justbeccca

Vargar?!

Kategori: Allmänt

Hur ställer du dig som privat person till vargfrågan?

Jag själv, efter att ha sett bilder, filmer, läst en massa och även hört bekanta berätta om möten med varg, skulle jag vilja minska vargstammen.
Vargarna som håller sig borta, undan och inte märks de får vara kvar.
Vargarna som börjar gå in i samhällena och ge sig på boskap, de ska bort.
Vi ska inte Helle egentligen ens sätta ut vargar som är uppfödda av människor, få som automatiskt drar sig närmre människor. Det är inte normalt för en varg att ha klippta klor, men ändå finner man spår, på spår, på spår där vargarna har klippta klor..

Nej, jag är emot en stor vargstam, jag är emot att inte kunna gå ut i skogen med mina hundar, med barn, plocka svamp. Att inte ens knappt våga använda motions spår för att varg har synts till på dessa.
Jag är inte heller för att myndigheter, tidningar mörkerlägger spår efter varg, då de inte vill att tjuvjakt ska ske.
Jag tänker mer att en bra kommunikation med de boende i området leder till något bra.

Jag är för vargar som kan hålla sig på sin kant, en "kontrollerad" vargstam.
Ett rovdjursprogram som i längden håller. Att uppdatera alla kring vargen. Ha föreläsningar i skolor och på jobb om dessa. Att få ut så mycket information som det bara går, då det faktiskt är så att vi ska leva med i Sanna samhälle som dom.

Jag kan dela med mig av att jag inte riktigt vill köpa hus vart som helst som det är just nu. Jag tittar på området, sedan tittar jag på hur mycket information om varg man kan få fram om de området, då jag vill ha får och getter den dagen vi köper hus. Men jag vill inte köpa dessa om jag ändå vet att de kommer att bli ett byte. Tittar även på vildsvin och lite annat. Men eftersom just nu är varg ett stort problem, så är detta det första jag tittar på.

Jag går inte i skogen på kvällen, då det faktiskt har gått varg för inte så länge sedan i skogen här. Inget man vill stöta på.

"Det är inte för ens vargen kommer nära dig du får problem. Fram tills dess är det alla andra som har problem."
((Bilden på hästen tillhör detta citat))

Skriver från telefonen och då går det inte lägga in länkar, så ni får kopiera denna länk och klistra in i webbläsaren för att se filmen.
"När vargen kommer"
http://www.youtube.com/watch?v=g7jtGZUPwH0

Skriv gärna hur ni ställer er i vargfrågan, inget är fel eller rätt, kom ihåg det i denna fråga. Så var inte rädda för att dela med er.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: