justbeccca

Bra blev till dåligt...

Kategori: Allmänt

Ja exakt så var mim dag, bra till att börja med ända tills klockan var ungefär halv tre och jag skulle gå ur bilen för att gå in och handla skoskavsplåster på Apoteket. Vet ni vad som händer då, jo Rebecca tappar sin Iphone i asfalten och skärmen sprack. För första gången på över ett år, fick hem den 31mars 2010. Men jag vill bara lägga mig i ett hörn och gråta! Jag älskar min telefon och är rätt så beroende av den.det värsta av allt är nog att jag köpte en ny skyddsplats till den i lördags, det var ju stor ide nu känns de som...
Nu funderar jag på att byta skärmen eller ta en ny telefon.. Mitt abonnemang och avbetalning av telen tar ju slut i ett halvår. Många funderingar i denna kropp..

Har i alla fall trion hemma idag och de ger i alla fall mer glädje, så kanske blir dagen bättre:-) Atos och Tyra busar och har de allmänt skoj, Charlie myser med mig i soffan och är väldigt nöjd med livet:-)
När Tyra och Charlie har gått hem vid fem, ska atos och jag åka till bergvik en snabbis och sedan vidare till skutberget för en promenad med Eveline och hundarna.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: