justbeccca

ops!

Kategori: Allmänt

De va visst ett tagsen jag skrev sen sist. Vet inte riktigt hur mycket som hänt, eller jo mycket har väl hänt.
-
Som jag skrev sist så har jag tagit körkort. I augusti började jag plugga på Strömsholm och på Komvux, men de blev lite för mycket då en helt tid på komvux är 100% och den på strömsholm är på 50%. Då pluggade jag 150% och jag hade inte tiden till plugga, träna Atos, sköta om hemmet, umgås med David, familj och vänner. Jag hade inte så mycket energi kvar över huvudtaget.
Samtidigt så var de lite mer tjafs än vanligt bland de närmaste vännerna, som nu har resulterat i att en av dom sa upp vänskapen med alla bara för att personen inte kan förklara sig inom saker den yttrar sig i eller förklara sitt beteende. Utan då tar personen den lätta vägen ut och säger upp vänskapen med alla. Enligt mig är detta väldigt småbarnsaktigt. Men jag bryr mig inte längre, känner inte för att ta tillbaka denna person igen som vän. Har gjort bort sig en för många gånger nu. Vi blev vänner i våras efter nästan ett års uppehåll då hon tog en annan tjejkompis pojkvän. Men de hade inte med mig att göra, så jag gjorde valet att ta tillbaka henne. Men nu inser jag att de va ett misstag. Tycker inte att de är okej att betee sig skit mot sina vänner. Vet ni vad de roligaste är, de är att hon nu har gjort sig vän med en annan vars namn börjar på L. Detta är alltså en person som hon hatade och sa att hon inte kunde något hästar. Hade ingen aning om saker och ting. Det värsta är att personen L är i behov av någon som kan hjälpa henne med sina hästar då hon brutit foten. Synd att hon inte valde någon som inte vill L illa. För min föredetta tjejkompis tycker inte om henne eller henens hästar. Samt att hon kastar in handuken när hon tröttnar på en häst som inte utvecklas något när hon rider.. Och hon tröttnar när hon inser att hon aldrig kommer få tävla de hästar.
Nog pratat om de.
Nu tänker jag skryta över min älskade hund Atos, som konstant utvecklas och överraskar mig med hur han kan förändras.
Har spenderat mycket utav sommaren ute i skogen i Hyndboholm och lagt blodspår, vilket har visat sig varit väldigt bra och roligt för honom. Så nu har vi laddat upp med älg ben och klövar här hemma. Bara blodet som saknas så ska vi ut i skogen en veckodag, då de fortfarande jagar på helger i de områden jag är och lägger spår.
Sedan har jag hittat lite agillity hinder som sak köpas hem, för att ha lite variation.
Ja just de, va till tandläkaren med honom också nu för någon månadsen och de visade sig att Atos har en otroligt fin tandstatus. Och jag har aldrig borstat hans tänder. Däremot har han alltid haft bra leksaker, med bra motstånd i samt en bustning till en bakaxel på en volvo som han haft sen han va någon månad gammal. Den finns fortfarande kvar och leks med. Bästa leksaken!!
Den 8December ska vi till vetrinären för att kolla efter något till nyår. Då Atosen är livrädd och vill inte finns just då. Så då tänkte jag att de är bra att va ute i tid och hitta rätt grejer till honom.

David och jag leter fortfarande en ny lägenget eller ett gulligt hus(utan massa skados) att hyra. Men vi har så olika åsikter så vi lär bli kvar i denna lägenhet. Vilket egentligen inte är så dåligt, men vi har bott här i ett år och inte kommit i ordning. För att vi egentligen ville flytta igen direkt. Så de är inte några nya tapeter, de står tavlor i ett hörn, kartonger kvar i sovrummet. Så finns de någon därute med ett hus att hyra ut eller en lägenhet som den vill bli av med inom karlstad så skriv på kommentarerna. Huset kan va utanför karlstad också någon mil. Lägenheten ska i såna fall finnas i klarstad.
Nej nu ska jag fortsätta julpynta, ska ner i källaren och hämta upp pynt :)
//Becca