justbeccca

Hjärtan

Kategori: Allmänt

Hjärtan är en lyx!!
Jag har två sådana i mitt liv, den första klev in i mitt liv den 7feb 2010. Hans namn är Atos.
Den andra klev in i mitt liv sommaren 2010 och blev min den 20augusti 2010. Hans namn är David.
Självklart räknas min älskade familj och mina älskade vänner även som mina hjärtan. Men de två viktigaste är Atos och David. Jag är lyckligt lottad till detta och jag värdesätter det högt och mycket. Man ska aldrig ta någon eller något föregivet. Även en hund kan byta ägare(tro mig jag vet, har sett det).

Haft en myskväll med med mina två hjärtan här hemma och de har jag verkligen förtjänat. Efter mina slititga veckor, dock kan jag inte låta bli att undra om jag nu när det börjar lugna ner sig kommer bli rastlös?!
Jag vet ju att Atos och jag har en del att ta ikapp när de gäller vissa saker. Men speciellt att bara umgås och ha våran tid. För den tiden har inte funnits, utan den har David och Atos haft istället. Men ingen är ju lila bra som mamma. Eller?!

Nu ska vi krypa ner i sängen och sova långa natten. Imorgon är det planerar att fixa till Atos klöjveväska(ska sy dit lite saker) och även fixa klädnyporna till blodspåret. Funderar på att göra de i garaget och hålla David sällskap:-) hörde även att de är loppis i närheten där, så man kanske skulle gå dit en sväng också när man ändå är i närheten:-) natti!
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: