inlärning. Sen är han inne i en testperiod mot mig så han protesterar på mer eller mindre allt. Dessutom så har han ju en dagrastare som går under namnet Marre som han är väldigt nöjd med :D hihi

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och försöka somna om. Ska jag dricka lite varm mjölk innan så somnar man mycke bättre. Jag har ju hamnat i detta dilemmat igen med smärta och sömnbrist... Plus en massa andra saker som inte kommer att tas upp här någonsin... Kan bara säga att jag absolut inte är nöjd och att jag har tröttnat..

Natti