justbeccca

Boken som ger en bra tankeställare

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har spenderats med att njuta av dagarna med hundarna, vänner och familjen.
I lördags hade jag en riktigt myskväll här hemma, godis, dricka och chips till en bra film. Vovvarna myste minst lika mycket :-)
Vid 22, kom Alexandra över på kaffe och sedan vid tolv åkte vi iväg för att köpa cigg och även hämta David på krogen. Men mja, slutade med att han kom dit vi var och åkte med oss hem.

Igår var en helt underbar dagar med regn och en hemma dag. Städ, tvätt, diskning och kaffemys. Sedan blev de en härlig skogspromenad med hundarna, David och Alexandra. Riktigt härligt var det, vi prickade in mellan skurarna. Så det var perfekt! :-)

Annars så läser jag en bok, som är super bra. Som vanligt en handbok, man får väldigt mycket nyttig information, flera synsätt och tankegångar. Testade lite idag på Akhela och det funkar faktiskt. Så detta ska jag fortsätta köra på :-

Nu blir set en tur till Ikea. Måste köpa en ny kökslampa till fönstret. Den som står är det något fel på. Går inte stänga av den, utan man måste dra ut kontakten. Så den litar jag inte på.. Bättre att slänga och köpa nytt då :-)

///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: