justbeccca

Blodspår!

Kategori: Hundar

Då är Atos och jag hemma igen efter att ha spenderat timmar i skogen med Josse, Becca, Texas och Casper.
Vi började gå ett spår med Casper, de hade legat i cirka 10min och jag var super duktig. Han tog även med klövern tillbaka till bilarna och sprang stolt runt med den.
Sedan va de Texas tur, hans spår va börja spåra långt och han va super duktig. Då han inte spårat på ett halv år, dock va klövern inte så god. Men intressant. Så kärleken kommer växa fram där med, som de gör för Atos.
Den sista som gick sitt spår var Atos, 1h och 20min Låg det och gottade sig. Men Atos va inte intresserad idag, han gick runt och kissade, märkte revir mm. Men han gick ändå spåret ner och fann klövern och bär jag började dra iväg det så upptäckte han att de går att bära det. Så han fann kärleken till klövern idag. Så den bar han stolt till bilen ocj försökte sedan fortsätta ut i skogen bredvid bilen för lite "ensam" tid med klövern.
Jag visste att Atos skulle va lite små velig idag, då han har varit de i två dagar. Så jag tror att nästa spår till helgen får bli en extra gång under veckan när han landat på jorden igen. Ibland svävar han iväg lite väl mycket.

Om någon timme ska vi ta årets första cykeltur med min nya cykel och springern som Atos ska sitta fast i. De ska bli intressant och roligt, kanske får vi med oss David också på den turen. Det vill säga om hans cykel finns kvar vid den gamla lägenheten, vi kan ju alltid hoppas. Under dessa timmar ligger Atos lördagsgodis på tining. Kan ni gissa vad de är?
Jo det är ett älgben med kött på, jag tycker han är värd det faktiskt. Han har varit så duktig nu i några veckor ocj det ska belönas. Även fast spårningen idag va kass, så va han duktig på annat.

Efter att alla hundar hade gått sitt spår så vände vi bilarna och körde till grusgropen för lite lek och spring en stund. De va väldigt skönt att va i solen i 40min och hundarna va nöjda efter det. Nu ska atos och jag mysa en stund hemma i lugnetsvrå jag med te och han med sina söta nallar, leksaker och säng.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: