justbeccca

Yes!

Kategori: Allmänt

Idag går det att uppdatera. Har inte funkat på 2dagar från appen och jag har inte ro i kroppen att sitta vid datorn när det är så fint väder.

I lördags var Akhela med oss på gamla flygfältet där det var 201meter. Med mycket folk och bilar som lät. Vad tror ni hon gör?! Jo hon sover genom de två timmar vi var där. Vaknade till av att Josse öppnade sin cola flaska, men somnade om fort igen. Man kan inte säga annat än att hon är en väldigt trygg valp.

Igår övade vi på sitt igen och jag kan bara konstatera av hon är fruktansvärt vaksam och intelligent hund. Tror att denna flicka kommer bjuda på många glada och roliga träningstillfällen under vårt gemensamma liv.
Hon har redan lärt sig själv att man sitter vid dörren när man ska ut och in. Men hon har även lärt sig skälv hur man ska tigga. Haha!! :-P

Idag har vi varit på stranden, fast inte en stor med massa människor och hundar. Utan en som David och hans syster har hittat. Super bra var den och vi var själva där, så hundarna kunde vara lösa och göra lite som de ville.
Akhela har varit i vattnet och känt på att simma 2dm.
Atos har blivit super duktig med att gå ner i vattnet och till och med hämtat leksak i vattnet idag :-D Både David och jag var riktigt stolta över honom idag.
Är det fint vänder imorgon igen så får det nog bli en tur dit igen.

Det märks nu att Akhela blir äldre, hon är vaken mer och mer aktiv. Även som att träna sitt. Vi gjorde det förra veckan i Falkenberg och det var verkligen en skillnad på då och igår. Inte detta med att hon tränat det en gång tidigare, utan hennes mogenhet för träningen. Jag vill bara träna en massa olika just nu med henne. Men en sak i taget!

Hoppas ni alla andra haft härligt sommar väder som vi har haft här i Karlstad. Glöm inte bort att njuta så länge det varar. Jag njuter, men längtar ändå till hösten när kylan kommer krypande och vintern ligger runt hörnet :-D hehe

///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: