justbeccca

Inser

Kategori: Allmänt

Någonstans inser jag att mina dagar är inte så lugna som jag tror de är. När någon frågar vad jag gjort idag är mitt svar: "Jag har tagit de lugn". Men när jag väl tänker efter vad jag tror är "tagit det lugnt" är så är jag ute och cyklar. Vi kan ta ett exempel på igår. Jag tycker att jag tar det lugnt, men i sjävla verket gör jag inte det. Kan kanske va en av alla anledningar till att jag är trött.
Men igår så blev de promenad med David och Atos på morgonen, sedan frukost som följs av någon timmes plugg innan det bära iväg till Emil och då hade vi som sagt sällskap av Atos och David. Sedan åkte vi hem och där fortsatte pluggandet, samt små plockning. Efter någon timme så tröttnade jag på att sitta stilla och hjärnan ville ha en paus. Så jag tog med Atos på en cykel tur(efter att ha rastat honom innan) till Josse och Håkan för lite kaffe och prat. Samt fick jag se sakerna Håkan hade fått hem till bilen igår och Atos fick leka med Texas. Jag hann även dansa som en idiot hemma i en halvtimme-timme emellan pluggandet och cyklandet. För att få röra på mig :P
Efter cirka 1,5 timme där cyklade vi hem, och väl hemma blev de städning. Allt som gick att städa blev städat. Utom fönster och garderober. Disken blev diskad och de flyttades på lite saker. 
Två av våra saker här hemma sak köras till tippen, men tyvärr har inte tippen öppet efter sju, så de får vänta.
Vid halv tio åkte vi alla upp till Josse och Håkan och åt mat och umgicks och självklart lekte grabbarna i sängen som jag skrev i förra inlägget. Efter någon timme ville Josse ha godis och jag ville köpa dricka och ha med hem, så vi åkte förbi Shell där vi blev ståendes och prata ett tag och tillslut kom vi hem och då blev de en promenad och sedan sova. Usch vad de är skönt att sova!!
-
Men med detta vill jag säga lite snabbt att när jag säger att jag tagit en lugn dag, så vet jag uppenbarligen inte vad en lugn dag är. För mig kan man säga att detta är en lugn dag. För er andra kanske en lugn dag är, mysiga promenader och film i soffan och kanske läsa en bok. Men i min värld finns inte riktigt det, men jag önskar ibland att det fanns. Då kanske jag skulle kunna ta det lugnt och "njuta". Jag njuter oavsett av livet om jag ändå inte tar det lugnt(som ni kanske ser att jag inte riktigt gör).
-
Men nu ska jag fortsätta "ta de lugnt" här hemma med min tvättnign, hängning av tvätt och pluggning :P hahah
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: