justbeccca

Ibland alltså...

Kategori: Allmänt

Ibland märks det att min blonda och förvirrade sida kommer fram. 
Sittre och disskuterar datum med Josse och Carro hemma hos dom och får veta att den 25 är på måndag och får även veta att det är nästa vecka vi ska flytta. Herregud vilken panik som infann sig snabbt hos mig. Jag har varit inställd på att det är veckan efter det vi ka flytta, så det sista som ska packas har inte behövt stressas med. Men nej, jag ville bara släppa allt och springa hem och hets packa! :P haha Jag hade sådan panik i kroppen att jag mer eller minder skrek rakt ut. Ringde till David för att konsatera att det var så, att vi flyttar nästa vecka och svaret jag fick va: "Ja, jag har funderat på varför du varit så lugn med packningen"... Tack för den!!! Haha 
 
Men nu resten av veckan så är det ett arbete som ska skrivas klart och sedan ska det packas och packas. David fixade ny internetleverantör till nya hemmet, vi får gratis internet i två månader och vi fixade även adressändring igår, vilket jag tyckte igår kändes jätte bra, för att jag tyckte vi var ute i bra tid. Det tycker jag inte idag... 
 
Men idag tänker jag inte stressa, jag är på besök hos Josse och Carro tillsammans med Atos. Här dricks det kaffe, pratas allt mellan himel och jord och väntar på en gooood äppelpaj. Igår fick vi blåbärspaj här och idag äppelpaj, livet är allt bra :) 
Tänker inte stressa alls faktiskt, spar det tills själva flyttdagen! Imorgon blir en blandad dag. 
Vi får besök av Alexandra imorgon en sväng, sedan ska arbetet början skrivas och sedan packa, även allt det vanliga med promander och träning av hundar :) 
 
Fann även förut informationen jag skulle leta upp, trodde först att det var kört, men sedan ändrades det och nu är det bara lite smått omkring som behövs fixas. Så är det bara att köra på :) YEAY! Tyvärr får ni inte veta än, då allt inte är klart. 
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: