justbeccca

Fika och shopping

Kategori: Allmänt

Två av kvinnans bästa vänner är fika, kaffe fika med sina vänner, sina nära och kära. Men även shopping är en av de bästa sakerna. Att shoppa kläder och skor ska det tydligen vara som är det bästa. Men enligt mig är lycka när man shoppar nya strumpor, jag älskar strumpor! Jag får inte ens plats med alla mina strumpor längre, ändå måste jag köpa nya imorgon. För jag bara älskar nya strumpor! 
Men hur som helst, en fika på stan med underbara Rebecca, kaffe, kaka och massa prat. De är helt underbart, prata allt mellan himel och jord och timmarna bara springer iväg. 
Efter fikan mötte vi Alexandra och Lova, och sedan gick vi till olika affärer för Becca ville ha en ny hoodie, dock fann hon ingen och jag testade lite nya kläder. Men självklart är det snyggt när de hänger på galgen men inte fan på.. Skit! Men fann tillslut en ny t-shirt på HM, super nöjd och den kostade 80kr :) 
 
Men det jag faktiskt är mest nöjd över i dag som jag köpt är mina kylskåpsmagneter. Men dessa ska göras om, magneterna ska bort och det ska bli en tavla. Tänkte åka iväg till Ikea imorgon och köpa det, förhoppningsvis på förmiddagen. Annars får det bli på sen eftermiddagen, har skype samtal med min företagsekonomi lärare imorgon för att få hjälp, eller hoppas att jag får det, men inget man kan lita på. 
 
Jag blev verkligen jätte kär i dessa och var bara tvungen att ha dom :) Den sista är väldigt mycker ironi i, då David är allergisk mot hundar. Men det går faktiskt bra med Atos, än så länge i alla fall. Men vi har ju alltid chansen med läkemedel om David skulle blir för allergisk, annars vet David att de är han som åker först :P haha 
 
Nu har även alla mina kurser kommit upp och jag har köpt två böcker till mina två första kurser över blocket, så de borde komma i början på nästa vecka, tror inte de hinner komma på fredag faktiskt. Men jag är ganska så nöjd med att jag fick tag så snabbt i böcker. Med tanke på att böckerna kostade runt 450kr/st på en bokhandel och jag får betala 255kr och 298kr är jag fruktansvärt nöjd med detta som ni kanske förstår :) Inom mig lever en väldigt snål människa, som hellre sponsrar djuraffärerna med pengar än bokhandeln. haha 
 
Mäta mina små kylskåpsmagneter och sedan ta en sista promenad. Efter det blir de äntligen natten :) 
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: