justbeccca

Rullar..

Kategori: Allmänt

Idag har de varit fullrulle här hos oss. Självklart den obligatoriska morgon myset, dagen funkar inte utan den. Sedan vid 11 ringde min Engelska B lärare och vi hade muntliga, men bara en av de två som ska göras. Vi båda glömde den andra.
Muntliga gick bra och klockan två hade jag prov i engelska B. Så nu har jag bara en muntlig kvar och den sker imorgon. Då min lärares telefon pajade under dagen så skulle hon fixa en ny tills imorgon. Jag ska även försöka få igång min dator igen. Då den kraschade förut, så nu grejas det för fullt och har gjort de under eftermiddagen.

Idag har Atos fått bära sele och kommer få göra det tills såren som inte syntes igår har vätskan och läkt klart. Svullnaden ska även få lägga sig innan han får bära halsband. Idag har han även feber. Så vi ska tempa en gång till idag innan vi sover och även tempa imorgon. Så det inte blivit någon infektion. Utan att det bara är en avslappnings feber. Han har även hållt på och hulkat och läckt kiss, som tur är så har vi varit ute hela tiden. Tills han slutade läcka. Men de är lite smått synd om honom.

Nu ska vi vandra sista promenaden och sedan sova natten. Så natti!
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: