justbeccca

Plåster

Kategori: Allmänt

Nu har Atos varit hos veterinären. Kan säga att de inte är många hundar som kvittrar när de kommer dit, men sörrni de gör Atos. Han kan hela vägen dit och vem tror ni börjar kvittra när man närmar sig gatan solstaden ligger på?!
Hur som helst så undersökte veterinären halsen och tänderna, sen hämtade hon en till tjej för att kunna ta odlingsprov. Då va de någon som inte tyckte de va så roligt längre. Men de släppte han snabbt.
Tillsist kom en sköterska in och tog blodprov för första gången någonsin och Atos sitter där helt stilla och snällt och bara är. Rycker inte ens till, tror ni jag blev stolt, nästan så stolt så jag va påväg att börja gråta:-)
För ett och ett halvt årsen kunde atos inte slappna av där, allt va så himla kul.
Nu är han cool lugn och bara lycklig över att få träffa alla nya människor:-)

Hur som helst så väntar vi nu på blodprovssvaren som vi skulle få reda på om på måndag, då skulle det också bokas operationstid för tonsillerna. Då det nu är konstaterat att de är återkommande.
Han har svullna halsmandlar och ska bu äta en penicillinkur i 7dagar för att se om de ger med sig då. Men en operation blir de, om blodproven tillåter det vill säga.

Nu har jag en trött herre här hemma som slappar järnet på soffan. Ni får en bild på Herren med sitt plåster som han stolt visar upp för alla.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: