justbeccca

Tiden bara flyger iväg

Kategori: Allmänt

Ojoj nu var det ett bra tagsen jag skrev något här. Men jag har varit för upptagen och inte haft lusten till att sitta stilla vid en dator och skriva. Eftersom blogg.se tar betalt för att få en bra anpassad tema för iphone så har jag inte orkat bry mig om bloggen.
Men hur som helst så har jag tagit körkort, så de lönade sig med körlektionerna som jag hade i cirka tre månader(1gång i veckan). Sen började jag övningsköra i nov-dec någon gång och pluggade teori i två månader och de var bara sista 2veckorna jag la ner mig. Sen klarade jag allt på första försöket, de är det inte många somm gör och hon som jag hade på uppkörningen sa att jag är en utav de bästa hon åkt med och de säger de om cirka 5pers om året som kommer med körskola.
-
-
Har tillbringat många timmar i skog och ute i Väse hos Mia och Stefan. Köpt flytväst och regntäcke till Atos också. Självklart allt från märket Hurtta :D - - Den 10juni åkte jag och Atos ner till mamma och Johanna i Falkenberg och hälsade på, tog tåget ner på fredagen och på söndagen hämtade David upp oss påvägen hem. Då han åkte på fredagsmorgonen med flyg till England, köpte bil (Lexus), åkte med färja till Danmark och körde till hans far och styvmor i Halmstad på lördagen. Så vi båda hade familje mys under den helgen.
-
-
Förra veckan började jag parktik på Önneruds hunddagis och hundhotell, men de höll en vecka ungefär tills min smärtstillande dos sluta att fungera. Så nu tillbringas mina dagar med att försöka få sömn och försöka göra något. Samtidigt som jag försöker nå om onåbara läkare. Just nu kan allt egentligen kvitta känns de som.. Ena veckan går allt framåt och andra skiter sig allt. Då kan de lika gärna kvitta faktiskt. Men jag är glad över att ha David och Atos i mitt liv och min familj och Mia, dom håller en uppe och de betyder mest av allt. Andra människor har så skumt beteende så dom kan kvitta faktiskt. Säger bara: Usch på er! - - Nu ska jag faktiskt gå och ringa min underbara Mia och sedan vänta in mer info från Carro om resan hem och hämtning och sånt. Säger bara SJ(skit järnväg).
-
-
//Becca