justbeccca

Underbart väder

Kategori: Allmänt

Då är de fredag igen. Tycker att denna veckan gått fort, kanske lite för fort. Jag tycker att man inte hunnit med allt som man skulle. Men sedan är de ju jag som tycker att de ska finnas 48timmar på ett dygn, så man hinner med allt. Jag blir ju bara stressad och sur av at få stå och vänta på folk. De är inte min grej!
-
Oavsett så hade jag en mys idag igår med Pappa och Josse först på IKEA, sedan Bergvik och tillsist Jysk. Efter dessa hur underbart trevliga och mysiga timmarna så stannade Atos och jag på I2 för lite spring och bus för oss själva.
Sedan va jag och lämnade Atos och hämtade min Matte A kurs bok, då jag skulle sälja den någon timme senare. Sedan åkte jag över gatan och hämtade upp Carro och en massa skräp som skulle till tippen, så dit åkte vi sedan och tillsist in i stan för att sälja boken.
När vi hade gjort de åkte vi till Jula och mötte upp pappa och gick runt och kollade. Fick pappa att köpa mer en ligt honom "onödiga saker" och enligt mig, välbehövliga. Vet att han inte kommer ångra sig :D Jag tror nog pappa är glad över att han fick fyra tjejor, då de alla vet vad som krävs inredningsmässigt och klädmässigt, hehe.
-
Kvällen spenderades inte med att städa ut julen, som jag sagt i flera flera dagar, utan jag somnade.. Sedan vid nio åkte vi och köpte mat och tillsists kollade jag på film och David som brevdvid mig. Blackthorn hette filmen, kan säga att de krävs lite mer för att förstå och tycka om filmen. Jag gillade den starkt, David som såg början och slutet tyckte inte om den.
-
Idag ska jag ta med mig min älskade hund först till Josse och Håkan för att lämna pengar som mamma skickat över till dom på mitt konto(för att hon och jag har samma bank). Sedan ska dessa två åka till Örebro och hämta en soffa åt mamma, som hon ska ha i sitt nya hem. Det vill säga de lilla söta huset. Som jag är fruktansvärt avis på!
Efter det tänkte jag att Mia skulle va vaken så jag kan ta den gula fina audin och min otroligt söta hund ut till henne och dra med henne ut i skogen och gå, samt bli bjuden på kaffe och ha lite Mia mys tid. De känns som de behövs, har inte träffat henne sen i söndags kväll.
-
Nu ska jag blåsa mitt hår, dricka upp mitt kaffe och sedan gå och ta ut pengarna. Så jag kommer iväg någon gång. Kan säga att jag har kommit såpass långt i städa ut julen att alla julsaker står på barbordet, nu vill de bara ner i kartongerna. Men alla dukar ska tvättas innan.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: