justbeccca

Snart 3h.

Kategori: Allmänt

Somnade på soffan igår nästan direkt efter efterlyst hade slutat. Kommer inte ens ihåg att Davis gick och la sig. Tydligen hade jag mumlat i sömnen om Atos och att jag skulle va vaken en stund till. Som sagt inget minne av det.
Vaknade tjugo över tre och var klar vaken. Så när klockan är tjugo över sex har jag spenderar tre timmar vaken. Jag har varit ute med Atos två gånger och pratat med Mia(tur hon jobbar natt).
Nu ligger jag nerbäddad i soffan igen och ska försöka sova lite till. Men det ser inte ut som de kommer att funka.. Men hoppas lite kan man väl.

Det som faktiskt är jobbigast när jag har sovit på soffan är att jag vill inte David ska gå till jobbet, utan att han ska stanna hemma hos mig resten av dagen. Min kropp säger till mig att jag måste ha honom nära när jag inte sovit bredvid honom. Det är verkligen jätte jobbigt, speciellt när man vet att han inte ens är i stan och jobbar. Så jag får nöja mig med att smsa och prata med honom i telefonen ända tills han slutar sen(vid 17.00).

Kan även berätta för er att jag nu har börjat vänja mig vid sprickorna i telen. Hela dagen i förrgår(när det hände) och igår har en enorm ilska bubblat fram varje gång jag tittat på telefonen. Men nu känns det bättre, ilskan som fanns börjar försvinna, så det är något positivt.

Nej nu ska jag återvända till tv och se om det finns något bra attse på. Annars får den bli film.
Ni får alla ha en super bra dag:-) min ser ut att bli det:-)
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: