justbeccca

Utställningsresan, Slöinge

Kategori: Allmänt

Som ni alla vet så ska jag och Akhela på utställning den 7dec i Slöinge. Schäferklubben anordnar en inoficiell utställning för alla raser. 
Jag valde denna trots att jag visste att det fanna andra tidigare och närmre Karlstad, för att jag ville ge Akhela en chans att läka sina sår efter käkskadan. Inte bara OP såren. Utan skavsåren efter munkorgen. 

Josse följer med ner till Falkenberg. Så jag åker inte ensam med Akhela. Yeay!! :-D 
Vi åker den 5dec vid 11-tiden. För att dels kunna åka i dagsljus, men även för att kunna rasta de tre hundarna i lagomtid som är kvar hemma i Karlstad innan David och Håkan är hemma. 

Vi ska sova hemma hos mamma och Carro i det lilla söta huset på Tröingeberg. Vi kommer väl vara framme vid 18-19 någon gång beroende på väglag och trafik. Akhela är ju en otroligt snäll hund att åka långt med i bilen. Så vi kommer väl inte behöva stanna så många gånger på grund av henne. 
Hoppas någonstans att vädret är som på bilden nedan(som är lånad av Google.se)

På fredagen, den 6dec är planen att gå på Ullared. Handla lite smått och gott. Kanske någon enstaka julklapp(har inte fått svar av alla än vad de önskar sig, de har deadline den 5dec). Har inga planer på något överflödigt, utan att handla lite. Har inte riktigt förstått de där med att handla för flera flera tusen.. Folk tror att allt är billigare där inne, fast det egentligen inte är så. Ha! 
Vi ska även få gå personalvägen. De ni! :-D 

Lördagen, den 7dec är det utställning. Upp tidigt och iväg till ett kallt ridhus. Låter skit tråkigt, men helt klart värt det :-D 
Kvällen ska vi eventuellt ut, annars får det bli äta gott och dricka gott hemma. Bara ha kvalitets tid med goa familjen. 

Söndagen, den 8dec är det dags för hemresa. Tråkigt nog men sant. Kunde nog stanna där nere längre. Men ptja, man får väl åka hem. Hehe

Vi alla fyra, jag, Josse, mamma och Carro längtar efter denna helg. Ska bli sååå mysigt att åka ner och umgås med dom. Saknar mamma och Carro otroligt mycket här uppe <3 


///Becca 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: