justbeccca

uppdatering

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra, men sover inte där det finns internet för tillfället.
Jag uppdaterar när jag flyttar hem igen,.
Nu blir det ut till bomsta och bada!
Pussisar på de

XOXO//Bambii

nu är vi ute och åker, kör carro

Kategori: Allmänt

47dc1139515a3918bd2204c416d30f79.png

Kolla varifrån!

 

nu är vi ute och åker, kör carro till ett dop i skillingsmark, eller vad de hette. Riktigt trevligt, fin natur. XOXO/bambii

 

jag är nästan full, Bara så ni all

Kategori:

4e07573b2e2d75b561b927998bd9e4c3.png

Kolla varifrån!

jag är nästan full, Bara så ni alla vet;)

håkan och mats på arenas uteservering

Kategori: Allmänt

0-458ab9eae9858dd3f36dc44ca71afd9f.png

Kolla varifrån!

 

håkan och mats på arenas uteservering med oss andra;)

 

josse och jag på arenas uteservering

Kategori: Allmänt

0-5df15cae767e51c82f8b95202bbd15a0.png

Kolla varifrån!

 

josse och jag på arenas uteservering, Mycket trevlig :)

 

Lite bilder

Kategori: Allmänt




Nästan bilder på alla som var med idag. Johanna och Daniel är dom som fattas.Får fixa bilder på dom också
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Lång dag, jag trött

Kategori: Allmänt

Eller ja själva dagen för mig har ju inte varit så lång. Men har hela tiden gjort något käns det som.
Vaknade och duschade, kom ut ur duschen slängde på mig kläder och då helt plötsligt var Carro här:) Jag tvingade med henne på promenad bort till den blåa bron vid herrhagen så min älskade Baily fick svalka sig lite. Första gången i år han faktiskt simmade. Min lilla voffe är lite små rädd att simma tror jag.
Men i alla fall, sen gick vi upp till Josse och Håkan, där det bara var josse och vi blev bjudna på glass. mmmm vad gottit de var. Sen gick vi hem igen till mig.
Då kom min hyresvärd och knackade på. Becca skulle klippa gräset, så de gjorde jag. Efter någon timme var jag klar, då gick jag in och la mig i fotöljen i vardags rummet under fläckten och slappade i någon timme. Sen bar de av upp till Josse och Håkan. Vi alla skulle åka och bada på kvällen.
Hade bestämt med johanna och Daniel att vi skulle åka till Getingberget och bada. Där är de långgrunt och vi alla vet att Bailt simmar typ bara där det är långgrunt. Ina badade med så voffsingarna lekte i vattnet, med oss och med sig själva. Eller ja baily med sig själv. De är ju han bra på.
Jag, Josse och Carro tog vårat första dopp och vi hade kul.
Mattias som nästan precis hade kommit hem mötte vi på Coop i skoghall. var ju inte precis de jag hade räknat med, jag slängde iväg ett sms och helt plötsligt fick vi syn på honom ståendes där. Så han hängde också med ut och badade benen.  Mycket roligt och trevligt. Dock blötte han ner nästan hela sina egna byxor.

Vi åkte från getingberget tio i elva, släppte av Mattias och åkte till båthuset och plockade undan lite så Håkans föräldrar får in sitt nya badkar där imorgon.
Under den tiden skickade mamma sms om att hon ville ha skjus till Shell för att kunna köpa cigg. Hon hann inte till hagahallen innan de stängde. Så vi åkte hem med Baily och hämtade mamma samtidigt. Åkte till shell, träffade lite folk och sedan lämnade vi mamma och for ut till skoghall för att byta bil.
Håkan betalade lite räkningar medans vi fixade med att byta bil. Så nu är Cossin back in the game =) me like
Åkte till statiol och där träffade vi Mats, han syntes knappt bakom alla hyllor:P hahaha
Köpte cigg och sedan till Shell, där jag köpte lite mat och dricka och godis. Under tiden från statiol till shell fick jag för mig att jag hade tappat min underbara rosa tändare. Men sörrni de hade jag inte, hade bara stoppat den i bh:n Haha för jag är en stjärna<3
Nej nu blir de ut med baily flr han ligger och grymtar. blir nog en cigg också och sedan en film kanske. får se hur jag känner när jag kommer in igen.
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Glömde säga detta

Kategori: Allmänt

Ja just de jag glömde säga detta, idag kom min underbara Mattias tillbaka till sverige. Whos happy know bitch? Hehe
Så imorgon lär de bli en uteservering och snacka ikapp. hih Eller vad säger du Bubben?
 Me is soo happy =)
 

Best friends forever<3
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Jobbat

Kategori: Allmänt

Så nu har jag precis klippt gräset och jag hade verkligen glömt bort att de faktiskt är lite smått tungt.
Men jag klarade det och nu väntar jag på att få åka och bada med Josse och Håkan och Baily. Tror vi ska åka till samma ställa som Johanna och Carro ska. Det blir ju roligare om man är fler. Eller vad säger ni?!
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Life Size

Kategori: Allmänt

Denna film handlar om en ung tjej som får en docka i födelsedagspresent.
Den kvällen ska hon försöka trolla tillbaka sin mamma som hade dött två år tidigare, men något gick fel. Dockan blev till människa. En rolig film med Lindsay Lohan(som liten) och Tyra Banks. Söt och rolig film från walt Disney.
Värd att se



XOXO//Bambii

Confessions Of A Shopaholic

Kategori: Filmer och Serier

Confesssions Of A Shopaholic är en små rolig film. Jag gillade den verkligen.  Tjejen det handlar om har verkligen ställt till de för sig själv och lever i en stor fet lögn. Ska jobba med att ge ut råd om privatekonomi,men har själv skulder långt upp över öronen.
Se den och säg själva vad ni tycker. Jag gillade den ganska så mycket





XOXO//Bambii

Uppe och ingen sol=(

Kategori: Allmänt

Nu har jag nästan precis vaknat, eller nej vaknade gjode jag vid tio. Men jag gick inte upp ur sängen förens nu. I natt kunade jag inte sova i mitt rum för de var så jävla varmt där och efter som jag visste att mamma sov på soffan så smet jag in i hennes sovrum och satte igång takfläkten och la mig under den i sängen. Så när jag väl somnade sov jag super skönt. I mammas säng tillsammans med Baily =)
Nu ska jag äta något och sedan ska jag ut på gården och klippa gräset. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Jo efter jag klippt gräset ska jag duscha. Men har inte bestämt mig än om jag ska till Carro eller Josse. Jag kom ju på nu idag att jag lovade ju Josse igår att gå upp till henne idag och vi skulle lägga oss i solen och sola och bara umgås.
Men sen senare lovade jag Carro att vi skulle gå och bada idag någonstans. Jag vet inte vad jag ska göra. Men för tillfället är det inte någon sol ute. så Nja jag vet inte vad som händer och sker.
Nu får jag nog ta och avrunda här lite.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kvällen

Kategori: Allmänt

kvällen belv ganska lugn. Solade lite ute på gården innan Josse och Håkan kom och hämtade mig och Baily. Då åkte vi och hämtade Carro och for ut till getingberget för att Baily skulle få bada. Min hund har ju då lite knäppa idéer, då att han inte badar om det inte är lång grunt.
Sen var vi till Håkans mamma och hälsade på och fick gosa lite med kattisbäbisarna.
Sen vart vi och hanlade på hagahallen och for sedan ham till josse och håkan, där Håkan gjorde mat till oss alla. Som jag sagt tidigare så gör ju han såån underbart god mat.
Innan de körde hem mig så åkte vi till Shell så jag fick köpa mig en Daim glass, jag har längtat hela dagen efter en sån glass.

Nej nu blir de ut med Baily, för han ligger och gnäller nedanför min säng. Egentligen borde han inte vilja gå ut. Men tydligen vill han de. Sen blir de film.
Missade första avsnittet av Morden i Midsommer idag. Får se reprisen en annan dag när de nu är
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Solat

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Har legat ute i solen någon timme idag. Precis när jag höll på att somna skickade Stiine sms och sa att hon hade slutat. Så då gick jag in och bytte kläder och gick ner till stan och mötte henne så jag kunde få min tröja.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir de kanske mer sol, har inte bestämt mig än.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

mysig kväll

Kategori: Allmänt

Ja de blev inget jobbande idag på gården. Istället blev de att sitta en stund på gården i solen, drickandes vatten och ta en cigg med Carro, Josse och Håkan.
När Josse och Håkan hade åkte gick de några minuter så gick Carro hem till sig. Då gick jag in till skuggan och lite kyla. Satte mig vid datorn och försökte fixa lite. De gick väl som de gick.

Nu har jag precis ätit och kollar på Kommissarie Montalbano på SVT1. Har inte bestämt mig än om jag gillar den nya serien. Får se sen när den är slut, då skriver jag nog vad jag tyckte och tänkte om den. Mamma och jag köpte en sån där Pizza,big one classik på Ica och gjorde i ordning en sån där vitlöks dipp och har bara myst under kvällen. Nu dock har hon somnat i fotöljen och jag tänkte gå ut och röka.
Serien är slut om drygt en halv timme. Då kommer recensionen av den serien.

 just de,jag ska ladda upp lite bilder från grillningen i söndags och lite andra. Men jag orkar inte hämta sladden precis just nu.Så bilderna kommer när de kommer.
Pussisar på de

XOXO//Bambii


sol och varmt

Kategori: Allmänt

Gud vad jag älskar det varma soliga sommar vädret. Kom hem för någon timma sen.Har varit nere på stan med Carro i solen och druckit kaffe. Riktigt underbart, har kollat efter kläder och skor också som jag hade tänkt att köpa på Torsdag.
När vi kom hem gjorde vi mer kaffe och gick ut på gården och satte oss med mami och Johanna och pratade om bilolyckan vid johannas jobb idag.
En 82årig man krockade idag med en lastbil på väg 61 precis vid Erik Berglöf (krontorp). Gubben överlevde inte på grud av skadorna. Han svängde ut från sidovägen och missade totalt lastbilen som kom åkandes på väg 61.
Jag skiver mer om de senare i ett annat inlägg.

Men i alla fall skön måndag, de är varmt och sommrigt ute. inte super gott att sitta ute i solen och dricka kaffe, men de gör inget. Nu ska jag faktiskt skicka sms till min kära hyresvärd och fråga om jag ska klippa gräset och försöka tjäna lite pengar =) Får se hur de går
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Grillning

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag varit lite dryg med uppdateringen från igår. Men efter vi hade varit och grillat så somnade jag i bilen först och sedan när jag kom hem dog jag i min säng. Så jag har itne kunnat uppdaterat er. Men i alla fall så åkte vi ut till hammarös sydspets igår och Grillade, jag, Josse, Håkan och Baily. Det avr riktigt mysigt och de var varmt i vattnet.
Vi stannade kvar såpass länge att vi såg sol nedgången. så underbart vackert de är =)


Idag ska jag nu snart ner på stan med Carro, så jag måste fortsätta göra mig i ordning. Men Jag vänter på att mami ska komma hem med bröd så jag kan få frukost. För brödet här hemma var inte så gottit nej. usch!
Nej nu blir de kaffe och fortsätta. Skriver senare igen
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Mc-tur, Värmskog

Kategori: Allmänt

Åkte med mami och Pille på en Mc-tur och vi hamnade i Värmskog. Där vi stannade och fikade. Där dom är kända för sina stora räkmackor =) skit gott var de. Och jag kan förstå varför dom är kända för dom.
Sen på vägen hem såg mamma och jag en älg springandes efter vägen, Pille missade den.
I Edsvalla stannade vi så jag fick vila min rumpa och då började det regna och åska, så jag satt i busskuren och var livrädd.

Nu ska jag springa ut till bilen med Baily och vi ska åka och grilla.
Uppdaterar bättre senare.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Juno

Kategori: Filmer och Serier

Handlar om en tonårsflicka som blir gravid med sin bästa vän. Hon hittar ett par som passar perfekt som adoptivföräldrar då hon bestämmer sig för att inte behålla barnet och inte göra en abort. Man får vara med på hennes resa genom graviditeten och adoptivföräldrarnas också. Filmen är söt och innehållet är bra.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att inte ge bort för mycket info om filmen.

XOXO
//Bambii

Söndag, söndag

Kategori: Allmänt

Ja som ni märker är de ju söndag idag. Vet inte rikitgt vad jag ska skriva som rubrik. Men i alla fall.
Idag ser det ut att bli en Mc tur med min käre Mami och pille. Fasten jag vet inte riktigt om jag vill de.. Mendet är ju ändå kul att åka Mc. Får se

Baily och jag har haft en slapp söndag, vi gick upp vid tio och gick på en promenix då så han fick göra det han behövde. Gick runt kanalen, den längre delen. Sen låg vi i en varsin säng här hemma och slappade hela förmiddagen. Dock kom jag på nu att jag inte ätit frukost, så de blir till att äta de, och dricka lite kaffe. Just nu ligger min ängel brevid mig här i sängen och snarkar så gott, vi har nästan precis varit ute på andra promenixen. Älskar när det bara är han och jag hemma. Baily blir så mysig och lugn. Han är ju lugn i vanliga fall, men när det bara är han och en person hemma så slappnar han av på ett helt annat sätt än om de skulle vara flera hemma.

Jaja men att se framemot denna veckan, Torsdag får jag pengar, då blir de tvinga med josse och carro till coffie house by goerge(stavas?) och dricka snickers. Den är så himla good. Sen kommer kanske min Mattias hem från tyskland på tordag, Fredagen i såna fall blir till att gå ut och sätta sig på en uteservering och dricka lite och prata om allt, vi missat dessa veckor i från varandra. Är man bästa vänner så är man bästa vänner.
Fredagen tror jag också att jag ska med när josse och håkan ska handla. Plus att på torsdagen tror jag att jag ska köpa ett par skor om de är kvar då. Becuse me is in love with them=)

Nej nu blir de frulle för min del, kaffe och macka. Sen blir det att göra sig i ordnig, Mami och Pille kommer snart.
Ja just de glömde skriva de att Amanda och Inko åkte hem igår, så nu är de rätt tomt här hemma. syft=(  Men man får väl göra det bästa av situationen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Queen Sized

Kategori: Filmer och Serier

Detta handlar om en överviktig tjej som genom ett skämt hamnar på tavlar bland de nominerade till baldrottnigen. Men hon gör tvärt om vad de alla tror på skolan och genomför för att i ett tappert försök att bli baldrottningen.
Denna film visar att trots att man inte tillhör de "populära" på skolan så kan man ändå lyckas och må bra.
Filmen gick inte för så längesen på tv. Jag hann inte se den då, så då laddade jag ner den och kollade på den uner natten till idag(lördag).
Värd att se. jag gillade den, kunde vara lite små jobbig (eller så är det bara jag som är överkänslig)

XOXO//Bambii

myspys

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från promenaden med Baily. Vi gick först hem till Josse och Håkan, där jag och josse satt och pratade. Men för det mesta blev de telen för mig. För på vägen dit ringde min underbara Mattias och berättade att han tänkte försöka åka med flyget hem den 25e =) Gissa om jag vart glad. Sen ringde Carro och en stund senare pappa. Jag har varit riktigt poppis idag. hih
Vid tio gick jag hem till Johanna och Daniel och var lite social med dom. Det var riktigt trevligt. Funderar på att gå till dom imorgon igen. Baily var hemma hos Josse och Håkan undertiden jag var hos Johanna och Daniel.
Efter jag hade varit hos dom åkte med med josse och håkan ut med bilen och hamnade på Shell,där träffade vi mycket folk. Regina var ganska så full, men hon är ju så rolig. Hade i alla fall en mycket trevlig kväll. Johanna, Daniel och Carro kom bort till Shell också. Vilket var roligt och det var nästan så att Johanna inte ville åka hem heller.

Nu när jag kom hem tände jag massa levande ljus i mitt rum, ställde datorn på databordet och har laddat upp med chips och dricka. Så nu blir de myspys för mig. hih Ska nog försöka göra något att äta också. Får se vad de blir, kom precis på att jag inte ätit någon riktig mat idag. Kanske inte det smartaste. hehe

Nej nu blir det att kolla runt lite på nätet och hitta lite info om vissa saker.  Jag kanske berättar om mina planer lite senare. Beror på om de går att genom föra dom.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Senseless

Kategori: Filmer och Serier

kollade på denna film i natt. Den är från 1998 och är en komedi. Ganska så rolig, det handlar om en färgad kille som går på college(stavning?) och försöker samtidigt betala av terminsavgiften och hjälpa sin mamma med pengar. Han anmäler dig till ett medicinskt försök på männikor och ska då tjäna 3000dollar. Denna drog gör så att de fem sinnena stärks och han får typ supersinnen. Filmen är rolig och jag rekomenderar den. har du tråkigt ladda ner den och kolla och säg själv sedan vad du tyckte om den.

XOXO//Bambii

Lördag

Kategori: Allmänt

Ha opps, jag fick för mig precis att det var söndag idag. hehe, jag är sååå smart ibland. Så min övertext var på väg att bli söndag, tråkiga söndag. Men så kom jag på att de är lördag=) nu vart jag lite gladare.

Min dag idag har inte varit den bästa. Har bråkat med mamma nästan extakt hela dagen. Inte det man hade velat.
Plus att jag verkligen har ställt till de. Vill inte precis skriva om det just nu, får se om det någonsin kommer upp på bloggen. för tillfället skämms jag, men ändå inte. För jag har väl rätt att säga vad jag tycker, tänker och känner? eller är de fel? måste man vara falsk person så att alla är nöjda? skulle jag har hållt minen och bara tagit de?
Nej jag orkade inte längre med de. Så jag sa ifrån. Men den reaktionen jag fick var inte den jag förväntade mig. Och det var inte precis den jag ville ha. Jag önskade att du kunde och ville förklara för mig allt. Så att jag och de andra förstår. Men jag får ta det som de är just nu. Får se om det kanske är bäst att jag flyttar hem till pappa ett tag nu. man märker.

Jag har precis duschat, och de var faktiskt väldigt skönt för min arm. Har haft den där jävla smärtan sen igår konstant. Somnade åtta i morse och sov till  och från till fyra idag. Jag valade ju igår att jag skulle dricka lite Asti, så då valde jag bort värktabletterna. Kanske inte det smartaste. Men nu vet jag i alla fall att jag lever.
Tog i alla fall en värktablett vid halv fem- fem någon gång, så nu har den börjat värka och jag känner mig lite hoho i huvudet. men men, hellre de än att ha den där jobbiga smärtan. Det kan jag lova.

Nu blir det til att göra sig i ordning och gå ut med Bily och möta josse, sen senare tänkte jag gå hem till Johanna och Daniel en sväng. Har faktiskt saknat dom.
Ja just de pratade igår med min underbara Mattias en sväng. Han sa till mig att idag skulle dom bestämma datum han ska åka hem till sverige igen =) sen berättade jag en sak för honom som gjorde att han verkligen skrek av lycka i telen och jag höll på att dö av skratt. Men jaja
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Glad Midsommar

Kategori: Allmänt

Tänkte bara önska er alla det.
Min har hittils varit bra och lugn. Varit ut till Alster och fikat med familj och vänner till familjen. Nästan alla åkte MC, utom Josse, Håkan och Inko. Resten av oss åkte=) mycket trevligt, min första tur i år.
Sen tog jag en vilopaus i bilen i skoghall, medans josse och håkan var inne hos Håkans mamma. Sov i en timme. Nu har vi precis ätit och ska snart äta efterrätt, jordgubbar. Och dricka Asti =)
Nu ska jag vila en stund igen, om jag och Baily(han tittar väldigt ledsamt på mig) får tillbaka min säng, Josse, Håkan och Amanda har övertagit min säng för tillfället.
Får se om jag uppdaterar senare igen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer

Kategori: Allmänt

Nu skulle jag väldigt gärna vilja att ni som är inne och läser min blogg bara skrev en liten kommentar. Vill veta ungefär hur många det är. Dock måste jag godkänna alla innan de syns på bloggen, så skriver ni inget snällt kommer det inte med.
Jag är bara lite nyfiken =)

Pussisar på de

XOXO//Bambii

Hotel for dogs/Hundpansionatet

Kategori: Filmer och Serier

Detta är nog bland en av de sötaste filmerna jag någonsin har sett. För mig är detta en film som jag kna gråta till, för att hundar/djur ligger mig nära hjärtat.
Den handlar om två ungdomar (syskon) som slussas runt bland olika fosterföräldrar efter deras mamma och pappa hade dött, under tre årstid hade de lyckats hålla sin hund gömd från de olika fosterhemmen. Nu hor de hos ett par någonstans i usa och hittar ännu fler hundar som behöver hjälp. Se filmen och säg vad ni sälva tycker. Jag älskade den.
Tänk att själv kunna öppna ett hotell för hundar,vad underbart roligt hade inte det varit. Sedan att folk skulle vara villiga att betala för det också.
Jag rekomenderar denna film djupt.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Guud vad trevligt

Kategori: Allmänt

Åkte ut till skoghall förut efter vi hade ätit. Amanda kollade på Håkans mammas kattisungar, de gjorde vi andra med.
Efter skoghall åkte vi till shell på nobel för att Håkan och Josse skulle ha cigg.Där träffade jag en gammal kompis. Vilket sist jag såg för någon månadsen var aprak och det var jag med för den delen. Men roligt att träffa honom och prata ostressat och så.
Efter Shell bar de av ut till udden påörsholmen för att släppa Baily,han och jag som vanligt sprang runt som två jubelidioter där i gräset medans de andra satt i bilen.

Just nu försöker jag få josse att möta mig med en chipspåse som jag är super sugen på, jag avlider snart. Så sötsugen är jag.
Jag tror faktiskt att hon tänker möta mig nästan halv vägs =) HIh, sen blire film när jag är tillbaka hemma igen och trycka i mig chipspåsen.





Nu blir det till att gå och möta henne =)
Pussisar på de


XOXO//Bambii

Bilder från 6 juni

Kategori: Allmänt

Bilder från grillningen den 6 juni med Josse, Håkan och Baily










Grillmästaren, I love his food


Hade en mycket trött hund efter den dagen. Vi hade det riktigt mysigt på hammarö sydspets.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Tågstationen

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från tågstationen. Gick ju ner till stan förut och träffade carro och Josse, vi gick runt lite och kollade på kläder och skor. Jag hittade ett par skor jag förhoppningsvis ska köpa. Sen fikade och vid strax innan sju gick vi till tågstationen och satte oss där för att vänta in Amandas tåg från göteborg skulle komma, 19.56. Fasten den var försenad så den kom 20.02. Håkan kom dit vid tjugo i åtta och sedan kom Mats och tog en cigg med oss. Nu sitter vi alla hemma hos mamma och har det trevligt och myser.

Amanda är min lilla kusin, 11år från göteborg. som älskar MIG! hih
citat av amanda: "Du är MIN". så underbart söt. Nu ska vi nog åka ut till örsholmen och släppa Baily och sedan blir de mat.
Ska nog dricka lite kaffe först och prata lite. Det har i alla fall slutat regna nu för stunden. Förut när vi satt på tågstationen kom det först en blixt och sedan mullret, jag höll då på att dö. Jag är verkligen livrädd för åskan. Då p.g.s av ridolyckan för fem årsen. Men men. Tänkte faktiskt då krypa in under ett av borden inne på stationen. Mensom tur var så kom det bara en smäll och jag behövde inte göra bort mig totalt. Sen satt jag och skakade i en halvtimme varje gång det kom en människa med sån där väska man drar efter sig. Det lät nmligen som åskan då, USCH.
Pussisar på de

Bilde på Josse och Amanda


XOXO//Bambii

Wallander- Skulden

Kategori: Filmer och Serier

Kollade för en stundsen på denna film. Jag älskar ju då såna hära filmer. Beck och Wallander är bland de bästa som finns. Denna film var lite små tung och jobbig  att titta på. Men ju mer man tittade destomer förstod man vem som gjorde vad. Man såg ett litet mönster.
Men i alla fall, värd att titta på och den är snabb att ladda ner nu. Antagligen för att de är så många som vill se den så det är många som seedar. Så skynda er
pussisar på de

XOXO//Bambii

Neurologen

Kategori:

Fick brev idag också från landstinget värmland.
Ska till Neurologen Torsdagen den 2/7 klockan 08.00 till Dr D.F
Får se vad dom säger om allt detta. Det enda jag vill är att bli bättre. Att börja kunna använda min hand igen. Jag Kan leva med att inte ha någon känsel i den vänstra, men att inte ha någon känsel och att inte kunna röra den, greppa saker och sånt. De kan jag nog inte leva med. Nu får dom se till att göra något.
 Smärtan för till fället är inte lika farlig, då jag har smärtstillande. Något på T (Inte Tradolan) men något liknande. Så nu får jag bättre sömn och bättre dagar. Guud vad skönt de är..

Nu har jag uppdaterat er lite om skadan, det är för tillfället de nyaste informationen jag har och det mest positiva. Dock är jag fortfarande lika arg på svenska sjukvårds systemet.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

God eftermiddag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en lugn och slapp dag. Började med att gå till affären och köpa frukost till oss tre här hemma, samtidigt tog jag en liten morgon promenix med Baily så han fick göra det han behövde göra.

Igår kvällen slutade ganska roligt för mig. Jag pratade i telefon med en person som jag. hmm vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Men jag tycker han är creapy. Obehaglig. och det sa jag till han. Pratade med honom i drygt en halvtimme. Jag hade as kul och mamma höll på att dö av skratt. Min moster sov som en stock under den tiden. Jag var väl inte speciellt snäll mot honom i heller, men han var inte de mot mig och jag fick några klockrena kommentrer mot han. Det slutade med att han, under tiden jag sammanfattade honom la på luren i örat på mig.
Skyll dig själv, du ringer hem till mig och till min mobil från tio över elva på kvällen tills halv elva, då någon orkar prata med dig. Tro inte att jag tänker vara trevlig, mot en som är kaxig och otrevlig mot mig och som HELA tiden försöker trycka ner mig. Nopp, så funkar det inte.

Men hur som helst. Har kollat på Wallander, skulden precis med mamma och baily. Kommer ett inlägg snart med den.
Min lilla kusin kommer förjoppningsvis hit idag om några timmar. Så de blir mysa och hitta på något roligt med henne.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att sedan vandra ner till stan och träffa Josse och Carro =)

Uppdaterar senare om mer.
P.s. Groggen Urin(min hyresvärds groggg) är supoer god =)
Pussisar på de

XOXO
//Bambii

Soligt och Varmt

Kategori: Allmänt

Denna dagen har varit solig och varm för mig. Blev väckt vid tjugo över elva på förmiddagen, då mamma och Inko ville äta frukost tillsammans med mig, de vart riktigt mysigt. Sen satt vi ute i solen ett bra tag och bara snackade.
Vid ett igen somnade jag om i min underbara säng och sov till drygt tjugo över fem. Då kom Josse och Håkan och väckte mig, tydligen pratade jag i sömnen då när de försökte få upp mig. hih lite små rolig är jag.
Jag gjorde mig i ordning och vi åkte ut till Ikea och Carro köpte lite grejer, jag och josse köpte oss en varsin Toblerone påse. Vilken är den chokladen jag älskar mest på denna gjord, eller ja efter norsk choklad.
Nu är vi  hemma igen och ska spela lite TP med mamma och Inko och vara sociala och ha de mysigt. hih Men för tillfället är de dära två uppe hos min hyresvärd, men de kommer nog snart =)

Som ni ser lyckades jag i natt fixa lite på min blogg, lyckades ändra till de färgerna jag ville ha. I natt blir de väl att försöka ändra om headern och lite annat, om jag inte somnar. Får se hur de blir. Annars får jag be någon om hjälp med de. hehe
NU vet ni i alla fall hur min dag har sett ut idag och kommer se ut. Jag kommer nog uppdatera senare igen. Blir nog någon film att kolla på ikväll med.
Missade/missar ju Miss Marpel nu och dessutom tycker jag inte att den serien är lika bra i år som den varit alla andra år. Den söta tanten är ju inte kvar längre, utan de har ju bytt ut till en annan tant. Så tack, men nej tack.
Pussisar på de


XOXO//Bambii

Bli medlem!

Kategori: Allmänt

Gå in på denna länk nedanför och få ihop till ett present kort på Bianco, Din sko, Jerns eller Nilson.
Så skynda på nu och bli medlem, det kostar inget. Man tjänar bara på att vara medlem.
Jag är medlem, så bli de ni med =)



Det är roligare att vara fler, än att nästan precis vara helt själv.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

YES! Nytt utseénde för bloggen

Kategori: Allmänt

Jag lyckades! Jag har äntligen gjort om min bloggs utseende själv! Jag är inte kalr med den. Den ska fixas mer, men fan har luggit i sängen i två timmar nu med denna krångel och när jag väl började förstå vad som man skulle göra gick de bara av farten. Gud vad stolt jag blir över mig själv =) Nu blire till att visa mami i morgon och carro. Sen blir de till att försöka fixa mer. hih Jag är så stolt så stolt, jag förstår min dators egna språk med min bloggsida:) hehe

Fasten jag hade ingen aning om att klockan var så här mycket. opps kanske en smart idé att försöka sova någon timme. Eller så går jag ut och lägger mig och solar om någon timme istället:) jag är så lycklig att jag nästan spricker. Shit happens (då menar jag tiden) Men tiden flyger fort förbi när man har roligt. Sen gör det ju inget att jag har mitt dygn lite fel, jag har ju ändå sommarlov och kan ju ändå inte jobba.

Nej nu blire dejta kudden faktiskt i någon timme, hoppas solen är fortfarande framme sen när jag går upp. Tänkte lägga mig och sola då. hih
Pussisar på de<3

XOXO//Bambii

Spolade ner valpen i toaletten!

Kategori: Nyheter & mer

Herre min gud, kollade percis på filmklipp på aftonbladet och hittade denna. Om en en veckas gammal valp, ner spolad i toaletten. Familjen 4åriga son trodde att det gick att bada valpen i toan och det slutade med att en duktig rörmokare fick upp den tillslut.
Men ärligt ni som har kennlar eller bara tar någon kull då och då på era hundar, håll små barnen borta från valparna. Visst de kan få vara med när de är under uppsyn av vuxen. Men själva? NEJ TACK. Det kallas djurplågeri att nästan dränka en en veckas gammal valp. Så tänk på att inte lämna valparna själva med små barn, de har vild fantasi och förstår ofta inte allt. Detta är små oskyldiga varelser som ger oss människor ljus och glädje i livet. Låt inte era barn nästan ta livet av dom. Inte för att jag säger att alla barn gör sånt, men ha de i bakhuvudet. De har som sagt lite vild fantasi och en stor tendes till att försöka göra den verklig.




Jag är djurvän, kanske inte ni alla är de, men jag är de i alla fall.
XOXO//Bambii

Säg att du älskar mig

Kategori: Filmer och Serier

Oh shit. fan vilken tung film, har nog aldrig mått så dåligt som när jag tittade på denna. Antagligen för att den ligger förnära verkligheten är den så jobbig att titta på. Den är bra och man förstår allt. Men Tack vare vad den handlar om så blir det en tung film. Jag gillar denna film, men tror inte att mitt psyke eller min mage skulle klara av att kolla på den en gång till. Jag är så känslig när det gäller sånt här. Grinade väldigt mycket under filmen.
Usch tänk att de funkar så där i vissa delar av sverige, olika förorter. Att den personen vi ser i denna film, kan lika gärna vara din granne eller någon som står dig nära. Ta vara på era med människor och de som står er nära. För när något sånt här händer så måste man veta vilka personer man kan lita på och vilka som finns där hela tiden.
Inte värt att skrivar pussisar på de, jag mår faktiskt inte så bra nu efter sett denna film. Tror inte mitt psyke klarar av såna här filmer. Den är för tung för mig.

XOXO//Bambii

Telen ringde

Kategori: Allmänt

När jag var och mötte carro för en stund sen, så ringde min telefon och gissa vem de var?!
Jo de var min underbara Mattias som ringde mig från tyskland. Gud vad jag saknar honom och det var skönt att höra hans röst och hur han har de.
Han som vanligt är allmänt jävlig mot alla och gör konstant bort sig. Men det verkar som han har de bra. Längtar tills han kommer hem, då ska vi två ha en egen skolavslutning och snacka ikapp mer och sånt. Det är lite smått tomt här hemma utan sin bästavän=( inte lika rolig stad utan dig bubben.
Här kommer lite bilder på oss =)









Bilder fån en helt normal dag i skolan. Och nej vi är inte ett par för er alla som undrar, vi är bästa vänner!
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Möta carro

Kategori: Allmänt

Ska snart gå och möta Carro snart. Just nu sitter jag i köket med mamma och Inko oxh lyssnar på när de pratar om livet, just nu böcker. Jag kanske ska vara tyst nästa gång. Råkade nämna en bok jag vill läsa och de händer nästan aldrig. Jag är allergisk mot böcker annars. hehe Men jag vill läsa boken Champange flickan (stavning?).
Pratar i tele med Josse nu också, gud vad poppis jag är nu=) hihi
Inko gjorde jätte god mat och alla vi var super nöjda och mätta. Riktigt trevligt och mysigt var de också för den delen.

De är ju snart midsommar och jag vet inte riktigt vad som händer. Vet att jag ska leka med Carro, vilket ska bli trevligt. Men annars vet jag inte mycket mer.
Nu blir de till att kolla hur jag ska fixa min blogg, ska be carro hjälpa mig också när hon kommer.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

dricker saft

Kategori: Allmänt

Sitter här hemma nu i vardagsrummet och dricker saft och pratar i tele med carro.
Väntar på att maten ska börjas göras och bli klart, så jag får mat någon gång. Eller vad säger du Inko?
Mamma och Inko är ute och röker just nu och så kom Pille precis, Baily sitter i gästrummets fönster och grinar för att han inte kommer in och hälsar.

När mamma och inko kem hem förut vid fyra så tog jag min värktablett, så nu är det nästan ingen smärta och jag känner mig go i huvudet. Men jag är på mycket bättre humör idag, har fått sova ordentligt i natt. tre-fyra timmar fick jag sova i sträck=) Så idag är det bättre med mig. Nej  nu blir de ut på en rök med de andra och sedan tror jag en film tills maten är klar. pussisar på de

XOXO//Bambii

Penelope

Kategori: Filmer och Serier

Har kollat på denna söta film idag. Det första jag gjorde när jag vaknade. Den är söt, rolig och lite smått sorlig i stunder. Har man det jobbigt och vill se en bra film. Kolla då på denna.
Om jag mins rätt går den på någon canal plus kanal idag/kväll. eller om det är imorgon. Men annars finns det att ladda ner.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

mmm

Kategori: Allmänt

Då var man uppe ur sängen, visserligen kom jag inte så långt. Bara till soffan, fast jag har gjort i ordning något att äta också.
Hade tänkt att kolla på någon film, men får se vad jag gör. Kanske går ut och sätter mig i solen.
För idag är de ju faktiskt sooool=) Ut på en rök blir de i alla fall och kaffe blir de nog också.

Skadan:
Mamma pratade med neurologen förut och de sa att inom en månad får jag komma till någan av deras läkare. Vilket betyder att jag kommer ha så här jävla ont så länge. Men men har inte riktigt vant mig vid själva smärtan.

Nej nu ska jag försöka få tag i mamma och Inko, de är spårlöstförsvunna. Tyckte mamma sa att de skulle ut och åka Mc men vet inte jag.
Pussisar på de

XOXO
//Bambi

Paris Hilton: My New BFF

Kategori: Filmer och Serier

Har precis kollat klart på de sista avsnittena i My New BFF serien. Och jag tycker faktiskt att rätt person vann. Jag tänker inte säga vem, utan ni får själva ta och kolla på serien. Den är rolig och underhållande.
Tänk att själv vara Och leva som Paris Hilton, fan vilket roligt liv. Men jag skulle nog tröttna på att nästan alltid bli fotograferad och aldrig kunna vara själv. Men men hur som  helst en bra serie och enligt mig vann som sagt rätt person.
Serien går på Tisdagar klockan 21:00 på 3:an
Finns annars på denna länk nedanför:
http://www.mtv.com/ontv/dyn/parisbff_season_1/videos-full-episodes.jhtml

XOXO//Bambi

Ny kategori: Film och Serier

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort en ny kategori på min blogg, den heter Filmer och Serier. Där det kommer bli inlägg om de filmer och serier jag kollar på och vad jag tycker om dessa. Det kommer bli fler och fler. Har precis lagt in två filmer jag precis har kollat på =)
Så nu vet ni så kolla in de olika filmerna och ladda gärna ner dom och kolla på dom. Om ni tycker de verkar bra. Komentera gärna också vad ni tycker om de, så jag vet lite. Alla har ju inte samma smak som jag.
Pussisar på de

XOXO//Bambi

Blond Ambition

Kategori: Filmer och Serier

Kollade precis klart på denna film, detta är också en riktigt bra film. En tjejfilm som visar att tjejer som är lite smått lättlurade kan ge igen och komma tillbaka. you know girlpower =) I like this movie to
För er alla tjejer och Mattias(min bästavän) som älskar tjejfilmer är detta ett måste, precis som The House Bunny.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

The House Bunny

Kategori: Filmer och Serier

Det här är nog min nya favorit film. Den passar mig perfekt och är superbra.
Värd att se, en playboy bunny som blir husmor åt några tjejer i en studetförening.
My kinde of movie, me like it a lot =) blir till att bränna ut på dvd. hih
Har nästan precis kollat klart på den. Kollade på en annan film efteråt. kommer i ett nytt inlägg.
Pussisar på de

XOXO//Bambi

Moster

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen hemma och stannar här resten av kvällen/natten.
Har varit ute på stan och fikat och kollat kläder med Carro under eftermiddagen, precis innan jag gick ner till stan kom min mamma hem med min söta underbara hund och min moster Inko från göteborg:) Så nu är det riktigt roligt här hemma.
Har fått en anna smärtstillande och den börjar på T, vet dock inte resten av namnet. Inte Tradolan i alla fall, men den har samma effekt som tradolan.
Men i alla fall, efter stan hämtade Håkan och Josse oss så vi åkte ut till wåxnäs och carro köpte kattsand till kissekatterna, sen vart vi på bergvik. Där träffade jag min gamla bildlärare som jag har haft de senaste två åren på HUC. Hon är så underbart snäll och gullig.
Efter bar vi till willys så carro fick köpa kattismaten. Sen vart de hem till carro och lämna grejerna.

Vid åtta tror jag var vi hemma hos mig och jag fick äta och de andra fick träffa Inko. Sen åkte vi till McD och köpte glass. Svängde in på shell och där träffade vi Johan, Andreas, Regina, Martin, Bob och Clas. Så de blev att vi stog och pratade ett tag. nu äntligen är jag hemma och ska kolla på någon av min åtta filmer jag har laddat ner.
Mamma och Inko gick upp till min hyresvärd Dan och är sociala.

Sen har jag smsat lite med MIn bästa underbara vän Mattias idag, han har de super bra där borta i tyskland och vi kom fram till eftersom ingen av oss var på skolavslutingen så ska vi ha en egen när han kommer hem=) när de nu blir..
Nej nu blire film, skriver kanske sen vilken de blev och sånt. Pussisar på de

XOXO//Bambi

God morgon

Kategori: Allmänt

God morgon på er alla, nu har jag äntligen fått sammanlagt drygt två timmars sömn. Så nu är jag nöjd. Somnade tio i sex i morse. Var ganska irriterad hade inget att göra heller, nätet på datorn var borta. Så dom filmerna jag håller på att ladda ner blev inte klar alla.
Men jag kollade på en film igår som mamma måste ha laddat ner, Lakeview Terrace. Jag gillade den filmen.

Nu blir de att göra sig i ordning, ska ner till stan när Carro slutat jobba. Sen så kommer ju moster nu vid två till stan =)
Nej nu blir de frukost och sedan duschen.

XOXO
//Bambi

Hemma igen =)

Kategori: Allmänt

Så då har man kommit hem igen efter ha varit och köpt mat och sedan till örsholmen.
Var på shell först och köpte en godisbit till mamma och där träffade vi lite folk, så håkan blev ståendes och prata ett tag. Mats och Johan och Baily psykade mig när jag skulle äta. usch så elaka människor kan vara:P hehe

Just nu letar jag bra filmer, har hittat några som verkar bra. Så dessa laddar jag ner.
Ska hämta lite vatten nu och ta mina smärtstillande och sedan försöka somna till en film. Imorgon kommer ju moster Inko =) yippi hih har saknat henne. Plus att imorgon blir de att försöka få en tid hos min husläkare så jag kan få något bättre mot smärtan så jag får sova ordentligt.

Jaja nu vet ni lite i alla fulle fall


XOXO//Bambii

I remember

Kategori: Allmänt

Kom precis på vad jag har gjort de senste dagarna.
I fredags hade jag egentligen skolavslutning, men ärligt vem bryr sig om de? Har ju ändå tre år kvar, igen!! BLir ju aldrig klar med skolan. Eller jag kan aldrig betsämma mig vad jag vill bli. Men hur som helst så gick jag inte. Eftersom jag inte får någon sömn längre p.g.a smärtan så blir de att jag ligger i sängen fram till drygt 12-16 på eftermiddagen och tar de där tjugo minuterna jag får stundvis.
Senare på kvällen, lekte jag med josse och Håkan. Som jag brukar, alltid lika roligt. Lekte först bara med Håkan, vi åkte till kristinehamn och hämtade en kompis till håkan och hennes dotter. Josse jobbade undertiden hos mina supersöta grannar =)
Sen kollade jag på film och käkade mat och godis och tyckte allmänt synd om mig själv. När josse slutade kom hon ner till mig tills håkan kom för att hämta henne och sedan så åkte vi ut en sväng och josse köpte godis och dricka.

Lördagen vart de väl inte så mycket, jag som vanligt igen försökte sova länge. Gjorde mig i ordning och gick upp till josse och umgicks med henne. Gick iväg till markus och grillade en sväng och sedan åkte vi som sagt en sväng.
Carro och jag lekte med Mats  senare på natten. mycket trevligt.

Idag så har jag varit på dåligt humör hela dagen. Gick tillslut upp till josse och umgicks. När Håkan kom hem från jobbet åkte vi till napoli så josse fick något att äta. Träffade Tuncay där, inte så konstigt kanske eftersom de är hans resturang. hehe det var trevligt i alla fall. Nu sitter vi hos mamma och väntar på att josse ska äta upp, så ska vi åka och köpa mat åt mig och sedan till örsholmen med Baily. Sen blir de nog natti natten för dom. Mig lär de väl dröja några timmar för innan jag får komma till ro och kan somna.

Skadan:
De senaste dagarna har varit värsta på länge, jag får nästan ingen sömn, de gör konstant ont och jag funderar på att slita av mig armen. Jag har ju inte fått komma till någon jävla läkare, men imorgon måste jag i alla fall få komma till min husläkare, så jag kan få något så jag kna få sova på nätterna. För jag börjar tröttna på detta. Livet känns bara mer jobbigt och jag blir bara mer och mer elak mot folk.

Så nu vet ni lite. Jag har också kollat mycket på film, t.ex. två filmer med Paris Hilton i, Mosters vs Aliens, Nick and Norha. jag kan summrera dom någon anna dag, när jag har lite mer tid.
 
XOXO//Bambi

inte haft något nät

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag inte har uppdaterat de senaste dagarna. Men de är nämligen så hära att vi får sitta på min hyresvärds trådlösa nät, och samma dag nätet förvan så åkte han bort på jobb. Så ingen har kunnat starta om nätet. Men nu är han hemma igen och fixat allt.
Ja ni får se de senaste dagarna har jag nog haft den värsta värken i skuldran/armen. Får knappt någon sömn och är lite små ilsken mot allt och alla. Inget illa menat, men så blir de när man har ont.
Idag har hitils varit den värsta, de enda jag tar är två panodil och en på d. Ingen aning om hur de stavas. Men i alla fall.
Har lekt med josse och håkan de senaste dagarna.
Idag gick jag upp till josse för att hämta lite kläder jag hade glömt där, sen gick vi till Markus (tjockisen) för att grilla med mamma och dom. Efter de vart de ut till skoghall. Hämta carro hemma hos henne och sedan bara åkt runt, snackat, lyssnat på musik, träffat folk.

Nu snart så ska jag och Carro leka med Mats. Får se vad som händer och sker. ingen aning faktiskt. Men man märker som sagt. hehe Sen blir de nog hem, ta min jävla värktabletter och försöka sova en stund.

nu vet ni lite i alla fall.

XOXO//Bambii

Mami<3

Kategori: Allmänt

Du kom in i mitt liv med ett leende på läpparna.
Alla livets sånger, dina läppar ljuda.
Mitt liv har förändrats tack vare dig.
Lyckan i mitt liv, de har jag fått av dig.
Så jag har bara dig att tacka.
Du är min älskade mamma
de är till dig jag står i evig skuld
för utan dig, hade jag inte varit värd guld.

Trevlig kväll

Kategori: Allmänt

Åter hemma igen efter att ha åkt ut och lekt med Josse och Mats en stund. De vart ju inte länge men de räckte för mig i alla fall. Har väldigt ont i armen och den är kall, ungefär som om den inte får något blod till sig. Jag undrar vad de är för fel på den. Kanske de flesta har rätt, en nerv som ligger i kläm någonstans. Men man vet ju inte för ens de där jävla läkarna har kollat på den. Men jag lär vi få en kallelse dit om drygt ett år eller något sånt.
Har allvarligt börjat fundera på att åka typ till göteborg eller uppsalas sjukhus och åka in till akuten där. För de lär ju ha neurologer på akutmottagningen där i alla fall. Karlstads akutmottagning är inte så jävla lyckat.
Men i alla fall sitter jag här och har precis gjort mig te och ska äta lite marie kex, mmm så gott i gottgott =) Fasten de var det sista som var kvar av mitt favorit te som jag tog nu, inte lika roligt nu när jag dricker upp de. hehe de är ju någon liten människa på denna jord som har fått mig att börja dricka te istället för kaffe. Hmm undra vem de kan bara, kan namnet börja på M och sluta attias.

Pratar i tele med josse nu, partar om allt mellan himel och jord. Mest om mig och mitt liv. Börjar bli lite lång tråkigt att bara prata om mig, nog för att jag älskar mig själv, men de är då inte såå rockigt att bara snacka om sig själv. Men men.

Ska krypa ner i sängen med tre täcken, ett som stöd för armen, sätta på en film och dricka te, äta kakorna och vänta tills klockan blir så mycket att jag ska ut till tråkiga skolan imorgon och säga hej då till alla där. För jag har då inga planer på att återvända dit, inte till iv där i alla fall. Får se om jag får något betyg också, tror inte de. De brukar skita i mig, så de är väl som vanligt.  Men hur som helst så natti natti på er alla läsarna och nana så sött.

XOXO//Bambii

p.s: Jag måste bara be om ursäkt till alla som uppfattar mig elak och dum mot er. Både på bloggen och i verkligheten. Det är verkligen inte menat så, men ibland orkar man inte med alla människor och allt de har att säga och alla deras frågor. Plus deras problem, jag ställer upp för mina vänner. Men just nu får ni ursäkta mig, jag har mitt egna att tänka på.
Men i alla fall så ber jag verkligen om ursäkt, de mesta elaka komentarer jag säger är inte med allvar bakom, utan med extremt mycker ironi.

XOXO//Bambii

Hemmet igen

Kategori: Allmänt

Så då var man tillbaka hemma igen. Varit ute några timmar med Håkan, Josse och Carro. Träffat lite olika människor, snackat och umgåtts. Men tillslut kände Håkan att han ville hem och sova, han ska ju jobba hela helgen och fram tills torsdag, stackaren:(
Innan vi åkte ut så visade mamma vad hon hade laddat ner på datorn och det var ett träningsprogram som man dansade olika stilar. Skit roligt, det heter Zumba Fitness. Carro höll på att dö när hon kollade på när mamma och jag dansade. Men de gör inget, vi bjuder på de. hehe

Nu blir de att göra te och bädda ner mig i soffan och kolla på någon bra film. Jag har två nya på datorn, så kan nog tänka mig att de blir någon av dom.
Kollade förut på Bottoms up med Paris Hilton som medverkade. Den var faktiskt lite små rolig, men de beror ju på vad man har för humor. hehe
Skriver kanske senare, beror på hur ont jag har i armen. Har ju fortfarande bara en hand att använda och är lite smått frustrerad av att sitta och skriva vid datorn. men men Thats life.


XOXO//Bambii

grattis

Kategori: Allmänt

Man får väl ta och börja med att säga grattis till alla som tar studenten idag. Hoppas ni alla får en bra dag.

Just nu sitter jag vid köksbordet, ny duschad och äter en macka i sällskap med mamma. Väntar på att kaffet ska bli klart =) yeah
Ska kanske gå upp till josse och baka sen, har inte bestämt mig än..

XOXO//Bambii

Regn och allmänt blä

Kategori: Allmänt

Idag har jag ju då varit lite smått dryg och inte orkar blogga, har haft förbannat jävla ont i armen. har fortfarande inte hört något från någon förbannad jävla läkare. Jag förstår inte vad deras problem är. har dom såna stora feta arslen att de inte orkar lyfta sina feta rövar ur sin stol och leta upp mina journaler och läsa igenom dom?! Nej de är för att dessa IDIOTER har arkiverat mina papper på denna skadan och stoppat upp dom i röven på någon som jobbar i något arkiv i forshaga. Jag är så jävla trött och arg på svenska sjukvårds systemet. Verkar de inte fatta att detta är inte bara en liten grej, kanske för dom är det de. Men de är en förbannad stor grej för mig. Hela mitt liv har förändrats. Jag har bara en fungerande hand, och en knappt fungerande arm. Jag har en smärta som aldrig verkar vilje försvinna. Jag trycker i min värktabletter hela tiden känns de som. Men någon dag kommer dom inte funka längre. är de då meningen att jag ska gå runt och ha konstant smärta och höra hur de knakar i min nacke? Kan ni för en gångs skull göra rätt för er? Jag behöver en jävla massa svar på mina frågor och de är bråttom. Jag har inte den tiden ni begär. Och vad fan ska ni med telefontider till när man ändå aldrig kommer fram. Idiot idéer!
Tänk om detta drygande kan ge mig problem för livet? har landstinget råd med de? har ni råd med att göra mistag? Har ni samvete till att fucka upp en till ryttares liv? för de är ju tydligen svenska sjukvården ganska bra på. Gör bara en jävla massa mistag med ryttare.

Skit samma. min dag har parktiskt taget varit piss. sov från tre i natt till halv tolv förut, och från ett till fem. sen har jag ungefär bara slappat och varit arg och irriterad på sjukvården.
plus att min bästavän åkte till tyskland idag och vi hann aldrig träffas igår och säga hej då. Utan jag fick vara på akuten och snacka med några där som inte fattade något. usch! jaja Lifes A Bitch And Then We Die!
nu får de bli att göra varm choklad och macka och kolla klart på Mt New BFF sesongen=) Me like It


XOXO
//Bambii

trött och irriterad

Kategori: Allmänt

Hallojsan!
Sitter här nu vid datorn igen. Har lite smått problem att få orden rätt idag.
Varit på akuten för att försöka få veta något om min skada, men nej de sket sig ganska så mycket. Jag är extremt förbannad och arg på svenska sjukvårdssystemet. Och jag ska fanimej ha en tid denna veckan hos en läkare.
Jag har ont, är arg och är röksugen! Jag är också trött och börjar bli hungrig.

Just nu för tillfället sitter jag och kollar på Paris Hilton, My New  BFF. Är inne på andra avsnittet. Ska kolla klart på den och sedan blir de till att hitta mamma, som gick till affären för en timme sen drygt och har inte kommit tillbaka än. Affären ligger typ tvåhundrameter bort.
Nej nu orkar inte mitt tålamod mer krångel med bokstavarna på datorn.

XOXO//Bambii

Ridolyckan för 5 år sen

Kategori:

Detta hände i slutet på Augusti för fem år sen, drygt två veckor innan skolan skulle börja igen.
Jag och två av mina då varande bästa tjejkompisar och en till tjejkompis skulle ut och rida i regnet. Vi tänkte inte mer än att de bara regnade. Jag höll på att rida min mina tremänningars gotlandsruss och var då 2 eller 3år, kommer inte riktigt ihåg.
Men i alla fall, vi tänkte rida barbacka och det gjorde vi. I cirka en, en och en halv kilometer. För det var så långt från stallet till skogen vi skulle till. Men vi kom bara till början i skogen. ungefär tio meter in i skogen, slår blixten ner två meter brevid mig. Cilla blir skogstokig och far ut på asflatsvägen och jag blir så förvånad att jag tappar greppet och stuper rakt ner i asfalten med huvudet och vänster sidan först.
Jag reser mig direkt efter fallet och letar efter hästen. Louise och Madde har panik och vet inte riktigt vad de ska göra. Jossan ser min vänster arm och rider snabbt hem. Jag fick tag i hästen tillslut och gick in i ett stall några meter ifrån skogen.
Hon som hade stallet kom ut och hjälpte mig, Lena. Under tiden kom Jossan och hennes mamma, Lollo ringde sin pappa som med hennes älsta bror hämtade mig efter ett tag och körde mig till pappa. Då pappa inte hade någon bil hemma, farmor hade den till stan. I drygt tre timmar väntade vi på att armen skulle bli normal.
Hela vänstra armen hängde, ungefär som om den verkligen hade hoppat urled och min hand var extremt svullen.
Den kvällen slutade med att vi fick åka till akuten och där vart de fart på alla sjuksköterskor och läkare direkt man sa ridolycka.
Jag fick sånt där nackstöd eftersom jag hae landat på huvudet,  och blev fast spänd på en bår.
De undersökte mig och kunde då inte hitta något fel, mer än att känseln i handen var borta. Under drygt ett års tid fick jag åka på en massa undersökningar. Första halvåret i stan. Min läkare på ortopeden gav upp och lämnade över mitt fall tillneurlogen och som han till sist gav upp och skickade mig till uppsalas neurlog. När de i stan hade gett upp hade första halvåret gått och jag hade fått lite mer problem, min arm hade börjat låsa sig och rörligheten i handen förvan samtidigt. Åkte till slut in till akuten för att få bort de problemet och en läkarkandidat tog tag i mig medans den kvinnliga läkaren tog tag i min arm och bröt upp den. Efter det så knakar det till och från i armbågen när jag går från böjt till rakt läge.
 I uppsala hamnade hos den mysigaste lilla varelse som existerar på denna jord. Tror inte man kan hitta någon mer mysigare läkare. Men han som de alla andra till slut gav också upp och konstaterade att någonstans på de tre stora nervbanorna har har de gått av och blivit ett ärr. De kan leta sig tillbaka och de kan förbli för att jag inte får tillbaka känseln.
Detta är för fem år sen. Nu har jag fått nya problem och det måste dokumenteras för den nya utredningen som ska dra igång igen om drygt ett år. Mina utredningar är för mitt försäkringsbolag, de bedömmer då om ett år om detta kommer att förbli så som det är, då att leva utan känsel i en hand.
Nu blir det ju lite mer inblandat i detta.
Det som nu har hänt är ju så att i torsdagskväll förvan min motorik (rörlighet) i vänsterhanden. Hela armen värker och skuldran. Plus att på detta har det börja göra så ont att de strålar upp mot nacken och då har börjat knaka i nacken när jag tar djupa andetag.
Så som jag har skrivit tidigare väntar jag efter idag på en kallelse till neurologen här i stan och antagligen en ny utredning. Sen blir det väl till att bara vänja sig vid att leva med bara en fungerande hand och smärta i vänster sidan.
Hur mitt liv kommer att se ut är ganska svårt att säga, det kan bli så att jag får tillbaka motoriken och kan göra allt som alla andra kan. Men som det ser ut nu och som det känns så blir det inte så.
Det är så mycket som har blivit så annorlunda just nu och allt har blivit invecklat och krångligt. Och ja till alla er som undrar jag har dragit mig tillbaka, jag känner inte för tillfället att jag är speciellt trevlig och speciellt glad på folk.  Och jag har förbannat jävla helvetes ont. Så förvänta er inget av mig just nu.

Men nu har ni fått den bästa förklaringen jag kan ge, vill ni ha en bättre förklaring får ni nog prata med min papi, då han vet mer om min skada än vad jag vet och han har alla papprena från sjukhuset.
Jag kommer i alla fall försöka hålla er alla uppdaterade om vad som händer och sker i mitt liv och allt som händer runt detta. Det är en extremfall och väldigt väldigt speciellt, de har nämligen ingen aning om vad som händer och sker i min kropp. Läkarna har aldrig sett detta tidigare, därför skickas jag runt bland så många olika läkare. Det är i alla fall ett intressant fall och många blir väldigt imponerade över att jag inte har någon känsel i min vänsterhand och att jag kunde ta och greppa saker utan att de gic i sönder eller tappade dom. Men det kan jag säga till er att så var det inte i början. Jag tappade glas, tryckte i sönder glas, brände mig på min egna plattång, brände mig i ugnen tappade saker trodde och höll i grejer jag inte ens var i närheten av. Men under dessa år har jag lärt mig att leva med det och jag har fått  ett starkt psyke.
Men nu ska jag lägga mig i sängen, sätta på en film på datorn och försöka sova, inte så lätt med denna smärtan.

XOXO//Bambii

lite ljus iaf

Kategori:

Jag kom precis på att för första gången på fem år erkände papi igår att jag kanske bara får ta körkort för automat. Så detta känns i alla fall som en liten positiv grej. Jag fick rätt och papi hade fel=) HA! In your face!!



kom hem för en stund sen, varit ute en sväng med josse och håkan. De skulle komma med värktabletter och de slutade med att jag följde med och tankade. Fick komma ut lite, dock inte på världens bästa humör. Men men man får ta livet som de är. Som jag sa till josse igår när vi pratade jag förbereder mig på det värsta och sedan kan det bara bli positivt resten av tiden. Men allt är fortfarande snurrigt. Har inte riktigt kommit fram till hur framtiden kommer att se ut. Som jag ser det nu så kommer allt bli ett helvete, men jag vet ju att det inte är så. Utan allt kommer bli bättre, måste bara vänja mig vid detta först. Ny dag, nya utmaningar. Jag har i alla fall kommit på hur jag får igen mitt skärp till byxorna och förut när jag bytte lakan på täcket så kom jag på ett eget nytt sätt. Som jag tänker nu så vet jag inte riktigt, det är många tankar och det känns som att någon snor dom innan jag kommit fram till något. Det här är nog lite för mycket för en enda människa att tänka på.
Jag ska försöka någon dag att beskriva olyckan som hände då för fem år sen lite bättre. Måste bara komma på ett smart sätt att skriva. eller jag kan väl egentligen skriva om en stund.

Hur som helst vilja jag att de ska bli imorgon, då ska jag träffa min Mattias och umgås med han lite. Kommer att sakna honom när hanbor är ta. När du kommer hem från tyskland får vi hitta på något. Kanske åka till gbg eller sthlm och bara umgås och snacka skit och vara elaka på vårat sätt =) hehe

beskrivningen av olyckan kommer om några minuter i nästa inlägg

XOXO//Bambii

Här igen

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här igen vid datorn, det tar ganska mycket på tålamodet att sitta och skriva med en hand. Så då måste man ta en lång paus och samla tålamod igen.
Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar så ska mamma och jag äta en sån där Big One Classik pizza. De är så underbart goooda. Så är josse och håkan här oxå och käkar, riktigt mysigt.
Jag har förbannat ont i hela armen och skulderbladet. Sov en stund förut, vilket var underbart skönt.

Nej nu ska jag äta och mysa med mamma och vara lite social mot josse och håkan.

XOXO//Bambii

Gripen

Kategori:

Nu är vi äntligen hemma igen efter besöket på gripen.
Läkaren där viste inte riktigt vad han skulle göra, så han skriver en remis till neurologen och jag ska få en kallelse dit någon gång. För mig känns det att de kommer att ske om drygt 30år, men så är de ju inte riktigt.

Nu ska jag ringa josse och be henne komma med värktabletter till mig och sedan ska jag försöka sova en stund, i alla fall vila


XOXO//Bambii

Måndag

Kategori:

Vaknade första gången när Håkan åkte till jobbet vid halv sju, sen en massa gånger. Tillslut så gick jag upp och började sakta men säkert göra mig i ordning. Eftersom jag har bara har en hand att göra saker med så tar det lite tid.

Kom till mamma vid kvart i ett och ett ringde hon till gripen. Hon hade tidigare idag pratat med Ortopedkliniken för att kunna få en tid där direkt för min arm/hand/skuldra, eftersom min läkare i detta fall är på nervologen och ortopeden. Men tyvärr ska dom krångla med mig och tvingar iväg mig till gripen för ett första utlåtande och krånglar till allt. Jag blir så frustrerad.
Varför ska de krångla med mig? jag blir bara på dåligt humör och trött. Jag har ont och jag är irriterad på handen.

Men nu ska jag gå ner till stan med Carro och fixa lite och sedan 15.20 har jag tid på gripen..

XOXO//Bambii

olycka, gårdagen

Kategori:

Ja för att göra detta enkelt för alla så de förstår.
För cirka 5årsen var jag med i en ridolycka. Då min känsel i min vänster hand försvan. min hela vänster arm krånglade lite i drygt ett år efter olyckan.
Nu har handen börjat krångla igen, har ingen moterik kvar i handen och hela vänster armen bara värker och skuldran med.
imorgon blir det ett samtal till ortopeden i stan och sedan blir det nog en ny utredning.

Ganska irriterande när man är ensamen hemma och upptäcker att jag bara kan göra saker med en hand. precis som att sitta vid datorn och skriva, ganska frustrerande:(

usch fy fan vad jag hatar detta.



Igår var vi och grillade på hammarös sydspets, Jag, Josse, Håkan och Baily. Riktigt mysigt och trevligt.
Så vackert där ute

jjaja nu har mitt tålamod tagit slut för en stund. skriver kanske senare

XOXO//Bambii

Sol sol sol sol

Kategori: Allmänt

En underbar dag med Josse och Håkan, mest med Josse:)
första delen av dagen vart de bara en massa slappande, sen när håkan kom hem åkte vi ut till skoghall och där släppte håkan av mig och josse i lillängshamnen, där vi gick ut på en brygga och satte oss och badade fötterna medans håkan var och tvättade bilen hos hans mor och far.

Nu ska vi snart åka hem och äta, håkans maaaaat =) hihih  Den är så underbar goooo.
Som jag sa till Mattias i lördags, du kan inte komma hem till håkan och tacka nej till hans mat. Speciellt inte när de är köttfärsås och spagetti.


Vi får se hur resten av kvällen blir, josse och jag ska i alla fall kolla på film sen.


XOXO//Bambii