justbeccca

som spöken

Kategori: Allmänt

Det finns en person som hela tiden dyker upp i mitt liv som ett spöke, varje gång jag har bestämt mig för något som dyker människan upp. De är ungefär som ett spöke.
Jojag vet att mina val kanske inte alltid är dom bästa, men bara för de behöver jag inte stöta på denne varje gång jag gjort ett val...
Men denna gången kanske jag slipper detta.


Dagen:
umgåtts med syrran och hjärtat hela dagen..
uträttat en massa saker.
varit en helt underbar dag,som avslutades med syrrans pojkväns mat;) så extremt goooood mat.

Helgen:
fregdagen, bellevue+umgås med hjärat M och T.
lördagen, hjälpa till med flytten från bellevue sen hem och sov hela lördagen tills söndagen
söndagen, sov till först sex, sen elva, ut med hunden och sen sov igen och på kvällen var ute och gick med syrran och hennes boy+hunden.

Måndagen:
Fick veta hur påskhelgen ser ut. ser faktiskt fram emot de, komma bort här ifrån. Ska bli en roligt helg förhoppningsvis, om jag inte från andra ideér för mig och stannar hemma eller åker någon annanstans,som tex. göteborg;)

Imorgon:
skolan, plugga, städa och SOVA

Torsdagen:
Skolan, laga mat, åka till klarskoga och kolla på syrrans sista handbolls match för denna gången..

Helgen:
får jag ta och återkomma med. beror på hur jag mår på fredagen.får se om de blir nått skojj, eller om jag bara ska sova hela denna helg istället:) de låter som en bra idé

Men nu ska jag faktiskt gåoch lägga mig. är så trött att jag håller på att kollapsa..

Pz

skolan och livet

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan nu och pluggar, eller ja just nu fuskar jag ju och skriver här. Men jag kände att jag inte har skrivit här på länge;P Hehe
Hela klassen är ute på promenad, men de tänker inte jag följa med på. Inte en chans i helvete. De snöar som fan ute och de blåser.. Blir bara grinig..

Slutar om typ tre timmar, då ska jag hem, klippa klorna på Baily, packa lite kläder och sedan åka till hjärtat och sova där i natt. ska bli mysigt.. Får se vad som händer ikväll..
ringa några viktiga samtal också måste jag göra, men nu tänkte jag ringa och störa hjärtat. Förhoppningsvis svarar hon när jag ringer..


Sen står man ju inför en massa jobbiga val nu. eller ja just nu är de bara ett. återkommer om de någon gång. Får se vad som händer och sker;) hehe


Pz

dop

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från min lilla kusins dop. Så nu är namnet i alla fall bestämt;) de är ju bra
Först var vi på Maria Gården och sedan på pråmen och fikade. Mycket trevligt:)
Nu ska jag ta bussen om en stund ut till hunden som jag är hundvakt åt och gå ut med henne och sedan vänta på hjärtat ska komma hem från åmål. Måste ju höra hur hennes helg har varit och sånt;) Har ju knappt hunnit säga hej när hon ringt. hehe.

Igår kväll var jag hos syrran en sväng och sedan kom josse och hawk och hämtade oss. så vi åkte en liten sväng och sedan körde dom hem oss, mig och vovven. de kändes mycket bra att slippa ta bussen:) hehehe

Hoppas alla andra har haft en lika bra helg som jag haft. Men ska dra nu

Pz

veckan som gått

Kategori: Allmänt

Tisdagen, det var en okej. Blev hämtad på kvällen av mitt hjärta. Vi hade besök en av kompis till henne. men jag somnade vid halv fyra:P hehe

Onsdagen, då ringde läraren på morgonen och sa att jag inte behövde komma till skolan. de andra skulle på studiebesök på brandstationen. Så jag fick vara hemma och slappa. vi var och hämtade bilen hos smulans pappa. J.L var och hämtade oss på bellevue och körde oss hem till mig. där kom hennes pappa och hämtade oss och körde oss till bilen. sen var de full fart. vi var över allt. skrev lappar till folket som hade tvättstugan, så kläderna i satt fast där hela natten:P sen var de hem till mamma, vilade en stund och sedan till Johanna och Daniel på födelsedagskalsas. Daniel fyllde år:P  sen vid halv elva kom hjärtat och hämtade mig. hon kom precis från åmål då. Hade varit och firat hennes pojkvän. senare på natten fick vi ett samtal att köra några till åmål. så vid tolv hämtade vi upp dom och åkte till åmål. Sen tankade dom bilen halv full..

Torsdagen, var i skolan och sen vid typ halv fyra drog vi till åmål och hälsade på. Träffade lite folk, var hemma hos en kompis till hjärtats pojkvän och var på promenad med vovven och sedan kollade vi på film hos han. Vilken gård han bor på. lätt att jag skulle kunna på där;) Sen åkte vi hem. var i stan igen vid typ halv ett. Åkte till shell och träffade folk och hade allmänt trevligt.

Fredagen, var inte i skolan. Mådde inte så bra. var typ hemma hela dagen. var ner till stan en timme och hämtade kläder, för jag skulle vara hundvakt hela helgen..

Lördagen, fikade med en kompis och följde hem hem till han för att se hur han bodde. mycket mysig och trevlig lägenhet.

så nu vet ni lite i alla fall som hänt under veckan.. de har hänt mer, men de får komma senare.

Pz

Nu börjar de

Kategori: Allmänt

Så nu har jag ansökt till lumpen, nu är de bara att vänta på brevet och resten, så får man se om de blir något:)
Ser verkligen frem emot de. Jag och en klasskompis ansökte nu idag, då mitt hjärta inte verkar vilja längre. jag vill inte vänta hur länge som helst.

Slutar om en kvart då blir de ner på stan med mammsen och leta doppresent till lillen:) Ska på dop på söndag för min lille kusin, Arwid. Efter stan blir de hem och fortsätta plugga och sedan ut och springa. nu jävlar ska jag ligga i:)
Är på mycket bättre humör idag:) så idag kan jag nog inte bli arg eller grinig.
Är extremt glad för att byta nr och antagligen byta stad snart:)

men men nu ska jag stänga ner här och röra mig mot skåpet och bussen.

Pz

oliver<3

Kategori: Allmänt

Ja nu är men där igen. lite smått grinig, övertrött och egentligen bara vill till mitt hjärta. Men måste plugga klart och måste kämpa på här nu.
Men just nu känner jag bara en massa ilska och vet inte riktigt vart man ska göra av de. Kan ju inte gå ut och springa mitt i natten igen. de orkar jag inte.
sitter här och knaprar påmina olivsorter och fetaosten. tänkte försöka gå ner ett kilo, har ju under förra året gått upp ett kilo, de vill jag inte ha kvar. mina kläder börjar bli lite små för mig.. de går jag inte med på:P hehe

men nu ska jag skriva vidare påmitt arbete en stund till och sedan hoppa i säng.ska upp om 6timmar igen.. dreet, bara en massa dreeet:S usch.

Jag håller med Stiiine, killar är bara skit.

pz

Tänk en gång.....

Kategori: Allmänt

Tänk att man kan känna ett sånt stort hat mot folk man en gång älskat. Tänk att man en gång älskade en människa som är värre än djävulen själv.

Den gången är förbi och jag tittar bara framåt. Att slippe se och höra din röst är de bästa som hänt mig. Att känna den värmen vänner och familj kan ge utan dig i närheten är de bästa som finns. Att känna sig fri och göra som man själv vill är något som jag inte viste ens fanns under den tiden. Men tiden är förbi och jag tittar bara framåt. Mitt liv känns så mycket lättare nu, att slippa dina lögner, dina grejer och helt enkelt dig är något som känns så underbart. Mitt liv har en mening och mitt liv uppfylls av annat än dig.

Så nu packar jag min väska och lämnar denna tiden med dig, jag har äntligen lämnat dig bakom mig och tänker aldrig mer blicka bakåt för att se hur de gått för dig. För sån bra syn har jag inte, du ligger aldeles för långt bak för att ligga inom mitt synhåll. 

tänk att man en gång älskade en människa värre än djävulen.

Ny vecka, nya saker att se fram emot

Kategori: Allmänt

Då var de måndag igen. Lite smått trött idag, men inte så mycket. Sitter i skolan just nu och bara tråkar. slutar om 40min, de ska bli skönt. hem och äta riktig mat:P hehe

Förra veckan ringa jag smulan, så nu blir de att åka till örebro någon dag framöver och hälsa på hos henne, ska bli riktigt roligt. var skönt att höra hennes röst och höra hur hon mådde. sen har jag pluggat, sovit och uunder helgen umgåtts me folk:P
Fredagen hela dagen med josse, hawk och carro.
Lördagen firade vi Ina som blev åtta och direkt när jag kom hem var de bara ut med baily en sväng och sen kom hjärtat, hennes kille och lillebror och hämtade mig. så var med dom, elle jag rättare sagt hjärtat hela lördagskväll/natten. de andra två bytte bil och hade annat för sig.
söndagen var jag i kil en sväng och kollade på handboll, sen på promenad med hjärtat och vovvarna. Sen tog jag ett bad och innan tio somnade jag, super skönt. vaknade självmat tio i sju i morse. riktigt skönt.

ne nu ska jag fortsätta skriva mitt arbete så jag blir klar någon gång och kan börja på något nytt:) hih

trötter

Kategori: Allmänt

Gud denna dagen har verkligen inte varit som jag tänkt mig.
Började med att jag försov mig. Sen klev jag på fel buss till skolan, så jag fick gå från skoghall centrum, istället från mörmon skolan. Inte så jävla rockit.
Hann inte käka frukost hemma, inte lunch i skolan och sedan fanns de inget gott i cafeterian. Bara en massa dret.

men tog en kaffe och sedan gick jag på lektion, som vanligt blev lärarna förvånade när de fick syn på mig. Jag kanske borde börja gå till skolan och vara där på varje lektion. Inte gå dit när jag känner för det.
Men jag tycker de är trevligt att vara i verkstan med håkan och alla andra;) hahaha eller sitta i cafeterian med Miken.
 
Hann inte ringa smulan idag. kom hem lite försent för de, så jag får ringa dig imorgon. Har ditt nr och sånt nu, så nu blir de enklare.
Pratade med mitt hjärta förut och hon var ute på upptäcktsfärd:P heheh Men jag älskar dig gumman<3

Men nu ska jag fortsätta driva med Robin och lyssna på musik.
Är inne i en period av Rihanna, förra veckan var de Beenie Man. Sen så är de ju lite andra låtar.. Men men that´s life.

Jaja ska hoppa i säng nu och sova en sväng innan jag ska upp igen, börjar bli extremt förkyld. Imorgon blir de att skälla på lärarna, vilket jag börjar bli expert på. hehe

Pz

Sitter här igen nu

Kategori: Allmänt

    Så då sitter man framför datorn igen, lite smått tråkigt ibland. Jag är extremt uttråkad. Väntar på att höra något från hjärtat och sedan josse och hawk. Får väl se om jag hinner till bellevue innan mitt busskort slutar funka. Annars blir de väl åka med till kil och kolla på handbollen:P hehe

    Dan var här förut och hämtade Sigge, och berättade samtidigt att vi kan kolla på hockeyn ikväll här hemma. Han hade bytt ut någon kanal mot nian;) de kallar jag schysst hyresvärd.
 
   Skolan idag var okej, runt två tiden blev de bråk mellan några killar, så en av dom blev hämtad av ambulansen. Detta sker inte ofta på hammarö. Men nu var de tydligen tvungen att hända. Att killar aldrig fattar att våld inte löser något. blir så trött på sånt..

    Ne nu ska jag hitta på något, egentligen har jag saker att göra hela veckan. Men nu gick luften ur mig och jag känner inte för något. Men Blir i alla fall ut och springa sen. Har inte sprungit sen i torsdags:( blir lite besviken på mig själv. Men men ibland får man slappa till det. hih
 
Pz

garaget

Kategori: Allmänt

åka til garaget snart med Håkis och josse, plus baily då:) De ska bli trevligt att umgås med dom två. se om pappi är hemma så springer man väl upp en sväng till han och hälsar på:P hehe

Natten var lita små jobbig, eftersom marcus(tjockisen) och mamma satt och spelade musik typ hela natten. men som vanligt somnade jag ganska så bra änå. Har lite smått ont i huvudet idag..

 

Men nu måste jag springa..

 

pz

Natten

Kategori: Allmänt

Vi halv två åkte vi och hämta mamma och marcus, så marcus skulle få natt mat. En riktig tjockis:P heheh
vid halv tre sov jag, fasten marcus och mamma spelade musik. men jag var så trött. Josse åkte när håkan kom tillbaka, när han var tillbaka från kristinehamn.

Jag var ganska så uttråkad igår, jag tror Robin är ett becis på de:) heheh sen att jag var förbannad på sigge är ju en annan sak, men hunden vet inte när han inte ska skälla. tror fan att sigge har spöken i huvudet.

jaja, ska fortsätta äta lite och sedan gå ut och röka. Sen blir de en film;) hih

pz

understimulerad? Jaaaa

Kategori: Allmänt

Gud snacka om vad tråkit man kna ha de. eller ja nu snackar jag ju med min käre Robin, så då känns ju allt mycket bättre:)
Men jag är så uttråkad så de inte är sant och bara vill hitta på något..

kollar på beverly hills chihuahua, den är bra.
Förut kollade ju jag på bedtime stories och den var också bra. fasten jag gillar fantasi filmer;)

ne nu ska jag fortsätta snacka med Robin my brother och sedan kolla klart på filmen..
Håkan ska ringa mig snart, så får man se vad som händer och fötter:P hehe

Pz

hundvakt

Kategori: Allmänt

Har då min hyresvärds lille poffs här nu. haft han sen två. Dan skulle på hockey och frågade mig så snällt om jag ville ha Sigge och för mig är de som alltid okej att passa lillen.
Men skojja inte vad hunden gått upp i vikt:P hehe han har bleve skit tung..

händer mer idag då? jag funderar på att ringa upp håkan och säga att jag följer med till garaget, pappas snygga granne kanske är hemma;) hehe nej men ärligt, att hälsa på pappsen är ju faktiskt skojj.
jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv för igår. Vist jag kanske var lite elak mot en person. Men den jag var ute efter egentligen lät jag faktiskt få vara ifred. Men hade jag druckit mer igår hade jag nog flugit på henne. usch gillar inte fjortisar som ljuger. men orka ödsla tid på henne, tydligen är hon sån som person och jag förstår inte hur folk kan vara vän med henne. Hon är ju som sagt inte någon riktig vän i mina ögon.

Om ett tag kommer väl en föredetta vän hit med lite grejer, förhoppningsvis kommer hon. man kan ju alltid hoppas i alla fall.
det var ju något årsen man såg henne och hon har inte haft tiden till att lämna av grejerna för ens idag (antagligen).
Men inget mer om de.

Nu ska jag försöka få tag på smulan och sedan fundera vidare på om jag ska med håkis:) hehe
ha de bra.

Pz

Fryser

Kategori: Allmänt

Usch de är kallt här hemma. Jag fryser som en idiot.
Igår var okej, blev inte ute så länge drog vid halv ett. Men det var trevligt. Utom en liten detalj, men den är inte värd att nämnas här.
Vakterna är lika goa och glada som vanligt när vi kommer.

Ne nu ska jag kolla på någon film och krypa längre ner under täcket;)
kanske bada idag oxå, de var länge san man tog ett skumbad. hih ja vi får la se..

Ikväll/natt blir de nog bara baily och jag hemma, mamma ska nog till Pille. så då blir de bara en massa godis och filmer. hehe

Pz

thanks

Kategori: Allmänt

Har sovit typ hela dagen. Var så förbannat trött, men skulle egentligen har ringt några samtal i morse. Men de blev de inget med...
Nu sitter jag i soffan och väntar på mitt kära hjärta som ska hämta mig, så ska vi hem till henne och göra oss i ordning och sedan till månen:) de ska bli trevligt. hehe

Har sovit väldigt skönt i natt, haft två täcken, fem kuddar och en vovve i sängen. finns inget bättre än de.
Baily är ju ibland lite jobbig när jag ligger i sängen, men i natt var han lugn och fin.

Ne nu ska jag göra mig klar och sedan åka, när hon kommer..

pz

saknaden är stor

Kategori: Allmänt

Hittade precis kvittot på när vi tog bort våran rottweiler Nelson, 1999. har inte grinat så här mycket på länge.
gud vad jag saknar denna hund, han kanske inte var så snäll mot alla och speciellt inte andra hundar. Men han var min ängel och minnena med han är något bland de bästa som finns. Att se kvittot gjorde riktigt ont. kvitto får man för att man vill kunna lämna tillbaka saken. men att få tillbaka dig går inte. jag förstår inte varför vi fick de, jag vill inte heller förstå. Men du var mitt allt.
Sen var jag inne på travsport.se och såg att Mike fortfarande var reggad:( blev inte så glad när jag såg de. Visst men kanske inte tar bort de, men ändå. han var ju min.
Den dagen allt hände vill jag bara ska försvinna. de är minnan som är fast brända i huvudet på mig. Jag vill bara göra den dagen ogjord, då hade jag kanske haft dig längre. Att se någon lida så som du gjorde var/är det värsta för mig. Du var hela min värld och jag skulle ge allt för att få tillbaka dig. Men jag har alla andra minnen och jag ser dig dagligen här i mitt rum.


Till minne av Counts Mike och Nelson

För dig min vän, hjärtat mitt

Kategori: Allmänt

Jag vet att livet inte alltid känns lätt. Jag vet att livet har en massa mot gånger. Det du känner just nu, den ilskan och den sorgen, den kommer att försvinna. Det kan ta några år, men den kommer försvinna.
Jag vet att din barndom inte var den lättaste och att det hände grejer som du inte kan styra över. Men om du ser förbi dom grejerna och ser framtiden har du all chans att bli lycklig och att göra det du vill ha gjort. Ditt hem känns inte längre som ditt hem, du vill egentligen bara inte finnas. Men hjärtat det är ingen bra utväg, tänk att du kommer gå miste om så mycket och så mycket vi går miste om, om vi förlorar dig.
Jag finns alltid här vid din sida och det har jag alltid gjort. Du ÄR en del av min familj och de kommer du alltid att vara. Du får komma hit dom helgerna du vill. jag vet hur mycket stöd du behöver och hur mycket du behöver känna dig trygg och vid liv. Tro mig hjärtat de kommer du att göra. När du inser hur älskad du är, när du inser att allt dåligt som hänt kan ge något bra i slutet ändå.
jag vet att du behöver mig och jag kommer att finnas där, du är en person som är extremt viktig i mitt liv och jag tvekar inte en sekund på att hjälpa dig. Du betyder för mycket för mig.
 
Hjärtat mitt kom bara hem igen så löser vi allt ska du se. Annars kommer jag till dig, jag ser till att hamna där du är och så tar vi oss ur detta  tillsammans. Du är värd för mycket för mig att låta dig försvinna sakta men säkert.

Älskar dig<3

dagen

Kategori: Allmänt

Skolan sög, fram tills sista timmen, så Salam kom och satte sig hos mig och carro och var social:) De var mycket trevligt.
Carro och Håkis kom vid strax efter tolv och vi blev kvar till strax innan fyra tror jag.
Det var väldigt trevligt att sitta och snacka med er idag i alla fall.

Nu på kvällen har jag kollat på världens bästa film, i mina ögon. Dom som har hund kan förstå varför den är bra:)
Marley and Me värd att se. har skrattat och gråtit som bara den när jag kollade på den. Jag kan bara säga tänk om Baily hade varit så. HJÄLP vad hade jag tagit mig till? Men dom har rätt, ger man hunden sitt hjärta, så ger den dig sitt hjärta. En vän för livet.

Ska skriva ett till inlägg snart igen, måste bara samla mig lite och den är riktad till bara en person i hela världen.
men ska tänka lite nu och kolla vidare.

Pz

skolan

Kategori: Allmänt

 Så sitter man här i skolan igen, första lektionen. Ska skriva ett arbete inom religion. Ganska så tåkigt och jag har ingen lust, vill bara sova igen. plus att jag är röksugen:( fasten jag ska snart ner till cafeterian och leta upp M igen och sitta och snacka med han:) världens bästa person. men nu ska jag försöka få tag i steven och snacka lite med honom, för de behöver jag.. eftersom M.N inte svarar....
 
 Snackade lite igår med min kära moster, jag kan inte förstå hur du tänker när du kanske tar tillbaka han. Men men ditt liv, ditt val. Men jag finns alltid här och både du och lillan vet vad jag gör om det händer igen. De lovade jag ju er:)

 Måste bara säga detta i fredags när eveline och jag var på score så var min favorit polis där, och om inte ska han snacka med mig. Hehe han känner igen mig tack vare en jag var tillsammans med en gång i tiden. Men han gratta mig och snacka lite, sen fick jag en kram.

 Imorgon får man se vad som händer.. kanske ut, kanske inte. vet ej om jag har någon lust till att gå ut..
ne nu ska jag gå och leta upp miken och snacka lite och bara slappa:P hee
 
 pz

träna?

Kategori: Allmänt

Sitter här nu igen och funderar på att gå ut och springa igen. Är så jävla arg nu igen, de kommer i intervaller..


Det finns två personer i hela världen jag behöver just nu, den första S.D och den andre M.N
Ni två är dom enda man kan lita på till hundra. Jag saknar er så mycket och jag vill bara kunna prata med er nu.. eller ja en av er kan jag ju faktiskt ringa. hmm att jag inte tänkte på de. Men Steven är den som jag egentligen verkligen vill ha tag på. som jag känner jag måste snacka med. Dret att du ska försvinna hela tiden ur mitt liv.
ne nu ska jag slänga iväg ett sms till min andre käre vän och sedan byta kläder och ut och springa av mig min ilska som jag har..

Måste  bara säga att Mike är den bästa som finns.
Ska försöka hitta några bilderna från tiden i nian:P hittar jag dom så lägger jag ut några här, ska ni få se på fan:P hehe

mitt hjärta

Kategori: Allmänt

mitt

Allmänt om livet

Kategori: Allmänt

Så nu var lovet slut då, skolan idag. Nätt och jämt man orkade upp. Med tanke på att de var någon nämner inga namn som skrev sms med mig i natt och tjatade om sin mobil:S usch vad grini jag var igår.
Sen kan väl jag också säga att jag var väl inte speciellt snäll tillbaka, men jag skrev ju att jag sov och att jag inte hade den med mig och att jag inte var hemma. men inget mer om de.

Bor fortfarande hos Eveline, vilket är underbart. Jag har nu då dom senaste dagarna börjat träna, så jag är ute och springer på kvällarna och sedan går vi på promenad med Diva i skogen. Vilket känns väldigt bra.

Men nu ska vi röra på våra arslen igen gå vandra hemåt med vovven:) hehe

uppdadering kommer om ett tag igen:)

pz