justbeccca

Lördag

Kategori: Iphone

Lite sen uppdatering här idag. Men har inte haft tid till att skriva något.
Haft en skön och lugn dag, med spårläggning med Atos och idag va Rebecca med. Så nästa gång ska hennes hund Casper med på en liten enkel introduktion, men han har ju redan själv bekantat sig med en rådjurs eller älgklöv. Så detta kommer inte bli några problem alls.
Atos va grymt duktig idag och blir bara bättre. De va näst intill vindstilla men spåret flyttade sig lite på vissa ställen. Idag tappade han inte spåret något och han gick med nosen i backen hela vägen till "mål". Blir sååååå STOLT!

Sedan har jag agerat chaufför åt Håkan och David. Får se om de ska hämtas om en stund eller inte. Men ut en sista gång med mitt lilla hjärta blir de nu.
Har proppat i mig jordnötter idag, testade även torrostade jordnötter och de va väldigt goda. Har även smakat på den nya glassen som kommit tillbaka. Den nya "solero shots", fast de är inte solero som gör dessa. Men ni kommer kanske ihåg den. Lägger upp en bild på den. Jag kommer i alla fall ihåg den och att jag har saknat sen glassen.

Nej nu ska jag ta ut den söta svart/vita fyrbenta här hemma på en liten runda. Natti på er alla, jag hoppas på att få sova snart.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: