justbeccca

Nöjd!

Kategori: Allmänt

Det skönaste med att göra om hemma är att man blir så tillfredsställd, både psykiskt och fysiskt.
Nu är köket ommålat, bord och stolar har funnit sig tillbaka till sina platser. Eftersom färgen och väggen behöver vila så kommer inte allt på plats idag, utan vissa saker får sina platser imorgon. Helt underbart!
Uteplatsen fick sig en omgång idag också. Dels så hjälpte Håkan mig att få upp fästena till den staketet den tidigare hyresgästen hade. Men jag rensade även rabatten och satte ner de nya solcellslamporna. Blev super mysigt!

Imorgon ska mer färg köpas, en burk till med färg till hall och en burk med färg till sovrum.
Vi fick kvar vitt och det ska vi ha i hallen och när vi tog promenad med Josse och Håkan så fick vi med oss en bruk med färg dom hade kvar i från sitt målande och det ironiska är att vi kommer ha samma färg i sovrummet som dom. Men så är det när man gillar samma. Haha! :-)

Ju mer vi målar alla rum och betar av en efter en, ju fortare kommer vi i ordning. Det är så skönt att kunna få bort alla kartonger. Man får en mer helhet i hemmet och samtidigt som man målar, tar man ner saker som sitter på väggarna sedan innan. När man är klar med målandet får de antingen en ny plats i hemmet eller så försvinner de för gott.
Både David och jag känner sådan glädje över att göra i ordning här i den nya lägenheten. Vi känner inte att detta inte är vi, som vi gjorde i den gamla. Utan detta ÄR oss! Vi är liksom riktigt ivriga över att bli klara så vi bara kan njuta av vårt hem som är format av oss.

Jag är riktigt nöjd :-D
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: