justbeccca

Söndag

Kategori: Allmänt

De är underbart att vakna på morgonen och titta ut och se att snön faktiskt ligger kvar. Dock fick David och Atos ta första promenaden ihop. Atos super stolt över att de var såpass kallt ute så han fick ha på sig sitt röda Hurtta täcke och går stolt runt och visar upp de för allt och alla. 
Nu ligger han utslagen i soffan och sover så sött. Finns nog ingen hund som kan mysa så otroligt mycket som han kan.
-
David och jag ska strax åka till killen som ägde Audin innan David för att låna något så de går att kolla varför ABSlampan och bromslampan lyser. Så hoppas på att få redan på vad de är för fel. Tråkigt när de hela tiden ska dyka upp nya problem med bilen. Men de är sånt man får räkna med. Hoppas på att de är ett inte allt för dyrt och svårt fel, så de går att få ordning på den så snabbt som möjligt.
-
Sitter för det mesta spänt och väntar på att listorna för tävlingen La Grande Odysséen ska komma upp på deras hemsida. Så man får se hur de går för Jimmy. Va in och läste på deras blogg om att han låg på 8plats vid 12.45. Men de hade några timmar på sig att köra ikapp. 
Han startade på plats 8, så de har nog hållt en bra och jämt tempo. Hoppas på dett han kommer ikapp nu bara och kanske till och med tar hem detta. De går i mål vid första viloplatsen från och med 15.30. Och ikväll kommer listorna upp från dagen, hur det gått.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: